Kako v živo spremljati ATP Cup 2020 v živo

Logotip ATP pokalaPokal ATP je letni teniški turnir, ki poteka na treh prizoriščih v Brisbaneu, Perthu in Sydneyju v Avstraliji. Leto 2020 označuje prvo izdajo turnirja in prvič, ko je bil turnir ATP ekipe od leta 2012. Letos bo potekal na prizoriščih Arene Pat Rafter, Perth Arena in Ken Rosewall Arena od petka, januarja 3. do nedelje, 12. januarja. Nekaj ​​različnih načinov spremljanja tega turnirja je, odvisno od tega, kje se nahajate, vključno s Tennis Channel v ZDA. Če imate dostop do omrežja, ste pripravljeni. Če niste v ZDA ali želite gledati določeno pokritost, si lahko to ogledate v spletu, pod pogojem, da se povežete z VPN.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje

Kako gledati ATP Cup 2020 od koder koli

Obstaja več načinov za gledanje tega turnirja, vključno z Tennistv.com, seveda, The Tennis Channel v ZDA.

 1. Prijavite se ExpressVPN (vključuje 30 dnevno garancijo za vračilo denarja brez tveganja).
 2. Prenesite in namestite aplikacijo ExpressVPN na svojo napravo
 3. Povežite se s strežnikom VPN v ZDA, da boste zagotovo lahko pokrita na Tennis TV.
 4. Če imate poverilnice ali če ste zunaj ZDA, se prijavite na spletno mesto Tennistv.com, se lahko prijavite na storitev zunanjega pretakanja, ki ponuja Tennis TV.
 5. Uživajte v prenosu v živo do ATP pokala 2020.

Pokal ATP ima najbolje ocenjene moške teniške igralce z vsega sveta. Pravo vprašanje je, kdo bo zmagal na tem natečajnem turnirju? Bo to dobro znano ime ali bomo videli presenečenje? Če želite to ugotoviti, se boste morali prilagoditi. Če spet nimate dostopa do ene od različnih možnosti, se boste morali povezati z VPN. Predlagamo, da se povežete z VPN v ZDA ali državi, v kateri želite spremljati pokritost za ATP Cup 2020. V nasprotnem primeru boste verjetno omejeni na geo.

Kako uporabiti VPN za gledanje ATP pokala 2020

Uporabili bomo ExpressVPN za primer uporabe storitve VPN za pretakanje ATP Cup 2020. Najprej boste želeli prenesti odjemalca VPN. ExpressVPN ponuja brezplačno programsko opremo za odjemalce za Windows, Mac in Linux. Poleg brezplačnih aplikacij za iOS in Android.

Ko prenesete in namestite programsko opremo, je čas za povezavo. Zaženite odjemalca ExpressVPN in izberite lokacijo strežnika. Vodili vas bomo korak za korakom z uporabo njihovega odjemalca Windows.

Strežniki ExpressVPN Australia

 • Izberite lokacijo strežnika. Predlagamo vam, da uporabite strežnik v Avstraliji. Kot smo omenili, je to zato, ker bi bili zunaj regije geoblokirani. Zaradi tega smo izbrali strežnik v Melbournu.
 • Priporočamo, da izberete OpenVPN (TCP) ali (UDP). Za pretakanje videov s spletnih mest, kot je YouTube, uporabljamo OpenVPN (UDP), ker je hitrejši od TCP. Prav tako podpirajo PPTP, L2TP in SSTP. Še vedno priporočamo OpenVPN UDP za najboljšo kombinacijo zaščite hitrosti in zasebnosti.
 • Kliknite velik okrogel gumb za povezavo. Čez nekaj sekund se zaslon okrog gumba obarva zeleno. Prišlo bo tudi sporočilo, v katerem boste sporočili, da je »VPN ON«
 • Zdaj imate naslov IP v Avstraliji ali kjer koli se nahaja vaše najljubše pokritje, kolikor lahko kdo pove prek spleta. Zaradi tega lahko pridete do katerega koli spletnega mesta, kot da bi tam sedeli. Enako bi bilo, če bi se povezali s strežnikom v drugi regiji.

To je vse. Zdaj ko imate naslov IP v strežniku ExpressVPN v Avstraliji, lahko brskate po internetu, kot da ste dejansko tam. Enako velja iz katere koli države. Povežite se s strežnikom v Združenem kraljestvu in si želite ogledati Sky Sports ali ZDA, če želite gledati druge dogodke, razen le pokal ATP.

Dobri ponudniki VPN odpirajo dostop do vsebin po vsem svetu. Če živite zunaj ZDA, vam lahko storitev pomaga do priljubljenih storitev, kot so Netflix, Hulu in Pandora. Še vedno potrebujete račun za storitve, kot je Netflix, toda VPN vam bo pomagal gledati ameriške televizijske oddaje in filme na Netflixu, kot da bi sedeli v Združenih državah Amerike ali kateri koli drugi regiji, do katere želite dostopati..

Uživajte v vseh navdušenjih na ATP pokalu 2020 in poglejte, katera teniška zvezda bo osvojila prvi ATP pokal. Prosimo, delite to objavo s svojimi prijatelji, da bodo lahko uživali v uvodnem teniškem turnirju od kjer koli na svetu z VPN. Sledi nam @VPNFan za najnovejše ponudbe, vodnike in novice.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map