Vodič za namestitev sistema CyberGhost za Android

Za uporabo aplikacije Android boste potrebovali prijavo v CyberGhost. Če še niste stranka, se lahko prijavite na neomejen dostop do VPN samo 2,75 USD na mesec. Namestitev aplikacije CyberGhost VPN za Android je preprosta. Preprosto odprite spletno mesto CyberGhost VPN v svoji napravi. Tapnite gumb za prenos v Google Play Store. Ko boste tam, lahko izberete “Namestitev” za prenos aplikacije v napravo Android. Po končani namestitvi tapnite gumb »Odpri«, da zaženete aplikacijo.


Namestitev aplikacije CyberGhost VPN za AndroidPreverjanje pristnosti aplikacije CyberGhost za Android

Če že imate premium račun, samo tapnite na povezavo “Vrni se za prijavo”. Odpre se prijavni zaslon, kjer lahko vnesete svoje poverilnice in preverite svoj račun. Morda boste videli zaslon, ki CyberGhostu dovoli dovoljenja, ki jih potrebuje za vzpostavitev omrežja VPN v vaši napravi. Pojdi naprej in mu daj dovoljenja, ki jih potrebuje.

Prijava za aplikacijo CyberGhost VPN za AndroidVnesite svoje overitve: “E-poštni naslov” in “Geslo”. Ko to storite, tapnite gumb »Prijava«, da končate preverjanje računa. Nato se odpre glavna nadzorna plošča za aplikacijo. Preden se lotimo povezave z omrežjem CyberGhost VPN, si najprej oglejmo nastavitve aplikacije.

Nastavitve aplikacije za CyberGhost VPN Android

Do nastavitev aplikacije lahko dostopate s pritiskom na ikono zobnika v zgornjem desnem kotu armaturne plošče. Razdeljeni so v nekaj različnih kategorij. Nekateri so informativne, drugi pa lahko pomagajo povečati vašo skupno varnost med uporabo storitve CyberGhost VPN.

Prva kategorija je »Račun«. To vam omogoča, da preverite podatke o svojem računu, tako da jih lahko preprosto spremljate iz telefona Android. Prikaže vaše uporabniško ime, podatke o načrtu, število sočasno nameščenih naprav in datum poteka. Obstaja tudi povezava do računa vašega spletnega mesta, ki vam omogoča, da ga spremenite s samo nekaj dotiki. Končno se lahko od tam odjavite. Bodite pozorni, če boste to storili, boste morali v prihodnje za uporabo storitve izposoditi svoje poverilnice.

Druga kategorija vam omogoča, da izkoristite funkcije, ki jih ponuja storitev CyberGhost, in tako izboljšate spletno izkušnjo med uporabo njihove storitve. Aktiviranje teh funkcij vam bo pomagalo ohraniti spletno zasebnost in varnost. Vključujejo naslednje:

 • Blokator oglasov – bo pomagal blokirati številne invazivne in nadležne oglase. To lahko skrajša čas nalaganja spletnega mesta in pomaga odstraniti neželene nerede na zaslonu.
 • Zaščita pred zlonamernimi spletnimi mesti – ščiti pred zlonamerno programsko opremo tako, da ščiti uporabnike na strani strežnika, tako da nikoli ne doseže njihovih naprav.
 • Stiskanje podatkov – stisne slike in nekatere druge podatke, ki uporabnikom lahko prihranijo denar s plačanimi podatkovnimi načrti med uporabo storitve CyberGhost VPN.
 • Preprečite spletno sledenje – lahko prepreči spletnim sledilcem, da spremljajo vaše spletno vedenje in razvijajo profile vaših spletnih trendov.

Nastavitve aplikacije CyberGhost VPN za AndroidNaslednja kategorija je zasnovana tako, da zagotavlja boljšo spletno zaščito, ko se povežete z internetom na različnih žariščih. Če vklopite zaščito Wi-Fi, bo aplikacija spremljala, kdaj vaš telefon Android poskuša povezati eno od teh brezžičnih omrežij. Nastavite lahko dejanja za naslednje vrste brezžičnih omrežij.

