Najboljši VPN-ji za pretok Copa America 2019

Copa AmerikaNogometni turnir Copa America je glavno tekmovanje za reprezentance Južne Amerike. V letu 2019 bodo igre potekale v Braziliji od 14. junija do 7. julija. Zanimivo je, da naj bi bil letos turnej v Čilu zaradi običajne rotacije držav gostiteljic. Brazilci so odklonili gostovanje že leta 2015, saj so se v Braziliji leta 2014 in poletne olimpijske igre 2016 odvijale tudi v Braziliji. To pomeni, da bo Brazilija letos gostovala. Obstaja več kanalov, ki bodo spremljali turnir po vsem svetu, vključno s prenosi v živo. Bodo branilci, Čile, sposobni trojiti? Z uporabo VPN lahko prenašate vsako tekmo v živo iz kjer koli na svetu. Oglejte si naš seznam najboljših VPN-jev za Copa America.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje

Kako gledati tekme Copa America od koder koli

Brezplačna japonska oddaja na TV Tokio:

 1. Prijavite se ExpressVPN (vključuje 30 dnevno garancijo za vračilo denarja brez tveganja)
 2. Prenesite in namestite aplikacijo ExpressVPN na svojo napravo
 3. Povežite se s strežnikom VPN na Japonskem
 4. Pojdite na Tokio TV in si oglejte turnir

Oddaja v angleščini na ESPN + (brezplačna preizkusna različica):

 1. Prijavite se ExpressVPN (vključuje 30 dnevno garancijo za vračilo denarja brez tveganja)
 2. Prenesite in namestite aplikacijo ExpressVPN na svojo napravo
 3. Povežite se s strežnikom VPN v ZDA.
 4. Pojdite na ESPN + in uporabite brezplačno preskusno različico. Morda boste morali predložiti veljavno ameriško kreditno kartico in poštno številko (npr. 10001, 48104 itd.)

Španski prenos na Telemundo in Universo:

 1. Prijavite se ExpressVPN (vključuje 30 dnevno garancijo za vračilo denarja brez tveganja)
 2. Prenesite in namestite aplikacijo ExpressVPN na svojo napravo
 3. Povežite se s strežnikom VPN v ZDA.
 4. Pojdite na Sling TV ali YouTube TV in uporabite brezplačno preskusno različico. Uporabite lahko tudi aplikacijo Sling TV (za Android in iOS) ali aplikacijo YouTube TV (za Android in iOS). Morda boste morali predložiti veljavno ameriško kreditno kartico in poštno številko (npr. 10001, 48104 itd.)

S svojimi koreninami so se prvotno začeli sredi 1800-ih, leta 1916 je bilo prvo uradno tekmovanje in se je imenovalo južnoameriško prvenstvo. Leta 1975 je Tourney dobil ime Copa America in od takrat je postal eden najbolj gledanih športnih dogodkov po vsem svetu. Mnogi menijo, da je ta dogodek enakovreden skrajšani različici svetovnega pokala.

Na tem turnirju igra dvanajst ekip v trenutni obliki. Južnoameriška liga ima le 10 ekip, tako da dve drugi ekipi povabita k izpolnitvi. Od leta 1993 je šest ekip povabljenih, da zapolnijo vrzel. Te ekipe so Kostarika, Honduras, Japonska, Mehika, ZDA in Jamajka. Letos sta ekipi Mehika in Jamajka. Te igre se bodo letos igrale na devetih stadionih v osmih različnih mestih v Čilu.

Čeprav je čilska ekipa branilec prvaka, niso najbolj priljubljeni za zmago na tej prireditvi. Za zmago na tem turnirju bi morala biti najbolj favorizirana Brazilija, ki bi morala tekmovati doma. Na svetovnem prvenstvu 2018 so se uvrstili v četrtfinale, preden jih je prehitela Belgija. Velika vprašanja se pojavijo, ko smo zadeli nokaut kroge. Na odgovore na ta vprašanja bomo odgovorili dokaj hitro in že zgodaj na turnirju, in tu boste morda videli: celoten urnik iger.

