Kako plačati VPN anonimno s predplačniškimi darilnimi karticami

Pri naročanju na storitev VPN je velika večina uporabnikov popolnoma v redu s standardnimi plačilnimi sredstvi. Standardno mislimo na metode, kot so PayPal, Visa, Mastercard, Discover, American Express in druge iz bank. To ima določene prednosti. Med njimi je enostavna uporaba, ker lahko med drugim nastavite ponavljajoča se plačila in udobje. Vendar nekateri raje uporabljajo nestandardne metode. Namesto tega nekateri uporabniki VPN raje predplačniške darilne kartice, predplačniške debetne kartice, Bitcoin in druge bolj anonimne možnosti plačila. Razlogi za to so več, razložili pa vam bomo, zakaj in anonimno plačati. Najprej si oglejmo storitev VPN, ki sprejema predplačniške darilne kartice in odgovorimo na nekaj pogosto zastavljenih vprašanj.


Storitve VPN, ki sprejemajo plačila z darilnimi karticami

RankVPN ServicePriceVisitServer
Lokacije št
LogsKill
SwitchBrowser
Podaljški
1Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2VPN za HMA Pro3,99 USDHMA280Potrditveno polje
3TorGuard4,99 USDTorGuard68Potrditveno poljePotrditveno polje

Prednosti in slabosti nakupa VPN z darilno kartico

Obstaja več razlogov, zakaj boste morda želeli ali ne želite izbrati darilne kartice za plačilo storitve VPN.

Prednosti:

 • Brez kreditne kartice ali standardne metode – Ni vam treba izključiti, če nimate kreditne ali debetne kartice. Preprosto kupite darilno kartico in kupite želeni račun.
 • Največja zasebnost – Ker shranjevanje darilnih kartic in predplačniških debetnih kartic ne vsebuje plačilnih podatkov, vam ne bo treba identificirati več kot informacije, ki jih zahteva ponudnik VPN.
 • Ni samodejnih podaljšanj – Ker prodajalne darilnih kartic ali predplačniških debetnih kartic vsebujejo določeno količino valute, vam ne bo treba skrbeti, da vam storitev zaračuna brez vaše vednosti.
 • Enostaven za pridobitev – Darilne kartice lahko kupite na različnih mestih od nekaterih bencinskih črpalk do veleblagovnic do trgovin z živili. Obe vrsti kartic (darilne in predplačniške obremenitve) lahko kupite z gotovino.
 • Enostaven za uporabo – Uporaba ene od teh vrst kart je enostavna. Večino časa kupite kartico in vpišete številko, ko vas to pozove na spletnem mestu ponudnika VPN.

Slabosti:

 • Lahko se omeji – Vsa VPN podjetja ne sprejemajo darilnih kartic.
 • Lahko vas stane več – Včasih lahko plačate dodatne stroške v višini 20% – 30%. To je zato, ker ponudniki dejansko ne morejo porabiti denarja za darilne kartice brez provizije.
 • Lahko je neprijetno – Po izteku roka storitve se morate vrniti skozi postopek. Pri uporabi te metode ne morete nastaviti ponavljajočih se plačil.

Medtem ko se lahko včasih spopadate s kakšnimi pomanjkljivostmi, ki smo jih omenili, vam lahko uporaba “Vanilla Visa” ali “Green Dot” Visa pomaga pri odpravljanju nekaterih teh težav. Te kartice se namesto običajne darilne kartice lahko naložijo in običajno potrebujejo le e-poštni naslov.

Kdo lahko uporabi darilno kartico za VPN?

Čeprav lahko kdo uporablja to metodo, pa zelo malo uporabnikov to dejansko stori. Če uporabljate ponudnika VPN z ničelnim dnevnikom, morate biti razmeroma varni. Vendar pa nekatere družbe, ki oglašujejo brezpotje, jih dejansko hranijo. Teoretično lahko s pomočjo plačilnih podatkov spremljajo vašo dejavnost. Čeprav to verjetno ni verjetno, bi se lahko in zgodilo.

Če ste disident, novinar, prijavitelj nepravilnosti ali zagovornik svobodnega govora, je ohranjanje zasebnosti vaših podatkov nujno. Ne glede na to, kdo ste, nihče ne želi, da bi ob 13. uri zjutraj nezaželen gost potrkal na njihova vrata. Če poskušate prikriti svojo dejavnost pred zatiralsko ali nasilno vlado, je uporaba bolj anonimnega načina plačila ključnega pomena. Seveda nekateri radi uporabljajo darilne kartice za dodaten sloj zasebnosti. V digitalnem svetu, kjer je vedno težje in težje biti anonimen, ta metoda deluje dobro. Vse je odvisno od vaše ravni udobja. Darilne kartice lahko uporabljate za plačilo svojih VPN in drugih spletnih storitev.

Kako plačati VPN anonimno

Zdaj, ko vidite, zakaj boste morda želeli uporabiti to metodo, vas bomo sprehodili skozi postopek. Nekateri od teh korakov se lahko razlikujejo glede na ponudnika, ki ga izberete, vendar bi morali biti vsi zelo podobni. Čeprav morda ne boste morali vnesti veliko informacij, je še vedno potreben minimalni znesek za prijavo. Vendar pa podatki ne smejo biti točni, razen številke kartice, roka uporabnosti in kode CVC.

 1. Dostop do spletnega mesta.
 2. Izberite želeno storitev.
 3. Ustvarite svoj račun z veljavnim e-poštnim naslovom (da, lahko ga ustvarite v ta namen).
 4. Izberite način plačila. Če izberete ponudnika, ki vam posebej dovoljuje plačilo z darilno kartico, boste pozvani, da jih tukaj unovčite. Če gre za glavno darilno kartico z blagovno znamko (tj. Tisto z kartico Visa, MC, AE ali Discover), vnesete številko v razdelek o kreditni kartici.
 5. Predložite plačilo.
 6. Prenesite programsko opremo in uživajte.

Čeprav se morda zdi čudno, vam je onemogočeno, da se naročite na večino storitev VPN, če ste povezani na VPN. Enako velja tudi za številne priljubljene proxy storitve. Če želite preprečiti goljufije s kreditnimi karticami, vas bodo blokirali, če poskusite. To je lahko težava, če vas skrbi vaš IP naslov.

Vendar pa obstaja preprost način, kako skriti svoj IP naslov. Naročiti se boste lahko z uporabo javne dostopne točke WiFi v restavraciji ali javni knjižnici. Tako se sledenje ustavi na javni internetni povezavi namesto na vašem domačem omrežju. Nakup bi lahko prišel od vsakogar, ki je povezan s to lokacijo.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map