Kako zmanjšati zakasnitev zaostanka z VPN

OverwatchOverwatch je zelo pričakovana igra, ki jo je ustvaril Blizzard. Ta igra bo vznemirljiv in zelo konkurenčen spletni strelec. V tej tekmi bo šest ekip, ki se borijo za zmago. Igra bo na voljo v sistemih Windows, PS4 in Xbox One. Za razliko od WoW-ja je Overwatch brezplačen za igranje, potem ko ga kupite. Ker je Overwatch zelo pričakovana spletna igra, obstaja velika možnost, da doživite zamik, počasen čas povezav in morda geo omejitve glede na to, v katero regijo želite igrati. Za rešitev teh težav priporočam VPN. VPN vam bo dodelil IP naslov na podlagi izbrane lokacije strežnika. Izberite lokacijo blizu strežnika, na katerem igrate, da zmanjšate ping in pomagate odpraviti zaostajanje. Ker to ni vaš IP naslov, lahko pridete do geo omejitev in požarnih zidov, da se lahko igrate v šoli ali v službi. Profesionalnim igralcem bo všeč tudi dodatni bonus zaščite pred napadi DDoS, ki ga ponuja VPN.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish3,25 USDIPVanish76Potrditveno poljePotrditveno polje

Preden se lotim posebnosti igre, želim z vami deliti nekaj informacij o lokaciji strežnikov Blizzard za Overwatch. Če pogledate zemljevid časa, v katerem bodo posodobitve nameščene v igri, lahko predpostavite lokacijo njihovih podatkovnih centrov. Zdi se, da so strežniki za igre v Los Angelesu, New Yorku, São Paulu, Londonu, Parizu, Moskvi, Singapurju, Tajpeju, Seulu in Sydneyu.

Kako uporabiti VPN za zmanjšanje zaostajanja pri overwatchu

Uporabil bom ExpressVPN na primer, kako uporabljati storitev VPN za igranje Overwatch-a v spletu. Najprej boste želeli prenesti odjemalec VPN. ExpressVPN ponuja brezplačno programsko opremo za odjemalce za Windows, Mac in Linux. Poleg brezplačnih aplikacij za iOS in Android.

Zdaj, ko ste imeli priložnost prenesti in namestiti programsko opremo, je čas, da se povežete. Zaženite odjemalca ExpressVPN in izberite lokacijo strežnika. Vodili vas bomo korak za korakom z uporabo njihovega odjemalca Windows.

Lokacije strežnika ExpressVPN

 • Ker se veliko igralcev radi poveže s strežniki v ZDA, smo to državo uporabili za naš vodnik. ExpressVPN ima veliko mrežo strežnikov, ki se nahajajo po vsem svetu.
 • Priporočamo, da izberete OpenVPN (TCP) ali (UDP). Za pretakanje videov s spletnih mest, kot je YouTube, uporabljamo OpenVPN (UDP), ker je hitrejši od TCP. Prav tako podpirajo PPTP, L2TP in SSTP. Še vedno priporočamo OpenVPN UDP za najboljšo kombinacijo zaščite hitrosti in zasebnosti.
 • Kliknite velik okrogel gumb za povezavo. Čez nekaj sekund se zaslon okrog gumba obarva zeleno. Prišlo bo tudi sporočilo, v katerem boste sporočili, da je »VPN ON«
 • Zdaj imate IP naslov v ZDA, kolikor lahko kdo pove prek spleta. Kot tak lahko pridete do katerega koli spletnega mesta, kot da sedite tam. Enako bi bilo, če bi se povezali s strežnikom v Veliki Britaniji ali kjer koli drugje po svetu.

To je preprosto. Zdaj, ko imate IP naslov s strežnika ExpressVPN v ZDA, lahko igrate, brskate po internetu ali gledate oddaje, kot da ste dejansko tam. Če se povežete s strežnikom v Veliki Britaniji, bi omogočili tudi popoln dostop do tam blokiranih geo. Enako velja iz katere koli države.

Kot verjetno že veste, dober VPN odpira dostop do vsebin po vsem svetu. Če živite zunaj Združenih držav, vam lahko storitev pomaga do priljubljenih storitev, kot so Netflix, Hulu in Pandora. Še vedno potrebujete račun za storitve, kot je Netflix, toda VPN vam bo pomagal gledati ameriške televizijske oddaje in filme na Netflixu, kot da bi sedeli v Združenih državah Amerike ali kateri koli drugi regiji, do katere želite dostopati..

