5 cele mai bune VPN-uri pentru Rainbow Six Siege

Tom Clancy Rainbow SixRainbow Six Siege de la Tom Clancy este un trăgător foarte popular din serie. Este disponibil pe PC, PS4 și Xbox One. Rainbow Six Siege este extrem de competitiv și cel mai nou sezon începe începând cu 7 iunie 2018. Cu noua competiție în curs de desfășurare, mai multe persoane sunt susceptibile să joace. Din această cauză pot apărea mai multe cazuri de întârziere și conexiuni lente. Pentru a ajuta la remedierea acestei probleme, vă recomand un VPN. Un VPN vă permite să schimbați adresa IP la un alt IP în locația pe care o alegeți. Dacă vă apropiați de serverul pe care jucați, atunci puteți reduce decalajul și îmbunătăți conectivitatea. Deoarece nu este IP-ul dvs., un VPN protejează, de asemenea, un utilizator de atacurile DDoS. Un VPN va ajuta o persoană să treacă de firewall-uri la serviciu sau la școală și restricții geografice care blochează jocul.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifatCaseta de bifat

Rainbow Six Siege de la Tom Clancy este un trăgător foarte complex și competitiv. Are multe moduri de joc. Situațiile sunt un mod de practică offline. Casual este un mod online în care oricine poate juca. Jocurile sunt 5v5 și cele mai bune din cinci. În Casual, există trei tipuri diferite de jocuri care pot fi redate. Bombă, care este favorita mea personală, pune echipele una împotriva alteia. Atacatorii pot câștiga eliminând cealaltă echipă sau plantând și protejând defuzorul în obiectiv. Apărătorii câștigă eliminând cealaltă echipă, împiedicând cealaltă echipă să planteze sau spargând defuzorul. Ostaticul este asemănător, dar atacatorii încearcă să-l ia pe ostatic de la apărători. Modul de a câștiga este fie prin uciderea celeilalte echipe, fie prin îndeplinirea cerinței echipei de a fura sau de a proteja ostaticul. Nu omori ostaticul sau va duce la o pierdere instantanee a rundei pentru echipa ta. Ultimul mod de joc este Secure Area. Atacatorii încearcă să fure obiectivul stând în el, în timp ce apărătorii încearcă să-l protejeze. Jocul poate fi câștigat prin uciderea celeilalte echipe sau prin capturarea / protejarea obiectivului. Meciurile personalizate sunt de asemenea disponibile, dar trebuie să fiți nivelul 5 pentru a participa la ele. Acestea pot fi mai personalizate și nu au unele dintre restricțiile care se găsesc în celelalte moduri.

Celălalt mod principal este clasat. Acest lucru este rezervat oricui nivel 20 și superior. De asemenea, este extrem de competitiv cu o curbă înaltă de învățare. Persoanele care joacă acest lucru sunt de obicei mai experimentate și cunosc jocul extrem de bine. Partajează aceleași moduri de joc ca Casual, dar vine și cu alte reguli speciale. Echipa trebuie să câștige prin două runde și jocul va continua la nesfârșit până când blocajul va fi rupt. Numărul minim de runde necesare pentru a câștiga este 4. Are, de asemenea, mai puține hărți disponibile în comparație cu Casual și mai puțin timp disponibil pentru fiecare rundă. Rainbow Six Siege are un sistem de clasare. Merge de ordinul cupru, bronz, argint, aur, platină și diamant.

Rainbow Six Siege de la Tom Clancy are mulți operatori pentru a juca. Jocul are în prezent 41 de operatori cu abilități unice și stiluri de joc pentru care să ține cont. Există 20 de apărători, 20 de atacatori și un operator care poate fi jucat pe ambii. Recrutul este singurul operator care poate fi jucat de mai multe persoane în același timp. Fiecare operator este personalizabil prin diferite piei, arme și alte accesorii. Pot fi deblocate folosind Renown, dar pot fi achiziționate și.

Aș dori din nou să recomand un VPN pentru Rainbow Six. Un VPN vă permite să vă schimbați IP-ul în altul în locațiile serverului furnizate. Dacă selectați unul apropiat de locul unde se află serverul de joc, puteți îmbunătăți potențial viteza de întârziere și conexiunea. De asemenea, jucătorii Elite vor primi beneficiul protecției împotriva atacurilor DDoS. Un VPN vă va ajuta, de asemenea, să treceți peste orice restricții geografice sau firewall-uri care vă împiedică să jucați jocul la școală sau la locul de muncă.

Haideți să sărim direct și să aruncăm o privire la cele mai bune VPN-uri pentru Rainbow Six Siege.

1. Cel mai bun VPN pentru Rainbow Six: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru a debloca accesul la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări serviciile de streaming preferate de oriunde.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați-vă de pe desktop și mobil în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a configura totul. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Rainbow Six: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă pentru 36 de luni cu doar 3,49 USD pe lună (reducere de 70%)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pe termen mai lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat atât pentru dispozitivele Android cât și pentru iOS (iPhone, iPad).

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Rainbow Six: PIA

Acces la internet privat

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 3,33 USD pe lună (72% reducere)

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 33 de țări. După cum puteți vedea mai jos, echipa PIA și-a organizat serverele în funcție de regiune, țară și oraș. Locațiile serverului sunt listate în ordine alfabetică după țară.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

Folosim clientul PIA Windows și nu există prea mult la el în ceea ce privește configurarea și utilizarea. Cu toate acestea, nu veți dori să subestimați serviciul. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare și puteți găsi echilibrul corect între confidențialitate și viteză. După cum puteți vedea mai jos, rețeaua PIA este destul de rapidă în locații cheie din Statele Unite.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă membrilor o garanție de returnare de 7 zile.

Accesați accesul la internet privat

4. Cel mai bun VPN pentru Rainbow Six: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Accesați CyberGhost

5. Cel mai bun VPN pentru Rainbow Six: IPVanish

IPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 5,20 USD pe lună (reducere de 57%)

SUA găzduiește mai multe servicii VPN populare, dar nu mai rapid decât IPVanish. Știm din experiența personală că IPVanish va funcționa destul de bine, indiferent în ce regiune a țării vă aflați. Serverele lor sunt rapide, iar serviciul VPN are mai multe locații de server în Statele Unite decât majoritatea furnizorilor VPN.

Alături de o amprentă mare în SUA, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua lor VPN a fost constant cea mai rapidă din America de Nord în testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în țări precum SUA și Marea Britanie. Puteți selecta o locație sau puteți specifica mai mult selectând un server individual. IPVanish este excelent pentru jocuri, dar poate fi atins pentru a debloca serviciile de streaming populare.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele. Puteți chiar să configurați routerul pentru a proteja fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Serviciul VPN este destul de popular printre utilizatorii Kodi. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

Rainbow Six Siege de la Tom Clancy este un trăgător online intens. Jocul este competitiv și foarte strategic. Fiecare decizie pe care o luați este extrem de importantă, deoarece poate fi diferența dintre o pierdere sau un câștig. Rainbow Six Siege oferă multe personaje, hărți, personalizări și moduri. Dezvoltatorii ies cu noi operatori în mod constant. Rainbow Six Siege este un shooter captivant pe care sunt sigur că ți-ar plăcea și prietenilor tăi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map