Troid VPN Review

Cercetând recenzia noastră despre Troid VPN a descoperit că este una dintre aplicațiile VPN Andriod oferite de TunnelGuru. TunnelGuru VPN este în activitatea de confidențialitate pe internet de aproximativ cinci ani, iar Troid VPN a fost introdus pentru prima dată în septembrie 2013. TroidVPN este un instrument proxy VPN. Utilizarea acestuia vă va ajuta să vă protejați confidențialitatea online, să vă asigurați traficul și să vă ascundeți locația în timp ce navigați pe Internet pe un dispozitiv Android.


Troid VPN Review

Prețuri și oferte speciale TunnelGuru Android Proxy

Troid VPN este o aplicație gratuită și puteți obține 100 MB lățime de bandă pe zi de serviciu VPN folosind-o. Nu este necesară înregistrarea pentru a utiliza aplicația VPN gratuită. Aceasta este o cantitate mică de lățime de bandă, dar poate fi ok pentru utilizare casual, cum ar fi verificarea e-mailului. Totuși, acest lucru ar fi inacceptabil pentru cei care folosesc în mod regulat un VPN. Acest serviciu gratuit este finanțat prin publicitate, astfel încât va trebui să suportați și reclame pop-up de la TunnelGuru VPN și sponsorii acestora în timp ce îl utilizați.

VPN TunnelGuru

Pentru cei cărora le place aplicația Android Troid VPN, TunnelGuru oferă și un serviciu VPN plătit, care vă permite accesul la toate serverele lor, inclusiv la cele premium. Abonamentul dvs. vă va oferi, de asemenea, o lățime de bandă nelimitată la rețeaua VPN Troid, precum și, vă va permite să utilizați tot software-ul personalizat pentru a vă conecta dispozitivele la rețeaua lor.

Preț VPN TunnelGuru

Ei comercializează acest serviciu ca un pachet unic pentru 4,25 USD pe lună. La momentul examinării noastre, acesta era singurul pachet pe care îl aveau la dispoziție. Caracteristicile și avantajele pe care le oferă serviciul TunnelGuru plătit sunt următoarele:

 • Servere – Vă oferă acces la rețeaua de servere premium de 1 Gbps.
 • Protocoale – TunnelGuru oferă o gamă largă de protocoale UDP, TCP, ICMP, DNS, SSH și AntiDPI – UDP pentru tunelarea datelor.
 • porturi – Vă permit să alegeți mai multe porturi prin care să treceți prin tunel.
 • împuternicire – Puteți seta VPN-ul să utilizeze un proxy cu serviciul TunnelGuru.
 • Viteză – Vă oferă o viteză nelimitată, fără limitări de lățime de bandă.
 • Aplicații – Puteți utiliza clientul Windows și toate cele patru aplicații Android cu serviciul VPN.
 • Securitate – Oferă un firewall virtual pentru a vă proteja dispozitivul, ajutând astfel să vă asigurați confidențialitatea online.
 • Protecţie – VPN Troid vă protejează la punctul de pornire WI-FI preferat prin securizarea și criptarea întregului trafic mobil.

TroidVPN este una dintre cele patru aplicații Android TunnelGuru. Este clientul de bază și funcționează cu protocoalele UDP, TCP și ICMP. Celelalte aplicații Android pe care le are TunnelGuru sunt următoarele: Hammer VPN: AntiDPI VPN; VPN Over HTTP Tunnel: WebTunnel; și VPN Over DNS Tunnel: SlowDNS. Fiecare a fost conceput pentru a completa o nișă în peisajul VPN și le permite să sprijine o varietate de protocoale de internet. Împreună, vă oferă o varietate de tuneluri diferite pe care le puteți utiliza pentru a vă conecta la rețeaua lor.

Aplicațiile Android vă vor permite să vă tunelați prin HTTP (S), DNS, UDP / TCP, ICMP. Aplicația VPN Hammer vă permite chiar să creați un tunel VPN care utilizează tehnologia Anti-DPI pentru a depăși cenzura traficului dvs. ascunzând faptul că utilizați un serviciu VPN. Software-ul lor Windows încorporează toate aceste protocoale într-un client all-in-one. Acest software, atunci când este utilizat colectiv, va permite aproape oricui să-și folosească serviciul VPN. Vom discuta mai multe despre acestea în revizuirea noastră VPN TunnelGuru.

