Glejte švicarski teniški teniški turnir v živo na spletu

Švicarski teniški turnir v zaprtih prostorihSwiss Indoors je vsakoletni teniški turnir v Bazlu v Švici. Ta turnir je bil prvotno le za švicarske igralce in se je začel leta 1970. Letos bo potekal v St. Jakobshalle od sobote, 19. oktobra do sobote, 27. oktobra. Nekaj ​​različnih omrežij, na katerih si lahko ogledate, vključno z ESPN v ZDA. Če imate dostop do omrežja, ste pripravljeni. Če niste v ZDA ali želite gledati določeno pokritost, si lahko to ogledate v spletu, pod pogojem, da se povežete z VPN.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje

Kako gledati teniški turnir 2019 v zaprtih prostorih 2019 od koder koli

Obstaja več načinov za gledanje tega turnirja, vključno z Tennis.com, seveda ESPN v ZDA.

 1. Prijavite se ExpressVPN (vključuje 30 dnevno garancijo za vračilo denarja brez tveganja)
 2. Prenesite in namestite aplikacijo ExpressVPN na svojo napravo
 3. Povežite se s strežnikom VPN v ZDA in tako zagotovo pridobite pokritost.
 4. Prijavite se na spletno mesto ESPN, če imate poverilnice ali če ste zunaj ZDA, se lahko prijavite na storitev zunanjega pretakanja, kot je Sling TV.
 5. Uživajte v neposrednem prenosu v živo na švicarskem teniškem turnirju 2019.

Ker je to v odprti obliki, tekmeci niso nastavljeni. Lahko pa pričakujete, da boste videli najbolj ocenjene teniške igralce z vsega sveta. Vprašanje je, ali bo domači Roger Federer lahko zasedel svoj 10. naslov in že tretje leto zapored zmagal? Če želite to ugotoviti, se boste morali prilagoditi. Če ste zunaj območja gledanja, se morate spet povezati z VPN. Predlagamo, da se povežete z VPN v ZDA ali državi, ki si jo želite ogledati v švicarskem teniškem teniškem turnirju leta 2019. V nasprotnem primeru bi lahko bili in boste blokirani.

Kako uporabiti VPN za gledanje teniškega turnirja v švicarskih dvoranah 2019

Uporabili bomo ExpressVPN na primer, kako uporabiti VPN storitev za pretakanje švicarskega teniškega turnirja 2019. Najprej boste želeli prenesti odjemalca VPN. ExpressVPN ponuja brezplačno programsko opremo za odjemalce za Windows, Mac in Linux. Poleg brezplačnih aplikacij za iOS in Android.

Zdaj, ko ste imeli priložnost prenesti in namestiti programsko opremo, je čas za povezavo. Zaženite odjemalca ExpressVPN in izberite lokacijo strežnika. Vodili vas bomo korak za korakom z uporabo njihovega odjemalca Windows.

 • Izberite lokacijo strežnika. Predlagamo vam, da uporabite strežnik v Avstraliji. Kot smo omenili, je to zato, ker bi bili zunaj regije geoblokirani. Zaradi tega lahko vidite, da smo izbrali strežnik v Melbournu.
 • Priporočamo, da izberete OpenVPN (TCP) ali (UDP). Za pretakanje videov s spletnih mest, kot je YouTube, uporabljamo OpenVPN (UDP), ker je hitrejši od TCP. Prav tako podpirajo PPTP, L2TP in SSTP. Še vedno priporočamo OpenVPN UDP za najboljšo kombinacijo zaščite hitrosti in zasebnosti.
 • Kliknite velik okrogel gumb za povezavo. Čez nekaj sekund se zaslon okrog gumba obarva zeleno. Prišlo bo tudi sporočilo, v katerem boste sporočili, da je »VPN ON«
 • Zdaj imate naslov IP v ZDA ali kjer koli se nahaja vaše najljubše pokritje, kolikor lahko kdo pove prek spleta. Zaradi tega lahko pridete do katerega koli spletnega mesta, kot da bi tam sedeli. Enako bi bilo, če bi se povezali s strežnikom v drugi regiji.

To je vse. Zdaj, ko imate IP naslov s strežnika ExpressVPN v ZDA, lahko brskate po internetu, kot da ste dejansko tam. Enako velja iz katere koli države. Če želite gledati druge dogodke na ESPN, se povežite s strežnikom v Združenem kraljestvu in si oglejte Sky Sports ali ZDA.

Dobri ponudniki VPN odpirajo dostop do vsebin po vsem svetu. Če živite zunaj ZDA, vam lahko storitev pomaga do priljubljenih storitev, kot so Netflix, Hulu in Pandora. Še vedno potrebujete račun za storitve, kot je Netflix, toda VPN vam bo pomagal gledati ameriške televizijske oddaje in filme na Netflixu, kot da bi sedeli v Združenih državah Amerike ali kateri koli drugi regiji, do katere želite dostopati..

Uživajte v vseh navdušenjih na teniškem turnirju v švicarskem dvoranskem letu 2019 in poglejte, ali lahko Roger Federer prvi v zgodovini turnirja postane petina petega od skupnega števila zmagovalcev v 50 letih, na katerem je potekal. Prosimo, delite to objavo s prijatelji, da bodo lahko uživali v velikem teniškem turnirju od kjer koli na svetu z VPN. Sledi nam @VPNFan za najnovejše ponudbe, vodnike in novice.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map