Kako uporabljati VPN za igranje Overwatch-a (Xbox One in PS4)

Še enkrat bom uporabil ExpressVPN za primer uporabe storitve VPN za igranje Overwatch-a na igralni konzoli. Meni so najljubši VPN za igranje iger, ker ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje, zaradi česar je storitev odlična izbira za igralce iger.

Prvi korak za nastavitev s programom ExpressVPN je običajno prenos programske opreme za stranke za vaš sistem. ExpressVPN ponuja brezplačno programsko opremo za odjemalce za Windows, Mac in Linux. Poleg brezplačnih aplikacij za iOS in Android. Očitno to ne bo delovalo za PS4, Xbox One ali Nintendo, saj igralnim konzolam manjka izvorne podpore za VPN. Na srečo še vedno obstaja način, da šifrirate svoj igralni promet in ga pošljete prek VPN-ja. Odgovor je, da se prek usmerjevalnika zažene VPN. Opomba: če šifriranja ne potrebujete, lahko uporabite funkcijo ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS), ne da bi morali konfigurirati vaš usmerjevalnik. Podpira široko paleto igralnih konzol.

Aplikacija usmerjevalnika ExpressVPN

Glede na to, katero blagovno znamko in model usmerjevalnika uporabljate, lahko podpira storitve tretjih oseb VPN. V tem primeru lahko od ponudnika VPN dobite potrebne informacije za vzpostavitev povezave prek usmerjevalnika. Sicer toplo priporočam FlashRouters. Ekipa FlashRouters prevzame priljubljene usmerjevalnike blagovnih znamk in jih pomiri z vdelano programsko opremo DD-WRT ali Tomato. To omogoča, da imajo naprave veliko več funkcij, kot bi jih imeli pri nameščeni tovarniški strojni opremi. Vsi FlashRouters so predhodno konfigurirani s podporo za VPN.

Overwatch Igre izstopajo

Kot sem že povedal, je Overwatch spletni tekmovalni strelec. Igra je zelo poglobljena in Blizzard je poskrbel, da je dodal še tono zgodovin in informacij. Osnove igre pa bodo šest ekip igralcev tekmovale na določenih zemljevidih ​​z določenimi cilji za zmago. Ti zemljevidi se predvajajo v igralnih načinih.

Zemljevidi vključujejo:

 • Tempelj Anubisa: Egipt. Napadni zemljevid
 • Hanamura: Japonska. Napadni zemljevid
 • Volskaya Industries: Rusija. Napadni zemljevid
 • Opazovalna točka: Gibraltar. Zemljevid za spremstvo
 • Dorado: Mehika. Zemljevid za spremstvo
 • Pot 66: ZDA. Zemljevid za spremstvo
 • Lijiang Tower: Kitajska. Nadzorni zemljevid
 • Ilois: Grčija. Nadzorni zemljevid
 • Nepal: Nepal. Nadzorni zemljevid
 • King’s Row: Združeno kraljestvo. Zemljevid napada / spremstva
 • Numbani: Zahodna Afrika. Zemljevid napada / spremstva
 • Hollywood: ZDA. Zemljevid napada / spremstva

Cilji zemljevida vključujejo:

 • Napad: Napadalci bodo poskušali dobiti predmete, ki jih branijo branilci. igra se konča, ko napadalci dobijo vse predmete ali čas poteče. Napadalci zmagajo, če dobijo vse predmete, branilci pa zmagajo, če zmanjka časa.
 • Spremstvo: Napadalci poskušajo priti do bremena do točke dostave. Zagovorniki poskušajo preprečiti napadalcem, da to storijo. Igra se konča, ko napadalci dostavijo plačilo ali se izteče čas. Napadalci zmagajo, če pride do koristnega bremena, branilci pa zmagajo, če zmanjka časa.
 • Nadzor: tam se borita dve ekipi za nadzor ene točke. Prva ekipa, ki je osvojila dva kroga, je razglašena za zmagovalca.

