V živo spremljajte svetovno prvenstvo v boksu AIBA za ženske

Svetovno prvenstvo v ženskem boksu AIBASvetovno prvenstvo v boksu AIBA (Mednarodna boksarska zveza Amatuer) je dvoletni turnir v boksarskem turnirju, ki se je začel leta 1974. Ženska različica pa se je začela šele leta 2001. Letošnja različica za leto 2019 se bo začela 3. oktobra in zaključila 13. oktobra v Ulan-Udeu, Rusija. Pokritost tega turnirja si lahko ogledate na spletu na spletnem mestu, če lahko dostopate do njega. Če ste v državi, ki ima dostop do nje, ste pripravljeni. Če do njega nimate dostopa, se boste morali povezati z VPN.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje

Kako spremljati svetovno prvenstvo v boksu za ženske AIBA 2019 od kjer koli

Ponovno morate začeti z dostopom do spletno mesto za boks pretakanje.

 1. Prijavite se ExpressVPN (vključuje 30 dnevno garancijo za vračilo denarja brez tveganja)
 2. Prenesite in namestite aplikacijo ExpressVPN na svojo napravo
 3. Povežite se s strežnikom VPN v ZDA in tako zagotovo pridobite pokritost.
 4. Uživajte v prenosu v živo na svetovnem prvenstvu v boksu AIBA za ženske.

2019 AIBA Svetovno prvenstvo v ženskem boksu 2019

Letošnje svetovno prvenstvo v boksu AIBA za ženske bo potekalo v Ulan-Udeu v Rusiji v različnih težnih razredih. Poglejmo jih. Seveda so to v Kgs.

 • 45 – 48 kg (lahka teža)
 • 51 kg (lahka teža)
 • 54 Kg (teža)
 • 57 kg (pero)
 • 60 kg (lahka)
 • 64 kg (lahka za polno težo)
 • 69 Kg (za veliko težo)
 • 75 kg (srednja teža)
 • 81 kg (lahka teža)
 • 81+ kg (težka)

Z boksom v zadnjem času nenehno raste boksarsko prvenstvo AIBA za ženske. Čeprav spletno mesto zajema veliko različnih držav, se morate povezati z VPN, če ste zunaj območja gledanja. Predlagamo, da se povežete s VPN v ZDA in si ogledate pokritost svetovnega prvenstva v ženskem boksu 2019 AIBA. V nasprotnem primeru bi lahko bili in boste blokirani.

Kako uporabiti VPN za gledanje svetovnega prvenstva v boksu za ženske AIBA 2019

Uporabili bomo ExpressVPN na primer, kako uporabiti storitev VPN za pretok svetovnega prvenstva v ženskem boksu 2019 AIBA. Najprej boste želeli prenesti odjemalca VPN. ExpressVPN ponuja brezplačno programsko opremo za odjemalce za Windows, Mac in Linux. Poleg brezplačnih aplikacij za iOS in Android.

Zdaj, ko ste imeli priložnost prenesti in namestiti programsko opremo, je čas, da se povežete. Zaženite odjemalca ExpressVPN in izberite lokacijo strežnika. Vodili vas bomo korak za korakom z uporabo njihovega odjemalca Windows.

Odjemalec ExpressVPN za Windows

 • Izberite lokacijo strežnika. Predlagamo, da uporabite strežnik v ZDA. Kot smo omenili, je to zato, ker bi bili zunaj regije geoblokirani. Zaradi tega lahko vidite, da smo izbrali strežnik v Atlanti.
 • Priporočamo, da izberete OpenVPN (TCP) ali (UDP). Za pretakanje videov s spletnih mest, kot je YouTube, uporabljamo OpenVPN (UDP), ker je hitrejši od TCP. Prav tako podpirajo PPTP, L2TP in SSTP. Še vedno priporočamo OpenVPN UDP za najboljšo kombinacijo zaščite hitrosti in zasebnosti.
 • Kliknite velik okrogel gumb za povezavo. Čez nekaj sekund se zaslon okrog gumba obarva zeleno. Prišlo bo tudi sporočilo, v katerem boste sporočili, da je »VPN ON«
 • Zdaj imate IP naslov v ZDA, kolikor lahko kdo pove prek spleta. Kot tak lahko pridete do katerega koli spletnega mesta, kot da sedite tam. Enako bi bilo, če bi se povezali s strežnikom v drugi regiji.

To je vse. Zdaj, ko imate IP naslov na strežniku ExpressVPN v Združenih državah, lahko brskate po internetu, kot da ste dejansko tam. Enako velja iz katere koli države. Če želite gledati pokritost v tej regiji, se povežite s strežnikom v Združenem kraljestvu in si oglejte Sky Sports ali Avstralijo.

Dobri ponudniki VPN odpirajo dostop do vsebin po vsem svetu. Če živite zunaj ZDA, vam lahko storitev pomaga do priljubljenih storitev, kot so Netflix, Hulu in Pandora. Še vedno potrebujete račun za storitve, kot je Netflix, toda VPN vam bo pomagal gledati ameriške televizijske oddaje in filme na Netflixu, kot da bi sedeli v Združenih državah Amerike ali kateri koli drugi regiji, do katere želite dostopati..

Uživajte v vseh navdušenjih na svetovnem prvenstvu v ženskem boksu AIBA 2019 in poglejte, kateri od borcev bo zmago odnesel. Delite to objavo s prijatelji, da bodo lahko z VPN uživali v tem odličnem boksarskem prvenstvu od kjer koli na svetu. Sledi nam @VPNFan za najnovejše ponudbe, vodnike in novice.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map