Oglejte si igre College Bowl z VPN

Igre za nogomet v nogometuSezona koledarskega nogometa se bliža koncu, vendar je nekaj najboljših ukrepov še vedno na sporedu s koledarskimi igrami in prvenstvom. Pokrili bomo celoten razpored skodel s polfinalnih tekem 28. decembra do tekme prvaka, ki se bo začela v ponedeljek, 13. januarja, ob 8:30 po EST na ESPN. Oglejte si vse akcije z VPN.


Igre College Football Bowl imajo v ZDA dolgo tradicijo, ki segajo v prvo Rose Bowl, odigrano leta 1902. Od teh začetkov je bilo v post sezoni sezono 40 različnih koledarskih nogometnih iger. To ne vključuje tekme državnega prvenstva, ki se igra po tem, ko sta najboljši dve ekipi imeli običajne igre s skledi.

RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje

Zgodovinski čas iger s skledo izvira iz podnebnih dejavnikov in enostavnosti prihajanja na lokacijo. Še danes se igre na skledi običajno igrajo na toplih lokacijah. Od 40 odigranih iger s skledi se jih 35 nahaja na ali pod 36 stopinj širine N. Številni navijači ameriškega nogometa se veselijo konca leta, saj je na sporedu toliko iger s skledi. Priljubljena tradicija je gledanje iger s skledi med praznikom zahvalnosti, ki pade na četrtek v novembru.

Ali nameravate to počitniško sezono potovati zunaj ZDA? Če je tako, boste morda presenečeni, ko boste izvedeli, da velike televizijske mreže in spletne storitve v ZDA nalagajo geografske omejitve. Če nameravate med potovanjem gledati igre z lovoriko, priporočamo uporabo VPN-ja. Dober VPN vam bo pomagal obiti morebitne geografske omejitve, na katere lahko naletite. Oglejmo si nekaj najboljših posod, ki se igrajo.

Razpored iger na igrišču za nogometne keglje

Vsi v nadaljevanju so navedeni v vzhodnem časovnem pasu.

Kolegij plejfov:

 • Peach skleda – Oklahoma proti LSU – 28. decembra ob 16:00 na ESPN
 • Oranžna posoda – Clemson vs. Ohio State – 28. decembra ob 20:00 na ESPN
 • Državno prvenstvo – Zmagovalci vsake igre igrajo 13. januarja ob 20. uri na ESPN

Bolj opazne tekme koledarskega skleda

 • Oranžna posoda – Florida proti Virginia – 30. decembra
 • Zunanja posoda – Minnesota proti Auburn – 1. januar
 • Cirus skleda – Michigan proti Alabami – 1. januarja
 • Rose Bowl – Oregon proti Wisconsinu – 1. januarja
 • Posoda za sladkor – Georgia proti Baylor – 1. januar

Zakaj potrebujete storitev VPN?

Če berete to objavo iz Združenih držav, potem ne boste potrebovali VPN-ja za ogled iger s skledi. Če pa živite ali načrtujete potovanje zunaj ZDA, vam bo VPN pomagal odblokirati kakršne koli geografske omejitve. Omrežja blokirajo ljudi zunaj države. VPN vam bo v ZDA dal naslov IP, ki odpre vsebino, kot da ste tam.

Kako uporabiti VPN za gledanje iger College Bowl

Uporabil bom ExpressVPN na primer, kako uporabljati storitev VPN za gledanje iger na sklepih. Najprej boste želeli prenesti odjemalec VPN. ExpressVPN ponuja brezplačno programsko opremo za odjemalce za Windows, Mac in Linux. Poleg brezplačnih aplikacij za iOS in Android.

Zdaj, ko ste imeli priložnost prenesti in namestiti programsko opremo, je čas, da se povežete. Zaženite odjemalca ExpressVPN in izberite lokacijo strežnika. Vodili vas bomo korak za korakom z uporabo njihovega odjemalca Windows.

Lokacije strežnika ExpressVPN

 • Ker se veliko igralcev radi poveže s strežniki v ZDA, smo to državo uporabili za naš vodnik. ExpressVPN ima veliko mrežo strežnikov, ki se nahajajo po vsem svetu.
 • Priporočamo, da izberete OpenVPN (TCP) ali (UDP). Za pretakanje videov s spletnih mest, kot je YouTube, uporabljamo OpenVPN (UDP), ker je hitrejši od TCP. Prav tako podpirajo PPTP, L2TP in SSTP. Še vedno priporočamo OpenVPN UDP za najboljšo kombinacijo zaščite hitrosti in zasebnosti.
 • Kliknite velik okrogel gumb za povezavo. Čez nekaj sekund se zaslon okrog gumba obarva zeleno. Prišlo bo tudi sporočilo, v katerem boste sporočili, da je »VPN ON«
 • Zdaj imate IP naslov v ZDA, kolikor lahko kdo pove prek spleta. Kot tak lahko pridete do katerega koli spletnega mesta, kot da sedite tam. Enako bi bilo, če bi se povezali s strežnikom v Veliki Britaniji ali kjer koli drugje po svetu.

To je preprosto. Zdaj, ko imate IP naslov s strežnika ExpressVPN v ZDA, lahko igrate, brskate po internetu ali gledate oddaje, kot da ste dejansko tam. Če se povežete s strežnikom v Veliki Britaniji, bi omogočili tudi popoln dostop do tam blokiranih geo. Enako velja iz katere koli države.

Kot verjetno že veste, dober VPN odpira dostop do vsebin po vsem svetu. Če živite zunaj Združenih držav, vam lahko storitev pomaga do priljubljenih storitev, kot so Netflix, Hulu in Pandora. Še vedno potrebujete račun za storitve, kot je Netflix, toda VPN vam bo pomagal gledati ameriške televizijske oddaje in filme na Netflixu, kot da bi sedeli v Združenih državah Amerike ali kateri koli drugi regiji, do katere želite dostopati..

Ujemite vse akcije tako, da si ogledate spletno poročanje o letošnjih koledarskih skledah, ki se konča s tekmo prvakov 9. januarja. Delite to objavo s prijatelji, da bodo lahko uživali tudi v akciji. Sledi nam @VPNFan za najnovejše VPN ponudbe.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map