Kako se igra nobeno nebo z VPN

Nikogaršnje neboNo Man’s Sky je nova spletna igra za več igralcev. Izide naj bi 9. avgusta 2016. No Man’s Sky je igra odprtega sveta za raziskovanje. Je za PS4 in PC. Po besedah ​​razvojne ekipe bo približno 18 kvintiljonskih planetov, zaradi česar je ta igra edinstvena. Igrate se lahko sami ali s prijatelji. Ker je No Man’s Sky zelo priljubljena igra, boste morda opazili zaostajanje, počasno povezavo in morda celo požarne zidove, ki vas omejujejo pri igranju. Za rešitev teh težav priporočam VPN.


VPN vam bo omogočil, da spremenite vaš IP naslov na drugo lokacijo izbranega strežnika. Če izberete lokacijo blizu igralnega strežnika, na katerem igrate, boste imeli manjši zaostanek in hitrejše čase povezave. Ker to ni vaš javni IP, boste lahko obšli vse požarne zidove, ki vas bodo preprečevali, da bi igrali No Man’s Sky iz službe ali šole. Konkurenčnejši igralci bodo cenili tudi dodatno DDoS zaščito.

RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish3,25 USDIPVanish76Potrditveno poljePotrditveno polje

Nikogaršnje nebo ni začelo na naključnem planetu in verjetnost, da bo na istem planetu nekdo drug drstil, je majhna. Raziskati morate, če želite najti ladjo, ukrasti ladjo ali se naseliti na planetu. Ta planet, na katerem boste končali, bo verjetno neploden, če pa je nekaj živali in rastlin, boste želeli biti previdni. Nekatere živali so sovražne, nekatere rastline pa so strupene. Glavni razlog, da se ne izognemo tem stvarem, so Sentineli. So policija vesolja. Sentineli niso povsod, vendar so zelo vztrajni. Če se boste zapletli z živalmi, rastlinami ali viri na planetu, potem boste iskan človek. Ne bo vas zasledoval, če se boste s planetom le malo zmešali, a bolj ko boste delali, več vas bo lovilo. Če vas bodo iskali, boste ves čas v begu pred policijo in morda vas bodo celo smatrali za vesoljski gusar.

Če vas nočejo preganjati, potem ne smete storiti ničesar nezakonitega. In če razmišljate, kako naj bi zaslužili, ne da bi sodelovali v piratstvu, potem se nimate česa bati. Lahko postanete lovec na uloge in nabirate igralke na drugih igralcih in glavah botov.

Druga možnost zaslužka (enote) je prodaja orožja, ladij in virov na trgu. Lahko tudi trgujete z ljudmi. Boti uporabljajo trgovalne poti, tako da, če jih najdete, boste morda z denarjem z ladjami zaslužili veliko denarja. Če želite izdelke prodati, jih boste morali izdelati. Svoje vire boste morali uporabiti tudi za nadgradnjo svoje ladje in spretnosti, da boste lahko obvladali boljše in dragocenejše predmete.

V nebesnem nebu je najpomembnejša vaša ladja. Potrebovali boste svojo ladjo za napad na nasprotnike, obrambo in potovanje po vesolju. Za potovanje boste morali imeti gorivo in ga upravljati dovolj dobro, da boste preprečili, da bi ga obsedli. Za preživetje boste morali skrbeti za svojo ladjo in jo nadgraditi. Naenkrat imate lahko le eno ladjo, tako da kadar koli kupite novo ladjo, boste staro izgubili.

Na nobenem nebu bo način igranja vplival na vas. Če pravilno igrate svoje karte, boste lahko dobili frakcijo vesolja, ki vam bo pomagala in pomagala pri vaših dogodivščinah. Te frakcije vam resnično lahko pomagajo, če ste v tesnem stisku in potrebujete varnostno kopijo.

Opomba: No Man’s Sky je spletna igra za več igralcev, a ker je velikost vesolja tako velika, boste morda težko našli druge igralce v spletu. Kar se tiče srečanja s prijatelji, boste morali imeti srečo. Od zdaj boste morali najti isti planet in se nato nanj premagati. Ko skupaj sodelujete, si lahko pomagate in s skupinskim delom poskusite osvojiti svoje sovražnike.

No Man’s Sky je spletna multiplayer, ki ima približno 18 kvintiljonskih planetov. Preživeti boste morali s svojo pametjo. Lahko se združite s frakcijami in drugimi ljudmi, da bi premagali sovražnike. Letali boste po vesolju na poti, da bi odkrili čim več planetov. Ko boste našli prijatelje in ekipo skupaj, boste imeli ogromno prednost. S to prednostjo boste še bolj učinkovit gusar, lovec na glave ali karkoli drugega, za kar si želite prizadevati. Na splošno No Man’s Sky bo zelo zabavna in zanimiva igra, za katero sem prepričan, da boste uživali vi in ​​vaši prijatelji.

