StrongVPN Windows Setup Guide

StrongVPN Windows-nedlastningDu kan laste ned StrongVPN Windows-programvaren fra installasjonssiden på nettstedet deres ved å velge “Setup” fra hovedmenyen. Klikk deretter på “StrongVPN for Windows” -knappen. Dette vil åpne et dialogvindu som lar deg lagre installasjonsfilen for Windows-klienten på datamaskinen din. Klienten krever Windows XP eller nyere. Klientoppsettsiden har også manuelle konfigurasjonsveiledninger for å konfigurere Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 og Windows 10 for å bruke tjenestene deres med OpenVPN, IPSec, SSTP, L2TP og PPTP.


StrongVPN Windows Desktop IconNår klienten er lastet ned til datamaskinen din, høyreklikker du på filen og velger “Kjør som administrator”. Innstillingen vil først ha deg til å velge ditt språk og godta StrongVPN TOS. Du må deretter velge et destinasjonssted, starte menymappen og krysse av for å opprette et skrivebordsikon. Dette vil resultere i et installasjonsvindu som det nedenfor. Ved å klikke på “Install” -knappen starter installasjonen som vil avsluttes med å lage et skrivebordsikon som det til høyre. Etter at dette er fullført, blir du bedt om å installere TAP-driveren. Etter at TAP-driveren er installert, vil du se et skjermbilde som det som vises nedenfor til høyre. Klikk på “Fullfør” -knappen for å starte StrongVPN-klienten for første gang.

StrongVPN Windows Client Install

Første gang du åpner klienten, vil du se en bekreftelses- og påloggingsside som ligner den som vises til venstre nedenfor. Det er alternativer for å opprette en konto eller tilbakestille passordet ditt hvis du har glemt det. Det du har informasjonen fra innbydende e-post, skriv inn “E-post” og “Passord” fra den. Disse er lagt inn og redigert fra bildet til høyre nedenfor.

StrongVPN Windows-klientpålogging

Når du har skrevet inn legitimasjon, sjekk “Lagre innlogging” slik at klienten husker påloggingsinformasjonen din og slipper å legge den inn på nytt. Deretter klikker du på “Logg inn” -knappen. Dette vil få frem hovedskjermbildet for klientforbindelser som vist til venstre. Dette skjermbildet viser følgende:

 • Din nåværende IP-adresse som vi har redusert.
 • VPN-status: Frakoblet etterfulgt av en rød StrongVPN-logo
 • StrongVPN-klientlogoen
 • Valgmeny
  • Endre plassering – Dette lar deg manuelt velge en individuell server som skal kobles til som vi diskuterer senere i denne gjennomgangen.
  • Avansert – De avanserte alternativene som er tilgjengelige for de som ønsker større kontroll over VPN-tilkoblingen deres, som vi også vil diskutere senere.
  • Hjelp – Dette fører deg til supportsiden for StrongVPN-nettstedet.
  • Logg ut – Dette vil logge deg ut av klienten og minimere det til magasinet. det vil ikke stenge klienten. Hvis du logger ut, må du oppgi “e-post” og “passord” på nytt når du kobler til et annet sted. Dette kan være nyttig hvis du bruker en delt datamaskin.
  • Avslutt – Dette vil stenge StrongVPN Windows-klienten.
 • Din siste tilkoblede plassering – I dette tilfellet Oslo, Norge.
 • Din valgte posisjon for å koble til som ble valgt fra rullegardinlisten som vi har vist eksplodert til høyre på bildet nedenfor.
 • Protokollen som skal brukes for tilkoblingen
  • OpenVPN TCP – Dette er OpenVPN Transport Control Protocol og inkluderer feildeteksjon og korreksjon for tapte pakker og pakkerekkefølge. På grunn av dette kan det være litt tregere, men det kan også være mer pålitelig i landlige områder eller over lange avstander.
  • OpenVPN UDP – Dette er OpenVPN User Datagram Protocol og inkluderer ikke overhead for TCP og er dermed raskere og er StrongVPN-klientens standard.
  • OpenVPN Proxy – Dette er nyttig for å skjule din IP-adresse og lar deg velge hvilke applikasjoner som kjøres gjennom VPN.
 • “Connect” -knappen som kobler deg til din valgte VPN-server.

