Kako igrati VRChat z VPN

VRChatVRChat je nova igra za zgodnji dostop. Postal je zelo priljubljen zaradi svojih prilagojenih avatarjev in interakcij igralcev. VRChat, kot pove že ime, je igra, v kateri se pogovarjate in igrate z drugimi s pomočjo slušalk navidezne resničnosti. VRChat ima namizni način, ki omogoča igranje brez slušalk. Igro lahko igrate brezplačno, tako da jo naložite s Para ali njihov VRChat Spletna stran. Uporabnike spodbujamo, da se potopijo v igro in se družijo z drugimi. Ker igrate na spletu, boste verjetno imeli zaostajanje in počasno povezavo. Morda boste celo težko prenesli igro. Za odpravo teh težav priporočam VPN. Z VPN lahko svoj IP naslov spremenite v drug IP tako, da izberete med strežniki, ki so na voljo. Če izberete lokacijo IP blizu resnosti, na kateri igrate, bi lahko imeli daljši čas povezave in manj zaostajanja. VPN nudi tudi zaščito pred napadi DDoS za vse, ki se med igranjem trudijo biti varen.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish3,25 USDIPVanish76Potrditveno poljePotrditveno polje

VRChat ima veliko stvari, ki jih lahko počnejo igralci. Prva izmed teh dejavnosti so mini-igre. Sem sodijo Capture the Flag, Sculpture Studio, VR Karaoke, Battle Disc, balinanje, Steel n ‘Gold in še veliko več. Sculpture Studio je slikarska igra, v kateri rišete s prijatelji, Steel n’Gold je tekmovanje v stiku policajev in roparjev, v katerem razbojniki poskušajo ukrasti banko, šerifi pa jih poskušajo ujeti. Battle Disc je izziv za metanje enega proti enemu, podoben Tronu. Vse te igre so za več igralcev in zabavne so za igranje s prijatelji. To je le nekaj primerov, ki so jih ustvarili VRChat in skupnost. Pričakujete lahko še veliko več.

Druga dejavnost v VRChatu je klepetanje in klepet. V igri lahko obiščete številne lokacije, kot so restavracije s hitro hrano, jazz klubi, bari, dvorci in vesoljske postaje. Vsi ti kraji imajo v njih veliko čednih interaktivnih predmetov. Imeli bodo tudi veliko drugih uporabnikov, ki se pogovarjajo med seboj. V krajih, kot je sodna dvorana, boste morda našli ljudi, ki se posmehujejo in se s to sobo igrajo. Morda boste videli komične skeče, petje, čarobne trike in številne druge stvari, ki jih igralci na odru počnejo za množice. YouTube video posnetke si lahko ogledate tudi z drugimi. VRChat ima veliko dejavnosti, povezanih s svojo skupnostjo. Lahko gostite dogodke in poučujete, zabavate ali veliko drugih stvari. VRChat je s pomočjo dogodkov ustvaril prvo pogovorno oddajo v VR. Predstava se imenuje Gunter’s Universe in je na YouTubu.

Kreacije so velik del igre. Skupnost je zelo ustvarjalna, zato so zasnovali številne avatarje, kot so členki, cesarski pingvini, pokémoni in Scooby Doo. Za igro lahko ustvarite tudi svoj avatar. S sistemom SDK v VRChatu se lahko spustite v veliko globino. Avatara v VRChatu se lahko med pogovorom ujemata z vašim govorom in to vključuje tudi tiste, ki so jih naredili skupnosti. Poleg avatarjev lahko ustvarite tudi svetove. V teh svetovih lahko ustvarite interaktivne predmete in jih poljubno prilagodite. Prijatelje lahko povabite v svoj dom in v svetove, ki jih ustvarite. Skupnost je zasnovala veliko novih avatarjev in svetov, ki jih lahko uporabljate tudi vi. Igra je pridobila dovolj naslednjih priložnosti, da se nekateri priljubljeni YouTubers lahko igrajo na svojih strežnikih in se družijo s svojimi uporabniki. Baza in vsebina igralcev hitro rasteta.

VRChat podpira naslednje VR slušalke:

 • HTC Vive in Oculus Rift

Kako uporabljati VPN za predvajanje VRChat (PC)

Uporabil bom ExpressVPN na primer, kako uporabiti VPN za VRChat. Najprej boste želeli prenesti odjemalec VPN. ExpressVPN ponuja brezplačno programsko opremo za odjemalce za Windows, Mac in Linux. Poleg brezplačnih aplikacij za iOS in Android.