Puteți plăti pentru serviciul dvs. și primiți un voucher lunar de către Paypal dacă preferați să păstrați toate plățile online într-o bază de date centrală. Acceptă carduri de credit Visa, MasterCard, American Express și Discover, care sunt gestionate folosind funcția anonimă de Paypal. Puteți plăti, de asemenea, voucherul de abonament folosind Paymentwall. În cele din urmă, puteți alege serviciul lor VPN folosind CashU, Boleto, TrustPay și o varietate de resurse monetare specifice altor țări. În sfârșit, îl puteți cumpăra folosind un transfer bancar.

Perioada de încercare fără riscuri

Așa cum am spus mai înainte, puteți utiliza gratuit serviciul VPN Troid. Aveți 100 MB de lățime de bandă pe zi pentru a testa rețeaua lor VPN. Acest lucru ar trebui să vă permită să le examinați serviciul și să vedeți dacă puteți conecta dispozitivul la acesta.

În plus, acestea oferă o garanție de returnare de 3 zile în cazul în care nu sunteți nemulțumit de serviciul lor VPN / Cloud odată ce l-ați achiziționat. Trebuie să le notificați în scris prin e-mail în primele trei zile de la abonament pe care doriți să le anulați. Vă vor rambursa prețul de achiziție fără întrebări.

Rețea de server VPN Troid

Rețeaua VPN Troid constă din 1 servere Gbps în Brazilia, Canada, Franța, Germania, Mexic, Regatul Unit, Olanda, Statele Unite, Singapore, Africa de Sud și Turcia. Deși acesta este un număr mic de locații VPN, aceasta cuprinde o arie geografică largă. Oferă serviciul lor de VPN o prezență pe cinci dintre cele șapte continente: Africa, Asia, Europa, America de Nord și America de Sud.

Rețeaua lor VPN nu permite utilizarea Torrents sau a oricărui alt software P2P în timpul utilizării serviciului lor. De asemenea, nu își comercializează serviciul pentru a fi folosite pentru a ocoli restricțiile geografice. De asemenea, puteți accesa un singur dispozitiv simultan folosind contul dvs. VPN TunnelGuru. În cele din urmă, accesul la rețeaua lor VPN nu este disponibil în Nigeria, Pakistan, Ghana, China, India, Senegal și Siria.

Confidențialitate Troid VPN & Securitate

Nu suntem siguri de confidențialitatea a ceea ce faceți în timp ce utilizați serviciul TunnelGuru pe baza propriilor lor politici de confidențialitate și TOS. În cel mai bun caz, este ambiguu. Urmează o mică excepție a acestui lucru:

Facem tot posibilul pentru a vă proteja confidențialitatea, fără a stoca mai multe detalii pe serverele noastre decât cele cerute din punct de vedere tehnic sau legal – și permise. De fapt, serverele în sine nu păstrează jurnalele care ar putea interesa oricine, în afară de dezvoltatori și operatori; Cu toate acestea, vom coopera cu autoritățile de îngrijorare în măsura necesară pentru a ne proteja de a fi nevoiți să ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile dvs. ilegale, dacă există. Aceasta înseamnă că vă putem dezvălui detaliile contului și plății, precum și adresa IP sursă folosită pentru a vă înregistra dacă ați încălcat regulile.

Pentru aplicațiile lor mobile, acestea indică următoarele:

> Aplicatii mobile:
Nu citim, nu urmărim și nu colectăm informații sau date personale sensibile prin intermediul aplicațiilor mobile pe care le utilizați pe dispozitivele dvs. mobile. Este nevoie doar de permisiuni minime pentru a funcționa, menționate în lista de permisiuni, putând fi verificate în timp ce instalați aplicații mobile. Aplicațiile mobile au nevoie în principal de locația curentă, ID-ul dispozitivului, dacă este disponibil, Construirea informațiilor, permisiunea de acces la stocarea mobilă și rețea.

Am putut afla că înregistrează o cantitate minimă de informații de la utilizatorii lor VPN: pornirea conexiunii, sfârșitul conexiunii și adresa IP folosită pentru conectare. Deoarece presupun că lucrează în limitele judiciare ale țării în care se află și nu într-o singură jurisdicție, acestea ar putea fi obligate să monitorizeze datele utilizatorilor în unele cazuri. Mai mult, ei presupun că vor face acest lucru pentru a se absolvi de orice faptă greșită din partea voastră. Vă lăsăm să vă faceți această hotărâre pentru voi înșivă.