Še enkrat priporočam uporabo VPN-ja za predvajanje Nihovega neba. VPN vam bo dal naslov IP iz izbrane lokacije strežnika. Izboljšala bo tudi uspešnost, tako da bo znižala svoj ping in zmanjšala zaostanek. VPN vas bo zaščitil tudi pred napadi DDoS. Pomagal vam bo pri prehodu na geografske omejitve in požarne zidove v šoli ali na delu.

Kako uporabiti VPN za igranje nebo’s Sky

Uporabil bom IPVanish na primer, kako uporabljati storitev VPN za igranje igre No Man’s Sky v spletu. Najprej boste želeli prenesti odjemalec VPN. IPVanish ponuja brezplačno odjemalsko programsko opremo za Windows, Mac in Linux. Poleg brezplačnih aplikacij za iOS in Android.

Zdaj, ko ste imeli priložnost prenesti in namestiti programsko opremo, je čas, da se povežete. Zaženite odjemalca IPVanish in izberite lokacijo strežnika. Vodili vas bomo korak za korakom z uporabo njihovega odjemalca Windows.

IPVanish US serveres

 • Ker se veliko igralcev radi poveže s strežniki v ZDA, smo to državo uporabili za naš vodnik. IPVanish ima veliko mrežo strežnikov po vsem svetu.
 • Priporočamo, da izberete IKEv2 ali OpenVPN (UDP). Za pretakanje nogometnih iger ali videov s spletnih mest, kot je Netflix, uporabljamo OpenVPN (UDP). Prav tako podpirajo PPTP in L2TP. Protokola IKEv2 in OpenVPN zagotavljata lepo kombinacijo hitrih hitrosti in zaščito zasebnosti.
 • Kliknite povezava. Po nekaj sekundah se v zgornjem desnem kotu prikaže gumb zelene barve. To pomeni, da imate zdaj IP naslov iz ZDA. Opazili boste tudi lokacijo strežnika in naslov IP na vrhu odjemalca.
 • Zdaj imate IP naslov v ZDA, kolikor lahko kdo pove prek spleta. Kot tak lahko pridete do katerega koli spletnega mesta, kot da sedite tam. Enako bi bilo, če bi se povezali s strežnikom v Veliki Britaniji ali kjer koli drugje po svetu.

To je preprosto. Zdaj, ko imate IP naslov od strežnika IPVanish v ZDA, lahko igrate, brskate po internetu ali gledate oddaje, kot da ste dejansko tam. Če se povežete s strežnikom v Veliki Britaniji, bi omogočili tudi popoln dostop do tam blokiranih geo. Enako velja iz katere koli države.

Kot verjetno že veste, dober VPN odpira dostop do vsebin po vsem svetu. Če živite zunaj Združenih držav, vam lahko storitev pomaga do priljubljenih storitev, kot so Netflix, Hulu in Pandora. Še vedno potrebujete račun za storitve, kot je Netflix, toda VPN vam bo pomagal gledati ameriške televizijske oddaje in filme na Netflixu, kot da bi sedeli v Združenih državah Amerike ali kateri koli drugi regiji, do katere želite dostopati..

Kako uporabljati VPN za igranje z Nikom’s Sky PS4

Še enkrat bom uporabil IPVanish za primer uporabe VPN storitve za igranje nobenega neba na igralni konzoli. Meni so najljubši VPN za igranje iger, ker IPVanish upravlja zelo hitro omrežje, zaradi česar je storitev odlična izbira za igralce iger.

Prvi korak za nastavitev s programom IPVanish je ponavadi prenos odjemalske programske opreme za vaš sistem. IPVanish ponuja brezplačno odjemalsko programsko opremo za Windows, Mac in Linux. Poleg brezplačnih aplikacij za iOS in Android. Očitno to ne bo delovalo za PS4, Xbox One ali Nintendo, saj igralnim konzolam manjka izvorne podpore za VPN. Na srečo še vedno obstaja način, da šifrirate svoj igralni promet in ga pošljete prek VPN-ja. Odgovor je, da se prek usmerjevalnika zažene VPN.

Povezava FlashRouters IPVanish

Glede na to, katero blagovno znamko in model usmerjevalnika uporabljate, lahko podpira storitve tretjih oseb VPN. V tem primeru lahko od ponudnika VPN dobite potrebne informacije za vzpostavitev povezave prek usmerjevalnika. Sicer toplo priporočam FlashRouters. Ekipa FlashRouters prevzame priljubljene usmerjevalnike blagovnih znamk in jih pomiri z vdelano programsko opremo DD-WRT ali Tomato. To omogoča, da imajo naprave veliko več funkcij, kot bi jih imeli pri nameščeni tovarniški strojni opremi. Vsi FlashRouters so predhodno konfigurirani s podporo za VPN.

Uživajte v vseh navdušenjih, ko igrate spletno mesto No Man’s Sky. Delite to objavo s svojimi prijatelji, da bodo lahko uživali v igranju od kjer koli na svetu z VPN. Sledi nam @VPNFan za najnovejše ponudbe in vodnike.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map