Zdaj, ko ste imeli priložnost prenesti in namestiti programsko opremo, je čas, da se povežete. Zaženite odjemalca ExpressVPN in izberite lokacijo strežnika. Vodili vas bomo korak za korakom z uporabo njihovega odjemalca Windows.

Lokacije strežnika ExpressVPN

 • Ker se veliko igralcev radi poveže s strežniki v ZDA, smo to državo uporabili za naš vodnik. ExpressVPN ima veliko mrežo strežnikov, ki se nahajajo po vsem svetu.
 • Priporočamo, da izberete OpenVPN (TCP) ali (UDP). Za pretakanje videov s spletnih mest, kot je YouTube, uporabljamo OpenVPN (UDP), ker je hitrejši od TCP. Prav tako podpirajo PPTP, L2TP in SSTP. Še vedno priporočamo OpenVPN UDP za najboljšo kombinacijo zaščite hitrosti in zasebnosti.
 • Kliknite velik okrogel gumb za povezavo. Čez nekaj sekund se zaslon okrog gumba obarva zeleno. Prišlo bo tudi sporočilo, v katerem boste sporočili, da je »VPN ON«
 • Zdaj imate IP naslov v ZDA, kolikor lahko kdo pove prek spleta. Kot tak lahko pridete do katerega koli spletnega mesta, kot da sedite tam. Enako bi bilo, če bi se povezali s strežnikom v Veliki Britaniji ali kjer koli drugje po svetu.

To je preprosto. Zdaj, ko imate IP naslov s strežnika ExpressVPN v ZDA, lahko igrate, brskate po internetu ali gledate oddaje, kot da ste dejansko tam. Če se povežete s strežnikom v Veliki Britaniji, bi omogočili tudi popoln dostop do tam blokiranih geo. Enako velja iz katere koli države.

Kot verjetno že veste, dober VPN odpira dostop do vsebin po vsem svetu. Če živite zunaj Združenih držav, vam lahko storitev pomaga do priljubljenih storitev, kot so Netflix, Hulu in Pandora. Še vedno potrebujete račun za storitve, kot je Netflix, toda VPN vam bo pomagal gledati ameriške televizijske oddaje in filme na Netflixu, kot da bi sedeli v Združenih državah Amerike ali kateri koli drugi regiji, do katere želite dostopati..

Izboljšajte hitrost igre in blokirajte DDoS napade

Če imate težave z zaostanki in DDoS napadi, bi morala ta priporočila pomagati:

Načini za odpravljanje težav z zaostajanjem na prenosnem računalniku:

 • Preverite svojo hitrost na speedtest.net. Če je vaša hitrost na POC, ki je neposredno povezan z modemom ali usmerjevalnikom, vendar ima vaš prenosnik težave z zaostankom, potem bo morda povezava z wifijem upočasnjena. V tem primeru priporočam, da prenosni računalnik povežete z usmerjevalnikom z omrežnim kablom ali ga premaknete bližje usmerjevalniku, da preizkusite povezavo..
 • Če preizkusite te možnosti in prenosnik še vedno ne deluje dobro, priporočam VPN. Še enkrat vam VPN lahko zagotovi boljšo pot do igralnega strežnika, kar lahko pomaga zmanjšati zaostajanje.
 • Če menite, da ima vaš usmerjevalnik težave, vam priporočam, da ga ponastavite. To lahko poskrbi za številne težave z mreženjem. Če ima vaš usmerjevalnik še vedno težave, potem morda razmislite o napravi po meri DD-WRT ali Tomato. Programska oprema po meri je zelo primerna za visoke zmogljivosti in podpira VPN.

Kako se izogniti napadom DDos:

 • Najboljši način, da se izognete napadom DDos je uporaba VPN-ja. Še enkrat priporočamo ExpressVPN. Delujejo na istem omrežju za dostavo iger kot Steam in druge priljubljene spletne igralne platforme.
 • VPN vam bo pomagal izogniti se napadom DDos s spremembo IP naslova. Lahko se povežete s strežnikom v svoji domovini ali drugi regiji sveta. S tem boste spremenili vaš IP naslov, ki vas bo zaščitil pred napadi DDos, saj napadalec ne bo vedel, kateri IP naslov boste uporabljali vsakič, ko se povežete.

VRChat je nova prihajajoča igra z naraščajočo bazo oboževalcev. Ima veliko mini iger za igranje. Uživate lahko v igranju in druženju z drugimi uporabniki. Ustvarite lahko tudi neverjetne avatarje in svetove. VRChat je zabavna, brezplačna igra, za katero sem prepričan, da boste uživali vi in ​​vaši prijatelji.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map