 • Varen Wi-Fi – se nanaša na omrežja, ki so zaščitena z geslom.
 • Nezavarovana WiFi – omrežja so odprta omrežja ali omrežja s slabo zaščito gesla.
 • Več – omogoča shranjevanje poznanih omrežij in njihovih nastavitev.

Možnosti, ki jih lahko izberete za vsako od teh, so Ask, Protect, Onemogoči zaščito in Ignore. Priporočamo, da za to uporabite Ask ali Protect. To lahko kasneje onemogočite, če želite. Nikoli ne prezrite povezave z vročo točko, ker bi to lahko postalo ranljivo za zlonamerne akterje in vam izpostavilo podatke. Všeč nam je, da imamo aplikacijo Vprašajte nas, da bomo poznali omrežja, s katerimi smo v stiku v vsakdanjem življenju.

Nastavitve VPN vključujejo samo eno stikalo, vendar je pomembno. Programska oprema omogoča uporabo naključnih vrat za vsako varno povezavo. Zaradi tega ISP ali drugi težje blokirajo ali cenzurirajo vas med brskanjem po spletu. Območja vrat lahko po potrebi enostavno spremenite. Prav tako jim pomaga, da ostanejo pred ponudniki vsebin, kot so Netflix, Hulu in drugi.

Nastavitve aplikacije za CyberGhost VPN Android (nadaljevanje)Kategorija O je zbirka podpor in različnih informacijskih povezav o aplikaciji. Kontaktna podpora odpre poziv, kako usmeriti poizvedbo. Odvisno od vašega odgovora odpre bodisi »Prijavi težavo« bodisi »Predlagaj izboljšave«, kjer lahko nato navedete svoj primer in ustvarite e-poštno vozovnico za rešitev.

Pomoč odpre majhen seznam priročnikov, ki jih lahko uporabite v aplikaciji, da boste lažje izkoristili storitev CyberGhost VPN. O tem vsebuje tudi informacije o različici aplikacije in povezave do TOS-a, pravilnika o zasebnosti in drugih koristnih pogostih vprašanj.

Zagotavljanje vašega spletnega prometa s CyberGhost VPN

To so različni načini, s katerimi lahko uporabite aplikacijo Android za zavarovanje spletnega prometa, odvisno od namena uporabe interneta. Če želite samo anonimno povezavo za splošno deskanje, lahko aplikaciji preprosto pustite, da izbere hitri strežnik za vas. Če potrebujete strežnik v določeni državi lokacije, je boljša izbira možnost Vse države. Če je vaš cilj dostopa do globalne medijske vsebine, boste verjetno želeli uporabiti seznam pretočnih mead. Če želite ustvariti svoj profil povezave za različna spletna mesta, ki jih obiščete, bi lahko ustvarili seznam priljubljenih, da poenostavite vse povezave.

Uporaba aplikacije CyberGhost VPN za povezavo z najboljšim strežnikom

Zdaj, ko smo videli aplikacijo za kulisami za aplikacijo, si oglejmo to v akciji. Najlažji način za vzpostavitev hitre anonimne povezave z omrežjem CyberGhost VPN je, da ga povežete z najboljšo lokacijo. Privzeto vas bo ta nastavitev poskušala povezati z najhitrejšim strežnikom z vaše trenutne lokacije. Pri tej določitvi upošteva razdaljo, ping in nalaganje strežnika.

Povezovanje z najboljšim strežnikom z aplikacijo CyberGhost AndroidVzpostavite to povezavo le z enim dotikom preklopa povezave. Če ste se prej povezali z drugim strežnikom, bo na voljo gumb za ponastavitev trenutne povezave na najboljše mesto. V tem primeru boste morali dvakrat tapniti, da si zagotovite spletno zasebnost.

