Cele mai bune VPN-uri pentru Abu Dhabi

Abu DhabiAbu Dhabi este capitala Emiratelor Arabe Unite (Emiratele Arabe Unite) și se află pe o insulă chiar în afara continentului. În prezent, are o populație de puțin peste 1,2 milioane de oameni și are o economie largă și diversă. De asemenea, este popular pentru cei care călătoresc. Indiferent dacă mergeți în oraș din motive de afaceri sau personale, nu veți dori să utilizați WiFi public fără să utilizați mai întâi un VPN. Vă va ajuta să vă protejați confidențialitatea și să deblocați restricțiile. Iată câteva dintre cele mai bune VPN-uri de utilizat în Abu Dhabi.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1Acces la internet privat$ 3.33PIA52Caseta de bifatCaseta de bifat
2PureVPN$ 2,88SaferVPN180Caseta de bifatCaseta de bifat
3VPN HMA Pro$ 4,29HideMyAss280
4IPVanish$ 4,87 laIPVanish76Caseta de bifat
5TorGuard$ 4,99TorGuard68Caseta de bifatCaseta de bifat

Cu toate călătoriile de afaceri și turismul către Abu Dhabi, utilizarea unui VPN este esențială pentru a vă proteja confidențialitatea. Acest lucru se datorează faptului că cyber escrocii din zonă. Puteți pur și simplu să pariați că așteaptă să profite de utilizatorii care nu respectă. Utilizând un VPN în acest caz, veți crea o conexiune sigură și privată la serverul ales. Acest lucru va îngreuna accesul la informații sensibile pentru ochii indrăgostiți ai hoților sau guvernului Emiratelor Unite.

Cenzura în Abu Dhabi și Emiratele Arabe Unite este, de asemenea, un motiv important pentru a utiliza o VPN. Fie că încercați să accesați conținut geo-blocat sau interzis, nimeni nu vrea să primească un mesaj care să le spună că nu au voie să facă asta. Folosind un VPN și conectându-vă la un server dintr-o altă regiune, puteți ocoli conținutul geo-blocat sau restricționat, așa cum faceți în mod normal în alte locații.

Acestea sunt cele mai bune două motive pentru utilizarea unui VPN în Abu Dhabi. De la ocolirea regulilor de cenzură până la accesarea conținutului geo-blocat până la protejarea vieții private împotriva ochilor induriosi, folosirea unuia este o idee bună în timp. Acum că vedeți de ce este atât de important, vom vorbi despre cele mai bune opțiuni pentru dvs..

Care este cel mai bun VPN pentru Abu Dhabi?

Lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Abu Dhabi se bazează pe următoarele criterii:

 • Criptare puternică de grad militar pentru asigurarea vieții private
 • Furnizorii care nu păstrează jurnalele
 • Posibilitatea de a debloca site-urile georestricte și interzise
 • Furnizori VPN cu servere care funcționează bine în regiunea Abu Dhabi
 • Stabilitatea rețelei pentru a minimiza deconectările serverului
 • Suport multi-platformă pentru dispozitive, inclusiv Amazon Firesticks

Fără întârziere, aici este o listă cu cele mai bune servicii VPN pe care să le utilizați în Abu Dhabi.

1. Cel mai bun VPN pentru Abu Dhabi: PIA

Acces la internet privat

Înscrieți-vă timp de 24 de luni pentru doar 3,49 USD pe lună (65% reducere)

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 33 de țări. După cum puteți vedea mai jos, echipa PIA și-a organizat serverele în funcție de regiune, țară și oraș. Locațiile serverului sunt listate în ordine alfabetică după țară.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

Test de viteză PIA Abu Dhabi

PIA oferă un client Windows și alte aplicații care sunt simple și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul corect între confidențialitate și viteză. După cum puteți vedea, testul nostru de viteză a arătat că PIA are performanțe bune în Dubai, Emiratele Arabe Unite (cea mai apropiată locație). Când ne-am conectat la un server acolo, am obținut o viteză de 85.10 Mbps.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN-ul. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă VPN de la doar 3,49 USD pe lună.

