Kako igrati Gloria Victis z VPN

Gloria VictisGloria Victis je srednjeveški MMORPG. Igra ima malo ali nič fantazijskih vidikov in igra je zelo realistična. Igra je na računalniku in je izšla v Steamu 9. junija 2016. Borili se boste, obrti, oblikovali cehe in zgradili svoj grad ali vas. Med igranjem Gloria Victis lahko zaznate zaostajanje in počasno hitrost povezave. Za rešitev te težave bi priporočal VPN. VPN vam bo omogočil, da spremenite svoj IP naslov v drug IP na izbrani lokaciji strežnika. Če izberete lokacijo blizu strežnika, na katerem igrate, potem lahko zmanjšate zaostanek in dosežete boljšo povezavo. Elitnim igralcem bo všeč dodatna zaščita pred DDoS napadi. VPN vam bo omogočil tudi prehod skozi požarne zidove in geografske omejitve, ki preprečujejo igranje igre v šoli ali na delu.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish3,25 USDIPVanish76Potrditveno poljePotrditveno polje

Kako uporabljati VPN za igranje Glorije Victis

Uporabil bom ExpressVPN za primer uporabe storitve VPN za igranje Glorije Victis v spletu. Najprej boste želeli prenesti odjemalec VPN. ExpressVPN ponuja brezplačno programsko opremo za odjemalce za Windows, Mac in Linux. Poleg brezplačnih aplikacij za iOS in Android.

Zdaj, ko ste imeli priložnost prenesti in namestiti programsko opremo, je čas, da se povežete. Zaženite odjemalca ExpressVPN in izberite lokacijo strežnika. Vodili vas bomo korak za korakom z uporabo njihovega odjemalca Windows.

Lokacije strežnika ExpressVPN

 • Ker se veliko igralcev radi poveže s strežniki v ZDA, smo to državo uporabili za naš vodnik. ExpressVPN ima veliko mrežo strežnikov, ki se nahajajo po vsem svetu.
 • Priporočamo, da izberete OpenVPN (TCP) ali (UDP). Za pretakanje videov s spletnih mest, kot je YouTube, uporabljamo OpenVPN (UDP), ker je hitrejši od TCP. Prav tako podpirajo PPTP, L2TP in SSTP. Še vedno priporočamo OpenVPN UDP za najboljšo kombinacijo zaščite hitrosti in zasebnosti.
 • Kliknite velik okrogel gumb za povezavo. Čez nekaj sekund se zaslon okrog gumba obarva zeleno. Prišlo bo tudi sporočilo, v katerem boste sporočili, da je »VPN ON«
 • Zdaj imate IP naslov v ZDA, kolikor lahko kdo pove prek spleta. Kot tak lahko pridete do katerega koli spletnega mesta, kot da sedite tam. Enako bi bilo, če bi se povezali s strežnikom v Veliki Britaniji ali kjer koli drugje po svetu.

To je preprosto. Zdaj, ko imate IP naslov s strežnika ExpressVPN v ZDA, lahko igrate, brskate po internetu ali gledate oddaje, kot da ste dejansko tam. Če se povežete s strežnikom v Veliki Britaniji, bi omogočili tudi popoln dostop do tam blokiranih geo. Enako velja iz katere koli države.

Kot verjetno že veste, dober VPN odpira dostop do vsebin po vsem svetu. Če živite zunaj Združenih držav, vam lahko storitev pomaga do priljubljenih storitev, kot so Netflix, Hulu in Pandora. Še vedno potrebujete račun za storitve, kot je Netflix, toda VPN vam bo pomagal gledati ameriške televizijske oddaje in filme na Netflixu, kot da bi sedeli v Združenih državah Amerike ali kateri koli drugi regiji, do katere želite dostopati..

Glavni izidi igre Gloria Victis

Ko zaženete Gloria Victis, boste imeli možnost, da se pridružite enemu od štirih držav. Vsi ljudje so zelo edinstveni in imajo bogato zgodovino.

