Kako igrati Team Fortress 2 z VPN

Team Fortress 2Igra, Team Fortress 2 ali na kratko TF2, je priljubljena spletna igra, ki je na iOS, Mac, Windows, Linux in Android. Igra je na voljo na Para in je na voljo v določenih državah. To pomeni, da če nameravate potovati zunaj podprtih regij in želite igrati to igro na spletu, vam bo onemogočen dostop. Priporočam VPN za predvajanje TF2 prek Steam-a. VPN vam bo omogočil, da IP naslov, ki ga imate, preklopite na katero koli drugo IP mesto, ki ga izberete. Dober VPN bo pomagal zmanjšati zaostajanje in pripeljal do hitrejšega igranja.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish3,25 USDIPVanish76Potrditveno poljePotrditveno polje

Kako uporabljati VPN za igranje Team Fortress 2 (TF2)

Uporabil bom ExpressVPN za primer uporabe storitve VPN za igranje TF2 na spletu. Najprej boste želeli prenesti odjemalec VPN. ExpressVPN ponuja brezplačno programsko opremo za odjemalce za Windows, Mac in Linux. Poleg brezplačnih aplikacij za iOS in Android.

Zdaj, ko ste imeli priložnost prenesti in namestiti programsko opremo, je čas, da se povežete. Zaženite odjemalca ExpressVPN in izberite lokacijo strežnika. Vodili vas bomo korak za korakom z uporabo njihovega odjemalca Windows.

Lokacije strežnika ExpressVPN

 • Ker se veliko igralcev radi poveže s strežniki v ZDA, smo to državo uporabili za naš vodnik. ExpressVPN ima veliko mrežo strežnikov, ki se nahajajo po vsem svetu.
 • Priporočamo, da izberete OpenVPN (TCP) ali (UDP). Za pretakanje videov s spletnih mest, kot je YouTube, uporabljamo OpenVPN (UDP), ker je hitrejši od TCP. Prav tako podpirajo PPTP, L2TP in SSTP. Še vedno priporočamo OpenVPN UDP za najboljšo kombinacijo zaščite hitrosti in zasebnosti.
 • Kliknite velik okrogel gumb za povezavo. Čez nekaj sekund se zaslon okrog gumba obarva zeleno. Prišlo bo tudi sporočilo, v katerem boste sporočili, da je »VPN ON«
 • Zdaj imate IP naslov v ZDA, kolikor lahko kdo pove prek spleta. Kot tak lahko pridete do katerega koli spletnega mesta, kot da sedite tam. Enako bi bilo, če bi se povezali s strežnikom v Veliki Britaniji ali kjer koli drugje po svetu.

To je preprosto. Zdaj, ko imate IP naslov s strežnika ExpressVPN v ZDA, lahko igrate, brskate po internetu ali gledate oddaje, kot da ste dejansko tam. Če se povežete s strežnikom v Veliki Britaniji, bi omogočili tudi popoln dostop do tam blokiranih geo. Enako velja iz katere koli države.

Kot verjetno že veste, dober VPN odpira dostop do vsebin po vsem svetu. Če živite zunaj Združenih držav, vam lahko storitev pomaga do priljubljenih storitev, kot so Netflix, Hulu in Pandora. Še vedno potrebujete račun za storitve, kot je Netflix, toda VPN vam bo pomagal gledati ameriške televizijske oddaje in filme na Netflixu, kot da bi sedeli v Združenih državah Amerike ali kateri koli drugi regiji, do katere želite dostopati..

Team Fortress 2 Najpomembnejše igre

Team Fortress 2 je brezplačna igra na Steamu in se plačuje na PS3 in Xbox 360. TF2 je spletni strelec, ki podpira Mac, Windows in Linux na Steamu. Spletni strelec ima več načinov igre in zemljevidov za več igralcev. Načini spletnih iger za več igralcev vključujejo:

 • Ujemite zastavo: Vi in vaša ekipa poskušate ujeti aktovko nasprotnika iz svoje baze in jo vrniti svoji, medtem ko še vedno zagovarjate aktovko.
 • Kontrolne točke: Vaša ekipa ima dve nadzorni točki kot sovražnik. Obe ekipi imata eno nevtralno mesto. Prva ekipa, ki nadzoruje vse točke, tako da stoji na njih, dokler vaše ekipe ne obarvajo barve, zmaga.
 • Napad in obramba: Enako kot kontrolna točka, razen samo ena ekipa ima vse kontrolne točke, druga ekipa pa jih poskuša odstraniti za zmago.
 • Kralj hriba: Je popolnoma enako kot Control Point, le da ima eno točko, ki jo mora vaša ekipa nadzorovati določen čas.
 • Obremenitev: vi in ​​vaša ekipa bodisi na železnico potisnite bombažni objekt v sovražnikovo osnovo za zmago ali pa boste svojo bazo branili določen čas za zmago.
 • Tekma z obremenitvijo: To je ista stvar kot Payload, le da mora vsaka ekipa svoj objekt potisniti dlje kot druga ekipa ali ga hitreje pripeljati do baze drugih ekip za zmago.
 • Posebna dostava: Gre za kombinacijo Ujemi zastavo in kralja griča. Najprej tekmujete z drugo ekipo, da poberete inteligenco z velike razdalje. Nato ga boste pripeljali na ploščad za veliko raketo in ostali na ploščadi, dokler ne doseže vrha. Prav tako se boste morali izmikati prihajajočim sovražnikom in ubijati sovražnike na platformi. Vedeli boste, da je vaša ekipa zmagala, ko platforma doseže vrh in raketa odpade.
 • Način treninga: V načinu brez povezave lahko trenirate.