StongVPN Windows-klienten er ikke tilkoblet

Den siste komponenten på skjermen er koblingen “Mer informasjon” som tar deg til StrongVPN-bloggen. Nå som vi har undersøkt komponentene på hovedtilkoblingsskjermen, klikker du på “Connect” -knappen for å fullføre forbindelsen til Los Angeles-stedet. Dette vil få frem en skjerm som vist nedenfor. Legg merke til følgende endringer mellom den tilkoblede skjermen og den frakoblede skjermen:

 • Hjem-IP-adressen din er erstattet med en virtuell fra LA VPN-serveren som er redaktert fra bildet.
 • VPN-status: er nå “Tilkoblet” og StrongVPN-ikonet er nå grønt.
 • Den forrige forbindelsen er erstattet med din nåværende i Los Angeles.
 • “Connect” -knappen er nå erstattet av “Disconnect” -knappen.

StrongVPN Windows-klient Koblet til LA

Som du kan se om du godtar standardene som tilbys av klienten, tar det bare noen få museklikk å koble seg til StrongVPN-nettverket og krever ingen spesiell teknisk kunnskap. Som standard vil den koble deg til den raskeste serveren i den valgte byen fra ditt nåværende sted. La oss nå se på hvordan du endrer steder i StrongVPN-klienten. For å endre steder, må du først koble fra nettverket. Bildet nedenfor viser meldinger i systemstatusfeltet som indikerer at du først er koblet til LA-serveren og deretter koblet fra. Merk at ikonet endres fra den tilkoblede fargen (grønn) til den frakoblede (rød).

StrongVPN-systemmagasinemeldinger

For de av dere som vil ha mer kontroll over VPN-tilkoblingen din, har StrongVPN et menyelement “Endre plassering” som lar deg endre protokollen så vel som plasseringen din. Når du klikker på menyen “Endre plassering”, vil du se et skjermbilde som vist nedenfor.

StrongVPN Server SwitcherDenne skjermen har to alternativer på seg: “Etter land” og “Etter server”. Disse to valgene er illustrert på bildet nedenfor. Den første viser utvalget etter land og det andre etter server.

Det første skjermbildet nedenfor illustrerer hvordan det anbefalte alternativet, etter land, fungerer. Velg først et land fra rullegardinlisten. Velg deretter en protokolltype. PPTP ble valgt i eksemplet nedenfor. Du må deretter klikke på “Test alle servere” -knappen og vente. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil 20 minutter for denne testen å fullføre, avhengig av antall VPN-servere den kontrollerer for et bestemt land. Når dette er fullført, vises den beste serveren rett under knappen “Test alle servere”. Vi har redigert servernavnene fra denne gjennomgangen. Du vil deretter klikke på “Neste” -knappen for å starte serverbryteren.

StrongVPN Client Server Switcher

Det andre bildet over viser et utvalg av valg av etter server. Først må du velge et land og en by fra deres respektive nedtrekkslister. Velg deretter en protokolltype. PPTP ble valgt i dette eksemplet. Du kan deretter velge å teste en bestemt server eller alle serverne ved å klikke på knappen “Test valgt server” eller “Test alle” -knappen. Du kan deretter sortere resultatene etter pingtid (ms) og gjennomstrømning (KB / s). Ved å undersøke eksemplet ovenfor, kan det være lurt å velge den andre serveren som har litt høyere pingtid men mye bedre gjennomstrømning enn de andre serverne. Når du har markert servervalget ditt, klikker du på “Neste” -knappen for å vise bytteskjermen.

Bytteskjermen som vises nedenfor til venstre er den samme uavhengig av hvilken metode du velger å endre VPN-servere. Klikk på “Bytt” -knappen på dette skjermbildet for å starte serverbryterprosedyren og endre til den valgte serveren. Denne prosedyren er illustrert på bildet til høyre. Servernavnene er redaktert. Det siste bildet sier “Endre konto ###### fra server1 til server2 som et eksempel på prototype.