Nacije in kratka zgodba:

 • Cesarstvo Azebije: Azebijci so veliki lovci, skavti in neustrašni bojevniki. Živijo v surovem puščavskem okolju, kjer je zemlja neplodna, in edini način preživetja je na živalih, ki jih vzgajajo, in malo zrnja in sadja, ki ga lahko poberejo. Kar se tiče njihovih vojaških praks, uporabljajo lahki oklep in nosijo povprečno orožje iz bližine. Veliko se zanašajo tudi na konjenico, da jih bodo prebrodili v težkih časih. Njihove taktike temeljijo na mobilnosti in so zelo grozeči sovražniki.
 • Midland: Midland je konglomerat federalizma in patriarhata. Na zahodni in vzhodni strani sredinskega dela ločeno vladata dva kralja, čeprav si prizadevata, da bi naredila en močan narod. Prebivalci Midlanda so znani kot Midlanderji. Čeprav niso visoke več kot šest čevljev, so še vedno precej močne. Narod je zelo bogat in zaradi tega večina ljudi v srednjem pasju nosi oklepne obleke kot vitezi ali bojevniki. Na splošno je narod najbogatejši in jih ni mogoče zmediti.
 • Nordheim: Nordheim je kraj, katerega vlado vodijo večinoma plemena in njihovi voditelji. Prebivalci Nordheima so znani kot Ismirs. Ismirji so visoki in neverjetno močni. Njihov življenjski slog se odraža na njihovi velikosti, saj morajo biti močni, da lahko preživijo v svoji domovini. Živijo severno od Midlanderjev, kjer ves čas sneži in ni videti nič drugega kot gore. Kar se tiče njihovih vojaških praks, so zelo izkušeni z dvema izročenima mečema in sekirami. Odlični so tudi pri uporabi ogromnih ščitov. Ljudje, ki se borijo za Nordheim, so bili znani kot neustrašni bojevniki, ki se jih ne bi smeli upoštevati.
 • Sangmar: Sangmar je bil zelo velik in uspešen imperij na jugu, dokler niso prišli Azebi. Bili so skoraj uničeni, vendar upanje še vedno obstaja. Z dvema mestoma, ki jih ima država še naprej, se bo cesarstvo Sangmar ponovno poskušalo dvigniti. Ljudje Sangmarji so znani kot Sangmarji. So zelo pametni in ne živijo v tako težkih pogojih kot Azebi. Vojska je zdaj zelo majhna, toda kar je ostalo od nje, so tudi pogumni bojevniki z zelo drago opremo in najplemenitejšimi konji. Drugi imperiji se bolje pazijo, ker bi se Sangmar lahko spet dvignil.

Ko izberete svoj narod in preden greste ubiti sovražnika, boste morda potrebovali opremo. Oprema, ki jo imate, je odvisno od vas, vendar bodo določeni kompleti orožja in oklepa pomagali pri določenih stilih boja. Dve vrsti opreme vključujejo oklep in orožje

Oklep:

 • Lahki oklep: Oklep je cenejši in vas pusti hitreje, kot bi bili v težkih oklopih.
 • Srednji oklep: Oklep stane več kot lahki oklep in vas pusti nekoliko počasneje, a doda veliko več zaščite.
 • Težek oklep: Oklep je zelo drag in vas upočasni, vendar boste imeli veliko zaščito in zagon pred veliko težo oklepa.

Orožje:

 • Zaprite bojno orožje: Meči so v tej kategoriji poceni. Lažje se je boriti proti znakom, ki so ti blizu, toda prednost ima kdor koli z vami.
 • Polearme: Orožje, ki ima veliko več dosega kot tesno bojno orožje, vendar ne v dosegu. Eno najbolj priljubljenih orožij v tej kategoriji je koplje.
 • Strelo z dosegom: Nekatera najbolj priljubljena orožja v tej kategoriji vključujejo dolge loke in samostrele. Ta orožja so na daljavo resnično močna in lahko ubijejo marsikaj, še preden sploh stopijo v napadalno območje, če pa si blizu, boš v velikem položaju.

Po ogledu opreme boste verjetno šli ven in se borili za slavo svojega naroda. Preden to storite, se boste morda želeli naučiti, kako deluje bojna mehanika v Gloriji Victis. Spretnost je glavni del te igre. Naučiti se morate, kako napadati, kje napadati in kako nastaviti, da boste lahko dosegli ubijalski udarec. V Gloriji Victis ne obstaja noben sistem ciljanja, zato ne morete preprosto klikniti nasprotnika in se usesti ter gledati, kaj se zgodi. V tekmo morate biti stalno vključeni.