Povezovanje s seznamom vseh držav

Če želite večji nadzor nad tem, kje je vaš strežnik VPN. lahko tapnete puščico navzdol desno od trenutne lokacije povezave na armaturni plošči. Odprlo se bo niz seznamov lokacij. Prva od njih je seznam Vse države. Izbira države s tega seznama vas bo povezala s strežnikom CyberGhost VPN v tej državi. To ponazarja naša povezava s strežnikom v Kanadi. Na ta način boste aplikaciji lahko določili najhitrejši strežnik za vas, podobno kot prejšnji primer najboljše lokacije.

Povezava v Kanado s seznamom vseh strežnikovČe želite prekiniti povezavo, izključite povezavo ali izberite drugo lokacijo strežnika. Upoštevajte, da je Kanada zamenjala najboljšo lokacijo in je zato naša privzeta povezava. Najboljšo lokacijo lahko obnovite na privzeto tako, da tapnete njen gumb. Če znova odpremo seznam Vse države, bomo preučili druge načine, kako lahko nadzorujemo natančnost lokacije našega strežnika VPN. Če se dotaknete treh vodoravnih pik poleg države, se odpre zaslon z informacijami za strežnike v tej državi. To vključuje število strežnikov, trenutno število uporabnikov in skupni% nalaganja strežnikov v tej državi. Tu lahko tudi priljubljeno državo in povežete z njo.

Uporaba seznama All Server za povezavo z lokalnim strežnikom TorontoNa koncu pa se s pritiskom na povezavo “Prikaži strežnike” razširi lokacija države v njene posamezne banke strežnikov. Tako boste lahko izbrali lokalni strežnik na lokaciji, s katero se želite povezati. Podobno kot v državi se bo s pritiskom na tri vodoravne pike poleg posameznega strežnika odprl informacijski zaslon zanj. Ta zaslon vam bo omogočil tudi priljubljeni posamezni strežnik, da se boste v prihodnosti lažje povezali. V tem primeru smo se povezali s strežnikom Toronto-S01-i10 s tapkanjem na povezavo »Poveži se s strežnikom«. Če nato prekinemo povezavo s strežnikom, lahko resnično vidimo, da je aplikacija povezana z izbranim strežnikom.

Povezava s strežnikom CyberGhost, optimiziranim za US-Netflix

Druga možnost, ki jo omogoča aplikacija CyberGhost VPN za Android, je dostop do pretočne medijske vsebine iz različnih geografskih regij. To lahko storite tako, da odprete lokacijski zaslon in se dotaknete seznama Streaming friendly. Prikaže se seznam strežnikov VPN, ki so optimizirani za lažji dostop do izbrane vsebine.

Povezava s strežnikom CyberGhost VPN, optimiziranim za US-Netflix s pomočjo aplikacije AndroidV tem primeru smo izbrali lokacijo ZDA – Netflix, s katero smo se povezali s strežnikom v Atlanti v ZDA. Če prekinemo povezavo s strežnikom VPN, lahko vidimo, da gre za lokacijo države in ne za posamezen strežnik. To potrjuje ponovna povezava, ki nas je povezala z drugim strežnikom VPN.

Uporaba priljubljenih za povezavo do omrežja VPN CyberGhost

Ko končate priljubljene strani, ki jih obiščete večino, je uporaba teh povezav morda najučinkovitejši način za povezovanje z omrežjem CyberGhost VPN. Priljubljene je mogoče določiti za države in posamezne strežnike ter spletna mesta za pretočna predstavnost, ki jih največ uporabljate. To pomeni, da lahko vse to shranite na enem majhnem seznamu, da boste še lažje preklapljali med njimi, ko boste morali. Na primer smo na svoj seznam dodali strežnik Atlanta-S01-i04, ker smo ugotovili, da nam nudi najboljšo hitrost za deskanje. Zdaj ga lahko povežemo z nekaj pipami.

Povezava z omrežjem CyberGhost z uporabo priljubljenih lokacijNa primer smo na svoj seznam dodali strežnik Atlanta-S01-i04, ker smo ugotovili, da nam nudi najboljšo hitrost za deskanje. Zdaj lahko nanj preidemo z drugih strežnikov VPN s samo nekaj dotiki.

Obiščite spletno stran CyberGhost

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map