StrongVPN Windows Client Server Change

Når endringsprosessen for kontoserveren er fullført, vil du se en melding som forteller deg at serverendringen var vellykket, og deretter vises hovedskjermbildet for klientforbindelse som nedenfor. Serveren som er valgt automatisk ved hjelp av valg av land, vises nå som serveren du vil koble til når du klikker på “Connect” -knappen. Som standard vil klienten koble seg til ved hjelp av SSTP-protokollen, men du kan endre den til PPTP eller L2TP hvis du vil bruke rullegardinlisten som vist nedenfor. Når du har avgjort med protokollen du vil bruke, klikker du deretter på “Connect” -knappen for å fullføre tilkoblingen til den nye serveren.

StrongVPN-serverbryter fullført

La oss nå se på avansert menyelement. Ved å klikke på “Avansert” åpnes Alternativer-menyen som har fem faner som vist nedenfor. De fem fanene er som følger:

 • Informasjon – Denne inneholder informasjon om konto, system og økt for den aktuelle økten.
 • alternativer – Dette har alle tilkoblingsalternativene for klienten.
 • Logg – Dette er en logg over prosedyretrinnene for tilkoblingen og kan være nyttig for å diagnostisere tilkoblingsproblemer. En kopi av den skal være inkludert i billettene du oppretter for tilkoblingsproblemer for å hjelpe StrongVPN-ansatte med å diagnostisere og løse problemet raskere.
 • Portliste – Dette er en liste over alle portene som klienten kan bruke med muligheten til å legge til dine egne. Å ha tilgang til flere porter gjør at VPN-tjenesten kan omgå blokkerte eller begrensede porter og fremdeles overføre all sin trafikk.
  • Port 53 – DNS-porten (Domain Name Service).
  • Port 123 – NTP-porten (Network Time Protocol) som brukes til tidssynkronisering
  • Port 268 – Dette er havnen som ble tildelt Tobit David Replica.
  • Port 443 – Dette er standardporten for HTTPS, sikkert internett.
  • Port 500 – Port 500 brukes av Internet Key Exchange (IKE) som oppstår under etablering av sikre VPN-tunneler.
  • Port 518 – Dette er Ntalk- eller New Talk-porten som gjør det mulig å overføre en datagram-melding fra en datamaskin til et program som kjører på en annen datamaskin.
  • Port 547 – Dette er DHCP-serverporten for IPv6, og den lar en datagrammelding (UDP) overføres fra en datamaskin til en annen.
  • Port 812 – Dette er en ikke tilordnet port.
  • Port 1029 – Denne porten er beregnet for dynamisk tildeling av Windows.
  • Port 1289 – Dette er JWalkServer-porten.
  • Port 2672 – Dette er nhserver-porten som når den brukes med UDP tillater overføring av datagram-meldinger mellom datamaskiner.
  • Port 8181 – Dette er hovedsakelig en port som brukes av TCP-protokollen for toveismeldinger når det er opprettet en forbindelse mellom enheter.
  • Port 8292 – Dette er en registrert havn av Bloomberg Professional.
  • Port 5522 – Dette er en ikke tilordnet havn.
  • Port 3306 – Dette er porten som brukes av MySQL og bruker TCP.
 • lisenser – Dette inneholder StrongVPN sluttbrukerlisensavtale og andre lisenser brukt av klienten.

StongVPN Windows-klientalternativer

La oss nå undersøke Alternativer-fanen mer detaljert. Bildet over viser hvordan alternativfanen ser ut, avhengig av hvilken protokoll du har valgt. Det første viser alternativene når PPTP / L2TP / SSTP er den valgte protokollen. Legg merke til, det behandler det som om det ikke eksisterer noen OpenVPN-konto. Det andre bildet viser alternativene som er tilgjengelige hvis OpenVPN er din protokoll preferanse. Alternativene er delt inn i følgende seksjoner:

