Vodnik za namestitev Android NordVPN

Najnovejšo različico aplikacije za Android NordVPN lahko prenesete iz Googla Play. Tako boste imeli dostop do njihovega omrežja na svojih najljubših napravah Android. Spletno mesto NordVPN vključuje vodnike za nastavitev, če bi raje ročno konfigurirali Android za OpenVPN, L2TP / IPsec in PPTP.


Obiščite stran z aplikacijo NordVPN na Google Play za prenos in namestitev aplikacije Android na vašo napravo. Za aplikacijo je potreben Android 4.0 ali novejši. Ko ste v trgovini Google Play, tapnite gumb »Namesti«, da začnete namestitev, kot je prikazano na prvem posnetku zaslona spodaj. Ko se namestitev začne, boste videli zaslon kot drugi. Dotaknite se gumba »Sprejmi«, da se bo namestitev lahko nadaljevala kot na tretjem posnetku zaslona.

Namestitev Android NordVPN

Ko je namestitev končana, boste videli zaslon kot zadnji zgoraj. Tapnite gumb »Odpri«, da prvič zaženete aplikacijo.

Ko se programska oprema zažene, boste morali vnesti svoje poverilnice NordVPN. Če dotaknete »Prijava« na prvem zaslonu spodaj, se bo odprl drugi zaslon, kjer boste nato lahko vnesli NordVPN »Uporabniško ime« in »Geslo«. Dotaknite se “Novo v NordVPN?” vas bo ustvaril račun NordVPN.

Prijava v NordVPN

Ko pravilno vnesete poverilnice, kot je bilo storjeno na tretjem posnetku zaslona, ​​nato tapnite gumb »Prijava«, da končate zagon aplikacije Android. Prikaže se zaslon »Zemljevid strežnika«, ki je prikazan na prvem zaslonu na spodnji sliki. Ta zaslon vam omogoča povečevanje in pomanjšanje ter potiskanje zemljevida v vseh smereh. To je prikazano na drugem zaslonu, ki prikazuje povečan pogled na Severno Ameriko, in na tretjem zaslonu, ki prikazuje regijo Oceanija. Zaslon »Zemljevid strežnika« grafično prikazuje zemljevid NordVPN na zemljevidu kot niz modrih lokacij lokacij v različnih državah. Stikalo je sivo in je v položaju »Off«, kar pomeni, da niste povezani z omrežjem.

nordvpn-server-map-use

Povezava s strežnikom VPN z zaslona zemljevida strežnika je enostavna, preprosto tapnite zatič v državi, v katero se želite povezati. Na primer, tapnite pin pin na zemljevidu strežnika, prikazan na drugem zgornjem zaslonu. Na spodnji sliki boste videli zaslon, kot je prikazan na levi. Če se dotaknete zatiča za ZDA, se prikaže poziv za povezavo z njim. Zdaj tapnite zeleni gumb “Da”, da dokončate povezavo.

NordVPN povezava zemljevida za odjemalca Android z ZDAKer ste se prvič povezali s storitvijo NordVPN, Android OS prikaže sporočilo o zaupanju. Tapnite polje »Zaupam tej aplikaciji« in nato »V redu«, da potrdite, da zaupate NordVPN. Potem boste videli zaslon, kot je tretji zgoraj, ki pravi: “Povezan z ZDA”. Upoštevajte, da sta stikalo in lokacijski zatič zelena, kar pomeni, da ste povezani v omrežje NordVPN. Zmanjšajte zemljevid in vidite, da ste res povezani s strežnikom VPN v ZDA, kot je prikazano na zadnjem posnetku zaslona. Predpostavimo, da želite spremeniti strežnike v strežnik VPN v Kanadi. Preprosto tapnite lokacijski zatič v Kanadi. Tako bo prikazan zaslon, podoben tistemu, ki je prikazan na levi na spodnji sliki. Zdaj tapnite zeleni gumb “Da”, da začnete postopek spreminjanja VPN strežnika. To vas bo najprej prekinilo s trenutnega strežnika, kot je prikazano na drugem posnetku zaslona, ​​nato pa začnete povezati nov strežnik, kot je prikazano na tretjem.

