Oglejte si NBA HORSE turnir v živo na spletu

NBASeveda se svet športa spremeni v letu 2020. To je zaradi brez primere novele Coronavirus, znane tudi kot Covid-19. Zaradi tega NBA prireja svoj prvi turnir “HORSE” v zgodovini. HORSE je tekmovanje v streljanju v košarki med igralci. Potekalo bo več dni, od nedelje, 12. aprila, ob 19. uri do 21. ure in se bo predvajalo od 21.11. Tekma s prvenstvom se bo končala v četrtek, 16. aprila, končala pa se bo ob 23. uri. Turnir bo potekal na ESPN. Če ste v ZDA, boste imeli dostop do nje. Če pa ste zunaj države, se morate za ogled turnirja povezati z VPN.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje

Kot smo omenili, je leto 2020 čudno leto iz več razlogov. Zaradi virusa so skoraj vsi športi odpovedali. Ta turnir je v dobrodelne namene, saj bo State Farm (sponzor) v imenu udeležencev podaril več kot 200 tisočakov za dobrodelne ustanove, usmerjene v prizadevanja za odzivanje na koronavirus. Na tem turnirju igra 8 ljudi, ki igrajo na domačih igriščih. Nekateri so člani NBA, drugi pa WNBA. Tu je pregled skupine 1.

 • Chauncey Billups
 • Tamika ulov
 • Mike Conley Jr.
 • Trae Young

Tu je ogled udeležencev skupine 2.

 • Zach LaVine
 • Chris Paul
 • Paul Pierce
 • Allie Quigley

Na tem turnirju je kajenje prepovedano. Igralci morajo opisati vsak poskus streljanja in določiti vrsto zadetka, ki ga nameravajo narediti pred strelom. Prvi igralec v vsaki igri, ki je zbral črke “H-O-R-S-E” (za vsak zgrešen strel prejmete pismo), potem ko se pet točk ni uspelo ujemati. Ponovno lahko to gledate le, če imate dostop do ESPN.

Kako gledati turnir NBA HORSE 2020 od koder koli

Če imate poverilnice za ESPN, preprosto sledite spodnjim navodilom.

 1. Prijavite se ExpressVPN (vključuje 30 dnevno garancijo za vračilo denarja brez tveganja).
 2. Prenesite in namestite aplikacijo ExpressVPN na svojo napravo
 3. Povežite se s strežnikom VPN v ZDA, da boste lahko pokrivali turnir.
 4. Lahko se prijavite v aplikacijo ali spletno mesto ESPN Go, če imate poverilnice.
 5. Uživajte v turnirju.

Kako uporabiti VPN za ogled turnirja NBA HORSE 2020

Uporabili bomo ExpressVPN na primer, kako uporabiti storitev VPN za pretakanje turnirja NBA HORSE 2020. Najprej boste želeli prenesti odjemalca VPN. ExpressVPN ponuja brezplačno programsko opremo za odjemalce za Windows, Mac in Linux. Poleg brezplačnih aplikacij za iOS in Android.

Ko prenesete in namestite programsko opremo, je čas za povezavo. Zaženite odjemalca ExpressVPN in izberite lokacijo strežnika. Vodili vas bomo korak za korakom z uporabo njihovega odjemalca Windows.

 • Izberite lokacijo strežnika. Želeli se boste povezati s strežnikom VPN v ZDA. Kot smo omenili, je to zato, ker bi bili zunaj regije geoblokirani. Zaradi tega smo izbrali strežnik v ZDA.
 • Priporočamo, da izberete OpenVPN (TCP) ali (UDP). Za pretakanje videov s spletnih mest, kot je YouTube, uporabljamo OpenVPN (UDP), ker je hitrejši od TCP. Prav tako podpirajo PPTP, L2TP in SSTP. Še vedno priporočamo OpenVPN UDP za najboljšo kombinacijo zaščite hitrosti in zasebnosti.
 • Kliknite velik okrogel gumb za povezavo. Čez nekaj sekund se zaslon okrog gumba obarva zeleno. Prišlo bo tudi sporočilo, v katerem boste sporočili, da je »VPN ON«
 • Zdaj imate IP naslov v ZDA, kolikor lahko kdo pove prek spleta. Zaradi tega lahko pridete do katerega koli spletnega mesta, kot da bi tam sedeli. Enako bi bilo, če bi se povezali s strežnikom v drugi regiji.

To je vse. Zdaj, ko imate IP naslov s strežnika ExpressVPN v ZDA, lahko brskate po internetu, kot da ste dejansko tam. Enako velja iz katere koli države. Povežite se s strežnikom v Združenem kraljestvu in si oglejte Sky Sports ali druge, odvisno od tega, kje ga želite gledati.

Dobri ponudniki VPN odpirajo dostop do vsebin po vsem svetu. Če živite zunaj ZDA, vam lahko storitev pomaga do priljubljenih storitev, kot so Netflix, Hulu in Pandora. Še vedno potrebujete račun za storitve, kot je Netflix, toda VPN vam bo pomagal gledati ameriške televizijske oddaje in filme na Netflixu, kot da bi sedeli v Združenih državah Amerike ali kateri koli drugi regiji, do katere želite dostopati..

Uživajte v nastopnem turnirju HORSE 2020 in si oglejte, kateri igralec bo zmagal. Bodo igralci WNBA zmogli premagati igralce NBA? Tu se pozanimajte. Delite to objavo s svojimi prijatelji, da bodo lahko uživali v turnirju HORSE 2020 od kjer koli na svetu z VPN. Sledi nam @VPNFan za najnovejše ponudbe, vodnike in novice.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map