Načini igre vključujejo:

 • Obseg vadbe: Ta način igre vam omogoča, da vadite in trenirate svoje sposobnosti.
 • Predvajaj / vadi proti AI: Lahko se borite proti AI, da boste lažje ugotovili, kako delujejo zemljevidi in načini njihove zmage.
 • Hitro predvajanje: Igrajte neprekinjene tekme proti ljudem na spletu.
 • Igra po meri: Ustvarite si svoje tekme in lahko preklopite na nastavitve tako, da želite.
 • Tedenska pretepa: Igrajte na poskusnih tekmah, kjer se bo spremenil nabor pravil.
 • Konkurenčna igra: Na spletu se lahko borite z drugimi ljudmi in glede na to, kako se boste uvrstili.

Opomba: V teh načinih se lahko igrate s prijatelji. Oditi boste morali v družabni meni in jih povabiti v svojo skupino. Tako se lahko pogovarjate med seboj prek mikrofona ali samo vtipkate naprej in nazaj, da komunicirate med seboj.

Overwatch je zelo poglobljen, a to sploh ni začetek. Imeli boste plen, ki ga je mogoče pridobiti, ko izravnate ali kupite. Ta plen je pravzaprav škatla, ki je polna dodatkov, na katere lahko oblečete svoje junake. Ko že govorimo o junakih, so to znaki, ki jih boste uporabljali. Vsi ti junaki imajo različne vloge, ozadja in sposobnosti.

Vloge junakov vključujejo:

 • Napadi: Naredite veliko škode.
 • Obramba: Okrepi območje.
 • Tank: Lahko povzroči veliko škode in lahko uniči utrjena območja.
 • Podporat: Povečajo statistiko, zdravijo in ščitijo druge člane ekipe pred sovražnimi napadi.

Heroji in tam sposobnosti:

Napadi

 • Genji je kiborg, ki je bil frustriran s svojim telesom in posebnimi močmi. Njegova družina je upravljala zli imperij. Dvomil je celo v svojo odločitev, da sprejme svoje družine. Ko so Overwatch razpustili, si je Genji vzel čas, da končno sprejme svoje telo in svoje sposobnosti. Njegove posebne sposobnosti so Shuriken, hiter predmet z dobrim dometom, Odkloni, ki mu omogoča, da z mečem odkloni sovražni napad in ga pošlje nazaj, Hitri stav, kjer Genji s svojo katano udari nasprotnika in če nasprotnika ubije, ga lahko takoj uporabimo. Njegova končna sposobnost je Zmajevo rezilo, ki Genjiju omogoča, da svojo katano zamenja z novim mečem, ki mu omogoča, da za kratek čas ubije vse, ki jih lahko udari..
 • McCree je zunajzakonski delavec, ki deluje samo v tisto, v kar verjamejo. Pred vstopom v Overwatch je bil zelo znan odsotnik, ki ga je storil le iz zapora. Po razpadu Overwatcha so ga naučili uničevati zle korporacije, za katere uporablja. Tudi on je bandit za najem, vendar bo službo sprejel le, če misli, da je to pravično. Med njegove posebne sposobnosti spadajo Mirovnik, tam pa strelja strela skozi pištolo Peacekeeper, Combat Roll, ki ima McCreejev zvitek v smeri, v katero se usmeri, in takoj naloži svoje orožje, in Flashbang, zaradi katerega je vrgel zaslepljujočo granato, ki začne veljati kmalu po tem, ko je bila vržena. McCreejeva vrhunska sposobnost je Deadeye. Med Deadeye McCree bo streljal svoje strele in ubil vse na mestu.
 • Faraon je vojak, ki ima družino dolgo vojaško službo. Sanje so bile vedno postati članica Overwatcha, ko pa je to končno zmogla, so jo razpustili. Ko je razpuščena, je postala varna straža, vendar še vedno sanja, da je heroj. Njene posebne sposobnosti vključujejo Izstrelitev raket kjer strelja rakete, Jet Jump, ki faraona skoči visoko v zrak, Pretresljiv piš, ki ima rakete iz zapestja. Njen končni rezultat je Barrage in ima faraon streljanje mini raket naravnost v skupino sovražnikov.
 • Razparač je terorist. Je zelo nadarjen morilec, ki je že dolgo nasprotoval Overwatchu. O njem ni znanega veliko, a verjame se, da je po razpadu Overwatcha še vedno šel za člani. Posebne sposobnosti žetve vključujejo Peklenski streli kjer ustreli svoja dva puška, Obrazec Wraith, zaradi česar je v ranljivosti, vendar ne more napadati ali uporabljati drugih sposobnosti in Korak v senci, ki ga je označil za mesto, ki ga želi iti, in ga bo nato teleportiral. Njegova končna sposobnost je Cvet smrti zaradi česar je razstrelil svoje strelne puške, kar je povzročilo ogromno škodo vsem sovražnikom okoli njega.
 • Vojak: 76 je vigilante. Bil je del Overwatcha, ko je še vedno obratoval, ko pa se je razpustil, se je odločil, da bo ugotovil, zakaj. Zdaj se ne bo ustavil pred ničlo, da bi izvedel resnico in ljudi za njo privedel pred sodišče. Med njegove posebne sposobnosti spadajo Visoka impulzna puška, ki je zelo uporabna puška, Rakete Helix, izstreli majhne rakete, ki imajo majhen polmer eksplozije, Sprint, kar mu omogoča, da se s hitrim tekom izmika sovražnemu ognju, Biotsko polje, ki mu omogoča, da postavi polje, na katerem bo ozdravel vsak v njegovi ekipi. Vojak: Končni napad 76 je Taktični vizir in omogoča mu, da se zaklene na sovražnika.
 • Sledilnik je nekdanji član Overwatcha, ki lahko skoči skozi čas. Skok s časom je imel negativne učinke, ker bi naključno skočila skozi čas. Na srečo je zdravnik sestavil napravo za odpravo te težave. Z Overwatchom nad Tracerjem se še vedno bori za vedno, kadar lahko. Njene posebne sposobnosti vključujejo Pulzni pištoli, ki ji hitro streljajo pištole, Utripajte, ki ji omogoča teleportacijo v smeri, v kateri se giblje skupno trikrat, in Spomnimo, ki jo pošlje nazaj v čas.

