Cele mai bune VPN-uri pentru Alaska

AlaskaAlaska este cel mai mare stat din SUA și unul dintre cele două state care nu face parte din țara învecinată. Are o populație de aproximativ 663k persoane. Are cea mai scăzută densitate a populației din județ, cu 1,26 persoane pe mile pătrate. Există câteva motive pentru a vizita această stare care este adesea numită ultima frontieră. Aceasta include iubitorii de frig și solitudine, precum și frumusețea naturală a zonei. Dacă aveți de gând să vizitați această stare curată pentru motivele menționate mai sus sau pentru orice alte altele, va trebui să utilizați un VPN ori de câte ori utilizați WiFi public. Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri de utilizat în Alaska.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
3IPVanish$ 4,87 laIPVanish76Caseta de bifat

Poate credeți din cauza sălbăticiei rare, că nu vă riscați să vă furați identitatea. Cu toate acestea, cybercrooks caută oportunitatea perfectă de a vă fura datele. De aceea, trebuie să vă conectați la un VPN pentru a vă proteja confidențialitatea. Când vă conectați la un server la alegere, creați o conexiune sigură și privată. Acest lucru vă va asigura că este mult mai greu pentru oricine să obțineți informațiile dvs. sensibile.

Următorul motiv pentru a utiliza un VPN în timp ce este în stat este să vă ajute să vă ocoliți firewall-urile în diverse locuri. Acestea includ întreprinderile și unele dintre colegii și universități. Deși statul nu are multe, va fi probabil să vă confruntați cu o problemă cu firewall dacă sunteți în campus sau la unitatea preferată. Modul în care este vorba este să vă conectați la un server într-o altă locație. În acest fel, puteți păcăli software-ul crezând că sunteți localizat în altă parte și puteți accesa conținut așa cum vă așteptați.

Care este cel mai bun VPN pentru Alaska?

Deoarece Alaska are cea mai mică densitate a populației din SUA, ne vom concentra mai mult pe deblocarea abilităților. Protejarea împotriva hoților nu este la fel de importantă ca să ocoliți geo-restricțiile în acest caz. Din această cauză, ne vom concentra mai mult pe deblocarea caracteristicilor, mai întâi.

 • Posibilitatea de a ocoli firewall-urile, apariția sporturilor și geore-restricțiile, atunci când sunteți în Alaska
 • Stabilitate ridicată a rețelei pentru a vă ajuta să eliminați conexiunile pierdute
 • Servere care performează bine în Alaska, precum și în întreaga regiune la teste de viteză
 • Criptare puternică pentru a ajuta la protejarea confidențialității utilizatorului în timpul statului
 • Aplicații mobile și asistență pentru dispozitivele Amazon Firestick
 • Furnizorii cu o politică strictă fără jurnaluri pentru a vă menține în siguranță în timp ce vă aflați în stat

Și aici este o privire mai atentă asupra celor mai bune VPN-uri pentru Alaska.

1. Cel mai bun VPN pentru Alaska: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări serviciile de streaming preferate de oriunde.

Test de viteză ExpressVPN Alaska

Aplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș, dar nu este necesar să alegeți un server specific. În schimb, clientul va selecta cel mai rapid server din locația aleasă. De asemenea, trebuie să știți că unele orașe nu sunt afișate în fila recomandată din interiorul clientului. Este posibil să găsiți această problemă cu serverele din zonă. Pur și simplu selectați fila „Toate”, deschide SUA, apoi deschide Seattle (cea mai apropiată locație). În acest moment, puteți selecta serverele acolo. Ne-am conectat la un server din Seattle și am testat la Anchorage și Juneau. Performanța a fost excelentă cu viteze de până la 126 Mbps. ExpressVPN a maximalizat aproape conexiunea noastră de internet prin cablu.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați-vă de pe desktop și mobil în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a configura totul. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Vizualizați ofertele ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Alaska: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Testul de viteză CyberGhost Alaska

Întrucât am vrut să testăm un server în Seattle (cea mai apropiată locație), am deschis clientul Windows și am extins interfața. De acolo, veți dori să faceți clic pe fila „Toți serverele” dacă nu este deja activă. Derulați în jos spre Seattle și faceți clic pe dreapta stelei. Aceasta va afișa o listă completă de servere în Seattle. Rețeaua CyberGhost include câteva servere în Seattle. Ne-am conectat la unul dintre ei și am testat performanța la Anchorage și Juneau. După cum puteți vedea, viteza noastră de descărcare a fost de 71 Mbps la 108 Mbps.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost de la doar 2,75 USD pe lună în timpul promoției curente.

Vizualizați ofertele CyberGhost

3. Cel mai bun VPN pentru Alaska: IPVanish

IPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 4,87 USD pe lună (60% reducere)

IPVanish oferă mai multe servere în zonă, deci nu trebuie să aveți probleme. Totuși, vă puteți aștepta la viteză rapidă și în locații din mai multe părți ale lumii. Din această cauză, alegem IPVanish ca una dintre opțiunile noastre pe care să le utilizăm în timp ce se află în Alaska.

Pe lângă o acoperire destul de mare în diferite regiuni europene, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua produce viteze mari și funcționează bine la testele noastre de viteză. Puteți selecta o locație sau un server individual din meniul derulant.

Test de viteză IPVanish Alaska

Tocmai am menționat că IPVanish are servere în toată regiunea și toate sunt disponibile pentru dvs. Dacă se întâmplă să vedeți un server care are litera „a” ca parte a numelui serverului, acestea sunt cele mai rapide din rețea. Ne-am conectat la un server IPVanish din Seattle și am testat la Anchorage și Juneau. Viteza a variat de la 82 Mbps la 125 Mbps.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele pentru 7,50 USD pe lună sau 58,49 USD pe an. Acest lucru se ridică la doar 4,87 USD pe lună pe planul anual. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Vizualizați ofertele IPVanish

Și acolo aveți cele mai bune opțiuni VPN pe care să le utilizați în timp ce sunteți în Alaska. Ar trebui să poți beneficia de acest lucru. Dacă doriți alte opțiuni, puteți arunca o privire asupra noastră top 10 lista VPN. Chiar dacă toate vor funcționa bine, alegerile noastre sunt optimizate pentru Alaska. Indiferent care sunt planurile dvs. în ultima frontieră, este important să folosiți un VPN. Când citiți ghidul nostru, vă puteți proteja confidențialitatea în cel mai bun mod posibil.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map