Igrajte League of Legends (LoL) z VPN

liga legendLeague of Legends je eno izmed najbolj priljubljenih MOBA, večplastnih spletnih bitk, iger. LoL je bil izdelan leta 2009 in od takrat je postal močna igra današnje igre. Gre za enega najbolj priljubljenih igralnih dogodkov v podjetju Esports. Igra je postala priljubljena zaradi vključene strategije. Zgrajena je tako, da lahko na spletu igrajo številne različne stopnje spretnosti. Igra vas nauči igranja in vam omogoča, da svoje veščine v spletu izenačite z ekipo, ki se dvigne na vrh. Igra je globalna in s seboj ima nekaj težav z zaostajanjem in počasnimi povezavami. Za rešitev te težave priporočam dobro VPN.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish3,25 USDIPVanish76Potrditveno poljePotrditveno polje

Kako uporabljati VPN za igranje League of Legends

Uporabil bom ExpressVPN za primer uporabe storitve VPN za igranje LoL v spletu. Najprej boste želeli prenesti odjemalec VPN. ExpressVPN ponuja brezplačno programsko opremo za odjemalce za Windows, Mac in Linux. Poleg brezplačnih aplikacij za iOS in Android.

Zdaj, ko ste imeli priložnost prenesti in namestiti programsko opremo, je čas, da se povežete. Zaženite odjemalca ExpressVPN in izberite lokacijo strežnika. Vodili vas bomo korak za korakom z uporabo njihovega odjemalca Windows.

Lokacije strežnika ExpressVPN

 • Ker se veliko igralcev radi poveže s strežniki v ZDA, smo to državo uporabili za naš vodnik. ExpressVPN ima veliko mrežo strežnikov, ki se nahajajo po vsem svetu.
 • Priporočamo, da izberete OpenVPN (TCP) ali (UDP). Za pretakanje videov s spletnih mest, kot je YouTube, uporabljamo OpenVPN (UDP), ker je hitrejši od TCP. Prav tako podpirajo PPTP, L2TP in SSTP. Še vedno priporočamo OpenVPN UDP za najboljšo kombinacijo zaščite hitrosti in zasebnosti.
 • Kliknite velik okrogel gumb za povezavo. Čez nekaj sekund se zaslon okrog gumba obarva zeleno. Prišlo bo tudi sporočilo, v katerem boste sporočili, da je »VPN ON«
 • Zdaj imate IP naslov v ZDA, kolikor lahko kdo pove prek spleta. Kot tak lahko pridete do katerega koli spletnega mesta, kot da sedite tam. Enako bi bilo, če bi se povezali s strežnikom v Veliki Britaniji ali kjer koli drugje po svetu.

To je preprosto. Zdaj, ko imate IP naslov s strežnika ExpressVPN v ZDA, lahko igrate, brskate po internetu ali gledate oddaje, kot da ste dejansko tam. Če se povežete s strežnikom v Veliki Britaniji, bi omogočili tudi popoln dostop do tam blokiranih geo. Enako velja iz katere koli države.

Kot verjetno že veste, dober VPN odpira dostop do vsebin po vsem svetu. Če živite zunaj Združenih držav, vam lahko storitev pomaga do priljubljenih storitev, kot so Netflix, Hulu in Pandora. Še vedno potrebujete račun za storitve, kot je Netflix, toda VPN vam bo pomagal gledati ameriške televizijske oddaje in filme na Netflixu, kot da bi sedeli v Združenih državah Amerike ali kateri koli drugi regiji, do katere želite dostopati..

League of Legends Najpomembnejše igre

VPN vam bo omogočil, da spremenite svoj IP naslov v IP na mestu, ki ga izberete. Če izberete lokacijo blizu strežnika, na katerem igrate, potem lahko zmanjšate zaostanek in pospešite igranje. Ker so podatki šifrirani, vam bodo pomagali odpraviti omejitve požarnega zidu na delovnem mestu ali v šoli. Pro igralci bodo uživali dodatno zaščito, ki jo nudi VPN napadi DDoS.