NordVPN Android App Server Map Spremeni ZDA v Kanado

Zgornji posnetek zaslona kaže, da ste zdaj “povezani s Kanado”. Če pomanjšate, kaže, da ste dejansko prešli s strežnika VPN v Združenih državah na enega v Kanadi. Zadnja stvar, ki jo želimo preučiti za zaslon zemljevida strežnika, je, kako se povezati z določenim strežnikom v državi, ki ga uporablja. Ponazorimo to s povezovanjem na strežnik VPN v Franciji.

Najprej potisnite levo v Evropo po vmesniku zemljevida in nato povečajte v Francijo. Morali bi videti posnetek zaslona, ​​podoben tistemu, ki je prikazan spodaj na levi strani. Opazite, da ste še vedno povezani s kanadskim strežnikom VPN. Zdaj, namesto da se dotaknete lokacijskega zatiča za Francijo, ga pridržite tako, da ga položite s prstom in ga pustite, dokler ne vidite zaslona, ​​kot je drugi spodaj. Če se držite zatiča države, se odpre seznam strežnikov v tej državi. Tako se zgodi, da sta v Franciji njuna dva strežnika. Ta seznam prikazuje vsako številko strežnika, odstotek nalaganja in oddaljenost od vaše lokacije.

NordVPN Android App Map Connection Francija # 3V sivem krogu boste opazili tudi belo srce. Če se dotaknete tega srca, vam bo postalo najljubše, kar bo označeno z rdečim krogom. Najljubši strežnik št. 3 zdaj tapnete srce ob njem. Tako bo prikazan zaslon, kot je prikazan zgoraj. Končno dokončajte povezavo s strežnikom št. 3 v Franciji tako, da tapnete stikalo desno od nje. Ko vas aplikacija prekine iz Kanade, vas nato poveže s VPN Sever # 3 v Franciji. Zadnji zgornji zaslon kaže, da ste zdaj “Povezani s Francijo”.

Zdaj, ko smo si ogledali zaslon »Zemljevid strežnika« in načine, kako se lahko z njim povežete s strežnikom VPN, preučimo meni aplikacije Android NordVPN. Ta meni je na voljo v zgornjem levem kotu aplikacije in je označen s tremi vodoravnimi vrsticami. Tapnite meni zdaj. Videti bi morali zaslon, kot je prikazan spodaj levo. Upoštevajte, da ste še vedno povezani s strežnikom VPN v Franciji. V tem meniju so naslednje postavke:

 • Države – Odpre se seznam držav po abecednem vrstnem redu, ki jih lahko povežete, s katerimi bomo podrobneje preučili v trenutku.
 • Moj račun – Odprlo se bo zaslon, na katerem boste lahko podaljšali trenutno naročnino ali obiskali spletno mesto NordVPN in spremenili geslo.
 • Celoten seznam strežnikov – Prikaže se vam popoln seznam strežnikov, vključno s posebnimi strežniki. Podrobneje bomo to preučili pozneje v tem pregledu.
 • Pošlji povratno informacijo – S tem boste lahko napisali e-poštno sporočilo na [email protected] s povratnimi informacijami za odjemalca Android. Zadeva je vnaprej napolnjena z Android Beta.
 • Klepet v živo – To bo odprlo sejo pogovora v živo s strokovnjakom za podporo NordVPN.
 • Uporabite TCP – S tem bo aplikacija uporabila TCP namesto UDP, ko bo le lahko. Upoštevajte, da lahko to upočasni povezavo.
 • Odjava – Tako se boste odjavili iz aplikacije. Če se odjavite, boste morali naslednjič, ko zaženete aplikacijo, znova vnesti svoje poverilnice.

Zdaj, ko smo si ogledali vse postavke menija, si oglejmo dva, ki ju lahko uporabimo za vzpostavitev povezav VPN: države in polni seznam strežnikov. S klikom na »Države« v meniju (zaslon na levi spodaj) se bo odprl zaslon s seznamom vaših najnovejših povezav. Sledi seznam vseh držav v omrežju NordVPN po abecednem vrstnem redu, kot je prikazano na drugem posnetku spodaj. Spomnimo se, da ste še vedno povezani s strežnikom št. 3 v Franciji. Tapnite stikalo desno od Kanade, da se tam povežete s strežnikom VPN. Odmaknite in videli boste, da ste zdaj “povezani s Kanado”. To je vse, kar potrebujete za izbiro ali spremembo strežnika na zaslonu držav. Preprosto tapnite stikalo poleg države, s katero se želite povezati.

