Cele mai bune VPN-uri pentru Apex Legends

Apex LegendsApex Legends este un nou Battle Royale produs de EA. Jocul pune o nouă răsucire a genului prin introducerea de clase unice din care fiecare jucător poate alege. Jocul este gratuit pe PC, PS4 și Xbox One. Deoarece jocul este jucat online, utilizatorii pot experimenta întârziere. Pentru a contribui la reducerea decalajului, aș recomanda o VPN. Un VPN vă permite să schimbați adresa IP la alta într-una din locațiile serverului furnizate. Dacă alegeți o zonă apropiată de serverul pe care jucați, puteți experimenta o reducere a lagului și viteze mai bune. Aruncați o privire la unele dintre cele mai bune VPN-uri pentru Apex Legends.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifatCaseta de bifat

Un VPN oferă jucătorilor profesioniști protecția de care au nevoie. Deoarece o VPN îți ascunde adresa IP, aceasta ajută la prevenirea atacurilor DDoS. Un VPN vă va ajuta, de asemenea, să vă jucați cu prieteni din alte țări. Dacă schimbați locația severă în una din apropierea lor, ați putea juca cu un prieten pe secțiunea lor de joc. Un VPN vă va ajuta, de asemenea, să vă ocoliți de firewall-uri la școală sau de lucru, permițându-vă să jucați Apex Legends oricând de oriunde.

Fără întârziere, iată o listă cu cele mai bune servicii VPN pentru Apex Legends:

1. Cel mai bun VPN pentru Apex Legends: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului. Vă puteți conecta la rețeaua lor VPN pentru a vă proteja confidențialitatea, a debloca cenzura și a urmări serviciile dvs. de streaming preferate de oriunde.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați desktopul și mobilul în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a o configura. Funcția MediaStreamer adaugă asistență Smart DNS la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Apex Legends: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă pentru 36 de luni cu doar 3,49 USD pe lună (reducere de 70%)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pentru o perioadă mai lungă de timp. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat pentru dispozitivele Android și iOS (iPhone, iPad). Puteți utiliza extensia browser-ului NordVPN pentru Chrome, Firefox sau Safari. NordVPN oferă câteva funcții de confidențialitate avansate, cum ar fi VPN dublu, servere P2P și IP dedicat care ajută cu adevărat serviciul să iasă în evidență.

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Apex Legends: PIA

Acces la internet privat

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 3,33 USD pe lună (72% reducere)

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 33 de țări. Echipa PIA și-a organizat serverele pe regiune, țară și oraș. Vei găsi viteza de a fi cea mai rapidă de cele mai multe ori.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

PIA oferă un client Windows și alte aplicații care sunt simple și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul corect între confidențialitate și viteză.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă membrilor o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați accesul la internet privat

4. Cel mai bun VPN pentru Apex Legends: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Accesați CyberGhost

5. Cel mai bun VPN pentru Apex Legends: IPVanish

IPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 5,20 USD pe lună (reducere de 57%)

SUA găzduiește mai multe servicii VPN populare, dar nu mai rapid decât IPVanish. Știm din experiența personală că IPVanish va funcționa destul de bine, indiferent în ce regiune a țării vă aflați. Serverele lor sunt rapide, iar serviciul VPN are mai multe locații de server în Statele Unite decât majoritatea furnizorilor VPN.

Alături de o amprentă mare în SUA, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua lor VPN a fost constant cea mai rapidă din America de Nord în testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în țări precum SUA și Marea Britanie. Puteți selecta o locație sau puteți specifica mai mult selectând un server individual. IPVanish este excelent pentru jocuri, dar poate fi atins pentru a debloca serviciile de streaming populare.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele. Puteți chiar să configurați routerul pentru a proteja fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Serviciul VPN este destul de popular printre utilizatorii Kodi. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

