Cele mai bune VPN-uri care acceptă plata WeChat

WeChat PayCei care sunt familiarizați cu WeChat știu că conține o caracteristică WeChat Pay care vă permite să vă conectați contul bancar la aplicație pentru a plăti serviciile. Există o serie de servicii VPN care acceptă WeChat Pay. Puteți utiliza serviciul de plată pentru a vă abona la VPN din interiorul nostru din China. Într-o clipă vom împărtăși mai multe informații despre utilizarea unui VPN pentru a vă proteja confidențialitatea. Între timp, aruncați o privire la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri care acceptă WeChat Pay.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2Acces la internet privat$ 3.33PIA52Caseta de bifatCaseta de bifat
3PureVPN$ 2,95SaferVPN180Caseta de bifatCaseta de bifat
4TorGuard$ 4,99TorGuard68Caseta de bifatCaseta de bifat
5ibVPN$ 4.83NordVPN63Caseta de bifat

WeChat Pay este un portofel digital inclus în aplicația WeChat. Utilizarea WeChat Pay pentru achiziționarea unui abonament VPN este ușoară. Puteți utiliza telefonul mobil pentru a trimite plata și pentru a vă bucura de confidențialitatea pe care o oferă un VPN. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei din China. Vă recomandăm să folosiți ExpressVPN, deoarece acestea funcționează bine în China continentală. Nu există VPN-uri care funcționează 100% din timp în regiune, dar ExpressVPN s-a dovedit a fi foarte fiabil în comparație cu alte VPN-uri. Puteți accesa întotdeauna personalul de asistență dacă aveți vreodată probleme.

Acum, vom analiza cele mai bune opțiuni VPN care acceptă WeChat Pay:

1. Cel mai bun VPN care acceptă plata WeChat: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului. Vă puteți conecta la rețeaua lor VPN pentru a vă proteja confidențialitatea, a debloca cenzura și a urmări serviciile dvs. de streaming preferate de oriunde.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați desktopul și mobilul în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a o configura. Funcția MediaStreamer adaugă asistență Smart DNS la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN care acceptă plata WeChat: PIA

Acces la internet privat

Înscrieți-vă timp de 24 de luni pentru doar 3,49 USD pe lună (65% reducere)

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 33 de țări. Echipa PIA și-a organizat serverele pe regiune, țară și oraș. Vei găsi viteza de a fi cea mai rapidă de cele mai multe ori.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

PIA oferă un client Windows și alte aplicații care sunt simple și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul corect între confidențialitate și viteză.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă VPN de la 3,49 USD pe lună, împreună cu o garanție de returnare de 7 zile.

Accesați accesul la internet privat

3. Cel mai bun VPN care acceptă plata WeChat: PureVPN

PureVPN

Înscrieți-vă timp de 24 de luni cu doar 2,88 USD pe lună (74% reducere)

PureVPN a activat din 2007 făcându-i unul dintre cei mai vechi furnizori VPN de pe piață. A avea un început precoce i-a ajutat să se extindă și să inoveze. PureVPN are unul dintre cei mai buni clienți VPN disponibili pe piață. De asemenea, au aplicații gratuite atât pentru iOS cât și pentru Android.

Inovația este un domeniu care ajută PureVPN să iasă în evidență din pachet. Acestea continuă să adauge noi funcții și suplimente la serviciu. Puteți adăuga firewall-ul NAT, o adresă IP dedicată, browserul StealthVPN și o opțiune specială numită streaming dedicat pentru a vă accelera performanța.

PureVPN merge foarte bine în categoria prețurilor. Acestea au redus prețurile cu peste 50%, pe măsură ce serviciul continuă să crească. Vă puteți înscrie la un VPN nelimitat și puteți accesa toate locațiile serverului lor doar 4,99 USD lunar.

Accesați PureVPN

4. Cel mai bun VPN care acceptă plata WeChat: TorGuard

TorGuard

TorGuard a fost lansat în 2012 de către membrii echipei situate în Nevis, Indiile de Vest. Când îl comparați cu alte servicii, acest serviciu VPN este relativ nou. Cu toate acestea, au peste 1250 de servere localizate în 42 de țări diferite din întreaga lume. Publicul lor țintă este comunitatea chinuitoare, dar va funcționa bine pentru tot ce vrei să faci în regiunea Thailandei. Deși nu există servere localizate în Bangkok, serverele sunt cele mai bune opțiuni.

TorGuard are un mix solid de locații de server, criptare puternică și capacitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime, precum și activități torrenting. De multe ori, puteți obține acces la conținut video Amazon Prime în mai multe locații diferite. Când utilizați clientul Windows, aveți opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile web de bază (Google, Facebook Instagram, etc.), alege un server și multe altele.

Întrucât am vrut să testăm un server în Bangkok, am deschis clientul Windows și am selectat protocolul OpenVPN. Acum, puteți derula lista țărilor aranjate în ordine alfabetică. Apoi, puteți alege un oraș. Rețeaua TorGuard include câteva servere din Bangkok. Ne-am conectat la unul dintre ei și am testat performanța. După cum puteți vedea, viteza de descărcare a fost de 27,86 Mbps.

Serviciul VPN TorGuard este un favorit în comunitatea de partajare a fișierelor. Totul este ușor de utilizat și simplu, astfel încât să vă puteți proteja cu ușurință confidențialitatea online. Există frecvent funcții adăugate și la versiunile mobile. Vă puteți înscrie la acces complet cu prețul de până la 4,99 USD pe lună în timpul promoției curente.

Accesați TorGuard

5. Cel mai bun VPN care acceptă WeChat Pay: ibVPN

IBVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 4,83 USD pe lună (56% reducere)

ibVPN nu este un nou venit pe piață. De fapt sunt în jur din 2004. Compania, aplicațiile, operațiunile și asistența sunt bazate în România (în special în Transilvania). Acest lucru îi pune în siguranță în afara programului celor 14 ochi, dar oferă totuși utilizatorului protecțiile Uniunii Europene. Are 63 de locații server, deci acest furnizor mic, dar puternic, te-a acoperit.

Deși nu oferă o rețea uriașă, au alte câteva funcții care oferă o valoare excelentă. Pentru una, acestea au aplicații disponibile pentru Windows, Mac OSX, Linux, Android și iOS, precum și extensii pentru Opera și Chrome. Mulți utilizatori le place faptul că sunt o companie independentă. Asta înseamnă că nu sunt conectate la fonduri de investiții, hosting, minerit de date sau alte companii interesate de colectarea datelor.

Unele dintre caracteristicile oferite de servicii includ o serie de protocoale diferite, VPN-uri duble, Smart DNS, KillSwitch, protecție WebRTC Leak și multe altele. După cum puteți vedea, acestea au o serie de funcții avansate, iar serviciul este excelent pentru utilizatorii începători și avansați. ibVPN oferă acces final pentru 4,83 USD pe lună, cu o garanție de returnare de 15 zile.

Vizitați ibVPN

Și acolo aveți cele mai bune VPN-uri care acceptă WeChat Pay. Desigur, sunteți întotdeauna binevenit să consultați nostru top 10 listă pentru alte opțiuni. Rețineți, deși este posibil să nu accepte toți WeChat Pay. Citind ghidul nostru, vă putem ajuta să găsiți cele mai bune opțiuni pentru a se potrivi nevoilor dvs. astăzi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map