Kako igrati paladine z VPN

PaladinPaladins Champions of the Realm je nov spletni strelec, ki ga je izdelal Hi-Rez Studios. Igra je bila srečana z veliko pozitivnimi kritikami. Paladins ima veliko zasedbo prvakov z raznolikimi gibi. To vodi do tekmovalne igre, ki jo je postavil Hi-Rez Studios. Ker igra dobiva toliko novih igralcev, bo verjetno zaostajanje, počasni časi povezav, in če igrate tekmovalno, boste morda imeli DDoS napade. Za zmanjšanje teh težav priporočam VPN. VPN bo vaš IP naslov spremenil v drug IP naslov na območju, ki ga izberete. Če izberete IP naslov v bližini strežnika, na katerem igrate, boste imeli manjši zaostanek in hitrejše čase povezave. Ker to ni vaš IP, vas bo VPN zaščitil pred napadi DDoS. VPN ima tudi dodaten bonus za pretekla geografske omejitve.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish3,25 USDIPVanish76Potrditveno poljePotrditveno polje

Kako uporabljati VPN za igranje paladinsov (PC)

Uporabil bom ExpressVPN za primer uporabe storitve VPN za igranje paladinsov v spletu. Najprej boste želeli prenesti odjemalec VPN. ExpressVPN ponuja brezplačno programsko opremo za odjemalce za Windows, Mac in Linux. Poleg brezplačnih aplikacij za iOS in Android.

Zdaj, ko ste imeli priložnost prenesti in namestiti programsko opremo, je čas, da se povežete. Zaženite odjemalca ExpressVPN in izberite lokacijo strežnika. Vodili vas bomo korak za korakom z uporabo njihovega odjemalca Windows.

Lokacije strežnika ExpressVPN

 • Ker se veliko igralcev radi poveže s strežniki v ZDA, smo to državo uporabili za naš vodnik. ExpressVPN ima veliko mrežo strežnikov, ki se nahajajo po vsem svetu.
 • Priporočamo, da izberete OpenVPN (TCP) ali (UDP). Za pretakanje videov s spletnih mest, kot je YouTube, uporabljamo OpenVPN (UDP), ker je hitrejši od TCP. Prav tako podpirajo PPTP, L2TP in SSTP. Še vedno priporočamo OpenVPN UDP za najboljšo kombinacijo zaščite hitrosti in zasebnosti.
 • Kliknite velik okrogel gumb za povezavo. Čez nekaj sekund se zaslon okrog gumba obarva zeleno. Prišlo bo tudi sporočilo, v katerem boste sporočili, da je »VPN ON«
 • Zdaj imate IP naslov v ZDA, kolikor lahko kdo pove prek spleta. Kot tak lahko pridete do katerega koli spletnega mesta, kot da sedite tam. Enako bi bilo, če bi se povezali s strežnikom v Veliki Britaniji ali kjer koli drugje po svetu.

To je preprosto. Zdaj, ko imate IP naslov s strežnika ExpressVPN v ZDA, lahko igrate, brskate po internetu ali gledate oddaje, kot da ste dejansko tam. Če se povežete s strežnikom v Veliki Britaniji, bi omogočili tudi popoln dostop do tam blokiranih geo. Enako velja iz katere koli države.

Kot verjetno že veste, dober VPN odpira dostop do vsebin po vsem svetu. Če živite zunaj Združenih držav, vam lahko storitev pomaga do priljubljenih storitev, kot so Netflix, Hulu in Pandora. Še vedno potrebujete račun za storitve, kot je Netflix, toda VPN vam bo pomagal gledati ameriške televizijske oddaje in filme na Netflixu, kot da bi sedeli v Združenih državah Amerike ali kateri koli drugi regiji, do katere želite dostopati..

Kako uporabljati VPN za predvajanje paladinsov (Xbox One in PS4)

Še enkrat bom uporabil ExpressVPN za primer uporabe storitve VPN za igranje paladinsov na igralni konzoli. Meni so najljubši VPN za igranje iger, ker ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje, zaradi česar je storitev odlična izbira za igralce iger.

Prvi korak za nastavitev s programom ExpressVPN je običajno prenos programske opreme za stranke za vaš sistem. ExpressVPN ponuja brezplačno programsko opremo za odjemalce za Windows, Mac in Linux. Poleg brezplačnih aplikacij za iOS in Android. Očitno to ne bo delovalo za PS4, Xbox One ali Nintendo, saj igralnim konzolam manjka izvorne podpore za VPN. Na srečo še vedno obstaja način, da šifrirate svoj igralni promet in ga pošljete prek VPN-ja. Odgovor je, da se prek usmerjevalnika zažene VPN. Opomba: če šifriranja ne potrebujete, lahko uporabite funkcijo ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS), ne da bi morali konfigurirati vaš usmerjevalnik. Podpira široko paleto igralnih konzol.