NordVPN Android App Država Povezava s Kanado

Če znova pritisnete na meni, se prikaže zaslon, kot je prikazan na levi spodaj. Opazite, da zdaj kaže, da ste povezani s Kanado. Tapnite na »Celotni seznam strežnikov« in prikazal se bo zaslon, podoben drugemu. To je seznam “Moje najljubše” in kot vidite, je priljubljen, ki ste ga shranili prej, Francija # 3. Zdaj tapnite na zavihek »Vsi strežniki«. Ta zavihek vsebuje seznam strežnikov po namenih, ki vključujejo naslednje: Anti-DDoS, Namenski IP strežnik, Double VPN, Standardni VPN strežniki, Tor over VPN in Ultra Fast TV. Če se dotaknete katerega koli od teh, se prikaže seznam strežnikov, s katerimi se lahko povežete za dosego tega cilja. Sledi seznam držav po abecednem vrstnem redu. Ti so prikazani na zadnjih dveh posnetkih zaslona.

NordVPN Android App Celoten seznam strežnikov

Najboljši način, da najdete strežnik, s katerim se lahko povežete iz določene države, je iskanje. Recimo, da želite najti strežnik z nizkim odstotkom obremenitve v Nemčiji. Dotaknite se povečevalnega stekla na vrhu zaslona in vtipkajte „germany“, brez narekovajev. Tako bo prikazan seznam vseh strežnikov v Nemčiji in hitro lahko najdete enega z nizkim odstotkom obremenitve, kot je prikazano na prvem posnetku spodaj.

NordVPN Android App vse strežnik Iskanje NemčijaNa prvem zgornjem zaslonu tapnite, da postanete Nemčija številka 1 najljubša kot prej Francija št. 3, nato pa tapnite stikalo, da se povežete z njo. Tako bo prikazan zaslon, podoben drugemu. Na koncu tapnite meni in nato še seznam vseh strežnikov. Če ste vse naredili pravilno, mora biti vaš zaslon videti kot zadnji zgornji posnetek zaslona.

Zadnja stvar, ki si jo želimo ogledati v našem pregledu aplikacije NordVPN za Android, je funkcija Smart-Play. Če želite to uporabiti, se najprej prepričajte, da ste povezani s strežnikom VPN v omrežju NordVPN. Iz zadnjega posnetka zaslona je razvidno, da ste povezani z Nemčijo # 1. Če se vrnete na zemljevid strežnika, ki je prikazan kot prvi posnetek zaslona spodaj, lahko vidite tudi, da ste “Povezani z Nemčijo”. S pritiskom na zavihek “Smart Play” se prikaže zaslon kot drugi. Če se dotaknete stikala na tem zaslonu, se bo vklopil Smart-Play in se bo ustvaril posnetek zaslona, ​​kot tretji. To kaže, da je Smart-Play zdaj vklopljen. Če se dotaknete zavihka zemljevida strežnika, lahko vidite, da ste zdaj prek Smart-Play povezani z Nemčijo. Tako boste lahko gledali vse svoje najljubše predstavljene medije iz različnih držav, ne da bi morali preklopiti VPN strežnike v državo medijskega izvora.

NordVPN Android App Povezava z Nemčijo prek Smart-Play

Zaposleni v NordVPN so svojim naročnikom Android zelo olajšali povezavo z omrežjem v njihovo omrežje. Izberite zemljevid z zemljevida in se nato povežite z njim. Če želite več nadzora nad strežnikom, s katerim se povezujete v državi, nato pridržite lokacijski zatič. Tako bo prikazan seznam strežnikov v tej državi z odstotki obremenitve, tako da se lahko povežete z manj natrpanim strežnikom in verjetno hitrejšim. Omogočil vam bo nastavitev, da uporablja TCP namesto UDP, če ga strežnik podpira. Vse ostale nastavitve upravlja programska oprema, ki je vedno zasnovana tako, da vas vedno poskuša povezati z najhitrejšim strežnikom v državi, ki jo izberete. Z nekaj pipi boste povezani in zaščiteni.

Obiščite NordVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map