Am putut afla foarte puțin despre algoritmii folosiți pentru criptarea datelor de pe site-ul TunnelGuru. Întrebătorii noștri au descoperit că folosesc propriul VPN personalizat, care combină mai multe protocoale și tehnologii de tunelare. VPN-ul lor utilizează puterea de criptare pe 128 de biți pentru traficul pe Internet.

Suport tehnic

Asistența pentru serviciul VPN Troid se face prin e-mail. Am trimis câteva întrebări de asistență personalului din TunnelGuru și am auzit de atunci în 1 până la 2 zile în majoritatea cazurilor. Au fost de ajutor cu întrebările pe care ni le-am pus. De asemenea, au o prezență pe Twitter și Facebook unde puteți vedea și probleme și pune întrebări. Nu suntem siguri cât timp va dura pentru a obține un răspuns din aceste surse, deoarece nu părea că au fost monitorizate zilnic. În cele din urmă, au câteva videoclipuri YouTube pentru a vă ajuta să vă înscrieți pentru serviciul lor. Nu au o bază de date online de întrebări și răspunsuri pe care am putea să le localizăm și multe dintre funcțiile avansate ale VPN-ului lor sunt concepute pentru cei cu mai multă experiență tehnică.

Troid VPN Review: Instalare și utilizare

Înainte de a vă putea înscrie pentru un voucher de abonament plătit la serviciul VPN TunnelGuru, trebuie mai întâi să vă creați un cont. Din pagina principală TunnelGuru VPN faceți clic pe linkul „Înregistrare”. Aceasta va deschide pagina de înregistrare unde vă creați contul.

Crearea unui cont TunnelGuru

Pentru a înregistra un cont, introduceți „Nume utilizator”, „E-mail valid”, „Țară” și codul pentru a verifica dacă nu sunteți bot. Apoi faceți clic pe butonul „Înregistrare”. Vă va cere apoi să le placeți pe Facebook pentru a obține cea mai recentă descărcare. Personalul de la TunnelGuru vă va trimite apoi un e-mail la adresa pe care ați furnizat-o, care va conține parola contului dvs. pentru a vă conecta la contul dvs. Fiți conștienți că aceasta este o secvență numerică lungă și ar trebui să o copiați și să o lipiți atunci când vă conectați pentru prima dată în cont. După ce vă conectați la tabloul de bord al contului, puteți genera o parolă mai mică dacă doriți. Vă recomandăm să faceți așa cum va trebui să o introduceți manual în aplicația Troid VPN pentru a vă verifica contul.

Aplicația Android Troid VPN

Instalare

După ce ți-ai creat contul TunnelGuru, poți descărca și instala software-ul Troid VPN pe dispozitivul tău Android. Mai întâi selectați „Descărcare gratuită” din meniul principal al site-ului.

Pagina descărcărilor Aceess

Apoi, apoi atingeți pictograma pentru Android. Aceasta va deschide pagina GooglePlay care arată toate aplicațiile Android TunnelGuru.

Aplicații Android TunnelGuru pe GooglePlay

Selectați-l pe cel dorit de aici pentru a deschide pagina de instalare pe GooglePlay. Atingeți butonul „Instalare” pentru a instala aplicația pe dispozitivul dvs. Android. Trebuie să revizuiți și apoi să apăsați pe butonul „Accepta” pentru permisiunile de care are nevoie aplicația înainte de procesul de instalare. După ce aplicația a terminat instalarea, atingeți butonul „Deschide” pentru a o rula pentru prima dată.

Instalarea VPN Troid

VPN Droid în acțiune

Aplicația Troid VPN se va deschide pentru prima dată cu ID-ul de utilizator și parola gratuite. Dacă ați creat un cont TunnelGuru și v-ați abonat la serviciu, schimbați-le pe numele de utilizator și parola contului dvs. pentru a accesa serverele de rețea premium. În plus, puteți începe să utilizați zilnic 100 MB de VPN. Totuși, acest lucru vă va oferi acces la serverele VPN gratuite și veți vedea ferestre de publicitate când vă conectați și vă deconectați de la rețea sau părăsiți aplicația și deschideți Internetul. Următoarea imagine arată ecranul principal, ecranul aproximativ și ecranul avansat pentru aplicația Troid VPN Android.

