Cele mai bune VPN-uri pentru a debloca Twitch

Glitch 250Twitch.tv (de obicei numit Twitch) este o platformă de streaming video care oferă fluxuri de jocuri video în direct, competiții sportive și transmisiuni muzicale. Această platformă este acum o parte a Amazonului și o puteți accesa din diverse locații din întreaga lume. Cu toate acestea, unele țări precum China și Rusia blochează complet accesul la fluxurile Twitch. Ar fi interesant să vedem motivele din spatele blocurilor. Dacă vă aflați într-o țară care blochează Twitch, există câteva motive bune pentru a utiliza o rețea virtuală virtuală. Indiferent dacă difuzați sau vizionați videoclipuri, există câteva motive bune pentru a utiliza un VPN pentru platformă. Înainte de a vă oferi motivele, aruncați o privire la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru a debloca Twitch.


Serviciu RankVPN ServicePriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifatCaseta de bifat

La momentul publicării acestui post, Twitch.tv avea un clasament Alexa (un site web de rating de trafic) de 34 și un clasament american din 14. Acest lucru înseamnă că este al 34-lea cel mai popular site din întreaga lume și al 14-lea cel mai popular site din SUA, bazate pe traficul web. Cu alte cuvinte, jocurile video și sporturile sunt imense. Cu toate acestea, unele guverne împiedică utilizatorii să acceseze site-ul. Modul de a evita acest lucru este folosind un VPN.

Pot folosi un VPN gratuit pentru a debloca Twitch?

Răspunsul scurt la acest lucru este poate. Totuși, ar trebui să fiți mereu atenți la serviciile VPN gratuite. De obicei, nu au cele mai bune motive în minte atunci când vă oferă servicii. Dacă decideți să utilizați această metodă, veți rula cu un serviciu de încredere, acces slab la locațiile serverului, viteze lente, timp de așteptare lung și multe altele. În plus, poate expune vânzarea obiceiurilor dvs. de navigare către terți. Deși este posibil să utilizați un VPN gratuit pentru Twitch, nu vă recomandăm să luați acest curs.

Ce caracteristici VPN ar trebui să caut?

Există mai multe lucruri de căutat atunci când alegeți un VPN pentru a debloca Twitch. Dacă ați făcut vreo cercetare cu privire la furnizori, știți deja că există multe opțiuni din care să alegeți. Acestea fiind spuse, veți dori să vă asigurați că furnizorul dvs. are următoarele.

 • O selecție mare de server – Vă oferă o mare varietate de opțiuni din care să alegeți.
 • Servere rapide – Acesta este unul mare dacă urmăriți fluxuri live. Aceasta deoarece serverele lente pot provoca tamponare. Deși este posibil să nu fie o afacere uriașă, cu siguranță este enervant.
 • Opțiuni bune de criptare – Doriți să alegeți un serviciu care are mai multe opțiuni de criptare. Cel mai important este însă protocolul OpenVPN UDP.
 • Asistență excelentă pentru clienți – Dacă aveți probleme, acesta este important. Doriți să vă folosiți serviciul cât puteți, fără să vă faceți griji dacă ceva este configurat incorect.

Toți factorii pe care tocmai i-am menționat sunt importanți dacă doriți să aveți o experiență bună. Deși am vorbit despre cele mai bune opțiuni VPN de mai sus, vom intra într-un pic mai adânc despre ele.

1. Cel mai bun VPN pentru Twitch: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului. Vă puteți conecta la rețeaua lor VPN pentru a vă proteja confidențialitatea, a debloca cenzura și a urmări serviciile dvs. de streaming preferate de oriunde.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați desktopul și mobilul în același timp cu până la 5 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a o configura. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Twitch: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă pentru 36 de luni cu doar 3,49 USD pe lună (reducere de 70%)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pentru o perioadă mai lungă de timp. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat pentru dispozitivele Android și iOS (iPhone, iPad). Puteți utiliza extensia browser-ului NordVPN pentru Chrome, Firefox sau Safari. NordVPN oferă câteva funcții de confidențialitate avansate, cum ar fi VPN dublu, servere P2P și IP dedicat care ajută cu adevărat serviciul să iasă în evidență.

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Twitch: PIA

Acces la internet privat

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 3,33 USD pe lună (72% reducere)

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 29 de țări. Echipa PIA și-a organizat serverele pe regiune, țară și oraș. Vei găsi viteza de a fi cea mai rapidă de cele mai multe ori.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

PIA oferă un client Windows și alte aplicații care sunt simple și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul corect între confidențialitate și viteză.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN-ul. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă membrilor o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați accesul la internet privat

4. Cel mai bun VPN pentru Twitch: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Accesați CyberGhost

5. Cel mai bun VPN pentru Twitch: IPVanish

IPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 5,20 USD pe lună (reducere de 57%)

SUA găzduiește mai multe servicii VPN populare, dar nu mai rapid decât IPVanish. Știm din experiența personală că IPVanish va funcționa destul de bine, indiferent în ce regiune a țării vă aflați. Serverele lor sunt rapide, iar serviciul VPN are mai multe locații de server în Statele Unite decât majoritatea furnizorilor VPN.

Alături de o amprentă mare în SUA, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua lor VPN a fost constant cea mai rapidă din America de Nord în testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în țări precum SUA și Marea Britanie. Puteți selecta o locație sau puteți specifica mai mult selectând un server individual. IPVanish este excelent pentru jocuri, dar poate fi atins pentru a debloca serviciile de streaming populare.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele. Puteți chiar să configurați routerul pentru a proteja fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Serviciul VPN este destul de popular printre utilizatorii Kodi. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

Și acolo ai cele mai bune opțiuni VPN pe care să le folosești pentru Twitch.tv. Sperăm că v-am arătat cât de ușor este și am adus câteva puncte bune de luat în considerare. Nu ezitați să aruncați o privire asupra noastră top 10 listă furnizorilor VPN pentru alte opțiuni. Concluzia este că puteți face multe alegeri bune. Totul depinde de ceea ce căutați. După ce luați această decizie, puteți începe sau continua să vă bucurați de fluxurile Twitch.tv de oriunde.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map