Poleg tega obstaja veliko tehnik, ki jih lahko uporabite za zmago. Medtem ko se izmikate, zamahnete z orožjem, streljate puščico in tečete, boste morda želeli pogledati palico vzdržljivosti. Uporablja se za ohranjanje igre bolj realistično. Vzdržljivost morate držati pod nadzorom. Če uporabljate preveč vzdržljivosti, boste morda ostali brez obrambe, ker ste tako utrujeni. Lahko bi imeli tudi več težav zaradi izgube vzdržljivosti. Sčasoma bo šlo za dres, posamični boj, lov in kraljeve boje. Obstajajo tekmovanja in druge stvari, s katerimi se lahko preizkusite igralčeve sposobnosti.

Tekmovanja / obleganja:

 • Obleganja: Ne glede na to, ali gre za grad, mesto, prestolnico ali mesto, je to potrebna vojska. Tekma bo za zmago potrebovala sto smrti in težko se bori.
 • Turnirji: Preizkusite svoje sposobnosti na turnirjih pred drugimi.
 • PvP Arena: To je kot boj z rimskim gladijatorjem, razen v tem primeru lahko uporabite izbrano orožje. Bolje bodite v svojih najboljših močeh za zmago v tej vrsti tekem.

Od vseh teh obleganj, PvP-jev, turnirjev in brezplačnega gostovanja boste našli valuto in predmete. Valuta vam lahko kupi materiale, opremo in druge stvari. Materiali, ki jih dobite, vam lahko pomagajo zbrati zaloge za obrt. Rezultate je mogoče uporabiti ali celo prodati za dobiček.

Različne vrste obrti vključujejo:

 • Gojenje in kulinarika: kuhanje hrane
 • Krojenje in usnjarstvo: Krzno, ki ga pridobite, lahko uporabite za obrtne predmete
 • Oborožarstvo: Ustvarite odlične koščke oklepa
 • Kovanje orožja: Ustvari odlično orožje
 • Obdelava lesa: Ustvari pohištvo in loki
 • Lov in gozdarstvo: Pridobite krzno in les za prodajo ljudem, ki ga bodo izkoristili
 • Zeliščarstvo in alkemija: Naučite se uporabljati rastline za strup in zdravila
 • Rudarstvo in metalurgija: Pridobite surovine kot dragocena ruda
 • Umetno: Ustvarite dodatke, kot je nakit
 • Inženiring: Ustvari smrtonosne obrambne mehanizme in žaljiva orodja

Eden najpomembnejših delov igre je vremenski cikel. Vem, da morda mislite, da je to smešno, vendar je res. Vreme vpliva na igralca. Naleteli boste na različne NPC-je glede na čas dneva, vreme in letni čas. Tudi sovražniki bodo drugače reagirali. Letni časi bodo spreminjali vreme, kar na igralca vpliva na različne načine. Na primer, v vročini poletja se je težko boriti v težkem oklopu in igra bo to povzročila. Če bi morali koga preganjati, bi morda počakali, da vam pomaga megleno vreme, saj vam bo nudilo popolno zaščito za napad na sneg. Položaj lune bo vplival tudi na plimovanje in edinstvene pošasti, ki jih bodo sprožile.

Gloria Victis je MMORPG, ki ima veliko možnosti igranja. Lahko poskusite osvojiti tekmece in se boriti za ponos svojega naroda. Igrajte se visoko intenzivnega načina borbe, zaradi katerega ostanete osredotočeni na igro. Izdelke lahko izdelate in doživite vse letne čase. S prijatelji sestavljajte cehe in se povzpnite do vrha za svoj narod. Gloria Victis je zahtevna igra, za katero sem prepričan, da boste uživali vi in ​​vaši prijatelji.

Še enkrat priporočam uporabo VPN storitve za igranje Glorije Victis v spletu. VPN vam bo dal naslov IP iz izbrane lokacije strežnika. Izboljšalo bo delovanje in zmanjšalo zaostajanje. Elitni igralci bodo cenili tudi dodatno zaščito pred DDoS napadi.

Uživajte v vseh akcijah, ko igrate Gloria Victis v spletu. Delite to objavo s svojimi prijatelji, da bodo lahko uživali v igranju od kjer koli na svetu z VPN. Sledi nam @VPNFan za najnovejše ponudbe in vodnike.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map