Kako gledati NBA TV in se izogibati izpadom

NBA TVNBA ima svetovno sled, zato ne preseneča, da so se odločili za začetek NBA TV v živo. Zaradi tega je prva linearna športna liga, ki je šla čez vrh. Na trgu bo ponudil več kot 100 iger v živo, izvirno programiranje in video na zahtevo. Če želite gledati, kako igra vaša najljubša ekipa in ste rezalnik vrvi, morate imeti naročnino na omrežje in biti zunaj primarnega trga. Zdaj lahko dostop do televizije NBA vsak dan začnete s 6,99 dolarja na mesec ali 59,99 dolarja na leto. Kot morda ugibate, je to različica vrednosti za ogled košarkaških tekem v tej sezoni. Pravi VPN vam bo pomagal preprečiti omejitve TV izklopa NBA in geo omejitev, če potujete izven območja.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje

V primerjavi z League Pass nizki stroški televizije NBA zvenijo kot kupčija. Poglejmo, kaj storitev ponuja.

 • Igre NBA v živo na kateri koli napravi v HD, pa tudi WNBA, NBA G League in NBA Summer League.
 • Oglejte si vsako tekmo NBA finala v obdobju 2000–2019.
 • Live NBA igre (pod pogojem, da niste na trgu).
 • Ekskluzivne oddaje v ligi NBA, kot so Center Court, Warm Up, Basketball Stories, NBA Crunchtime, Shaqtin´ a Fool, NBA Game Time, Say What, High Tops in še veliko več.

Nekatere oddaje, ki smo jih pravkar omenili, so narejene v obliki revije. Kot vidite, se v ligi NBA trudijo po svojih najboljših močeh, da bi več ljudi dobilo dostop do strokovne nacionalne košarkarske zveze. Naročanje na NBA TV Live vam omogoča tudi nadgradnjo na nekatere druge načrte. Če želite nadgraditi, boste našli spodnje cene. Prosimo, upoštevajte, lahko tudi enkratno kupite nekatere edinstvene funkcije, ki bi jih našli z ekipo ali izkaznico lige.

 • NBA League Pass brez reklam – 249,99 USD
 • Prestop lige NBA (pretočite vsako igro) – 199,99 USD
 • Prehod ekipe NBA (pretakanje ene ekipe) – 119,99 USD
 • NBA League Pass Audio (zvočni viri) – 9,99 USD

Kako gledati televizijo NBA od koder koli

Tukaj je vodnik za ogled akcije na NBA TV.

 1. Prijavite se ExpressVPN (vključuje 30 dnevno garancijo za vračilo denarja brez tveganja)
 2. Prenesite in namestite aplikacijo ExpressVPN na svojo napravo.
 3. Povežite se s strežnikom VPN v ZDA za NBA TV pokritost. Seveda boste želeli zamenjati strežnike, če želite gledati ekipo na trgu, na katerega se povezujete.
 4. Uživajte v prenosu v živo v NBA TV.

Seveda se sezona NBA 2019 začne v ponedeljek, 30. septembra, z razstavno igro med Shanghai Sharks proti Houston Rockets. Finale se začne 4. junija 2020.

Kako uporabiti VPN za gledanje televizije NBA

Uporabil bom ExpressVPN za primer uporabe storitve VPN za gledanje iger na televiziji NBA. Najprej boste želeli prenesti odjemalec VPN. ExpressVPN ponuja brezplačno programsko opremo za odjemalce za Windows, Mac in Linux. Poleg brezplačnih aplikacij za iOS in Android.

Zdaj, ko ste imeli priložnost prenesti in namestiti programsko opremo, je čas, da se povežete. Zaženite odjemalca ExpressVPN in izberite lokacijo strežnika. Vodili vas bomo korak za korakom z uporabo njihovega odjemalca Windows.

Odjemalec ExpressVPN za Windows

 • Izberite lokacijo strežnika. Glede na igre, ki jih želite gledati, se boste morali povezati s strežnikom na drugem mestu. Prepričajte se le, da je v ZDA. Kot smo omenili, je to zato, ker bi bili geo blokirani zunaj države ali znotraj ciljnega trga.
 • Priporočamo, da izberete OpenVPN (TCP) ali (UDP). Za pretakanje videov s spletnih mest, kot je YouTube, uporabljamo OpenVPN (UDP), ker je hitrejši od TCP. Prav tako podpirajo PPTP, L2TP in SSTP. Še vedno priporočamo OpenVPN UDP za najboljšo kombinacijo zaščite hitrosti in zasebnosti.
 • Kliknite velik okrogel gumb za povezavo. Čez nekaj sekund se zaslon okrog gumba obarva zeleno. Prišlo bo tudi sporočilo, v katerem boste sporočili, da je »VPN ON«
 • Zdaj imate IP naslov v ZDA, kolikor lahko kdo pove prek spleta. Tako lahko pridete do katerega koli spletnega mesta in gledate televizijo NBA, kot da sedite tam. Enako bi bilo, če bi se povezali s strežnikom v drugi regiji.

In to je preprosto tako enostavno. Gledanje svoje najljubše ekipe na NBA TV je enostavno s to metodo. Če ste iz ZDA in imate dostop do prijave, morate preprosto spremeniti regije.

Ne zamudite nobene igre, ki jo najdete na NBA TV. Uporabite VPN in pazite, ali bodo kakšne ekipe igrale v finalu. Delite to objavo s prijatelji, da bodo lahko uživali v NBA televiziji. Sledi nam @VPNFan za najnovejše preglede VPN in promocije vodilnih ponudnikov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map