Oglejte si Citizenfour z VPN

Dejanja Edwarda Snowdena so praznovali sinoči, ko je bil Citizenfour dokumentarec je dobil oskarjevo nagrado. Oskar je pripadel Lauri Poitras, eni ključnih osebnosti dokumentiranja Snowdenovih dejanj. Laura se je v Hongkongu srečala s Snowdenom skupaj z Glenom Greenwaldom. Snemali so med pogovorom o informacijah, ki jih je Snowden objavljal svetu. Glejte Citizenfour na kanalu 4 v Veliki Britaniji z VPN.


Citizenfour

Medtem ko je Citizenfour osvojil oskarja, je bil prikazan le v omejeni izdaji. Nisem si še ogledal dokumentarnega filma, vendar se ga veselim. Citizenfour bo predvidoma prikazan na HBO nocoj ob 21:00 EST in na Channel 4 v Veliki Britaniji v sredo zvečer. Nisem še slišal, kdaj bo HBO dodal dokumentarec v svojo storitev HBO Go. Priporočam uporabo a VPN ali Pametni DNS gledati Citizenfour na kanalu 4.

Kako uporabiti VPN, da se izognemo Geo Blockom

Ko govorimo o gledanju Citizenfourja na HBO Go, Channel 4 ali drugje, morate imeti v mislih geo bloke. Ponudniki vsebine, kot so HBO, Channel 4, Netflix, Hulu, silijo lastnike vsebin, da blokirajo uporabnike zunaj geografske regije. To pomeni, da med potovanjem v tujino ne morete uživati ​​v svojih najljubših šovih Netflix US. Vsaj ne brez VPN-ja. Ko se povežete s strežnikom VPN v državi, ki jo izberete, vam ponudnik dodeli lokalni IP naslov. To vam bo omogočilo prosto ogledovanje vsebine v tej državi. Sonski kanali, kot sta HBO in Netflix, še vedno zahtevajo naročnino. Medtem ko drugi, vključno s kanalom 4 in 4oD, ne.

Zgodba Citizenfour

Tu je delček o zgodbi filma iz IMDB:

Januarja 2013 je Laura Poitras začela prejemati anonimna šifrirana elektronska sporočila družbe CITIZENFOUR, za katero je trdila, da ima dokaze o nezakonitih prikritih programih nadzora, ki jih vodi NSA v sodelovanju z drugimi obveščevalnimi agencijami po vsem svetu. Pet mesecev pozneje sta z novinarjema Glenn Greenwald in Ewen MacAskill odletela v Hong Kong na prvo od mnogih srečanj s človekom, za katerega se je izkazalo, da je Edward Snowden. S seboj je prinesel fotoaparat. Nastali film je zgodovina, ki se odvija pred našimi očmi.

Najboljši VPN za Stream Citizenfour

Najprej boste želeli najti zanesljivo storitev VPN. V tem primeru boste želeli enega s hitrimi VPN strežniki v Združenem kraljestvu. Na izbiro je več VPN-jev. Tu je nekaj naših najljubših.

RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje

Kako uporabiti VPN za gledanje Citizenfourja

Uporabil bom IPVanish na primer, kako uporabiti storitev VPN za ogled dokumentarnega filma Citizenfour. Najprej boste želeli prenesti njihovo stranko. IPVanish ponuja brezplačno programsko opremo za Windows, Mac in Linux. Poleg brezplačnih aplikacij za iOS in Android.

Zdaj, ko ste imeli priložnost prenesti in namestiti programsko opremo, je čas, da se povežete. Zaženite odjemalca IPVanish in izberite lokacijo strežnika. Vodili vas bomo korak za korakom z uporabo njihovega odjemalca Windows.

IPVanish Windows odjemalec v2.0

 • Izberite lokacijo strežnika. Priporočam, da izberete London, Manchester ali Nottingham.
 • Priporočamo, da izberete OpenVPN (TCP) ali (UDP). Za pretakanje videov z spletnih mest, kot je YouTube, uporabljamo OpenVPN (UDP). Prav tako podpirajo PPTP in L2TP. Še vedno priporočamo OpenVPN za najboljšo zaščito zasebnosti.
 • Kliknite povezava. Po nekaj sekundah se na vrhu prikaže gumb za spremembo v zeleno in prikaže “Prekini”. Opazili boste tudi lokacijo strežnika in naslov IP na vrhu odjemalca.
 • Ko se povežete, boste v Veliki Britaniji, kolikor lahko kdo pove prek spleta. Kot tak lahko pridemo do katerega koli spletnega mesta, kot da bi sedeli v Londonu. Enako bi bilo, če bi se povezali s strežnikom v ZDA ali kjer koli drugje po svetu.

To je vse. Zdaj, ko imate IP v strežniku v Veliki Britaniji IP naslov, lahko brskate po internetu, kot da ste dejansko tam. Če se povežete s strežnikom v ZDA, bi dobili tudi popoln dostop do tam blokiranih geo. Enako velja iz katere koli države.

Kot verjetno že veste, dober VPN odpira dostop do vsebin po vsem svetu. Če živite zunaj Združenih držav, vam lahko storitev pomaga do dostopa do priljubljenih storitev, kot so Netflix, Hulu in Amazon Instant. Še vedno potrebujete račun za storitve, kot je Netflix, toda VPN vam bo pomagal gledati ameriške televizijske oddaje in filme na Netflixu, kot da bi sedeli v Združenih državah Amerike.

Oglejte si dokumentarni film Citizenfour in izvejte več o Edwardu Snowdnu na Kanalu 4 to sredo zvečer. Delite to objavo s prijatelji, da bodo lahko uživali tudi v gledanju dokumentarnega filma. Sledi nam @VPNFan za najnovejše preglede VPN in promocije vodilnih ponudnikov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map