5 cele mai bune VPN-uri pentru Battle Royale H1Z1

H1Z1 Battle RoyaleH1Z1 a fost unul dintre primele jocuri Battle Royal. Recent a fost pus pe PS4 gratuit. Are deja o versiune pentru PC pe Steam și urmează o versiune Xbox One. H1Z1 a acumulat o serie de urmăriri uriașe și, în consecință, serverele au întâmpinat dificultăți cu întârziere, timp de încărcare lung și conexiuni proaste. Pentru a ajuta la remedierea acestor probleme, aș recomanda un VPN. Când vă conectați la un server VPN vă va atribui o adresă IP în acea regiune. Dacă alegeți o locație aproape de serverul pe care îl jucați, puteți reduce decalajul, îmbunătăți timpul de ping și aveți grijă de o mulțime de probleme de conectare. Deoarece nu este IP-ul dvs., beneficiați și de protecție împotriva atacurilor DDoS. Acest lucru vă asigură un joc rapid și sigur pentru jucătorii atât casual cât și profesioniști.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifatCaseta de bifat

H1Z1 are trei moduri principale de joc pe PS4. Are solo, duo și grupuri de cinci. Fiecare joacă în mod similar. În solo ești împotriva a 100 de jucători care încearcă să fii ultimul care supraviețuiește. În duos și cinci sunteți cu o echipă, dar obiectivul este același. Rețineți că puteți juca singuri duosuri și fives, deoarece jocul vă va adăuga cu alți jucători sau vă va permite să jucați cu mai puțini membri din echipa dvs. Dacă nu vă puteți conecta la același joc cu prietenii, vă recomand să reporniți aplicația. De fiecare dată când am făcut asta, a remediat eroarea.

După ce începeți jocul, veți putea parașuta către locație. Vei fi abandonat într-o locație aleatorie pe hartă, dar va fi cu echipa ta. Am aflat că pe consolă, cea mai rapidă cale de parașutare este de a merge lateral. Vă veți deplasa mai repede și mai precis. Când lovești la sol, vei dori să cauți echipament. Ridica armură, pachete de sănătate, o cască, un rucsac și o armă. Apucați cât puteți pentru a ajuta pe parcurs. Raritatea echipamentelor merge în această ordine: alb, verde, violet, auriu, aurul fiind cel mai rar. Cel mai bun mod de a găsi picături verzi este în lăzi militare. Când sunteți aproape de unul, veți obține interferențe radio. În ceea ce privește articolele violet și auriu, puteți găsi cele mai multe dintre picăturile de aprovizionare care sunt foarte luptate până la sfârșitul meciurilor. Picăturile violet vor veni în primul rând și sunt mai abundente. Picăturile de aur sunt greu de accesat și includ doar un articol auriu împreună cu mai multe articole violet.

Văzând cum trebuie să călătorești rapid în jurul unei hărți mari, jocul are vehicule. Puteți găsi mașini ATV, Jeep-uri, camioane și mașini de poliție. ATV-urile sunt foarte rapide, dar nu oferă nicio protecție. Jeep-urile sunt mai rapide, dar mai ușor de flipat. De asemenea, sunt mai greu de filmat. Camioanele sunt lente, dar sunt greu de rătăcit și ușor de tras. Mașinile de poliție sunt foarte rapide, greu de rătăcit și bine protejate. Toate mașinile au un impuls nitro pentru situații de urgență. Singura parte în jos a vehiculelor este că nu vă puteți vindeca în timp ce mașina este în mișcare.

Pentru a face jocul mai rapid un cerc de gaz otrăvitor reduce lent zona de joc din joc. Unul dintre principalele motive pentru care mașinile sunt în joc este evitarea gazului. Va trebui să vă folosiți vehiculul pentru a rămâne în cerc și pentru a oferi acoperire la luptele de câine. Asigurați-vă că vă îndepărtați de vehicul, dacă este aprins, deoarece tind să explodeze cu ușurință. O strategie pentru a obține mașina care a funcționat pentru mine este aceea de a fura una de la o altă echipă. Este destul de ușor. Majoritatea jucătorilor le place să iasă și să tragă. Acest lucru nu lasă pe nimeni în vehicul. Tot ce trebuie să faci este să alergi spre mașina lor și să o iei în timp ce trag. Veți dori, de asemenea, să le rulați dacă nu ați suferit prea multe daune. Acest lucru a funcționat de mai multe ori pentru echipa mea și este adesea o modalitate bună de a elimina echipele, fără a face prea multe daune.

H1Z1 oferă un joc excelent. Are multe caracteristici care o deosebesc de celelalte jocuri ale genului său. Vă puteți aștepta la unele dificultăți tehnice, deoarece H1Z1 este atât de nou pentru consolă. Are probleme de conectivitate, de întârziere și de timp de încărcare, dar toate sunt fixabile. Jocul este încă în versiune beta și este sigur că se va îmbunătăți în timp. H1Z1 este un joc gratuit, pe care sunt sigur că și prietenilor tăi le va plăcea să te joci.

Încă o dată vă recomand să utilizați un VPN pentru a juca H1Z1. Un VPN vă va furniza o adresă IP din locația serverului ales. De asemenea, va îmbunătăți decalajul, va reduce ping-ul și vă va proteja de atacurile DDoS. Un VPN vă poate ajuta să evitați restricțiile geografice și firewall-urile la școală sau la locul de muncă.

Haideți să sariți direct și să aruncăm o privire la cele mai bune VPN-uri pentru H1Z1.

1. Cel mai bun VPN pentru H1Z1: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări serviciile de streaming preferate de oriunde.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați-vă de pe desktop și mobil în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a configura totul. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru H1Z1: NordVPN

NordVPN

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pe termen mai lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat atât pentru dispozitivele Android cât și pentru iOS (iPhone, iPad).

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru H1Z1: PIA

Acces la internet privat

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 33 de țări. După cum puteți vedea mai jos, echipa PIA și-a organizat serverele în funcție de regiune, țară și oraș. Locațiile serverului sunt listate în ordine alfabetică după țară.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN-ul. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă membrilor o garanție de returnare de 7 zile.

Accesați accesul la internet privat

4. Cel mai bun VPN pentru H1Z1: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Accesați CyberGhost

5. Cel mai bun VPN pentru H1Z1: IPVanish

IPVanish

SUA găzduiește mai multe servicii VPN populare, dar nu mai rapid decât IPVanish. Știm din experiența personală că IPVanish va funcționa destul de bine, indiferent în ce regiune a țării vă aflați. Serverele lor sunt rapide, iar serviciul VPN are mai multe locații de server în Statele Unite decât majoritatea furnizorilor VPN.

Alături de o amprentă mare în SUA, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua lor VPN a fost constant cea mai rapidă din America de Nord în testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în țări precum SUA și Marea Britanie. Puteți selecta o locație sau puteți specifica mai mult selectând un server individual. IPVanish este excelent pentru jocuri, dar poate fi atins pentru a debloca serviciile de streaming populare.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele. Puteți chiar să configurați routerul pentru a proteja fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Serviciul VPN este destul de popular printre utilizatorii Kodi. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

H1Z1 Battle Royale este un joc popular pentru PS4 și PC. Acesta va fi lansat pentru Xbox One în lunile următoare. H1Z1 este liber să joace și unul dintre primele din genul său. Există trei moduri de joc pentru a juca și mai mult conținut este întotdeauna în lucrări. H1Z1 este un joc distractiv pentru a te juca singur sau cu prietenii. Doar asigurați-vă că utilizați un VPN pentru a vă proteja confidențialitatea și pentru a reduce întârzierea.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map