Cele mai bune VPN-uri pentru a debloca Snapchat

Logo SnapchatSnapchat este un program foarte popular de mesagerie chat pentru dispozitive mobile. Când trimiteți un mesaj cuiva, acesta se „autodistruge” după câteva minute. Mascota fantomă poartă numele de „Ghostface Chillah”, numită astfel după Killa Ghostface a Clanului Wu-Tang. Potrivit Google Play, acesta are peste 500 de milioane de descărcări în întreaga lume. Desigur, asta nu include utilizarea iPhone. Deși mulți utilizatori adoră programul pentru ușurința de utilizare și securitatea relativă, este posibil să te confrunți cu restricții la școală, la muncă și chiar în țări precum Iran, China și anumite părți din Orientul Mijlociu și Asia. Pentru a rezolva această problemă, veți dori să utilizați un VPN. Făcând acest lucru, vă puteți proteja confidențialitatea și vă ocoliți de geo-blocuri. Vom explica mai multe despre asta în scurt timp.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifat

În timp ce mulți se bazează pe Snapchat pentru a trimite mesaje și a posta imagini online, unii cred că sunt feriți de ochii nepăsători atunci când se întâmplă. Din moment ce mesajele dispar, s-ar putea să credeți că le puteți utiliza pentru informații sensibile. Totuși, acest lucru nu este întotdeauna cazul. De exemplu, cineva vă poate intercepta mesajele înainte de a se șterge. Dacă aveți informații sensibile acolo, acesta este un risc. Cu toate acestea, utilizarea unui VPN va crea o conexiune sigură și criptată, ceea ce face mult mai dificil pentru oricine să vă fure informațiile personale.

Tehnologia firewall și filtrare web se îmbunătățește întotdeauna. Dacă sunteți la școală sau lucrați pentru o companie cunoscută de calculator, este posibil să întâlniți un firewall. Pentru a crește productivitatea și a evita distragerile, școlile și întreprinderile adoptă un fel de politică de blocare. De asemenea, s-ar putea să intri în cenzură în diferite părți ale lumii. Țările cunoscute pentru interzicerea Snapchat și a altor site-uri de social media includ China, Iran, Turcia (deși nu întotdeauna), Vietnam, Coreea de Nord și alte părți din Orientul Mijlociu. Folosind un VPN în acest caz, vă puteți conecta la un server securizat dintr-o altă zonă. În plus, traficul este criptat, astfel încât este mult mai dificil de blocat.

Care este cel mai bun VPN pentru Snapchat?

Sunt câțiva factori pe care i-am folosit pentru a face lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Snapchat.

 • Niveluri puternice de criptare pentru o mai bună protecție a vieții private.
 • Asistență pentru dispozitive mobile, inclusiv Android și iPhone.
 • VPN-uri care nu păstrează jurnalele de utilizare.
 • Fiabilitatea rețelei VPN pentru a permite stabilitate.
 • Rețele mari pentru a ajuta la geo-restricții.

Acum, câteva detalii despre lista noastră de cele mai bune servicii VPN pentru a debloca Snapchat.

1. Cel mai bun VPN pentru Snapchat: ExpressVPN

ExpressVPNExpressVPN este alegerea noastră de top pentru Boston

 • Cel mai bun preț – 6,67 USD / lună. timp de 15 luni (vezi toate planurile)
 • Garanție – Garanție de restituire a banilor fără riscuri de 30 de zile
 • Aplicații VPN – Windows, Mac, iOS, Android, Firestick, router
 • Reţea – 160 de locații de server în 94 de țări
 • Politica de logare – VPN fără log, localizat în Insulele Virgine Britanice

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări serviciile de streaming preferate de oriunde.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați-vă de pe desktop și mobil în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a configura totul. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Snapchat: NordVPN

NordVPNNordVPN are servere VPN sigure în New York

 • Cel mai bun preț – 3,49 USD / lună. timp de 36 de luni (vezi toate planurile)
 • Garanție – 30 zile garanție înapoi
 • Aplicații VPN – Windows, Mac, iOS, Android, Firestick
 • Reţea – 87 de locații de server în 59 de țări
 • Politica de logare – VPN fără log, localizat în Panama

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pe termen mai lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat atât pentru dispozitivele Android cât și pentru iOS (iPhone, iPad).

