Zasebni vodič za dostop do interneta za Android

Zasebna internetna aplikacija za AndroidPrenesite aplikacijo za zasebni dostop do interneta za Android neposredno iz Google Play ali iz PIA. Če ste že na spletnem mestu PIA, preprosto kliknite na “Podpora” na vrhu in nato “Prenos in podpora odjemalca”. Stran za nastavitev odjemalca vsebuje tudi priročnike za ročno nastavitev za nastavitev naprav Android za uporabo njihove storitve s OpenVPN Connect, L2TP / IPsec + PSK in PPTP. Ko pridete na to stran, v polju aplikacije Android (prikazano na levi) kliknite gumb »Prenos«. Tako se boste odpeljali do trgovine Google Play, kjer lahko aplikacijo naložite in namestite v svojo napravo Android. Za dokončanje namestitve morate dovoliti nakupe v aplikaciji. Za aplikacijo je potreben Android 2.2 ali novejši. Spodnje slike ponazarjajo to namestitev.


Zasebna namestitev za dostop do interneta za Android

Ko aplikacija konča namestitev, pritisnite zeleni gumb »ODPRTO« (prikazan zgoraj desno), da ga zaženete. Prikaže se zaslon za prijavo, ki je prikazan na sliki spodaj. Na tem zaslonu boste morali v pozdravni e-poštni naslov, ki vam ga je poslal zasebni dostop do interneta, vnesti uporabniško ime in geslo. Nato v ustrezno polje vnesite “svoj e-poštni naslov” in tapnite velik zeleni gumb “PRIJAVI”. Opazili boste, da bo cena na sliki 6,95 USD na mesec ali 39,95 USD na leto. Ne pozabite uporabiti naše VPNFan popust da prihranite do še več.

Zasebni dostop do interneta za prijavo v Android

Prikaže se zaslon, kot je prikazan na sredini zgoraj. To je glavni zaslon za povezavo za aplikacijo Android zasebnega dostopa do interneta. S tega zaslona lahko drsnik za povezavo potisnete desno, da se povežete z izbrano lokacijo. Če se dotaknete obkroženega večjega od znaka desno od trenutnega območja (Samodejno), se prikaže zaslon za izbiro lokacije, ki je zadnja slika zgoraj. Kot vidite, ima samodejno ček in je orisan v zelenem polju. To pomeni, da je to vaša izbrana lokacija povezave. Lokacije so v abecednem vrstnem redu in po seznamu lahko poiščete svojo lokacijo navzgor in navzdol. Upoštevajte tudi, da so časi pinga prikazani pod vsako lokacijo, da boste lažje našli najhitrejšega s trenutne lokacije.

Zdaj naj povemo, da se želite povezati z Melbournom v Avstraliji, samo tapnite na lokaciji AU Melbourne na zadnjem zgornjem zaslonu. Tako boste trenutno lokacijo postavili na AU, Melbourne in vas vrnili na glavni zaslon povezave, kot je prikazano na prvi sliki spodaj. Če želite dokončati povezavo z Melbournom, potisnite drsnik stanja v desno. Ker je to vaša prva povezava, boste videli zaslon pozornosti, kot je prikazan na drugi sliki spodaj. Zaupati morate aplikaciji PIA VPN in nato nadaljevati s postopkom povezave.

Vaša prva zasebna internetna povezava z aplikacijo Android

Nato boste videli sliko, kot je tretja zgoraj, ki kaže, da aplikacija overja potrdilo strežnika, preden konča povezavo. Zadnji zgornji zaslon prikazuje, da ste zdaj povezani z Melbournom. IP-naslovi so prikazani tudi na teh zaslonih, vendar so bili za ta pregled spremenjeni. Ko ste povezani, imate nov navidezni IP, kot je bil prikrit vaš. Tudi ves vaš internetni promet je zdaj varno šifriran. Videli smo, kako se povezati na novo lokacijo, ko še niste povezani s strežnikom VPN. Zdaj pa si oglejmo, kako spreminjate lokacije z aplikacijo za zasebni dostop do interneta Android. Ta postopek je prikazan na spodnjih slikah.

