McAfee Safe Connect VPN-granskning

McAfee Safe Connect VPNMcAfee Safe Connect VPN är det populära antivirusföretagets spridning längre in i säkerhetsområdet. Förgrening i andra säkerhetsområden har blivit vanligt hos företag. Det erbjuder mjukvara för PC, Android och iOS. Det verkar emellertid utesluta OSX- och Linux-operativsystemstöd. Som du kan förvänta dig är webbplatsen skarp utseende eftersom den har finansieringen av antivirusprogramvaran bakom sig. Denna VPN har en kostnad som vi kommer att prata mer om på ett ögonblick. Vi har också lagt märke till att Android-versionen har drygt 500 000 nedladdningar. I den här recensionen kommer vi att sätta McAfee Safe Connect VPN genom paces och se hur det håller sig.


Prissättning

När det gäller prissättningen har McAfee Safe Connect VPN två planer som du kan se på bilden nedan.

McAfee Safe Connect VPN-prissättning

Du kan få en månad för tjänsten för $ 7,99 USD. Du kan dock få ett års tjänst för $ 47,99 USD. Det fungerar till cirka 50% besparing under version för månad för månad. Det börjar efter din sju dagars rättegång. De erbjuder också en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Om företaget

Till skillnad från några av de andra företagen som tillverkar VPN är McAfee ganska välkänt. Den heter efter grundaren John McAfee och drivs av säkerhetsföretaget som han sålde till. Inte överraskande är McAfee beläget i USA. Det handlar lite om eftersom det lämnar det öppet för ”14 Eyes” -länderna. Det är länder som delar information med varandra. Om ett land har tillgång till dem finns det 13 andra länder som också gör det. Det gör oss definitivt nervösa.

säkerhet

Säkerhet är något som vi tycker är mycket viktigt. Att hitta information om VPN är dock inte lätt att göra. Vi upptäckte att den använder AES 256-bitars kryptering. Det finns inga andra alternativ som du kan välja. Medan vissa företag säger att de inte har några loggar är McAfee inte en av dem. De gör inga ben om att de samlar in data om dig. De håller definitivt anslutnings- och aktivitetsloggar såväl som annan information som enkelt kan identifiera dig. Deras policy föreslår också att de säljer informationen de samlar in till tredje part.

Funktioner

Såvitt funktioner går, erbjuder McAfee Safe Connect VPN väldigt lite. Vi kunde inte hitta en lista över mycket av något som den gör förutom att erbjuda medlemmen AES 256-bitars säkerhet och erbjuder 23 olika platser. Det erbjuder upp till 5 olika som kan ge användaren möjlighet att avblockera vissa streamingtjänster. Naturligtvis talar McAfee om att skydda sina användare. På grund av den information de samlar in och behåller är det dock svårt att se att de gör mycket av någonting.

Serverplatser och länder

När det gäller platser och länder finns det en lista med 23 platser. Oavsett vilken version du använder ser appen dock inte ut vilka städer servrarna är i. Låt oss ta en titt på de platser den har att erbjuda. Det är Australien, Brasilien, Kanada, Schweiz, Tyskland, Danmark, Spanien, Finland, Frankrike, Storbritannien, HongKong, Irland, Italien, Japan, Mexiko, Nederländerna, Norge, Nya Zeeland, Rumänien, Sverige, Singapore och USA. Som ni ser finns det ett antal län som du kan komma åt.

Hands-On Testing

När det gäller McAfee Safe Connect VPN är det lätt att använda och enhetligt över plattformarna. Följ instruktionerna för att komma igång.

 1. Registrera dig för service.
 2. Ladda ner PC-, iOS- eller Android-appen.
 3. När du har loggat in på konsolen väljer du den plats du vill använda.
 4. Klicka på knappen “Start Protection”

McAfee Console

Nu när du har anslutit är det dags att testa hastigheten. Observera att vi försökte använda Windows-versionen och vi fick följande meddelande.

Därför använde vi Android-versionen som du ser nedan. VPN visar en stor skillnad i hastighet. Även om det fortfarande är en stor förlust, är det snabbt nog att göra nästan vad du vill göra.

McAfee VPN Speedtest

Varför du ska använda ett VPN

Eftersom så många anläggningar nu erbjuder gratis WiFi, vill du använda ett VPN när du ansluter. Trots att WiFi är bra, tycker de cyberkriminella att det är bra också. Genom att ansluta till servern du väljer skapar du en säker och krypterad anslutning. På så sätt minskar du avsevärt risken för att brottslingar eller cybertyver stjäl din privata information.

En annan anledning till att använda ett VPN är att hjälpa dig komma runt geobegränsningar. Oavsett var du är, kommer det att hjälpa dig att ansluta till en server. Det beror på att det gör att blockeringsprogramvaran tror att du befinner dig någon annanstans. Det kan vara en verklig fördel om du försöker komma åt vissa regioner eller om du blockeras från att visa innehåll. Koppla helt enkelt till en server så kan du börja surfa eller visa innehållet du vill ha åtkomst till.

Hur är det med läckor??

Ett av våra favorittest är läcktestet. Oavsett hur bra VPN påstår sig vara kommer det inte att skydda dig om DNS läcker. Eftersom syftet med en VPN är att skydda dig, betyder DNS-läckor att din verkliga IP-adress eller plats lätt kan hittas. Det är därför vi vanligtvis testar alla VPN i våra recensioner för dem. Som du kan se i testet vi körde läcker McAfee VPN inte ut. Det är definitivt något vi gillar att se.

Ska jag använda detta VPN?

I slutändan kommer denna VPN att göra vad den säger att den kommer att göra och hjälper dig att komma runt geobegränsningar. Men om du är orolig för integritet, vill du hålla dig borta från den här. De medger att de säljer din information och håller definitivt loggar på inte bara dina kontakter utan din aktivitet. Om du gör saker som kan anses vara i en “grå zon” är detta inte ett bra alternativ. Det finns många andra alternativ som inte håller loggar eller säljer din information.

Sista tankar om McAfee Safe Connect VPN

Det är flera saker som gör att använda denna VPN till ett dåligt val. Dessa inkluderar bevaring av stockar, lokalisering av huvudkontoret (USA), löfte om att fullt ut samarbeta med lagarna i USA, sälja din information till tredje part och mer. Det kan dock inte vara dåligt om du bara försöker ta bort blockering av innehåll eller skydda din dator från hackare. Den har anständig hastighet, och du borde kunna komma runt geobegränsningar om du vill använda något som SoundCloud, Pandora eller andra. Vi föreslår att du tittar på vår topp 10 VPN: er för andra alternativ.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map