Kako igrati Clash of Clans & Clash Royale z VPN

Clash of Clans in Clash Royale sta dve največji mobilni igri do zdaj. Obe igri globalno igra več kot 100 milijonov ljudi na napravah Android in iOS. Z ogromno bazo iger so znani po vsem svetu. To je povzročilo številnim šolam in delovnim mestom postavitev požarnih zidov, ki ljudem onemogočajo dostop do iger. Za odpravo težave priporočam VPN. VPN vam omogoča, da spremenite svoj IP naslov na eno od ponujenih lokacij strežnika. Nova lokacija IP in šifrirana povezava vam bosta pomagali odpraviti morebitne omejitve požarnega zidu. Če potujete v državo, v kateri je Clash of Clans ali Clash Royale blokiran, lahko uporabite tudi VPN, da se izognete morebitnim regionalnim omejitvam..


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish3,25 USDIPVanish76Potrditveno poljePotrditveno polje

Kako uporabiti VPN za igranje Clash of Clans & Clash Royale

Uporabil bom ExpressVPN na primer, kako uporabljati storitev VPN za igranje Clash of Clans ali Clash Royale. Najprej boste želeli prenesti odjemalec VPN. ExpressVPN ponuja brezplačno programsko opremo za odjemalce za Windows, Mac in Linux. Poleg brezplačnih aplikacij za iOS in Android.

Zdaj, ko ste imeli priložnost prenesti in namestiti programsko opremo, je čas, da se povežete. Zaženite odjemalca ExpressVPN in izberite lokacijo strežnika. Vodili vas bomo korak za korakom v njihovi aplikaciji za iOS. Postopek je enak za uporabnike Android.

ExpressVPN iOS Povezava

 • Ker se veliko igralcev radi poveže s strežniki v ZDA, smo to državo uporabili za naš vodnik. ExpressVPN ima veliko mrežo strežnikov, ki se nahajajo po vsem svetu.
 • Priporočamo, da izberete OpenVPN (TCP) ali (UDP). Za pretakanje videov s spletnih mest, kot je YouTube, uporabljamo OpenVPN (UDP), ker je hitrejši od TCP. Podpirajo tudi IPSec. Še vedno priporočamo OpenVPN UDP za najboljšo kombinacijo zaščite hitrosti in zasebnosti.
 • Izberite lokacijo strežnika in tapnite Connect. Čez nekaj sekund se na zemljevidu prikaže vaša nova lokacija. V zgornjem levem kotu naprave iOS bo prikazano sporočilo, s katerim boste vedeli, da je VPN vključen.
 • Zdaj imate IP naslov v ZDA, kolikor lahko kdo pove prek spleta. Kot tak lahko pridete do katerega koli spletnega mesta, kot da sedite tam. Enako bi bilo, če bi se povezali s strežnikom v Veliki Britaniji ali kjer koli drugje po svetu.

To je preprosto. Zdaj, ko imate IP naslov s strežnika ExpressVPN v ZDA, lahko igrate, brskate po internetu ali gledate oddaje, kot da ste dejansko tam. Če se povežete s strežnikom v Veliki Britaniji, bi omogočili tudi popoln dostop do tam blokiranih geo. Enako velja iz katere koli države.

Kot verjetno že lahko poveste, bo dober VPN izboljšal vašo spletno igralsko izkušnjo in odprl dostop do vsebin po vsem svetu. Če živite zunaj Združenih držav, vam lahko storitev pomaga do priljubljenih storitev, kot so Netflix, Hulu in Pandora. Še vedno potrebujete račun za storitve, kot je Netflix, toda VPN vam bo pomagal gledati ameriške televizijske oddaje in filme na Netflixu, kot da bi sedeli v Združenih državah Amerike ali kateri koli drugi regiji, do katere želite dostopati..