Spreminjanje lokacij z aplikacijo za zasebni dostop do interneta AndroidPrva zgornja slika kaže, da ste trenutno povezani z AU Melbourne. Če dotaknete trenutno območje, bodo prikazane lokacije, kot ste jih videli. Določitev lokacije New York City je vse, kar je potrebno za prehod iz Melbourna v New York City. Samo ena pika vas bo odklopila od Melbourna in vas nato povezala v New York City, kot je prikazano na drugi in tretji sliki zgoraj. Zadnja slika kaže, da je naša nova povezava v resnici New York City, saj je obdana v zelenem polju z velikim zelenim čekom.

“?” ikona v zgornjem desnem kotu prikaže informacije o avtorskih pravicah o aplikaciji in komponentah, ki jih uporablja. To lahko pogledate, če želite. Zadnja stvar, ki jo želimo preučiti za aplikacijo Android, so nastavitve, do katerih lahko dostopate tako, da tapnete ikono “zobnik” v zgornjem desnem kotu zaslona pod “?” ikono. Prva od nastavitev, ki ni prikazana, sta podatki o računu in odjava, ki vas bodo odjavili iz trenutne seje VPN. Če se odjavite, boste morali znova vnesti svoje poverilnice.

Drsni zaslon navzgor bo razkril nastavitve povezave, ki so prikazane na spodnjih slikah.

Zasebne nastavitve internetne aplikacije za dostop do interneta

Nastavitev povezave za aplikacijo PIA Android je naslednja:

 • Blokirajte lokalno omrežje – To bo preprečilo, da bodo drugi računalniki lahko komunicirali z vašo napravo, če ste v omrežju LAN (lokalno omrežje).
 • Uporabite TCP – To sta dva protokola, ki ju lahko uporabljate s povezavo OpenVPN.
  • UDP – To je protokol User Datagram, ki se uporablja z nizko zamudo povezav in lahko prenaša nekaj izgube v paketih. To je privzeti protokol OpenVPN za zasebni dostop do interneta za Android in najboljši za večino uporabnikov. Ni treba preveriti, ali obstaja paket ali izguba paketov, vendar lahko po želji opravi kontrolno vsoto.
  • TCP – To je protokol za nadzor prenosa in je primeren za povezave z visoko zamudo in tiste, ki ne prenesejo izgub. Omogoča preverjanje napak za naročilo in izgubo paketov in po potrebi pošlje pakete. To je počasnejše zaradi dodatnih režijskih stroškov, ki so vključeni v preverjanje napak in ponovno pošiljanje paketov v pravilnem vrstnem redu.
 • Oddaljena vrata – To vam omogoča, da izberete oddaljena vrata za predvajanje podatkov, kot je prikazano na zgornji sliki zgoraj.
  • Samodejno – to bo izbralo najboljše pristanišče za vas.
  • Pristanišče 1194 – To je standardna vrata OpenVPN.
  • Port 8080 – To je nadomestno vrata za vrata 80 za HTTP spletne storitve. Običajno se uporablja za proxy vrata.
  • Pristanišče 9201 – To je vrata, ki se uporabljajo za storitve WAP (Wireless Application Protocol) na mobilnih napravah.
  • Port 53 – To je vrata, ki jih DNS uporablja za zahteve.
 • Lokalno pristanišče – To vam omogoča, da nastavite lokalno pristanišče za pošiljanje podatkov, preko katerih se nato preusmerijo na oddaljena vrata.
 • Internet kill stikalo – Ko je nastavljena, bo prekinjen ves internetni promet iz naprave, če prekine povezavo VPN.
  • Po ponovni vzpostavitvi povezave bo obnovljen internetni promet.
  • Če onemogočite stikalo za uničenje ali zapustite odjemalca VPN, boste tudi obnovili normalno delovanje interneta.
 • Zahtevajte posredovanje vrat – Če to vklopite, lahko nastavite aplikacijo in oddaljenim uporabnikom omogočite povezavo z njo. Oddaljene uporabe morajo poznati ime naprave in številko vrat, da se lahko z njo uspešno povežete.
  • Posredovanje pristanišč poteka samo po naslednjih prehodih: CA Toronto, CA Severni York, Nizozemska, Švedska, Švica, Francija, Nemčija, Rusija, Romunija in Izrael.
  • To storite le, če uporabljate storitev, za katero želite, da se drugi povežejo od zunaj, saj bo to uničilo vašo zasebnost.
 • Uporabite majhne pakete – To prenese podatke v manjših paketih, ki lahko odpravijo nekatere težave z omrežjem z nekaterim požarnim zidom ali nastavitvami.

