Vodič za namestitev CyberGhost iOS

Za uporabo aplikacije iOS boste potrebovali račun CyberGhost. Na storitev se lahko naročite in uživate v neomejenem dostopu do VPN 2,75 USD na mesec. Ko naložite in odprete aplikacijo za iOS, boste morali CyberGhost VPN omogočiti dostop, ki ga potrebuje za vzpostavitev omrežja VPN na vaši napravi iOS. Lahko pa tudi dovolite, da vas obvesti, kadar je to potrebno, da zaščitite javna omrežja Wi-Fi.


Preverjanje VPN računa CyberGhost na napravi iOSKo naletite na zaslon za ustvarjanje računa, izberite povezavo »Že imam račun«, da odprete prijavni zaslon. Vnesite “Uporabniško ime / e-poštno sporočilo” in “Geslo”, ki ste ju ustvarili ob naročilu na svoj Premium račun. Tapnite prijavo, da odprete glavno nadzorno ploščo za aplikacijo. Preden vidimo, kako enostavno je uporabljati programsko opremo za povezovanje z omrežjem CyberGhost VPN, preučimo njen glavni meni, ki vključuje tudi nastavitve aplikacije.

Nastavitve CyberGhost menija in aplikacij za iOS

Tapnite ikono menija (tri vodoravne črte), da odprete meni aplikacije. V meniju so prikazani naslednji elementi:

 • Uporabniško ime – trenutno prijavljenega računa.
 • Odjava – omogoča enostavno preklapljanje računov.
 • Upravljanje računa – povezava, ki odpre stran vašega računa na spletnem mestu CyberGhost VPN, tako da lahko spremenite svoj načrt ali dodate in odstranite naprave.

CyberGhost VPN Menu in nastavitve aplikacij za iOS

 • Nastavitve – je razdeljen na, zaščito Wi-Fi in informacije o različici.
  • Podatki o računu – vključuje: uporabniško ime, informacije o načrtu, število priključenih naprav in število preostalih dni do obnovitve. Ima tudi povezavo za upravljanje vašega računa.
  • Zaščita Wi-Fi – omogoča samodejno zaščito omrežij Wi-Fi. Lahko spremenite, kako programska oprema reagira na odprta, zaščitena z geslom in znana omrežja. Možnosti za vse vključujejo: Vprašaj, Vedno se poveži, Prekini povezavo in Nikoli ne ščiti. Priporočamo, da jih nastavite tako, da zahtevajo ali vedno ščitijo samo zato, da so varni.
  • Podatki o podpori – prikaže informacije o različici aplikacije, povezavo TOS in povezavo do pravilnika o zasebnosti. Ima tudi stikalo za pošiljanje anonimnih podatkov podporni skupini CyberGhost VPN, ki jim pomaga vzdrževati omrežje. Končno lahko od tukaj analizirate svojo povezavo.
 • Pogosta vprašanja – odpre bazo znanja o podpori spletnega mesta in pogosta vprašanja.
 • Povratne informacije – odpre poziv, s katerim lahko predlagate izboljšave aplikacij ali ustvarite potrdilo o podpori za težave, ki ste jih imeli.

Ustvarjanje povezav z aplikacijo CyberGhost VPN iOS

Programska oprema CyberGhost vam omogoča povezovanje na različne načine. S seznamom vseh strežnikov lahko ustvarite povezave do določenih držav ali strežnikov VPN. Poleg tega lahko uporabite strežnike za dostop do pretočnega seznama, optimizirane za različne vire medijev, kot so Netflix. Končno lahko ustvarite seznam svojih najljubših povezav VPN, da hitro zaščitite svoj internetni promet s storitvijo CyberGhost VPN.

CyberGhost VPN Best Connection

Najenostavnejši način za povezavo s storitvijo CyberGhost je omogočiti, da izbere najboljši strežnik za splošno deskanje za vas. To samo zahteva, da tapnete stikalo za povezavo “Vklopljeno”. Programska oprema vas bo nato povezala z najhitrejšim strežnikom z vaše trenutne lokacije. Za iskanje najboljšega strežnika uporablja oddaljenost, odziv pinga in odstotek nalaganja strežnika.

Povezava z najboljšim strežnikom s aplikacijo CyberGhost VPN iOSPovezovanje po državah s seznamom vseh strežnikov

Izbira določene države zahteva le nekaj dotikov zaslona. Najprej prekinite povezavo s trenutno povezavo. Nato izberite zadnjo povezavo, da odprete sezname strežnikov. Na koncu tapnite ime države, da se na tem mestu povežete s strežnikom VPN.

Povezava z določeno državo s seznamom vseh strežnikovProgramska oprema bo samodejno izbrala strežnik za vas. Tu smo se povezali s strežnikom VPN v Kanadi, kot je prikazano, ko prekinemo povezavo z njim.

Izbira strežnikov VPN s seznama vseh strežnikov CyberGhost VPN

Izberite našo zadnjo povezavo Kanada znova odpre zaslon za izbor Sever. Drug način, kako lahko uporabite seznam All Server, je izbira določenega strežnika v izbrani državi za dostop. Če se dotaknete ikone razširitve strežnika (tri pike) desno od lokacije v Kanadi, se odpre zaslon, ki vam omogoča, da izberete določen strežnik iz Kanade.

Povezava z omrežjem CyberGhost VPN z uporabo seznama vseh strežnikovPriljubljeni so lahko tudi določeni VPN strežniki, kot je Montreal-S01-i07. Opazite belo napolnjeno zvezdo. Prav tako lahko vidite, da smo se resnično povezali z izbranim strežnikom VPN, kot je zdaj prikazan kot strežnik naše zadnje uspešne povezave, potem ko tapnemo na povezavo “Izklopljeno”.

Pretakanje z aplikacijo CyberGhost za iOS

Zdaj se povežemo z VPN, optimiziranim za pretakanje v določenih državah, kot so ZDA. Najprej tapnite ikono seznama (puščica navzdol) desno od zadnje povezave. Odpre se seznam strežnikov. Tapnite na seznamu Streaming. nato tapnite ZDA.

Izbira strežnega medijskega strežnika s iOS CyberGhost AppTo nas je povezalo s strežnikom VPN v Dallasu, TX. Ob prekinitvi povezave lahko vidite, da gre za strežnik, optimiziran za pretakanje v Združenih državah Amerike.

Povezovanje z vašim seznamom najljubših VPN Sever

Končni način povezave s strežnikom VPN je, da najprej ustvarite seznam svojih najljubših strežnikov in lokacij VPN. S temi seznami lahko hitro zaščitite svoj internetni promet s storitvijo CyberGhost VPN. Upoštevajte, da je strežnik Montreal, ki smo ga postavili kot najljubše, zdaj mogoče povezati neposredno z našega seznama priljubljenih.

Povezava s svojimi najljubšimi strežniki VPN CyberGhostPrav tako lahko vidite, da so na voljo tudi ZDA (pretakanje). V povezavi s tem lahko vidite, da nas je tokrat povezal s strežnikom v New Yorku. Prekinitev povezave kaže, da je to še en strežnik v omrežju CyberGhost, ki je bil optimiziran za pretakanje v ZDA.

Obiščite spletno stran CyberGhost

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map