Za vse te zabavne načine igre ima strelec 9 razredov. Vsak razred ima svoje prednosti in slabosti. Razredi so:

 • Težki: Je zelo velik Rus, ki škatla, strelja puško, poje veliko sendvičev in ima svoj najljubši mitraljez, ki mu daje vzdevek Saša. Prednosti: ima veliko zdravja, sendvič obnavlja zdravje, zelo močan, veliko obrambe in veliko streliva. Slabosti: zelo počasen, zelo nenatančen strelec in je večja tarča, ki jo je treba zadeti.
 • Medic: Nori nemški zdravnik brez prave morale do svojih pacientov, ki gobove goji kot hišne ljubljenčke in zdravi ljudi. Prednosti: zdravi ljudi z medicinsko pištolo, ima ubercharge, ki daje zdravniku in osebi, za katero zdravi imunost, in pištolo z iglo hitro izstreli. Slabosti: Ubercharge traja dolgo, da se napolni, imuniteta ne traja dolgo, zdravnik je precej šibek, pištola za iglo pa ni zelo močna.
 • Demoman: Ali nosi očesni obliž in je pitno Scot. Prednosti: Edini lik je z bombami, ima lepljive bombe, ki škodijo stvarem in lahko eksplodirajo Inženirove stvaritve. Slabosti: Nima nič drugega kot bombe z omejitvami časa in dosega, njegove lepljive bombe eksplodirajo, ko umre, bombe pa mu lahko škodijo.
 • Skavt: Je preveč samozavesten in hitro govoreč moški iz Bostona v Massachusettsu. Prednosti: Ima hitro streljanje / udaranje orožja, najhitrejši član ekipe z dolgim ​​strelom, pri premikanju ga ni enostavno udariti in ima dvojni skok. Slabosti: Slabo zdravje, nizka obramba in ni zelo močna.
 • The Pyro: Gre za fiziološko nestabilno osebo, katere obraza še nikoli nismo videli. Prednosti: prižge vse, razen soigralcev z vžigalnikom. Slabosti: Ima le orožje iz bližine.
 • Sniper: Lik, ki temelji na lovcu, je z Nove Zelandije. Prednosti: v načinu uporabe lahko snemate stvari z dolge razdalje. Slabosti: zelo enostavno se ubije, ko je v načinu dosega, ker ne vidiš svoje okolice.
 • Vohun: Francoski vohun z veliko preoblekami. Prednosti: Lahko se ogrne nevidno, obleče se kot drugi sovražnikov pripadnik, da se poskuša vdreti v njih, in lahko uniči inženirske konstrukcije. Pomanjkljivosti: dokaj hitro ga je mogoče zaznati, neviden plašč traja kratek čas in on je precej slab.         
 • Vojak: Trpežen, a počasnejši ameriški vojak. Prednosti: ima raketni skok, zna izstreliti rakete in je polovičen. Slabosti: skok rakete boli in je počasnejši značaj. 
 • Inženir: Je dober stari okrožni fant iz Teksasa, ki je zelo glasben in pameten. Prednosti: lahko sestavi straže za streljanje ljudi, razpršilnike za povrnitev zdravja, ostanke in strelivo, lahko ustvari teleporte, s katerimi bi lahko teleportiral mesta in njegovo ekipo, lahko pa se premika in uničuje svoje stvaritve. Pomanjkljivosti: Vse stvari, ki jih gradi in nadgradi, si vzamejo zapise, traja tudi veliko časa, drugi znaki pa jih zlahka uničijo.

Vse te znake je mogoče prilagoditi. Ko prejmete predmet za ta lik, s trgovino z drugimi, nakupom izdelka iz trgovine ali igranjem igre, dokler vam ta izdelek na koncu ne damo. Predmeti, ki jih dobite, so lahko klobuki, puške za določen razred ali zaboji, ki potrebujejo ključe za odklepanje.

Team Fortress 2 je spletna igra z veliko vsebine, ki je brezplačna na Steamu. Par je na voljo v izbranih državah po vsem svetu. Na splošno Team Fortress 2 je zelo zabavna igra, ki jo toplo priporočam.

Še enkrat priporočam uporabo storitve VPN za predvajanje TF2 VPN vam bo dal naslov IP z izbrane lokacije strežnika. Izboljšala bo tudi uspešnost z izboljšanjem vašega pinga in vas zaščitila pred napadi DDoS.

Uživajte v vseh navdušenjih, ko igrate TF2 v spletu. Delite to objavo s prijatelji, da bodo lahko z VPN uživali v Team Fortress 2 od kjer koli na svetu. Sledi nam @VPNFan za najnovejše ponudbe in vodnike.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map