Glejte The Ashes 2019 Cricket Live Online

PepelAshes bo Angliji dal priložnost, da z 32 zmagami s petimi remiji celo izenači serijo pri 32 zmagah. Njihovo delo jim je odrezano, saj se Avstralija v zadnjih dveh serijah kriket vrača nazaj k zmagam. Serija 2019 bo potekala v Angliji, tako da jim bo morda prednost na domačem terenu dala prednost pri izenačevanju letos. Prve tekme bodo od 1. do 5. avgusta, zadnja dvoboja pa 12. in 16. septembra v Londonu. Oglejte si vse navdušenje od kjer koli na svetu z VPN.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje

Kako gledati pepel od koder koli

Brezplačna pokritost pepela 9Now:

 1. Prijavite se ExpressVPN (vključuje 30 dnevno garancijo za vračilo denarja brez tveganja)
 2. Prenesite in namestite aplikacijo ExpressVPN na svojo napravo
 3. Povežite se s strežnikom VPN v Avstraliji za 9Zdaj pokritost.
 4. Uživajte v prenosu v živo na dirki.

Program Ashes 2019

Pepel bo potekal na več prizoriščih v Združenem kraljestvu. Oglejmo si prizorišče gostitelja za vsak niz tekem.

 • 1. test – Edgbaston, Birmingham – 1. do 5. avgusta
 • 2. test – Lord’s, London – od 14. do 18. avgusta
 • 3. test – Headingley, Leeds – 22. do 26. avgusta
 • 4. test – Old Trafford, Manchester – 4. do 8. septembra
 • 5. test – The Oval, London – 12. do 16. septembra

Kot ste morda uganili glede na priljubljenost kriketa na svetovnih odrih, bo nekaj velikih televizijskih voditeljev, ki bodo spremljali dogodek. Če ste trenutno zunaj razglednega območja, priporočam uporabo VPN-ja za prijavo na Sky Sports Pass z ZDAJ TV. Ponujajo dnevne vozovnice za 6,99 £ ali tedenske vozovnice za 10,99 £. Priporočam, da si ogledate pepelnik. Še vedno se boste morali povezati s VPN v Veliki Britaniji, če želite gledati pokritost The Ashes s strani Sky Sports. V nasprotnem primeru boste blokirani.

Poleg gledanja oddaje Ashes on Sky Sports lahko poslušate tudi poročanje o BBC Radio 5 v Veliki Britaniji in ABC Radio v Avstraliji. Kanal 5 bo med dogodkom zagotavljal dnevne vrhunce. Za tiste stare šolske uporabnike interneta lahko besedilo pokrijete tudi s spletnega mesta BBC Sport in ESPN Cricinfo. Avstralski gledalci lahko ujamejo vse akcije v Nine Network. Ljubitelji Aussie lahko prenesejo tudi mobilno aplikacijo Cricket Australia Live za iOS ali Android. Prek aplikacije lahko pokrijete 4,99 USD na dan ali 29,99 USD na leto. V tem primeru bi za uživanje v seriji The Ashes potrebovali letno naročnino.

Kako uporabljati VPN za gledanje pepela

Uporabil bom ExpressVPN na primer, kako uporabiti storitev VPN za pretakanje pepela. Najprej boste želeli prenesti odjemalca VPN. ExpressVPN ponuja brezplačno programsko opremo za odjemalce za Windows, Mac in Linux. Poleg brezplačnih aplikacij za iOS in Android.

Zdaj, ko ste imeli priložnost prenesti in namestiti programsko opremo, je čas, da se povežete. Zaženite odjemalca ExpressVPN in izberite lokacijo strežnika. Vodili vas bomo korak za korakom z uporabo njihovega odjemalca Windows.

Strežniki ExpressVPN UK

 • Izberite lokacijo strežnika. Če želite pokriti Sky Sports Pass, morate uporabiti strežnik v Veliki Britaniji. Kot smo omenili, je to zato, ker bi bili zunaj regije geoblokirani. Zaradi tega lahko vidite, da smo izbrali strežnik v Londonu.
 • Priporočamo, da izberete OpenVPN (TCP) ali (UDP). Za pretakanje videov s spletnih mest, kot je YouTube, uporabljamo OpenVPN (UDP), ker je hitrejši od TCP. Prav tako podpirajo PPTP, L2TP in SSTP. Še vedno priporočamo OpenVPN UDP za najboljšo kombinacijo zaščite hitrosti in zasebnosti.
 • Kliknite velik okrogel gumb za povezavo. Čez nekaj sekund se zaslon okrog gumba obarva zeleno. Prišlo bo tudi sporočilo, v katerem boste sporočili, da je »VPN ON«
 • Zdaj imate v Veliki Britaniji IP naslov, kolikor lahko kdo pove prek spleta. Kot tak lahko pridete do katerega koli spletnega mesta, kot da sedite tam. Enako bi bilo, če bi se povezali s strežnikom v drugi regiji.

To je vse. Zdaj, ko imate IP naslov od strežnika ExpressVPN v Združenem kraljestvu, lahko brskate po internetu, kot da ste dejansko tam. Enako velja iz katere koli države. Povežite se s strežnikom v Združenem kraljestvu in si oglejte Sky Sports ali Avstralijo in si oglejte pokritost v tej regiji.

Kot verjetno že veste, dober VPN odpira dostop do vsebin po vsem svetu. Če živite zunaj Združenih držav, vam lahko storitev pomaga do priljubljenih storitev, kot so Netflix, Hulu in Pandora. Še vedno potrebujete račun za storitve, kot je Netflix, toda VPN vam bo pomagal gledati ameriške televizijske oddaje in filme na Netflixu, kot da bi sedeli v Združenih državah Amerike ali kateri koli drugi regiji, do katere želite dostopati..

Uživajte v vseh navdušenjih leta 2019 The Ashes in preverite, ali lahko Anglija celo nadgradi serijo. Delite to objavo s svojimi prijatelji, da bodo lahko z VPN uživali v seriji kriket od kjer koli na svetu. Sledi nam @VPNFan za najnovejše ponudbe in vodnike.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map