Cele mai bune VPN-uri din afara 14 țări

SupraveghereAlianța 14 Ochi crește cantitatea de supraveghere globală. Ceea ce face este să împărtășești informații între 14 țări diferite. Dacă sunteți într-una dintre aceste țări, vă permiteți să vă partajați în mod eficient informațiile cu toate cele 14 dintre acestea. Există cu siguranță țări cu acorduri mai bune din diferite aspecte. De aceea, veți dori să utilizați un VPN care se află în afara celor 14 țări din alianță. Putem explica asta mai mult într-o clipă. Însă, mai întâi, vă rugăm să aruncați o privire asupra celor mai bune VPN-uri din afara celor 14 țări.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost112Caseta de bifatCaseta de bifat
4Surfshark$ 1,99Surfshark68Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
5PureVPN$ 2,88SaferVPN180Caseta de bifatCaseta de bifat

Alianța celor 14 ochi nu este nouă. De fapt, originile sale se remarcă de mai mulți ani. Problema apare dacă compania dvs. VPN se află într-una din cele 14 țări. Aceste țări incluse sunt SUA, Marea Britanie, Australia, NZ, Canada, Danemarca, Franța, Olanda, Norvegia, Germania, Belguim, Italia, Suedia și Spania. Dacă compania dvs. VPN se află într-una dintre aceste țări, s-ar putea să partajați informațiile dvs. cu toate cele 14 dintre acestea. Acesta este motivul pentru care veți dori să utilizați un VPN pentru a vă proteja confidențialitatea. Când o faceți, creați un strat sigur de criptare. Acest lucru va face mult mai dificil pentru oricine să vă compromită datele. Amintiți-vă, totuși, că, dacă țara dorește cu adevărat să vă urmărească, există și alte modalități în cazul în care dorește cu adevărat.

Următorul motiv pentru a utiliza o VPN este să vă ajute să evitați cenzura sau geo-restricțiile. De multe ori, țările din alianța cu 14 ochi pot cenzura conținutul. Trucul pentru asta este să vă conectați la un VPN într-o altă țară. Când o faci, păcălești software-ul, crezând că ești localizat în altă parte. Aceasta înseamnă că ar trebui să poți vedea conținutul așa cum te-ai aștepta să poți.

Care este cel mai bun VPN pentru 14 țări din ochi?

Pentru a răspunde în mod corespunzător la această întrebare, implică analizarea unui număr de factori. În acest caz, ambele seturi de factori sunt egali. Iată criteriile pe care le folosim pentru a ne ajuta să răspundem la această întrebare:

 • Criptare puternică de grad militar pentru a vă proteja confidențialitatea din cele 14 țări.
 • Posibilitatea de a ocoli geo-restricțiile
 • Fără politici de jurnal
 • Rețea mare și stabilă pentru a ajuta la evitarea deconectărilor
 • Servere de mare viteză care vor funcționa bine în regiune

Acum, pe lista celor mai bune servicii VPN de utilizat care se află în afara celor 14 țări Eyes.

1. Cel mai bun VPN localizat în afara țărilor cu 14 ochi: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului. Vă puteți conecta la rețeaua lor VPN pentru a vă proteja confidențialitatea, a debloca cenzura și a urmări serviciile dvs. de streaming preferate de oriunde.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați desktopul și mobilul în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a o configura. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN localizat în afara țărilor cu 14 ochi: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă pentru 36 de luni cu doar 3,49 USD pe lună (reducere de 70%)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pentru o perioadă mai lungă de timp. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat pentru dispozitivele Android și iOS (iPhone, iPad). Puteți utiliza extensia browser-ului NordVPN pentru Chrome, Firefox sau Safari. NordVPN oferă câteva funcții de confidențialitate avansate, cum ar fi VPN dublu, servere P2P și IP dedicat care ajută cu adevărat serviciul să iasă în evidență.

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS de la doar 3,49 USD pe lună, cu un membru de 3 ani.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN localizat în afara țărilor cu 14 ochi: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost de la doar 2,75 USD pe lună în timpul promoției curente.

Accesați CyberGhost

4. Cel mai bun VPN localizat în afara a 14 țări cu ochi: Surfshark

Surfshark

Înscrieți-vă pentru 24 de luni cu doar 1,99 USD pe lună (83% reducere)

Surfshark și-a lansat serviciul VPN în 2018. De atunci, compania a făcut destul de multă în comunitate. Echipa continuă să crească și să adauge locații de server la rețeaua lor de mare viteză. S-au concentrat pe confidențialitate și valoare. Serviciul include funcții suplimentare precum CleanWeb (blochează anunțuri și malware), Whitelister (tunelare separată), VPN dublu MultiHop, comutator de ucidere, DNS privat și protecție împotriva scurgerilor.

Cu o rețea mare de servere din întreaga lume, o criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Premium și Amazon Prime, există multe oportunități de a vă bucura de acest serviciu. Puteți accesa Amazon Prime Video în mai multe regiuni, inclusiv în SUA, Germania și Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă opțiunea de a vă conecta la locațiile serverului fizic, serverele virtuale (cele mai potrivite pentru deblocarea geo-restricțiilor), servere care acceptă utilizarea P2P și servere MultiHop.

Pentru valoare și caracteristici, Surfshark este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să își protejeze confidențialitatea și să deblocheze restricțiile. Toate aplicațiile lor VPN au fost proiectate cu o interfață de utilizator similară și sunt ușor de utilizat. Vă puteți înscrie pentru un cont VPN nelimitat pentru doar 1,99 USD pe lună cu un abonament de 2 ani.

Accesați Surfshark

5. Cel mai bun VPN localizat în afara țărilor cu 14 ochi: PureVPN

PureVPN

Înscrieți-vă pentru 24 de luni cu doar 2,88 USD pe lună (74% reducere)

PureVPN a activat din 2007 făcându-i unul dintre cei mai vechi furnizori VPN de pe piață. A avea un început precoce i-a ajutat să se extindă și să inoveze. PureVPN are unul dintre cei mai buni clienți VPN disponibili pe piață. De asemenea, au aplicații gratuite atât pentru iOS cât și pentru Android.

Inovația este un domeniu care ajută PureVPN să iasă în evidență din pachet. Acestea continuă să adauge noi funcții și suplimente la serviciu. Puteți adăuga firewall-ul NAT, o adresă IP dedicată, browserul StealthVPN și o opțiune specială numită streaming dedicat pentru a vă accelera performanța.

PureVPN merge foarte bine în categoria prețurilor. Acestea au redus prețurile cu peste 50%, pe măsură ce serviciul continuă să crească. Vă puteți înscrie la un VPN nelimitat și puteți accesa toate locațiile serverului lor de la doar 2,88 USD pe lună. Planul anual este o valoare deosebită.

Accesați PureVPN

Și acolo aveți cele mai bune VPN-uri localizate în afara țărilor cu 14 ochi. Mai sus există câteva opțiuni grozave, dar puteți oricând să aruncați o privire asupra noastră primele 10 servicii VPN pentru diferite opțiuni. Ei vor funcționa bine, trebuie să țineți cont că nu toate sunt situate în afara acestor țări, în alianța cu 14 ochi. Aceste selecții pe care le-am oferit sunt cele mai bune în general, așa că sunt siguri că vor atinge orice obiectiv pe care îl ai. Citind ghidul nostru, puteți lua cea mai bună decizie posibil pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map