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Snapchat: CyberGhost

CyberGhostCyberGhost este perfect pentru începători cu servere în NYC

 • Cel mai bun preț – 2,75 USD / lună. timp de 36 de luni (vezi toate planurile)
 • Garanție – garanție de returnare a banilor de 45 de zile
 • Aplicații VPN – Windows, Mac, iOS, Android
 • Reţea – 112 locații de server în 90 de țări
 • Politica de logare – VPN fără log, localizat în România

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Accesați CyberGhost

4. Cel mai bun VPN pentru Snapchat: Surfshark

SurfsharkSurfshark este ușor de utilizat cu serverele din Boston

 • Cel mai bun preț – 1,99 USD / lună. timp de 24 de luni (vezi toate planurile)
 • Garanție – garanție de returnare a banilor de 30 de zile
 • Aplicații VPN – Windows, Mac, iOS, Android
 • Reţea – 68 de locații de server în 61 de țări
 • Politica de logare – VPN fără log, localizat în Insulele Virgine Britanice

Surfshark și-a lansat serviciul VPN în 2018. De atunci, compania a făcut destul de multă în comunitate. Echipa continuă să crească și să adauge locații de server la rețeaua lor de mare viteză. S-au concentrat pe confidențialitate și valoare. Serviciul include funcții suplimentare precum CleanWeb (blochează anunțuri și malware), Whitelister (tunelare separată), VPN dublu MultiHop, comutator de ucidere, DNS privat și protecție împotriva scurgerilor.

Cu o rețea mare de servere din întreaga lume, o criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Premium și Amazon Prime, există multe oportunități de a vă bucura de acest serviciu. Puteți accesa Amazon Prime Video în mai multe regiuni, inclusiv în SUA, Germania și Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă opțiunea de a vă conecta la locațiile serverului fizic, serverele virtuale (cele mai potrivite pentru deblocarea geo-restricțiilor), servere care acceptă utilizarea P2P și servere MultiHop.

Pentru valoare și caracteristici, Surfshark este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să își protejeze confidențialitatea și să deblocheze restricțiile. Toate aplicațiile lor VPN au fost proiectate cu o interfață de utilizator similară și sunt ușor de utilizat. Vă puteți înscrie pentru un cont VPN nelimitat, fără riscuri, deoarece Surfshark oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați Surfshark

5. Cel mai bun VPN pentru Snapchat: Acces la internet privat

Acces la internet privatPIA este prietenos P2P cu servere VPN din regiune

 • Cel mai bun preț – 3,33 USD / lună. timp de 12 luni (vezi toate planurile)
 • Garanție – 7 zile garanție înapoi
 • Aplicații VPN – Windows, Mac, iOS, Android
 • Reţea – 52 de locații de server în 30 de țări
 • Politica de logare – VPN fără log, situat în Statele Unite

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 33 de țări. După cum puteți vedea mai jos, echipa PIA și-a organizat serverele în funcție de regiune, țară și oraș. Locațiile serverului sunt listate în ordine alfabetică după țară.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN-ul. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă membrilor o garanție de returnare de 7 zile.

Accesați accesul la internet privat

Pentru alte opțiuni, puteți arunca întotdeauna o privire asupra noastră top 10 VPN listă. Cu toate acestea, nu ar trebui să aveți nevoie. Ne-am luat deciziile bazate pe securitate, viteză, fiabilitate și chiar preț. De asemenea, am căutat furnizori cu rețele mari și stabile. Astfel, veți avea acces la cele mai bune viteze. Indiferent care dintre ele alegi, toate au rețele bune. Dacă intenționați să utilizați Snapchat în siguranță, rețelele sunt importante. Folosind ghidul nostru, puteți lua decizia care să se potrivească cel mai bine nevoilor dvs..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map