Cele mai bune VPN-uri care acceptă plăți iDEAL

Plăți iDEALCompania de plată iDEAL este cel mai popular sistem de plată din Olanda. În 2014, a fost utilizat pentru 54% din toate plățile olandeze online. În prezent, este deținută de organizația olandeză Currence și a avut 282 de milioane de transferuri în 2016. Dacă doriți să utilizați plăți iDEAL pentru a plăti serviciul dvs. VPN, vă putem ajuta. Vom trece opțiunile mai detaliat într-o clipă. Cu toate acestea, înainte de a face acest lucru, vă rugăm să aruncați o privire la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri care acceptă plăți iDEAL.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost112Caseta de bifatCaseta de bifat
4PureVPN$ 2,88SaferVPN180Caseta de bifatCaseta de bifat
5Ivacy$ 2,25Ivacy73Caseta de bifatCaseta de bifat

Indiferent dacă sunteți olandez sau doar în țară pentru o perioadă, poate doriți să utilizați plăți iDeal pentru a vă cumpăra serviciul VPN. Întrucât este cel mai mare sistem de plată pentru Olanda, mulți caută în mod special companiile care acceptă metoda de plată iDEAL. Amintiți-vă, banii dvs. sunt vulnerabili, astfel încât dacă datele dvs. sensibile sunt luate, puteți sta pentru a pierde mult mai mult decât bani. Desigur, soluția este utilizarea unei VPN. Din fericire, există mai mulți furnizori care iau plăți iDEAL.

Acum, vom analiza cele mai bune opțiuni VPN care acceptă plăți iDEAL:

1. Cel mai bun VPN care acceptă plăți iDEAL: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru a debloca accesul la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului. Vă puteți conecta la rețeaua lor VPN pentru a vă proteja confidențialitatea, a debloca cenzura și a urmări serviciile dvs. de streaming preferate de oriunde.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați desktopul și mobilul în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a o configura. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN a performat foarte bine în testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN care acceptă plăți iDEAL: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,99 USD pe lună (75% reducere)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pentru o perioadă mai lungă de timp. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat pentru dispozitivele Android și iOS (iPhone, iPad). Puteți utiliza extensia browser-ului NordVPN pentru Chrome, Firefox sau Safari. NordVPN oferă câteva funcții de confidențialitate avansate, cum ar fi VPN dublu, servere P2P și IP dedicat care ajută cu adevărat serviciul să iasă în evidență.

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS de la doar 2,99 USD pe lună, cu un membru de 3 ani.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN care acceptă plăți iDEAL: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost de la doar 2,75 USD pe lună în timpul promoției curente.

Accesați CyberGhost

4. Cel mai bun VPN care acceptă plăți iDEAL: PureVPN

PureVPN

Înscrieți-vă timp de 24 de luni cu doar 2,88 USD pe lună (74% reducere)

PureVPN a activat din 2007 făcându-i unul dintre cei mai vechi furnizori VPN de pe piață. A avea un început precoce i-a ajutat să se extindă și să inoveze. PureVPN are unul dintre cei mai buni clienți VPN disponibili pe piață. De asemenea, au aplicații gratuite atât pentru iOS cât și pentru Android.

Inovația este un domeniu care ajută PureVPN să iasă în evidență din pachet. Acestea continuă să adauge noi funcții și suplimente la serviciu. Puteți adăuga firewall-ul NAT, o adresă IP dedicată, browserul StealthVPN și o opțiune specială numită streaming dedicat pentru a vă accelera performanța.

PureVPN merge foarte bine în categoria prețurilor. Acestea au redus prețurile cu peste 50%, pe măsură ce serviciul continuă să crească. Vă puteți înscrie la un VPN nelimitat și puteți accesa toate locațiile serverului lor doar 4,99 USD lunar.

Accesați PureVPN

5. Cel mai bun VPN care acceptă plăți iDEAL: Ivacy

Ivacy

Înscrieți-vă pe 24 de luni cu doar 2,25 USD pe lună (reducere cu 77%)

Ivacy și-a început călătoria în 2007 și sunt una dintre cele mai vechi companii VPN de pe piață. Desigur, este important unde este locul de acolo. S-au extins și au inovat de atunci și, deși nu sunt la fel de cunoscuți ca unii dintre ceilalți furnizori, au un produs solid. Au aplicații Windows, Mac, Linux, iOS, Android, XBox, PS3&4, Amazon Firestick și multe altele.

Inovația ajută la a face compania un trailblazer. În 2010, au fost prima companie care a ieșit cu Split Tunneling. Din acel moment, acestea continuă să adauge noi funcții și suplimente la serviciu. Unele dintre acestea includ internet switch switch, protocoale avansate, protecție împotriva virusului și multe altele.

Ivacy merge bine în măsura în care prețurile merg. Aceștia au redus prețurile pe măsură ce serviciul continuă să crească. Vă puteți înscrie la un VPN nelimitat și puteți accesa toate locațiile serverului lor cât mai mic 2,25 USD lunar. Aceasta este cu planul de 2 ani și este o valoare excelentă.

Accesați Ivacy VPN

Și acolo aveți cele mai bune VPN-uri care acceptă plăți iDeal. Desigur, sunteți întotdeauna binevenit să consultați nostru top 10 listă pentru alte opțiuni. Rețineți, deși este posibil să nu accepte toate plățile iDEAL. Citind ghidul nostru, vă putem ajuta să găsiți cele mai bune opțiuni pentru a se potrivi nevoilor dvs. astăzi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map