Oglejte si britanski Open Live Online

Carnoustie golf igriščeBritish Open, ki ga pogosto imenujejo “The Open” je tretji od štirih največjih dogodkov PGA v enem letu. Je tudi najstarejši in edini dogodek, ki se ga igra zunaj ZDA. Letos bo 148. odprto igralo od 18. do 21. julija v kraljevem zlatnem klubu Portrush. Pred nekaj leti se je ta razburljiv dogodek končal v končnici s štirimi luknjami. Ta turnir je vedno navdušujoč, ne glede na to, kje se igra. Obstaja več možnosti pokritosti. Glejte British Open od koder koli v živo, prek spleta z VPN.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje

Kako gledati British Open od koder koli

Prenos oddaje NBC v živo s Hulu ali fuboTV:

 1. Prijavite se ExpressVPN (vključuje 30 dnevno garancijo za vračilo denarja brez tveganja)
 2. Prenesite in namestite aplikacijo ExpressVPN na svojo napravo
 3. Povežite se s strežnikom VPN v Združenih državah Amerike.
 4. Obiščite Hulu ali fuboTV in se prijavite na brezplačno preskusno različico.
 5. Uživajte v prenosu v živo na British Open.

British Open Highlights

Čeprav ni ravno tako star kot stari tečaj pri St. Andrews, ima Royal Portrush nekaj svoje zgodovine. Leta 1951 je bil prvi British Open, ki je potekal zunaj otoka Velike Britanije. Odprl se bo leta 2019 in še dvakrat do leta 2040. Dunluce Links bo gostil British Open 2019 in je splošno znan kot eden izmed najboljša golf igrišča na svetu.

Rory McIlroy, golfist rojenega Škota, bo lačen za zmago na tem tečaju, ker je to njegova matična država. Ta je brez dvoma eden najboljših golfistov na svetu. McIlroy je zmagal na vseh štirih večjih turnirjih in si je treba pri tem prizadevati velik slam v karieri (zmagal je na vseh štirih večjih turnirjih). Čeprav mu lahko ta tečaj v stilu stikov prinese prednost, obstajajo tudi drugi golfisti, ki mu bodo zagotovo omogočili tek za svoj denar.

Jason Day iz Avstralije je 30-letni igralec golfa. Trenutno je visoko uvrščen v svetovne lestvice. Jasno, ta Aussie bo McIlroyju pomagal za svoj denar. Tako kot mnogi drugi, je tudi Dan profesionalni že od svojega 18. leta. S tem, ko je veteran športa, mu daje prednost morda pred drugimi golfisti, ki se že več let ne igrajo.

Rickie Fowler se bo odprtemu mestu pridružil z upanjem, da bo na turnirju premagal svoje najboljše. Novinar leta 2010 upa, da bo dobil svojo prvo večjo zmago in začel dolgo zmago v karieri kot drugi golfisti. 29-letnik iz Kalifornije bo dal svoj najboljši strel, vendar se bo moral spoprijeti z drugimi golfisti.

Letos sta Sky Sports in NBC dva glavna vira pokritja tega turnirja. Za ameriško kritje:

 • 18. JULIJ – 1. krog ob 18:30 – 20:00. – Sky Sports 1&4 HD
 • 19. JULIJ – Drugi krog od 9:00 do 20:00. – Sky Sports 1&4 HD
 • 20. JULIJ – Tretji krog 8.00 – 19.45. – Sky Sports 1&4 HD
 • 21. JULIJ – Finalni krog 7:30 – 19:00. – Sky Sports 1&4 HD

Tu je seznam ur za opazovalce v ZDA.

 • 18. JULIJ – prvi krog ob 16:00 – 15:00. – NBC Sports
 • 19. JULIJ – Drugi krog ob 16:00 – 15:00. – NBC Sports
 • 20. JULIJ – Tretji krog 7:00 – 15:00. – NBC Sports
 • 21. JULIJ – Finalni krog ob 6:00 – 15:00. – NBC Sports

Seveda se ti časi lahko spremenijo. Kot vidite, je pokritost za ZDA vključena NBC Sports. Če nameravate gledati ta turnir z ameriško pokritostjo, bi morali imeti plačano naročnino na kabelsko ali satelitsko storitev. Super, a kaj, če ste zunaj ZDA ali nimate ene od teh naročnin? Takrat bi se začela igrati dobra VPN storitev.

Uporaba VPN bo za vas naredila dve stvari. Povezava z enim bo šifrirala vaše podatke. Omogočil vam bo tudi dostop do kanalov, ki bi bili blokirani zaradi geo-omejitev. Geo-omejitev je tehnologija, s katero določimo, kje se nahaja uporabnik, in jih blokiramo na podlagi IP naslova. Z uporabo VPN si lahko ogledate turnir na Sky Sports, če bi si želeli med drugim početi. Za vas imamo nekaj odličnih predlogov glede storitve, ki jo izbrati.

Uživajte v vseh navdušenjih na turnirju British Open Golf v letu 2019 in poglejte, kateri golfist bo domov odnesel Claret Jug. Prosimo, delite to objavo s prijatelji, da bodo lahko z VPN uživali v tretjem večjem letu od kjer koli na svetu. Sledi nam @VPNFan za najnovejše ponudbe in vodnike.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map