Accesați accesul la internet privat

2. Cel mai bun VPN pentru Abu Dhabi: PureVPN

PureVPN

Înscrieți-vă pentru 24 de luni cu doar 2,88 USD pe lună (74% reducere)

PureVPN a activat din 2007 făcându-i unul dintre cei mai vechi furnizori VPN de pe piață. A avea un început precoce i-a ajutat să se extindă și să inoveze. PureVPN are unul dintre cei mai buni clienți VPN disponibili pe piață. De asemenea, au aplicații gratuite atât pentru iOS cât și pentru Android.

Inovația este un domeniu care ajută PureVPN să iasă în evidență din pachet. Acestea continuă să adauge noi funcții și suplimente la serviciu. Puteți adăuga firewall-ul NAT, o adresă IP dedicată, browserul StealthVPN și o opțiune specială numită streaming dedicat pentru a vă accelera performanța.

Testul de viteză PureVPN Abu Dhabi

Întrucât am vrut să testăm un server din regiune, am deschis clientul Windows și am dat clic pe opțiunea „Instrument de selecție a țării”. De acolo puteți extinde orice țară și selecta un anumit server folosind fila „Parcurgeți toți serverele”. Rețeaua PureVPN are mai multe servere localizate în zona EAU. Ne-am conectat la unul dintre ei situat în Dubai și am testat performanța. După cum puteți vedea, viteza noastră de descărcare a fost de 65.48 Mbps.

PureVPN merge foarte bine în categoria prețurilor. Acestea au redus prețurile cu peste 50%, pe măsură ce serviciul continuă să crească. Vă puteți înscrie la VPN nelimitat și puteți accesa toate locațiile serverului lor doar 4,99 USD lunar. Planul anual este o valoare deosebită.

Citiți recenzia noastră completă despre PureVPN.

Accesați PureVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Abu Dhabi: HMA

VPN HMA

Înregistrează-te pentru 36 de luni cu doar 2,99 USD pe lună (75% reducere)

HideMyAss a fost adusă la viață în 2005, când Jack Cator, un student în vârstă de 16 ani din Anglia, a decis că vrea să creeze un serviciu care să ajute oamenii să evite cenzura. Concret, Jack nu a putut accesa site-urile de socializare și jocurile online, deoarece au fost blocate în rețeaua școlară. HMA a adăugat sute de mii de utilizatori în prima lună și de atunci a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume, cu peste 350 de locații de server. Privax, compania-mamă a HMA Pro VPN, s-a alăturat echipei AVG în 2015.

Test de viteză HMA Abu Dhabi

Dacă obiectivul dvs. este să găsiți VPN cu cele mai multe locații de server, atunci HideMyAss este cea mai bună alegere. Rețineți doar că HMA înregistrează activitatea utilizatorului, care este o preocupare pentru unii utilizatori VPN. HMA găzduiește o serie de servere din regiunea Arabiei Saudite, inclusiv unele din Dubai (cea mai apropiată locație). Pentru a vă conecta la un server acolo, trebuie să alegeți „Modul locație” și să selectați „Schimbare locație” pentru a începe. Apoi faceți clic pe fila „Orașe” și căutați Dubai. De acolo, puteți selecta locația serverului Emiratelor Arabe Unite, Dubai. Ne-am conectat la un server acolo pentru a testa și am constatat că viteza este de 61,46 Mbps.

În 2016, HMA și câțiva alți furnizori VPN de top au condus calea în simplificarea software-ului client personalizat. Rezultatul este un set complet de aplicații personalizate care facilitează conectarea oricărui utilizator la rețeaua HMA și criptarea conexiunii. Au software disponibil pentru Windows, Mac, Android și iOS. De asemenea, vă puteți conecta la HMA prin router. HMA oferă acces nelimitat la VPN de la doar 4,99 USD pe lună și oferă tuturor utilizatorilor noi o garanție de returnare a banilor fără riscuri de 30 de zile.