Observați ID-ul de utilizator și parola gratuite. Unul dintre serverele gratuite este selectat automat la prima autentificare, așa cum este protocolul UDP. De asemenea, va trebui să vă amintiți că ar trebui să utilizați Rport: 500 și Lport: 0 cu UDP și acest lucru este selectat implicit la prima conectare. Cu toate acestea, dacă acestea sunt modificate pentru un alt tip de conexiune, va trebui să schimbați manual le înapoi. Aceste setări ar trebui să fie bune pentru majoritatea conexiunilor. Caseta „Memorează-mi” este bifată în mod implicit și ar trebui să o lași în acest fel, dacă nu vrei să introduci manual datele de autentificare de fiecare dată când te conectezi la rețeaua TunnelGuru. Atingerea săgeții în jos de lângă serverul curent vă va permite să alegeți altul.

Tablou de bord și funcții Troid VPN

Ecranul aproximativ arată că Troid VPN acceptă tuneluri UDP, TCP și ICMP. Puteți schimba acest lucru apăsând pe săgeata în jos, lângă selecția curentă de protocol. De asemenea, vă informează de unde să obțineți VPN pentru tunelurile DNS și clientul Windows. Ecranul Advanced vă permite să alegeți un server DNS pe care să-l utilizați pentru interogări și să configurați un proxy pentru conexiunea dvs. TCP dacă aveți unul. Pentru a utiliza setarea ICMP, trebuie să aveți un dispozitiv înrădăcinat și acces la contul „Superuser”.

Când aveți serverul pe care doriți să îl conectați și protocolul selectat, atingeți pur și simplu butonul „Conectați”. Prima dată când vă conectați la rețeaua TroidVPN, va trebui să îi permiteți permisiunea de a configura o VPN. În continuare, vă va informa în termeni stricți că aplicațiile Torrent sunt interzise și vă vor avertiza cu privire la consecințele utilizării lor. Utilizarea torrentului vă va interzice permanent. După ce ați acceptat acest lucru, veți fi conectat la un server VPN.

Conectat VPN pentru prima dată Troid

Acum, să aruncăm o privire la utilizarea de zi cu zi a aplicației Troid VPN Android. După cum vedeți, folosim acum un cont Premium plătit și am introdus datele de acreditare pentru verificare, astfel încât să putem utiliza serverele premium. Am selectat un apel de server „Premium-USA1”, care este un server american care permite conectarea de către UDP și ICMP. Deoarece folosim UDP, Rport este setat la 500, iar Lport este 0, ceea ce semnifică întâmplător. Pur și simplu atingeți butonul „Conectați” și după puțin timp veți vedea al doilea ecran.

Acest ecran arată serverul la care sunteți conectat, timpul de sesiune și lățimea de bandă de încărcare și descărcare pe care ați utilizat-o în această sesiune. Pentru a vă deconecta de la serverul dvs. curent și a vă conecta la altul, trebuie doar să atingeți butonul „Deconectați”. Aplicația vă va solicita să vă deconectați. Atingeți „OK” și veți reveni pe ecranul tabloului de bord unde puteți alege apoi un alt server la care să vă conectați.

VPN Troid în utilizare

După cum puteți vedea, aplicația Troid VPN vă permite să vă conectați ușor la rețeaua lor. Majoritatea utilizatorilor vor folosi doar setarea UPD presetată pentru conexiunile lor. Întrucât aceasta este configurația implicită, este nevoie doar de câteva apăsări pentru a vă conecta sau a vă deconecta de la serverul ales. Pentru cei cu mai multă experiență tehnică au setări DNS și proxy de care poți profita folosind protocolul TCP. În cele din urmă, pentru cei mai aventuroși cu dispozitive înrădăcinate, puteți utiliza ICMP pentru a tunela traficul dvs. pe Internet.