Obramba

 • Bastion je robot, ki je bil zgrajen za ohranjanje svetovnega miru. Ni imel pripadnosti Overwatchu ali njegovim nasprotnikom. Robot preprosto obstaja, da bi ljudi varoval, vendar se je Bastion po nekaj slabih izkušnjah z ljudmi odločil, da se odpravi na bolj zapuščena območja. Med njegove posebne sposobnosti spadajo Konfiguracija: Recon, ki ga ima v mobilni obliki s pištolo, Konfiguracija: Sentry, kar ga po mojem mnenju s pravim položajem spremeni v stražarsko zasedbo, kar lahko premaga, Rekonfiguracija omogoča preklapljanje med obema konfiguracijama, Samopopravljanje, kar mu omogoča, da se popravi s tveganjem, da se ne bo mogel premikati ali streljati. Najboljša sposobnost Bastiona je Konfiguracija: Tank in omogoča mu, da se spremeni v rezervoar, ki naredi ogromno škodo.
 • Hanzo je atentator, ki je del klana Shimada. Po smrti očeta so mu starešine zapovedali, naj se brat obnaša. Ko so ugotovili, da ni mogel, naj bi Hanzo ubil brata, ki mu je povzročil toliko bolečine, da je zapustil klan. Trenutno samo potuje naokoli, ko honi svoje sposobnosti. Med njegove posebne sposobnosti spadajo Nevihtni lok, iz katerih strelja puščice, Sonic Arrow, Henzo sproži sledilno puščico, ki mu omogoča, da vidi sovražnika, Razpršene puščice, ki pošilja puščice, ki bodo odmetavale stvari in udarjale po več sovražnikov. Hanzo je zadnji Zmajeva ogrlica ki mu omogoča, da pokliče zmaja, ki bo šel v eno smer in jedo sovražnike, ki jih naleti.
 • Junkrat je zločinec, ki je zelo dober v tem, kar počne. Včasih je bil junker, toda po okužbi z obsevanjem je postal nor in se obsedel, da je tat. Najel je še enega junaka po imenu Cestni pes da ga zaščitijo, ko se lotijo ​​kriminalnih dogodivščin. Med njegove posebne sposobnosti spadajo Frag Launcher, ki ga ima za streljanje granat, ki lahko sežejo precej daleč, Potresna mine, kar je mina, ki jo odloži in lahko eksplodira, Jeklena past, ki omogoča Junketu, da postavi masivne pasti za medvedke, ki nasprotnika blokirajo in poškodujejo, in Skupaj Zločin, kar mu omogoča, da ob smrti ubije sive granate. Junketova vrhunska sposobnost je Rip-pnevmatika ki je pnevmatika, ki jo pošilja naokoli in eksplodira, kadarkoli hoče.
 • Mei je znanstvenik, namenjen ohranjanju nadzora ekosistema. Bila je del Overwatchove ekološke točke za Kitajsko. Ko se je Overwatch razpustil, se je odločila nadaljevati boj za nadzor svetovnega ekosistema. Njene posebne sposobnosti vključujejo Endotermični Blaster, to je pištola, ki ima majhen doseg in lahko upočasni ali imobilizira sovražnika, Krio-zamrzovanje, zaradi katere se Mei obdaja v ledu in zdravi, Ledena stena, ki prikliče steno ledu, ki blokira sovražnikov napad, vid in gibanje. Meijeva končna sposobnost je Blizzard ki ji pošlje drona, da naredi burjo, zaradi katere bodo sovražniki, ujeti v njej, škodo in morebiti zmrznili.
