Kako gledati brezplačne igre NFL in se izogibati izpadom

NFLTo je naš najljubši letni čas, saj se bo sezona NFL začela v četrtek, 5. septembra. Pakerji se bodo srečali z Medvedki v Chicagu, da bi začeli sezono 2019. Če ste kot večina ljubiteljev nogometa, včasih pridete do iger, ki jih želite gledati. Morda potujete zunaj ZDA ali preprosto ne najdete dobrega pokritja svoje najljubše ekipe. V obeh primerih lahko veste, katera spletna mesta naj uporabljajo skupaj z VPN. Pravi VPN vam bo pomagal tudi preprečiti omejitve izklopa NFL.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje

Obstaja več načinov, kako lahko uživate v nogometu skozi celo sezono. Morda je najbolj priljubljeno gledanje oddaj v večjih omrežjih, kot so CBS, FOX, ESPN in NFL Network. Oglejmo si nekaj drugih načinov prenosa igre v živo prek spleta. Nekateri so brezplačni, drugi pa zahtevajo naročnino.

Verizon – To je morda najboljši način za brezplačno uživanje v igrah. Verizon se je združil z NFL in ponudil primerno imenovano NFL aplikacija za pomoč uporabnikom pri gledanju pokritosti na trgu, privzetih tekmah v začetni tekmi, tekmah končnic in Super Bowla. NFL RedZone lahko dodate za 1,99 USD na mesec. Za prenos mobilne aplikacije NFL in uživanje v igrah v telefonu se povežite z ameriškim strežnikom z VPN.

Twitch – Twitch.tv je spletno mesto za pretakanje, ki se običajno uporablja za pretakanje video iger. V tem primeru družba brezplačno predvaja 11 televizijskih tokov v noči na četrtek. Omejena je na ozemlje ZDA in ZDA, zato bi se morali, če ste zunaj območja, povezati s strežnikom.

Amazon Prime – Z Amazon Prime si lahko ogledate vse oknade tekem sredi tedna. Tisti, ki še nimajo premijskega člana, se lahko prijavijo na 30-dnevno brezplačno preskusno obdobje. Uživajte v 30 dneh brezplačne akcije NFL v tem času, dokler ste v ZDA ali ste tam povezani s strežnikom VPN..

DAZN – Če ste že nekaj časa okoli prizorišča pretakanja, ste morda že slišali za DAZN. Če ste v ZDA in poskušate ogledati spletno mesto, boste preprosto dobili informacije o tem, kako gledati boks. Če pa ste zunaj ZDA ali bi radi obšli odpovedi, lahko dostopate do kanadske različice. Tam lahko igrate NFL igre in druge športe za 20 dolarjev mesečno s prvim mesecem brezplačno. Poleg tega lahko celo leto dobite za 150 dolarjev. Uspeli smo preveriti, da za ogled potrebujete IP naslov, ki ni nas, zato se najprej prepričajte, da se povežete s strežnikom VPN.

Druge storitve pretakanja – Hulu, Youtube TV, Sling TV, DirecTV Now in PlayStation Vue vam omogočajo dostop do iger NFL. Vsak ima vsaj 7-dnevno brezplačno preskusno različico, tako da lahko v igrah uživate teden dni. Preden se prijavite, boste morda morali predložiti veljavno ameriško poštno številko (poštno številko) in se povezati s strežnikom VPN..

Odkleni igre NFL Blackout

Poleg varčevanja z denarjem vam bo prijava na enega od zgoraj naštetih načinov iz druge regije pomagala, da se izognete izpadom. Vsi smo že bili tam. Pripravite se razveseliti svojo najljubšo ekipo samo, če želite izvedeti, da veljajo omejitve za izklop NFL. To se ne bo zgodilo z zgoraj navedenimi metodami in VPN. Enostavno se povežite s strežnikom VPN na zgoraj omenjenih lokacijah.

Kako uporabljati VPN za gledanje iger NFL

Uporabil bom ExpressVPN na primer, kako uporabljati storitev VPN za gledanje svojih najljubših ekip NFL. Najprej boste želeli prenesti odjemalec VPN. ExpressVPN ponuja brezplačno programsko opremo za odjemalce za Windows, Mac in Linux. Poleg brezplačnih aplikacij za iOS in Android.

Zdaj, ko ste imeli priložnost prenesti in namestiti programsko opremo, je čas, da se povežete. Zaženite odjemalca ExpressVPN in izberite lokacijo strežnika. Vodili vas bomo korak za korakom z uporabo njihovega odjemalca Windows.

Test hitrosti v Londonu ExpressVPN

 • Izberite lokacijo strežnika. Izbrali smo London, vendar ima ExpressVPN veliko mrežo strežnikov po vsem svetu.
 • Priporočamo, da izberete OpenVPN (TCP) ali (UDP). Za pretakanje videov s spletnih mest, kot je YouTube, uporabljamo OpenVPN (UDP), ker je hitrejši od TCP. Prav tako podpirajo PPTP, L2TP in SSTP. Še vedno priporočamo OpenVPN UDP za najboljšo kombinacijo zaščite hitrosti in zasebnosti.
 • Kliknite velik okrogel gumb za povezavo. Čez nekaj sekund se zaslon okrog gumba obarva zeleno. Prišlo bo tudi sporočilo, v katerem boste sporočili, da je »VPN ON«
 • Zdaj imate v Veliki Britaniji IP naslov, kolikor lahko kdo pove prek spleta. Kot tak lahko pridete do katerega koli spletnega mesta, kot da sedite tam. Enako bi bilo, če bi se povezali s strežnikom v ZDA ali kjer koli drugje po svetu.

To je preprosto. Zdaj, ko imate IP strežnik ExpressVPN v želenem območju, lahko brskate po internetu, kot da ste dejansko tam. Enako velja za katero koli državo. Povežite se s ameriškim strežnikom in si oglejte, kako je NFL v ZDA.

To je vse. Zdaj, ko imate IP strežnik ExpressVPN v želenem območju, lahko brskate po internetu, kot da ste dejansko tam. Enako velja za katero koli državo. Povežite se s ameriškim strežnikom in si oglejte, kako je NFL v ZDA.

Delite to objavo s prijatelji, da bodo lahko uživali v sezoni NFL. Vso srečo vaši najljubši ekipi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map