 • Generell – Dette inneholder generelle oppstartsinnstillinger og dine protokollinnstillinger.
  • Vis varsler på oppgavelinjen – Det var dette som gjorde det mulig å se koble til og koble fra meldinger som vi så tidligere i denne delen.
  • Se etter oppdateringer automatisk – dette kan sikre at du alltid har den siste versjonen av klienten.
  • Start når Windows starter – Start klienten når du logger på Windows.
  • Koble til ved lansering – Hvis start når Windows starter er satt, lar dette deg koble deg automatisk til den siste tilkoblingen eller ingen forbindelse. Dette vil prøve å alltid være koblet til VPN når du bruker Internett med mindre tilkoblingen faller.
  • Protokoll preferanse – Dette lar deg manuelt velge VPN-tilkoblingsprotokoll. Merk at du først må bruke og deretter lagre disse nye innstillingene. De blir brukt neste gang du bruker klienten til å opprette forbindelse.
   • Pakkenivå – Dette vil som standard være OpenVPN nå med det nye enkeltlaget.
   • OpenVPN – Dette lar deg velge mellom disse tre tilkoblingsinnstillingene.
    • OpenVPN TCP – Dette er Transfer Control Protocol og er bra for tilkoblinger med høy latens og de som ikke tåler pakketap. Det gir feilkontroll for pakkeordre og tap og sender pakker på nytt for å rette opp. Dette er vanligvis tregere på grunn av den ekstra overhead som er involvert i denne prosessen. Ville ikke være ideelt for streaming.
    • OpenVPN UDP – Dette er Bruker Datagram-protokollen som brukes med tilkoblinger med lav latens og tåler toleranser. Dette er standard OpenVPN-protokollen for klienten og best for de fleste brukere. Det trenger ikke å sjekke for pakkebestilling eller tap.
    • OpenVPN Proxy – Dette brukes først og fremst for brukere i Kina og Iran, men kan også gi raskere strømningshastigheter avhengig av andre OpenVPN-innstillinger.
   • PPTP / L2TP / SSTP – Dette lar deg bruke disse andre protokollene for å koble til StrongVPN-nettverket ved hjelp av klienten.
    • PPTP – Ikke så sikker som OpenVPN, men kan være raskere og kan være et godt valg for streamingmedier.
    • L2TP – Dette gir et godt alternativ til OpenVPN hvis SSTP ikke fungerer, men kan være tregere på grunn av dobbel innkapsling.
    • SSTP – En proprietær Microsoft-protokoll designet hovedsakelig for Windows. Det er raskt, sikkert og pålitelig. Dette er standard klientprotokoll hvis preferansen din er PPTP / L2TP / SSTP.
 • OpenVPN (Global) – Dette inneholder globale OpenVPN-parametere. Vi anbefaler at du ikke endrer innstillinger for maksimal MSS, tidsavbrudd, komprimering eller loggboskap, med mindre teknisk supportpersonell fra StrongVPN blir bedt om det..
  • Tillat direkte trafikk mens du kobler til igjen
   • Hvis dette er merket, vil det tillate normal Internett-trafikk hvis VPN-tilkoblingen faller. Dette kan være praktisk, men husk at dette vil utsette din sanne IP-adresse for Internett.
   • Deaktivering av den vil drepe normal Internett-trafikk hvis OpenVPN-tilkoblingen faller. Dette er StrongVPNs implementering av et Internett drepebryter for OpenVPN-protokollen.
 • OpenVPN (kontospesifikt) – Dette inneholder OpenVPN-preferanser for ditt spesifikke kontonummer. Vi anbefaler at du ikke endrer kontonummer, Fragment, Mssfix eller MTU, med mindre du er henvist til dette fra StrongVPN teknisk supportpersonell. Disse senere parametrene har å gjøre med pakkefragmentering som kan bremse VPN-tilkoblingen.
  • Scramble – Scramble-alternativet tilfører et ekstra lag med kompleksitet til VPN-tilkoblingen mellom OpenVPN-klienten og OpenVPN-serveren, noe som gjør det mer sannsynlig at VPN passerer uhindret gjennom nettverket. Dette kan bidra til å stoppe dyp pakkeinspeksjonsteknikk som brukes til sensur.
   • Deaktivert – Ikke kjør.
   • Passord – En streng (ord) vil bli brukt til å utføre en enkel XOR-operasjon på pakkelasten.
   • Xorptrpos – Dette utfører en XOR-operasjon ved å bruke den nåværende posisjonen i pakken nyttelast.
   • Reverse – Dette reverserer alle pakkedataene.
   • Obfuscate – Denne bruker en blanding av alle tre metodene ovenfor og er den mest sikre.
  • protokoll – Dette lar deg velge mellom TCP eller UDP som standard IP-transportprotokoll som vi diskuterte ovenfor i protokollinnstillinger.
  • kryptering – Dette lar deg velge algoritmen og styrken til krypteringen som brukes for VPN-tilkoblingene dine.
   • Deaktivert – Ingen kryptering som kan være bra for streamingmedier der hastighet og ikke sikkerhet er din største bekymring.
   • BF CBC – Dette bruker Blowfish Cipher Block Chaining (CBC) som et alternativ til AES. Dette er en sikker algoritme og var en av løperne-upene i Nasjonalt institutt for standarder og teknologi (NIST) konkurranse.
   • AES-128 CBC – Advanced Encryption Standard (AES) er den valgte NIST-krypteringsprotokollen og den som brukes av USAs regjering for hemmelige dokumenter. Denne bruker en AES-128 CBC med en 128 bits nøkkel og vil gi den beste ytelsen for de fleste bruksområder.
   • AES-192 CBC – Denne bruker en AES-192 CBC med en 192 bits nøkkel for å gi større sikkerhet.
   • AES-256 CBC – Denne bruker en AES-256 CBC med en 256 bits nøkkel for å gi størst sikkerhet, men på bekostning av hastighet.
 • PPTP / L2TP / SSTP (global) – Dette inneholder globale innstillinger for denne protokollpreferansen.
  • Tillat direkte trafikk mens du kobler til igjen
   • Hvis dette er merket, vil det tillate normal Internett-trafikk hvis VPN-tilkoblingen faller. Dette kan være praktisk, men husk at dette vil utsette din sanne IP-adresse for Internett.
   • Deaktivering av den vil drepe normal Internett-trafikk hvis OpenVPN-tilkoblingen faller. Dette er StrongVPNs implementering av a VPN-drepebryter for disse tilkoblingsprotokollene.
  • HMAC-godkjenning (TSL-autorisasjon) – Å aktivere dette vil holde deg beskyttet mot aktive angrep som de såkalte Man-in-the-Middle-angrepene (MitM) -angrepene, fordi det sikrer at du faktisk snakker med en StrongVPN-server og ikke et anbud. Vi anbefaler at du holder dette aktivert.
 • diagnostikk
  • “Installer Tap Driver” -knappen – dette lar deg fikse ødelagte Tap-drivere som noen ganger oppstår når du bruker VPN-er.
  • “Tving oppdateringssjekk” -knappen – Dette lar deg sjekke for oppdateringer umiddelbart.