League of Legends je igra, v kateri ste Summoner. Pokličete prvaka, ki mora igrati svojo ekipo. Samo ena oseba lahko hkrati igra prvaka v vaši ekipi. Obstaja več kot 150 prvakov. Vsaka ima svoje kože in je vredna različnih količin valute v igri. Vsak znak lahko dobite brezplačno, če jih igrate več in jih odklenete. Lahko jih preizkusite v vrtenju brezplačnega predvajalnika.

Prvaki bodo imeli različne statistike, ki jim bodo pomagale. Imajo tudi posebne sposobnosti in / ali Magic, s katerimi lahko pomagate ekipi in poškodujete sovražnika. Te segajo od zdravilne čarobne sposobnosti do močne poševnosti fizičnih sposobnosti. Vsak prvak je specializiran za magične ali fizične napade, le nekaj pa jih ima mešanico obeh. To jih skupaj z drugimi statistikami za prvakom uvršča v eno od šestih kategorij iger.

League of Legends prvaki:

 • Cisterne: Ti mogočni prvaki so močni v obrambi in običajno počasni. Pred padcem lahko naredijo veliko škode. Ti prvaki so odlični pri vodilnih podajah in obrambnih točkah, a jih lahko premagajo domet in hitri znaki.
 • Borci: Ti liki so bolj uravnoteženi. Imajo enakomeren napad in obrambo. Hitrejši so od tankov, vendar niso tako obrambni. Borci so odlični od blizu, saj lahko tam uporabljajo veščine za napad in obrambo, da bi premagali sovražnike.
 • Čarovniki: Ti liki so odlični pri ustvarjanju škode. Imajo odlično statistiko napadov, a nizko obrambo. Magi uporabljajo tudi mano za vse, zato jo boste želeli paziti in ohraniti, kadar je to potrebno. Odlični so, če ostanejo na daljavo in sprejemajo nasprotnike.
 • Morilci: Ti liki se nanašajo na mobilnost in napad. Ti prvaki so najhitrejši in najbolj smrtonosni. Njihov glavni izpad je, da so precej squishy. Rezervoarji jih lahko hitro odpeljejo, če niso previdni. Hkrati lahko zelo hitro snamejo rezervoarje.
 • Marksman: So ranljivi borci, ki so krhki. Ne morejo tako dobro zadeti, vendar lahko kljubovalno nanesejo škodo. Imajo zelo veliko škodo. Ti prvaki najbolje stojijo za svojo ekipo in streljajo na nasprotnike.
 • Podpira: To so prvaki, ki zadržujejo preostanek ekipe. Morda niso najboljši borci, vendar so odlični za pomoč ekipi. Skupina se lahko na splošno izboljša z zavezo podpornega značaja. Igro lahko spremenijo tako, da moštvu dajo moč, zdravje, čarovnijo in še več.

Skupaj s temi prvaki boste dobili minione, ki so podobni manjšim likom, ki jih boste postavili v pasove, da vam bodo pomagali premagati in braniti. Zagovarjate strukture, imenovane turrets in Nexus. Turrets vas in vaše sovražnike podpirajo tako, da streljajo na njih. Te strukture je treba uničiti, da gredo mimo tega dela zemljevida. Nexus je končna točka, ki jo je treba uničiti. Zemljevidi so prizorišče League of Legends. Na teh zemljevidih ​​so tudi relikvije. Relikvije vam bodo omogočile zdravje, povečale statistiko, zmanjšale sovražnikove statistike in druge stvari.