Spodaj so nastavitve povezave šifrirane nastavitve, prikazane na spodnjih slikah. Prva od njih je šifriranje podatkov, ki je prikazano na prvi sliki. Če se dotaknete območja šifriranja podatkov, se bo prikazal zaslon, kot je prikazan na drugi sliki, kjer lahko izberete želeno raven šifriranja.

Zasebne nastavitve za šifriranje aplikacij za internet

Šifriranje podatkov – To je šifriranje, ki se uporablja za šifriranje in dešifriranje vsega vašega internetnega prometa, ko je bil vzpostavljen začetni varen predor med vašim računalnikom in zasebnim dostopnim internetnim strežnikom VPN. Izbirate lahko med štirimi izbirami:

 • AES-128 – Advanced Encryption Standard (AES) je izbrani protokol Nacionalnega inštituta za standarde in tehnologijo (NIST) in protokol, ki ga uporablja ameriška vlada za nekatere tajne dokumente. Ta uporablja AES-128 CBC (Cipher Block Chaining) s 128 bitnim ključem in bo zagotovil najboljšo zmogljivost za večino uporab.
 • AES-256 – Uporablja enak algoritem šifriranja kot zgoraj. AES-256 CBC uporablja 256 bitni ključ, zato je varnejši in počasnejši. To ameriško vlado kupite za nekaj tajnih dokumentov.
 • Blowfish – pri tem se uporablja Blowfish-128 CBC s 128-bitnim ključem kot alternativa AES. To je varen algoritem in je bil eden izmed udeležencev na tekmovanju s standardi NIST.
 • Brez – To ne šifrira vaših podatkov in ni priporočljivo, saj vas samo skriva IP, kar pomeni, da se VPN uporablja kot psevdo proxy. Dovzetni boste za pasivne napade, pri katerih vaše podatke brez vaše vednosti zabeleži tretja oseba. To lahko pomaga premagati geo-omejitve in cenzuro.

Drugi od njih je preverjanje pristnosti podatkov, ki je prikazana na prvi sliki spodaj. Če se dotaknete območja šifriranja podatkov, se bo prikazal zaslon, kot je prikazan na drugi sliki spodaj, kjer lahko izberete raven varnosti za preverjanje pristnosti podatkov.

Zasebni dostop do interneta za preverjanje pristnosti aplikacij za Android

 • Preverjanje podatkov – To se nanaša na algoritem, ki potrdi vse vaše podatke za zaščito pred aktivnimi napadi (napad, kadar podjetje doda ali odstrani pakete iz vašega sporočila).
  • SHA1 – Za to uporablja HMAC (Key-Hash Message Authentication Code) s 160 bitnim ključem.
  • SHA256 – Ta uporablja HMAC s 256-bitnim tipkom in je zato počasnejši.
  • Brez – To vas odpre za aktivne napade ali Man-in-the-Middle (MitM) iz zunanjih virov, kjer napadalec vaše sporočilo prestreže in nato spremeni, preden ga pošlje na strežnik VPN brez vaše vednosti.

Zadnja od nastavitev šifriranja se imenuje stisk roke, ki je prikazan na prvi sliki spodaj. Če se dotaknete območja stiskanja, se prikaže zaslon, kot je prikazan na drugi sliki spodaj, kjer lahko izberete vrsto in raven varnosti za stiskanje roke.