Aplikacija usmerjevalnika ExpressVPN

Glede na to, katero blagovno znamko in model usmerjevalnika uporabljate, lahko podpira storitve tretjih oseb VPN. V tem primeru lahko od ponudnika VPN dobite potrebne informacije za vzpostavitev povezave prek usmerjevalnika. Sicer toplo priporočam FlashRouters. Ekipa FlashRouters prevzame priljubljene usmerjevalnike blagovnih znamk in jih pomiri z vdelano programsko opremo DD-WRT ali Tomato. To omogoča, da imajo naprave veliko več funkcij, kot bi jih imeli pri nameščeni tovarniški strojni opremi. Vsi FlashRouters so predhodno konfigurirani s podporo za VPN.

Najpomembnejše igre v Paladinsu

Paladins je spletni strelec. Paladins ima dva velika načina igre. So obleganje in obremenitev. Med obleganjem se ekipe borijo za zajetje središčne točke, potegnejo tovor v bazo sovražne ekipe ali preprečijo, da bi druga ekipa dosegla tovor v svojo bazo. Obremenitev je ena ekipa, ki se brani od ekipe, ki dobi tovor do baze, medtem ko napadajoča ekipa skuša dobiti tovor do baze sovražnikov. Paladin ima tudi tekmovalne oblike vsakega načina. Paladin ima v razvoju še več načinov igre. Vsak način igre ima različne karte. Ti zemljevidi vključujejo:

Obleganje:

 • Žabji otok, slapovi Jaguar, plaži kače, ribarnica, mlin za les, zamrznjena straža, ledene mine

Uporabna obremenitev:

 • Outpost, skriti tempelj, ozebline

Drugo:

 • Trening solo: Strelišče
 • Skirmish Arena: Za nov način igre

V igri je veliko prvakov. Vsak prvak ima svoje posebne poteze. Stalno se dodajajo prvaki, kar pomeni, da se način igre vedno razvija. Nekaj ​​likov Paladina vključuje:

 • Sha Lin, Mal’Damba, Viktor, Bomb King, Drogoz, Ying, Androxus, Kinessa, Grover, Buck, Evie, Skye, Barik, Fernando, Grohk, Ruckus, Cassie, Pip

Za prvake lahko dobite karte za povečanje svojih sposobnosti, spremembo kozmetike in napajanje orožja. Obstajajo štiri različne vrste kart, ki vključujejo običajne, redke, epske in legendarne. Vsak znak ima svoj komplet kartic. Predmeti so druga vrsta kartice, ki jo je mogoče uporabiti le omejeno številokrat. Te kartice vam začasno spodbudijo in obstajajo štiri vrste, ki vključujejo:

 • Napad: Buldožer, Cauterize, Wrecker, Agresija, spretne roke
 • Obramba: Osvetlitev, odpornost, zaščita pred ščitniki, Haven
 • Zdravljenje: Kill to Heal, Pomladiti, Veteran, Life Rip
 • Javne službe: Master Riding, Morale Boost, Nimble, Chronos

Paladinski prvaki v kraljestvu so Esport. Igra je za Esports zelo nova in tekmeci še vedno izpopolnjujejo svoje sposobnosti. Kakor nova je igra, kdor koli je streljal na to, kar zadeva.

Paladins je spletni strelec. V igri je veliko prvakov z različnimi znanji. Za igro je veliko strategije. Kartice in predmeti vam pomagajo pri zmagi, tako da vam dajo poklice. Obstaja več zemljevidov za zabavne načine igre. Splošno Paladins Champions of the Realm je priljubljena igra, za katero mislim, da boste uživali vi in ​​vaši prijatelji.

Še enkrat priporočam uporabo VPN-ja za igranje Paladinsov. VPN vam bo dal naslov IP iz izbrane lokacije strežnika. Izboljšala bo tudi uspešnost z znižanjem vašega pinga in vas zaščitila pred napadi DDoS. Pomagal vam bo pri prehodu na geografske omejitve in požarne zidove v šoli ali na delu.

Uživajte v vsem navdušenju, ko igrate Paladins v spletu. Delite to objavo s svojimi prijatelji, da bodo lahko uživali v igranju od kjer koli na svetu z VPN. Sledi nam @VPNFan za najnovejše ponudbe in vodnike.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map