Zemljevid League of Legends:

 • Kristalna brazgotina: To rudarsko območje je ujeto v vojno. Vi in vaši štirje zavezniki boste na krožnem zemljevidu, da boste premagali svoje sovražnike Nexus z začetnim zdravstvenim stanjem 500. Če želite to narediti, boste morali prevzeti nadzor nad eno točko in ko boste enkrat obvladali nasprotnike, bo Nexus izgubil zdravje.
 • Zavijanje brezno: To je najhladnejše območje, ki ima en sam ozek most, na katerem se je vodila epska vojna. Na tem mostu se boste poskušali boriti proti svojim sovražnikom, da ne bodo premagali turrets in Nexusa.
 • Poziva Rift: To je odročni gozd. To je najstarejši, najpogosteje uporabljen in največji navadni zemljevid. Vi in zavezniki boste tekli skozi labirint in prišli do kuponov sovražnikov in Nexusa, da bi jih uničili in zmagali.
 • Zvit treeline: To je temen gozd. Tu boste šli v dve smeri do sovražnikov Turrets in Nexus, da jih uničijo. Medtem ko ne pozabite zaščititi svoje baze, ker vas ta manjši zemljevid postavlja v napadalni in obrambni položaj.
 • Magma zbornica: Ta gora je napolnjena z lavo. Zmagate tako, da ubijete 100 sovražnikovih minjonov, uničite turrets ali dobite prve krvi v 1v1 / 2v2. Ta je odprta samo na turnirjih, čeprav je največji zemljevid.
 • Mesarski most: Ta most nadzira klavnice. Včasih je bil velik most, ki vodi do templja, zdaj pa se uporablja za boj naprej. To je edinstven most, ki ga ekipe obesijo.

Obstaja veliko načinov igranja. Lahko kupite izdelke, ki vam bodo pomagali pri zmagi. Predmete je mogoče zamenjati za zlato. Zlato si zaslužite, če premagate pošasti v džungli, druge prvake, minione. in turrets. Predmeti vam bodo podarili lik, ki vam bo pomagal vaš lik skozi celotno tekmo. Že zgodaj boste želeli kmetovati za zlato in poskusiti najti nabor predmetov, ki vam bodo pomagali pri zmagi. Način igranja bo vplival na predmete, ki jih dobite. Ljudje igrajo v League of Legends pet glavnih vlog.

Vloge League of Legends:

 • ADC: To pomeni, da so poškodbe zaradi napada. So liki, ki se odlično ubijajo. Imajo visoko škodo, vendar običajno ne morejo zadeti. Ta vloga običajno zapolni strelec prvakov.
 • Podpora: Odgovorni so za zaščito in pomoč ADC-ja, ki je običajno na zgornjem ali spodnjem pasu. Odlični so v tem, da nasprotnika vržejo iz ravnotežja in pomagajo ADC, da ga izkoristi.
 • Jungler: Ti liki so odgovorni za pridobivanje XP-ov in pošasti pošasti v džungli. Morali bi stopiti veliko hitreje in v pozni igri postati močni. Poleg tega bi morali prejeti številne bonuse za ekipo.
 • Tank: Igrajo vlogo ščita. Odlični so v tem, da nasprotnikom preprečijo premikanje mimo. Skupaj s tem lahko snemajo ADC, ker lahko trajajo z napadi. Mogoče ne bodo imeli veliko škode, vendar jim obramba omogoča, da preživijo dovolj dolgo, da se ADC umakne.
 • APC: To pomeni sposobnost prenašanja moči. Bolj se borijo sami. APC so zelo močni in ne potrebujejo podpore, ki jo ima ADC. Svoje sposobnosti uporabljajo za škodo sovražnikom. Običajno so na srednjem pasu, vendar jim sposobnosti dajo možnost biti v drugih.

LoL je priljubljena MOBA, ki ima 150+ prvakov. Obstaja veliko strategij, ki jih lahko uporabite. Vi in vaši prijatelji se kot ekipa lahko borite na zemljevidih. League of Legends je zabavna igra, za katero sem prepričan, da vam bo všeč.

Še enkrat priporočam uporabo VPN storitve za igranje League of Legends v spletu. VPN vam bo dal naslov IP iz izbrane lokacije strežnika. Izboljšalo bo delovanje in zmanjšalo zaostajanje. Elitni igralci bodo cenili tudi dodatno zaščito pred DDoS napadi.

Uživajte v vseh akcijah, ko igrate League of Legends v spletu. Delite to objavo s prijatelji, da bodo lahko z VPN uživali v LoL-u od kjer koli na svetu. Sledi nam @VPNFan za najnovejše ponudbe in vodnike.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map