Kako igrati World of Tanks z VPN

Svet tankovSvet tankov je priljubljena spletna timska tankovska igra. Igra ima na milijone igralcev po vsem svetu. Če se ta igra igra samo na spletu, boste morda imeli več zaostajanja, počasne povezave in DDoS napadov. Da bi to odpravili, bi priporočal VPN. VPN bo vaš IP naslov spremenil v kateri koli drug IP po vaši izbiri. To bo pomagalo preprečiti napade DDoS. Če izberete IP blizu strežnika, na katerem igrate, boste imeli hitrejšo povezavo in manj zaostajanja.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish3,25 USDIPVanish76Potrditveno poljePotrditveno polje

Kako uporabiti VPN za igranje World of Tanks

Uporabil bom ExpressVPN za primer uporabe storitve VPN za igranje svetovnih pf Tankov v spletu. Najprej boste želeli prenesti odjemalec VPN. ExpressVPN ponuja brezplačno programsko opremo za odjemalce za Windows, Mac in Linux. Poleg brezplačnih aplikacij za iOS in Android.

Zdaj, ko ste imeli priložnost prenesti in namestiti programsko opremo, je čas, da se povežete. Zaženite odjemalca ExpressVPN in izberite lokacijo strežnika. Vodili vas bomo korak za korakom z uporabo njihovega odjemalca Windows.

Lokacije strežnika ExpressVPN

 • Ker se veliko igralcev radi poveže s strežniki v ZDA, smo to državo uporabili za naš vodnik. ExpressVPN ima veliko mrežo strežnikov, ki se nahajajo po vsem svetu.
 • Priporočamo, da izberete OpenVPN (TCP) ali (UDP). Za pretakanje videov s spletnih mest, kot je YouTube, uporabljamo OpenVPN (UDP), ker je hitrejši od TCP. Prav tako podpirajo PPTP, L2TP in SSTP. Še vedno priporočamo OpenVPN UDP za najboljšo kombinacijo zaščite hitrosti in zasebnosti.
 • Kliknite velik okrogel gumb za povezavo. Čez nekaj sekund se zaslon okrog gumba obarva zeleno. Prišlo bo tudi sporočilo, v katerem boste sporočili, da je »VPN ON«
 • Zdaj imate IP naslov v ZDA, kolikor lahko kdo pove prek spleta. Kot tak lahko pridete do katerega koli spletnega mesta, kot da sedite tam. Enako bi bilo, če bi se povezali s strežnikom v Veliki Britaniji ali kjer koli drugje po svetu.

To je preprosto. Zdaj, ko imate IP naslov s strežnika ExpressVPN v ZDA, lahko igrate, brskate po internetu ali gledate oddaje, kot da ste dejansko tam. Če se povežete s strežnikom v Veliki Britaniji, bi omogočili tudi popoln dostop do tam blokiranih geo. Enako velja iz katere koli države.

Kot verjetno že lahko poveste, bo dober VPN izboljšal vašo spletno igralsko izkušnjo in odprl dostop do vsebin po vsem svetu. Če živite zunaj Združenih držav, vam lahko storitev pomaga do priljubljenih storitev, kot so Netflix, Hulu in Pandora. Še vedno potrebujete račun za storitve, kot je Netflix, toda VPN vam bo pomagal gledati ameriške televizijske oddaje in filme na Netflixu, kot da bi sedeli v Združenih državah Amerike ali kateri koli drugi regiji, do katere želite dostopati..

Najboljši igra igre World of Tanks

World of Tanks je igra, ki jo igrate v skupinah proti drugim ekipam. Po tem se lahko pridružite tudi svojim prijateljem in premagate druge ekipe. Igro lahko igrate na Xbox 360, Windows, Mac, aplikaciji za naprave Android in aplikaciji na napravah IOS. Za napravo Android in IOS se igra imenuje World of Tanks Blitz in je brezplačna. Xbox 360 je plačljiva različica igre. Windows in Mac sta brezplačna. Vse naprave Windows, Mac, Android in IOS potrebujejo članstvo, ki je brezplačno.