 • Torbjörn je oblikovalec orožja. Delal je za Overwatch in ustvaril zelo koristno in močno orožje. Med padcem Overwatcha so ukradli nekaj njegovega orožja. Ko se je to zgodilo, se je odločil, da jih poišče in zaščiti pred napačnimi rokami. Med njegove posebne sposobnosti spadajo Rivet Gun, ki požari na dolge ali kratke dosege, Forger Hammer, ki popravlja in nadgrajuje turrets, Zgradite kupolo, ki omogoča gradnjo kupole in Armor Pack, to je paket oklopov, ki ga je mogoče odložiti tako, da ga lahko vaši soigralci pridobijo in dobijo več oklepa. Torbjörnova vrhunska sposobnost je Staljeno jedro in mu omogoča, da pridobi več oklepov in ostankov.
 • Vdovec je strokovnjak atentator iz Talona. Poročila se je s članom Overwatcha, ki je sovražnik Talona. Poskušali so ga ubiti, a niso mogli, zato so Widowmaker spremenili v to, kar je danes. Dva tedna pozneje je ubila svojega moža. Zdaj dni Widowmaker še vedno dela za talon. Njene posebne sposobnosti vključujejo Vdovčev poljub, ki je ostrostrelna puška velike moči, Grappling kavelj, ki ji omogoča, da se priklene na stvari in se privleče k njim, Venom Rudnik, kar ji omogoča, da odloži mino, ki jo lahko eksplodira, da sprosti smrtonosni plin na sovražnika. Končni napad Widowmakerja je Infra-sightallows in omogoča ji, da vidi vroči podpis sovražne ekipe in izboljša vid njenega moštva.

V bližnji prihodnosti bom pregledal like v tanku in podporne vloge.

Med igranjem lahko dobite predmete za prilagajanje teh znakov. Tudi vi lahko dobite dosežke in trofeje. Overwatch je zelo pričakovana igra, ki jo je predstavil Blizzard. to je strelec šest na šest in ima globoko zgodovino. Obstaja veliko znakov, zemljevidov in načinov igre. Vsak lik je drugačen in vsi so zabavni. Obstajajo predmeti, ravni, prilagoditve in dosežki, na katerih lahko delate, da odklenete. Overwatch je odlična spletna igra, za katero sem prepričan, da se boste vi in ​​vaši prijatelji radi igrali.

Še enkrat priporočam uporabo VPN-ja za predvajanje Overwatch-a. VPN vam bo dal naslov IP iz izbrane lokacije strežnika. Izboljšala bo tudi uspešnost z znižanjem vašega pinga in vas zaščitila pred napadi DDoS. Pomagal vam bo pri prehodu na geografske omejitve in požarne zidove v šoli ali na delu.

Uživajte v vsem navdušenju, ko igrate Overwatch v spletu. Delite to objavo s svojimi prijatelji, da bodo lahko uživali v igranju od kjer koli na svetu z VPN. Sledi nam @VPNFan za najnovejše ponudbe in vodnike.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map