Zasebne nastavitve za ročno stiskanje za dostop do interneta za Android

 • Rokovanje – To je algoritem, ki vzpostavi začetno varno povezavo in preveri, ali se pogovarjate s strežnikom PIA VPN in ne z impozitorjem. Od tod tudi stisk roke. Zasebni dostop do interneta za to povezavo uporablja zaščitni sloj v1.2 (TSL 1.2) in vsi certifikati so podpisani s pomočjo SHA512.
  • RSA-2048 – Za preverjanje uporablja 2048-bitna Ephemeral Diffie-Hellman (DH) ključ in 2048bitno RSA potrdilo.
  • RSA-3072 – Ta uporablja enak algoritem kot zgoraj z 3072 bitnimi za izmenjavo ključev in RSA potrdilo.
  • RSA-4096 – Ta uporablja enak algoritem kot zgoraj z 4096 bit za izmenjavo ključev in RSA potrdilo.
  • ECC-256k1 – izmenjava ključev Ephemeral Elliptic Curve DH in certifikat o digitalnem podpisu Elliptic Curve (ECDSA) za preverjanje. Krivulja secp256k1 (256bit), ki je krivulja, ki jo Bitcoin uporablja za svoje transakcije, se uporablja tako za izmenjavo ključev kot za potrdilo.
  • ECC-256r1 – Kot zgoraj, vendar se krivulja prime256v1 (256 bit, znana tudi kot secp256r1) uporablja tako za izmenjavo ključev kot za potrdilo.
  • ECC-521 – Tako kot zgoraj, vendar se krivulja secp521r1 (521 bit) uporablja tako za izmenjavo ključev kot za potrdilo.

Spodaj je nekaj nastavitev šifriranja končnih točk skupaj s koristnimi predlogi za njihovo uporabo ali neuporabo.

 • Največja zaščita – AES-256 / SHA256 / RSA-4096: To je za tiste, ki želijo največjo varnost svojih podatkov in ne pozabite na dodatno izgubo hitrosti.
 • Privzeta priporočena zaščita – AES-128 / SHA1 / RSA-2048: To zagotavlja najboljše razmerje med hitrostjo in zaščito ter najboljšo nastavitev za večino uporabnikov.
 • Tvegano – AES-128 / None / RSA-2048: Ta konfiguracija je dovzetna za aktivne napade MitM, kjer heker prestreže sporočilo in ga spremeni pred pošiljanjem prejemniku.
 • Vse hitrosti brez varnosti – Brez / nič / ECC-256k1: To je mogoče tako za aktivne kot za pasivne napade zunanjih tretjih oseb (hekerjev). Morda tudi nimate VPN-ja, saj je skrit le vaš IP. zaradi česar povezava deluje kot proxy.

Aplikacija za zasebni dostop do interneta Android ima čist grafični vmesnik in je enostavna za uporabo. Preprosto izberite lokacijo in pritisnite drsnik stanja na desno, da se povežete z njim. Spreminjanje regij je še lažje, saj morate samo odpreti zaslon z lokacijami in se dotakniti nove lokacije. Aplikacija vas bo nato samodejno prekinila s stare lokacije in vas nato povezala z vašo novo. Privzete nastavitve, ki jih uporablja zasebni internetni dostop Acsess, so idealne za večino uporabnikov, zato za uporabo njihovega VPN ni potrebno tehnično znanje. Vendar pa ponujajo ročne nastavitve za povezavo in šifriranje za tiste, ki so bolj tehnični in želijo več nadzora nad svojo povezavo VPN. Njihova aplikacija podpira nekatere napredne funkcije VPN za tiste, ki razumejo, kako jih uporabljati. To vključuje različna oddaljena vrata, lokalna pristanišča, posredovanje vrat, majhne pakete in celo stikalo za ubijanje, da bi ubili dostop do interneta, če VPN povezava pade. Če k temu dodate, vključuje najboljše šifriranje v panogi, tako da boste lahko na svojem lokalnem dostopnem mestu Wi-Fi varni..

Obiščite zasebni dostop do interneta

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map