Ko to končate, lahko izberete rezervoar za enega od začetnih rezervoarjev iz držav, ki so na voljo. Ameriški, ameriški, francoski, britanski, kitajski in japonski tanki so na voljo na računalnikih Mac in Windows. Druge različice nimajo vseh rezervoarjev, ki jih ima različica za osebne računalnike, vendar se že približajo vsem. Rezervoar, ki ga dobite, bo z igranjem z njim zaslužil EXP. Ko si prisluži dovolj točk, ga je mogoče nadgraditi. Ko dobite dovolj EXP točk za zaslužek še enega rezervoarja pri nadgradnjah, ga lahko dobite s kovanci in EXP.

Število rezervoarjev, ki jih imate v lasti, je omejeno, zato boste morda želeli prodati tanke, ki vam niso všeč. Pri prodaji rezervoarjev boste spoznali, da lahko prodajate samo dva na dan. Pri prodaji cistern lahko opazite tudi, da obstajajo različni razredi cistern. Ti razredi vključujejo lahke, težke, artilerije, uničevalce tankov in srednje težke tanke, odvisno od držav, ki jih tanki trenirajo. Vsak rezervoar v razredih bo imel uvrstitev. V uvrstitve spadajo: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 in 10. Ranki 1, 2 in 3 se spopadajo v boju, 3 in 4 občasno se spopadajo, 4, 5, 6 boji. občasno 6 in 7 ter nenazadnje 7, 8, 9 in 10 boj.

Rezervoarji imajo lahko tudi različno strelivo, statistiko, hitrost, ognjeno moč in velikost. Z nadgradnjo lahko izboljšate rezervoarje tako, kot se vam zdi primerno. Morda boste želeli več eksplozivnosti in manj prebojne moči v svojih strelih, s spremembo pištole ali streliva pa boste to lahko storili. Dobite lahko tudi opremo, ki bo na rezervoarju zdržala tako dolgo, kot jo imate. Oprema vključuje kamuflažno mrežo, škatlo z orodji, srednje vreteno oblogo, binokularni teleskop, oplaščeno optiko, izboljšano torzijsko palico 3 t razreda, dodatne grozdja, “so bili” streli iz streliva, izboljšano prezračevanje, srednje kaliber TankGun Rammer in izboljšan pogon za polaganje pištole. Niso vsi na voljo ali po isti ceni za vsak rezervoar, ker se predmeti spreminjajo glede na državo in rang cistern. Predmeti bodo tudi dodali težo rezervoarja, zaradi česar bo počasnejši, vendar ima veliko korist.

Potrošni material so predmeti, ki jih kupite v vsaki bitki, vendar ne dodajo teže in resnično lahko pomagajo. Potrošni material je, tako kot oprema, na voljo za nekatere cisterne in stane različne količine, odvisno od regije in vrste rezervoarjev. Nekatere med njimi vključujejo ročni aparat za gašenje požara, komplet za prvo pomoč, komplet za popravilo, zagon motorja, večnamenski paket za obnovo, čokolado, adrenalin, primere borbenih obrokov ColaExtra ter puding in čaj.

World of Tanks je igra, s katero se vi in ​​vaši prijatelji borite s tanki na ekipah. Vsi tanki imajo različne nadgradnje. Imajo tudi različne države, razrede in uvrstitve. Rezervoarje lahko prilagodite po svojih željah. Na splošno World of Tanks je zelo zabavna, brezplačna igranja spletnih iger, za katere sem prepričan, da jih boste imeli radi.

Še enkrat priporočam uporabo VPN storitve za igranje WoT na spletu. VPN vam bo dal naslov IP iz izbrane lokacije strežnika. Izboljšalo bo delovanje in zmanjšalo zaostajanje. Elitni igralci bodo cenili tudi dodatno zaščito pred DDoS napadi.

Uživajte v vseh akcijah, ko igrate World of Tanks v spletu. Prosimo, delite to objavo s svojimi prijatelji, da bodo lahko z VPN uživali v WoT-u od kjer koli na svetu. Sledi nam @VPNFan za najnovejše ponudbe in vodnike.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map