Troid VPN Speed ​​Test

Deoarece serviciul Troid VPN are atât servere gratuite, cât și premium, am decis să vedem cum se compară în viteză și nu au VPN în utilizare. Acestea sunt rezultatele folosind aplicația mobilă. Rezultatele, de la stânga la dreapta, nu au VPN, VPN premium și VPN gratuit. Veți observa că pierderea lor de viteză a fost moderată datorită VPN în sine. Aceasta se datorează cheltuielilor aeriene generate de criptarea întregului trafic de pe Internet. De asemenea, puteți vedea că în cazul nostru pierderea de viteză a fost mai severă pentru serviciul VPN gratuit. Acest lucru se datorează în principal volumului mare de utilizatori de pe serverele VPN gratuite și, de obicei, variază pe parcursul zilei. Din experiența noastră anterioară, acestea sunt genul de rezultate pe care le-am așteptat.

Troid VPN Speed ​​Test

Într-o formă mai cantitativă, viteza noastră a scăzut de la 29,53 Mbps la 21,74 Mbps la utilizarea serverului VPN Troid. Aceasta este o scădere cu aproximativ 26,3% la un server din Tucker, GA. Rețineți, 21,74 Mbps este încă destul de rapid pentru majoritatea nevoilor de navigare pe Internet. În plus, faptul că aveți un plus de confidențialitate și securitate vă va oferi liniște sufletească. Serverul VPN gratuit a scăzut viteza ISP de bază de la 29,53 Mbps la 6,82 Mbps. Aceasta este o scădere de aproape 80%. Aceasta împreună cu limitarea sa zilnică de 100 MB arată că este posibil să nu fie cea mai bună alegere pentru utilizatorii VPN de putere. Ca întotdeauna, ar trebui să obțineți cel mai bun VPN pe care vi-l puteți permite.

Troid VPN Review: concluzii

Troid VPN este o aplicație gratuită pentru Android furnizată de TunnelGuru, care va permite dispozitivului dvs. mobil să se conecteze la rețeaua lor. Acestea vă vor oferi o lățime de bandă gratuită de 100 MB pe zi în rețeaua VPN. Acest lucru vă va permite să utilizați serviciul lor în scopuri casual, cum ar fi verificarea e-mailului. TunnelGuru oferă, de asemenea, un serviciu VPN premium plătit, care vă va permite să folosiți toate aplicațiile lor personalizate (inclusiv Troid VPN) și clientul Windows fără limitări de lățime de bandă. De asemenea, vă va oferi acces la serverele lor VPN premium.

Rețeaua VPN Troid constă din servere pe cinci dintre cele șapte continente: America de Nord, America de Sud, Europa, Africa și Asia. Au servere de 1 Gbps în Brazilia, Canada, Franța, Germania, Mexic, Regatul Unit, Olanda, Statele Unite, Singapore, Africa de Sud și Turcia. Ei folosesc un VPN proprietar care folosește criptarea rezistenței pe 128 de biți. Sprijinul se face în principal prin e-mail. De asemenea, au o prezență socială pe Twitter și Facebook. Va trebui să examinați TOS și politica de confidențialitate pentru dvs. pentru a vedea dacă acestea sunt acceptabile pentru dvs..

Ce ne-a plăcut cel mai mult despre serviciu:

 • Au software personalizat pentru Windows.
 • Tunnelguru are aplicații pentru dispozitive Android.
 • Oferă 100 MB de serviciu VPN gratuit zilnic.
 • O garanție suplimentară de 3 zile de returnare a banilor după ce vă abonați la serviciu.
 • Mai multe moduri de a cumpăra un abonament VPN premium, care include criptovalute precum Bitcoin.

Idei pentru îmbunătățirea serviciului:

 • Adăugați tutoriale pentru caracteristicile VPN Troid și alte programe software personalizate.
 • Mai multă lățime de bandă pentru utilizatori gratuit
 • Servere mai rapide pentru utilizatori gratuite
 • Permiteți mai multă conexiune simultană.
 • Adăugați mai multe locații VPN.

Puteți utiliza serviciul lor gratuit pentru a testa serviciul pentru a vedea dacă acesta va funcționa pentru dispozitivele dvs. În plus, aceștia oferă o garanție de returnare de 3 zile odată ce vă înscrieți la un abonament plătit la serviciul lor premium. Așadar, mergi mai departe și testează-l singur. Dacă credeți că se potrivește nevoilor dvs. de VPN, vă puteți abona la 4,25 USD pe lună.

Vizitați VPN Troid

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map