De endelige komponentene i kategorien Alternativer er knappene for å bruke, avbryte eller lagre dine nye preferanser

Her er noen endepunktkrypteringsinnstillinger sammen med noen kommentarer om dem.

 • Maksimal beskyttelse – AES-256 / HMAC aktivert: Dette er for deg som vil ha maksimal sikkerhet for dataene sine og kan godta det ekstra hastighetstapet.
 • Standard anbefalt beskyttelse – AES-128 / HMAC aktivert: Dette gir den beste balansen mellom hastighet og beskyttelse og dermed ønsket innstilling for de fleste brukere.
 • Risikabelt – AES-128 / HMAC deaktivert: Denne konfigurasjonen er akseptabel for aktive MitM-angrep.
 • All hastighet Ingen sikkerhet – Ingen / HMAC deaktivert: Dette er akseptabelt for både aktive og passive angrep fra tredjeparter (hackere). Du kan like gjerne ikke ha en VPN da bare IP-en din er skjult. Dette skal bare brukes til å omgå geobegrensninger.

StrongVPN Windows-klienten har en innebygd kill switch for de som ønsker å beskytte seg mot at deres sanne IP vises på Internett hvis VPN-tilkoblingen faller. Dette er en fin funksjon og ikke inkludert i programvare fra de fleste leverandører. Det er enkelt å installere for de som har mindre teknisk kunnskap. StandardVPN-tilkoblingsstandard vil tillate deg å bruke deres VPN-nettverk av servere med bare et par museklikk.

De som ønsker større kontroll over VPN-tilkoblingene deres, vil også være glade fordi de har manuelle alternativer for generell oppstart av klienter, tilkoblingsprotokoller og krypteringsalgoritmer og styrke. For de som ønsker enda større kontroll, kan du til og med endre VPN-pakker for å beskytte mot pakkefragmentering som kan bremse forbindelsen din. Alt som er nødvendig for å koble til en av VPN-serverne deres, er å velge sin beliggenhet fra rullegardinlisten og klikke på tilkoblingsknappen.

StrongVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map