Oglejte si NCAA March Madness 2020 z VPN

Majska norostNe glede na to, ali ste ljubitelj košarkarske košarke ali ne, obstaja precej dobra možnost, da veste o NCAA moškem košarkarskem turnirju. Tako je, najbolj gledan košarkarski turnir v Ameriki, znan tudi kot March Madness, je končno tu. Od 19. do 20. marca za prve kroge in zaključno s finalno četverico 4. aprila do 6. aprila bodo odigrane nekatere najboljše košarke. Če imate radi “B-Ball”, a boste zunaj ZDA, boste izpustili. Igre lahko v živo spremljate prek spleta z uporabo VPN-ja.


Najboljši VPN za pretakanje marčevske norosti

Ker je najboljša pokritost marčevske norosti na CBS in drugih ameriških radiodifuznih agencijah, boste želeli VPN s hitrimi strežniki v Združenih državah Amerike. Izbrali smo tri VPN-je, ki vsako gostijo veliko omrežje s lokacijami strežnikov po celotni ZDA. Verjamemo, da je ExpressVPN najboljši izbor, vendar so vsi trije VPN-ji dobra izbira.

RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisitServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje

Letošnje leto obljublja, da se bo uresničilo v imenu marčeve norosti. Za razliko od prejšnjih let, ko imate nekaj igralcev, ki igrajo leto dni in se napotijo ​​v ligo NBA, letos obljublja, da bodo prikazali tako Freshmanove fenomene kot starejše igralce. Na splošno to pomeni, da bo nivo igrane košarke višji od običajne. V vrhunskih semenih turnirja je tudi nekaj presenečenj. S skupno 18 izgubami na štirih igralnih mestih številka 1 bi lahko resnično kdorkoli osvojil ta turnir.

Ta semena so Virginia, Villanova, Kansas in Xavier. Letos bodo prve štiri igre znova potekale v Daytonu v Ohiju 13. do 14. marca pred začetkom turnirja. Zmagovalne ekipe se bodo uvrstile med 1. in 6. seme na turnirju. Kot vedno lahko pričakujete, da se bo zgodilo nekaj zgodnjih okroglih nevšečnosti. Od tod izvira izraz “Pepelka ekipa”. Vsakdo lahko razburja vrhunska semena. Če bo letos podobno kot prejšnji turnirji, bodo običajne odločitve za skupino pogoste.

Oglejmo si razpored iger. V trenutku se bomo podrobneje seznanili s posebnostmi.

 • Kolo 64 – 19. in 20. marca
 • 32. krog – 21. in 22. marca
 • Sladki 16. – 26. do 27. marca
 • Elita 8. – 28. – 29. marca
 • Končni 4. – 4. april
 • Prvenstvo – 6. aprila

Tukaj je prikaz lokacije za letošnje marčeve igre Madness:

 • Igre “prve štiri” – Dayton
 • Kolo 64 in 32 – Albany, Spokane, St. Louis, Tampa, Greensboro, Omaha, Sacramento, Cleveland
 • Sladkih 16 in Elite 8 – Indianapolis, Los Angeles, Houston, New York City
 • Finalno mesto 4 in prvenstvo – Atlanta

Na voljo so štirje različni kanali, ki bodo prvi konec tedna predvajali tekme. to so TNT, TBS, TRUtv in CBS. Naslednje igre se bodo igrale na CBS in TBS. Če si želite ogledati tudi turnir NIT, bodo te igre prikazane na ESPNU.

Kako uporabiti VPN za gledanje marčevske norosti

Uporabili bomo ExpressVPN na primer, kako uporabiti storitev VPN za pretakanje iger March Madness v živo. Najprej boste želeli prenesti odjemalca VPN. ExpressVPN ponuja odjemalsko programsko opremo za Windows, Mac in Linux. Mobilni uporabniki lahko prenašajo aplikacije za iOS in Android. Usmerjevalnik lahko celo povežete, da zaščitite vsako napravo v svojem omrežju. Vse vaše komunikacije bo poslal prek VPN-ja, ki razširja podporo na naprave, kot so igralne konzole in škatle za pretakanje. Imajo celo aplikacijo za naprave Amazon Fire TV.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Pridobite ExpressVPN

Zdaj, ko ste imeli priložnost prenesti in namestiti programsko opremo, je čas, da se povežete. Zaženite odjemalca ExpressVPN in izberite lokacijo strežnika. Vodili vas bomo korak za korakom z uporabo njihovega odjemalca Windows. Upoštevajte, da uporabljamo slike z ameriških strežnikov, saj je veliko marčevskega pokritja noro omejeno na ZDA.

Lokacije strežnika ExpressVPN

 • Ker je večina ameriških kanalov na voljo samo v ZDA, boste želeli izbrati strežnik v ZDA. ExpressVPN ima veliko mrežo strežnikov, ki se nahajajo po celotnem ZDA.
 • Priporočamo, da izberete OpenVPN (TCP) ali (UDP). Za pretakanje videov s spletnih mest, kot je YouTube, uporabljamo OpenVPN (UDP), ker je hitrejši od TCP. Prav tako podpirajo PPTP, L2TP in SSTP. Še vedno priporočamo OpenVPN UDP za najboljšo kombinacijo zaščite hitrosti in zasebnosti.
 • Kliknite velik okrogel gumb za povezavo. Čez nekaj sekund se zaslon okrog gumba obarva zeleno. Prišlo bo tudi sporočilo, v katerem boste sporočili, da je »VPN ON«
 • Zdaj imate IP naslov v ZDA, kolikor lahko kdo pove prek spleta. Kot tak lahko pridete do katerega koli spletnega mesta, kot da sedite tam. Enako bi bilo, če bi se povezali s strežnikom v Veliki Britaniji ali kjer koli drugje po svetu.

To je preprosto. Zdaj, ko imate naslov v strežniku ExpressVPN v ZDA, lahko brskate po internetu ali gledate March Madness, kot da ste dejansko tam. Enako velja iz katere koli države, vendar se boste želeli povezati s strežnikom v ZDA in si ogledati igre v živo.

Uživajte v vsem navdušenju med prvenstvom marca NCAA March 2019. Delite to objavo s prijatelji, da bodo lahko z VPN uživali v vseh akcijah kjer koli na svetu. Sledi nam @VPNFan za najnovejše ponudbe in vodnike.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map