Cele mai bune VPN-uri pentru Austria

AustriaAustria este o țară muntoasă situată în Europa Centrală. Fiind în Europa, nu ar fi de mirare că țara a fost vizată să facă modificări în procedurile sale anti-piraterie. După cinci ani, se pare că asociația anti-piraterie din Austria, denumită VAP, va putea solicita ISP-urilor să blocheze anumite site-uri web cunoscute pentru conținutul piratat. În urmă cu aproape un an, VAP a câștigat o cauză judecătorească care bloca astfel de site-uri, dar ISP-urile au refuzat și au luat decizia instanței de a face apel. După pierderea apelului, s-a constatat că blocarea site-urilor era legală și ISP-urile ar plăti costurile blocării acestora, precizând că au capacitatea financiară și tehnică în acest sens. Acestea fiind spuse, veți putea totuși să accesați aceste site-uri cu un VPN.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifat

Această hotărâre a fost promovată de Hollywood și VAP, dar ISP-ul nu este la fel de mulțumit de rezultat. Din cauza costurilor suportate și a blocării site-urilor în general, mulți consideră că este o pantă alunecoasă. La fel ca legile din Australia și Singapore, Austria este doar cea mai recentă pentru a se urmări. Cei mai mulți înțeleg intenția blocajelor, dar ridică întrebări viitoare care îi fac pe unii nervoși. Se vor opri aceste blocuri de site-uri cu software piratat? Când ISP-urile blochează site-urile web, le eliberează de răspundere? Doar viitorul poate răspunde la asta.

După cum este acum, totuși, veți putea totuși să accesați site-urile blocate cu o rețea privată virtuală. Un VPN este un serviciu care face câteva lucruri. Primul lucru pe care l-ar face este să adăugați un strat suplimentar de criptare la navigarea dvs. pe internet. Deși Austria nu are nicio politică de păstrare a datelor, există alții care ar dori să obțină datele dvs. personale.

După cum am menționat, o VPN vă va permite accesul la conținut blocat. Indiferent dacă conținutul este blocat de către guvern sau geo-blocat, vă puteți bucura de aceste site-uri. Un exemplu de conținut geo-blocat este un serviciu de streaming premium precum Netflix. În lumina faptului, există o versiune austriacă a Netflix, nu există o bibliotecă mai bună de accesat decât Statele Unite. Asta deoarece SUA are în jur de 7.500 de titluri. Adică de cinci ori numărul celor peste 1500 de titluri disponibile în versiunea austriacă. Ați putea să îl accesați sau la oricare dintre celelalte servicii de streaming populare cu un VPN. Desigur, pentru a vă bucura de Netflix, aveți nevoie și de un abonament plătit. De ce nu ai acces la biblioteca cu cel mai mult conținut?

Sperăm că acum, este clar să vedem că există avantaje sigure în utilizarea unui VPN. Acestea fiind spuse, există multe opțiuni în tipurile de VPN-uri de ales, dar, din fericire, avem câteva selecții excelente pentru Austria. Toți aceștia au clienți personalizați, astfel încât să alegeți pur și simplu o țară la care să vă conectați, să atingeți butonul și să vă bucurați de toate avantajele pe care le-am enumerat. Toate aceste sugestii folosesc niveluri de criptare sigure, cu toate acestea, utilizarea protocolului OpenVPN va fi întotdeauna cea mai bună decizie. OpenVPN (UDP) este cel mai bun pentru streaming.

În primul rând, să ne uităm la motivul pentru care utilizați un VPN. Dacă doriți să vă securizați datele sau să deblocați conținutul, vă recomandăm IPVanish. Acestea oferă jurnalele fără jurnal și au o caracteristică de comutator de ucidere, adăugând astfel un strat suplimentar de protecție la navigare. În ceea ce privește streamingul de lucruri online, spuneți de la un serviciu de streaming premium precum Netflix, IPVanish este încă calea de urmat. Acestea au cea mai rapidă rețea din America de Nord și din întreaga Europă, așa că te-ai putea conecta cu ușurință la acele biblioteci de conținut și te vei bucura de ele.

Dacă călătoriți în afara Austriei și doriți să vedeți unele dintre emisiunile dvs. preferate, vă recomandăm IPVanish sau ExpressVPN. Ambele criptează traficul, dar ExpressVPN include SmartDNS cu VPN-ul lor, care vă va ajuta să deblocați canalele fără a fi deasupra criptării. De ce să nu poți vedea canalele preferate precum Intersport Rent TV, Krone TV sau MF1 de oriunde? Nu trebuie să le lipsești cu un VPN.

Vă rugăm să citiți lista noastră de top 10 servicii VPN dacă doriți alte sugestii, dar credem că veți fi mulțumit de oricare dintre VPN-urile din această postare. Am ales aceste selecții peste alte servicii VPN de top bazate pe confidențialitate, locații server, viteză și preț. Am căutat, de asemenea, servicii cu o rețea bună de servere VPN în regiune. Aceasta este lista noastră de furnizori de încredere.

Furnizorii VPN de încredere sunt cei care vă ajută să vă asigurați confidențialitatea online și au rețele rapide pentru a transmite conținut HD în alte țări. Cele pe care le-am menționat în acest post sunt cele mai bune VPN-uri în general pentru orice obiectiv doriți să atingeți. Serviciile de streaming geo-blocate și multe alte canale populare ar fi toate accesibile din Austria.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map