Repere Apex Legends Jocuri

Ceea ce diferențiază Apex Legends de toate celelalte Battle Royals este Legendele sale. Sunt personaje colorate și unice. Toate au propriile forțe și slăbiciuni, care, atunci când sunt împerecheate, constituie o experiență interesantă. Jocul a început cu opt Legends de bază, dar dezvoltatorii intenționează să adauge mai multe. Jocul este axat pe aceste perechi. În fiecare joc te afli într-o echipă de trei încercând să-i asortezi pe ceilalți 57 și să domnești suprem. Din acest motiv, alegerea dvs. de Legendă nu este arbitrară. Trebuie să vă asigurați că Legendele dvs. au o chimie bună înainte de a intra direct. Legendele actuale includ:

 • Bangalore: un soldat în vârstă de treizeci și cinci de ani.
  • Tactic: lansator de fum
  • Pasiv: vă permite să alergați mai repede atunci când sunteți împușcați
  • Ultima: apelează la un atac aerian
 • Bloodhound: un vânător de jocuri cu experiență
  • Tactic: observă pe scurt capcane și indicii inamice
  • Pasiv: vezi amprentele inamicului
  • Ultimate: vă oferă un impuls de viteză și evidențiază inamicii
 • Caustic: o capcană toxică
  • Tactic: Capcana de gaz care, atunci când este împușcat sau declanșat, va otrăvi dușmanii
  • Pasiv: îi permite să vadă prin gazul său otravă
  • Ultimate: Declanșează un adaos generos umplut cu gazul său Nox
 • Gibraltar: cetatea protejată
  • Tactic: creează un scut al cupolei care va dura 15 secunde
  • Pasiv: îndreptarea obiectivelor îl determină să creeze un scut care să-l protejeze în timp ce țintești
  • Ultimate: El va domni mortarul de beton pe o zonă pe care o marcați
 • Lifeline: este un medic de luptă
  • Tactic: apelează la un dron care vindecă coechipierii în zona de efect
  • Pasiv: obiectele de vindecare lucrează mai repede și ea revigorează mai rapid colegii de echipă
  • Ultimate: aruncă un pachet de îngrijire cu echipament defensiv de înaltă calitate
 • Mirage: este un truc holografic
  • Tactic: el pune un holografic pentru a confunda oamenii
  • Pasiv: când este doborât, se îmbracă timp de cinci secunde și aruncă o poftă
  • Ultimate: creează o echipă de decoys în timp ce el îmbrăcă
 • Pathfinder: este un robot extrem de mobil
  • Tactic: Cârlig de prindere
  • Pasiv: poate găsi inele locația următoare
  • Ultimate: creează o linie zip pe care toată lumea o poate folosi
 • Wraith: este rapid și mortal
  • Tactic: Îi permite să eschiveze gloanțele intrând în spațiul ei gol
  • Pasiv: vocile vă avertizează asupra pericolului din apropiere
  • Ultimate: creează un portal între două locații pe care echipa dvs. le poate folosi până la un minut

Apex Legends are aspectele comune ale unui Battle Royale. Puteți găsi articole de armare și vindecare noi în timp ce alergați. Dumneavoastră și echipa dvs. luptați pe alții pentru a obține victoria într-un ultim joc în modul de joc. Ceea ce o diferențiază este strategia implicată și personajele unice. În majoritatea Battle Royals, joci ca un personaj fără nume pe care îl personalizezi. Acest joc este capabil să inspire viață în universul lor prin intermediul personajelor sale, personalități, abilități și fundaluri care adaugă profunzime. Apex Legends este un joc pe care sunt sigur că ți și prietenilor tăi le-ar plăcea să îl joci.

Încă o dată vă recomand să utilizați un VPN pentru a juca Apex Legends. Un VPN vă va oferi o adresă IP din locația serverului pe care îl alegeți. De asemenea, va îmbunătăți performanța prin reducerea ping-ului și vă va proteja de atacurile DDoS. Te va ajuta să treci de restricțiile geografice din trecut și de firewall-urile de la școală sau de la locul de muncă.

Bucurați-vă de toată emoția în timp ce jucați Apex Legends online. Vă rugăm să împărtășiți această postare cu prietenii dvs. pentru ca ei să se bucure de jocuri de oriunde în lume cu un VPN. Urmează-ne @VPNFan pentru cele mai noi oferte și ghiduri.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map