Spopad klanov

Spopad klanovSpopad klanov je sestavljen iz dveh faz. Prva faza je obramba. Svojo bazo boste morali zgraditi z nadgradnjo in zbiranjem materialov. Za obrambo boste potrebovali zlato. Zlato se uporablja za nadgradnjo skoraj vsega, kar se nanaša na obrambo baze. Da bi dobili več orožja, boste morali strateško nadgraditi svojo mestno hišo. Ko boste imeli pravilno obzidje, boste skupaj z dobro postavljenim orožjem zlahka preprečili napade drugih ljudi.

Druga faza napada. Za to boste potrebovali eliksir. Za učinkovito zmago na dolgi rok morate dobiti enote in napitke. Prav tako morate nadgraditi svoje enote in jih narediti močnejše. Če želite zmagati, morate strateško izbrati svoje enote in videti, kako najbolje premagati nasprotnika. V napadu boste lahko ukradli zalivčev eliksir in zlato. Zaradi tega boste želeli zagotoviti, da so vaše zaloge močno zaščitene, kot je vaša mestna hiša, ki je najdragocenejša lokacija.

Drug del igre, na katerega se morate osredotočiti, je vidik klana. Vi in skupina prijateljev se združite, da bi tekmovali proti drugim klanom na prireditvah in tekmovanjih. Dobili boste nagrade za to, da ste v klanu, skupaj z varnejšim.

Clash of Clans je odlična mobilna igra. To je zelo zabavna in strateška igra, ki vam bo pomagala vložiti. Lahko se igrate sami ali s prijatelji prek vzpostavljenega klanskega sistema. Prepričan sem, da je to igra, v kateri bodo vaši prijatelji uživali.

Clash Royale

Clash RoyaleClash Royale je bojna igra taktične arene. Igrali boste na enem od mnogih prizorišč, ki jih odklenete z zmago in pridobitvijo trofej. Pokali so zasluženi z zmago v 2v2 in rednih 1v1 tekmah. Z igranjem pridobite zlato in prsi. Z zmago lahko dobite krono, ki se uporablja za odpiranje vrhunskega kovčka. Dodatne nagrade lahko pridobite tudi z izpolnjevanjem nalog in udeležbo na dogodkih, kot so izzivi in ​​turnirji.

Vsaka arena ima različne kartice, ki jih je mogoče odkleniti. Skrinje, zaslužene v arenah, imajo tako karte kot zlato. Karte so enote, ki se uporabljajo v bitkah. Osem jih lahko imate na sebi za boj. Vsaka kartica je drugačna in s svojimi močmi in slabostmi. Količina eliksirja na karticah označuje stroške enote. Za igranje enot uporabljate eliksir, ki ga dobite med igro. Kartice je mogoče nadgraditi z zlatom.

Obstajajo tri vrste: čete, magija in zgradbe. Čete so enote, ki se premikajo in imajo svoje misli. Magične kartice imajo različne učinke, vključno z odstranjevanjem dlak, odpravljanjem napak in poškodb. Stavbe bodisi drstene čete ali pa napadejo sovražne enote ali gradove na njihovem območju učinkovanja. Za zmago v tekmi morate premagati glavni grad sovražnikov, preden zmanjka časa, ali premagati več gradov kot vaš nasprotnik. Če greš nadure in nihče nima prednosti v gradu, se bo končalo neodločeno.

Tako kot v Clash of Clans ima tudi Clash Royale sistem klanov. Lahko se združite s prijatelji, da tekmujete z drugimi klani. Zaslužite si lahko posebne nagrade, odvisno od uspešnosti vašega klana in dogodkov, v katerih sodeluje. Bodite konkurenčni in pomagajte svojemu klanu prijateljev, da se povzpne na vrh v Clash Royale.

Uživajte v vseh akcijah, ko igrate Clash of Clans in Clash Royale v spletu. Prosimo, delite to objavo s prijatelji, da bodo lahko z VPN uživali v igrah od kjer koli na svetu. Sledi nam @VPNFan za najnovejše ponudbe in vodnike.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map