Vizitați Ascundeți fundul meu

4. Cel mai bun VPN pentru Abu Dhabi: IPVanish

IPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 4,87 USD pe lună (60% reducere)

Pe lângă acoperirea în Eurasia, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua produce viteze mari în regiune atunci când efectuăm testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în toată regiunea. Puteți selecta o locație sau un server individual din meniul derulant.

Test de viteză IPVanish Abu Dhabi

IPVanish găzduiește o serie de servere din locațiile din zonă și puteți alege să vă conectați la oricare dintre ele. Dacă vedeți servere care au litera „a” în numele serverului, acestea sunt cele mai rapide. De exemplu, ați căuta una etichetată similar cu dxb-C01.ipvanish.com. (situat în Dubai). În acest caz, însă, veți găsi un singur server. Am testat acolo un server IPVanish, dxb-c01, și am găsit viteza de 10,04 Mbps.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele pentru 7,50 USD pe lună sau 58,49 USD pe an. Acest lucru se ridică la doar 4,87 USD pe lună pe planul anual. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

5. Cel mai bun VPN pentru Abu Dhabi: TorGuard

TorGuard

TorGuard a fost lansat în 2012 de către membrii echipei situate în Nevis, Indiile de Vest. Când îl comparați cu alte servicii, acest serviciu VPN este relativ nou. Cu toate acestea, au peste 1250 de servere localizate în 42 de țări diferite din întreaga lume. Publicul lor țintă este comunitatea chinuitoare, dar va funcționa bine pentru tot ceea ce doriți să faceți în regiune. Deși nu există servere localizate în Dubai, serverele sunt cele mai bune opțiuni.

TorGuard are un mix solid de locații de server, criptare puternică și capacitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime, precum și activități de torenting. De multe ori, puteți obține acces la conținut video Amazon Prime în mai multe locații diferite. Când utilizați clientul Windows, aveți opțiunea să navigați în mod anonim, să protejați WiFi, să toritați anonim, să deblocați site-urile web de bază (Google, Facebook Instagram etc.), să alegeți un server și multe altele.

Test de viteză TorGuard Abu Dhabi

Întrucât am vrut să testăm un server din zonă, am deschis clientul Windows și am selectat protocolul OpenVPN. Acum, puteți derula lista țărilor aranjate în ordine alfabetică. Apoi, puteți alege un oraș. Rețeaua TorGuard include câteva servere în Dubai. Ne-am conectat la unul dintre ei și am testat performanța. După cum puteți vedea, viteza de descărcare a fost de 0,73 Mbps.

Serviciul VPN TorGuard este un favorit în comunitatea de partajare a fișierelor. Totul este ușor de utilizat și simplu, astfel încât să vă puteți proteja cu ușurință confidențialitatea online. Există frecvent funcții adăugate și la versiunile mobile. Vă puteți înscrie la acces complet cu prețul de până la 4,99 USD pe lună în timpul promoției curente.

Accesați TorGuard

Deși nu ar trebui să o faci, poți oricând să arunci o privire asupra noastră primele 10 servicii VPN pentru diferite alegeri. Aceste selecții sunt cele mai bune în general, așa că sunt siguri că vor atinge orice obiectiv pe care îl ai. Am utilizat securitatea, locațiile regionale, viteza și prețul ca factori pentru alegerea acestor selecții. În plus, le-am ales pe cele cu rețele mari de servere la care poate doriți să vă conectați. Rețelele rapide pentru streamingul de conținut HD și protejarea vieții private sunt mărci ale furnizorilor VPN de încredere. Desigur, alegerile noastre vă vor oferi ambele opțiuni.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map