Tu je seznam 5 kanalov, ki pokrivajo igre Copa America po vsem svetu.

 • BeIN Sports (ZDA). & Kanada – angleščina)
 • BeIN Sports en Español (ZDA – španščina)
 • Caracol TV (Kolumbija)
 • TV-ji (Venezuela)
 • Premier Sports (Združeno kraljestvo)

Igre lahko v živo prenašate prek spleta na BeIN Sports Connect in Caracol TV. Če ste zunaj teh območij, bi potrebovali VPN. VPN-ji omogočajo povezavo na območja, ki so morda blokirana. Geo-blokada se uporablja za omejevanje dostopa do oddaje zunaj določenega območja. Upoštevajte, da boste morda tudi pri VPN še vedno potrebovali vrhunsko naročnino na kabelski, satelitski ali celo Sling TV. Če imate Sling TV, je v paketu vključen BeIN Sports in tam bi si lahko ogledali igre.

Oglejmo si podrobneje najboljše VPN-je za Copa America.

1. Najboljši VPN za Copa America: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Lahko se povežete z njihovim omrežjem VPN, da zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati povežite namizje in mobilni telefon z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? V tem primeru lahko uporabite program Router ExpressVPN, da ga nastavite. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo za pametni DNS napravam, kot so igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za Copa America: NordVPN

NordVPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,99 USD na mesec (75% popust)

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na daljši račun. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno uporabo mobilne aplikacije za naprave Android in iOS (iPhone, iPad). Uporabite lahko razširitev brskalnika NordVPN za Chrome, Firefox ali Safari. NordVPN ponuja nekatere napredne funkcije zasebnosti, kot so dvojni VPN, strežniki P2P in namenski IP, ki resnično pomagajo storitvi izstopati.

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite že s samo 2,99 USD mesečno s triletnim članstvom.

Obiščite NordVPN

3. Najboljši VPN za Copa America: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,75 USD na mesec (79% popust)

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalec Windows vam omogoča tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, deblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite že za samo 2,75 USD mesečno med njihovo trenutno promocijo.

Obiščite spletno stran CyberGhost

4. Najboljši VPN za Copa America: IPVanish

IPVanish

Prijavite se 12 mesecev za samo 4,87 USD na mesec (60% popust)

ZDA so doma številne priljubljene storitve VPN, vendar nič hitrejše kot IPVanish. Iz osebnih izkušenj vemo, da bo IPVanish deloval zelo dobro, ne glede na to, v kateri državi države se nahajate. Njihovi strežniki so hitri in storitev VPN ima več lokacij strežnikov v Združenih državah Amerike kot večina ponudnikov VPN.

IPVanish poleg velikega odtisa v ZDA gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Njihova mreža VPN je bila v naših hitrostnih testih doslej najhitrejša v Severni Ameriki. Našli boste več lokacij strežnikov v državah, kot so ZDA in Velika Britanija. Lahko izberete lokacijo ali natančneje določite tako, da izberete posamezen strežnik. IPVanish je odličen za igranje iger, vendar ga lahko zadenejo in zamudijo za deblokiranje priljubljenih storitev pretakanja.

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več za 7,50 USD na mesec ali 58,49 USD na leto. To znaša le 4,87 USD na mesec na letnem načrtu. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

5. Najboljši VPN za Copa America: PIA

Zasebni dostop do interneta

Prijavite se za 24 mesecev za samo 3,49 USD na mesec (65% popust)

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 33 državah. Ekipa PIA je svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Hitrost boste našli hitro večino časa.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

PIA ponuja odjemalca za Windows in druge aplikacije, ki so preproste in enostavne za uporabo. Vendar je ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja, da boste lažje našli pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo.

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta ponuja VPN od 3,49 USD na mesec, skupaj s 7-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite zasebni dostop do interneta

Uživajte v vsem navdušenju med turnirjem Copa America 2019. Prosimo, delite to objavo s prijatelji, da bodo lahko z VPN uživali v akciji od kjer koli na svetu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map