5 najboljših VPN za FIFA svetovni pokal 2018

Svetovno prvenstvo 2018Daleč najbolj priljubljen športni dogodek na svetu je svetovni pokal FIFA. Ocenjuje se, da bo turnir gledalo skoraj 25% svetovne populacije. V letu 2018 se bo svetovni pokal začel v četrtek, 14. junija, potekal pa bo v nedeljo, 15. julija. V tem času bodo vaše najljubše ekipe odigrale del od 64 na voljo tekem. Ljubitelji nogometa (nogomet za tiste v ZDA) so več kot pripravljeni na začetek svetovnega pokala. Letos si lahko ogledate vsako tekmo svetovnega pokala na številnih kanalih po vsem svetu z uporabo VPN-ja.


Najboljši VPN za svetovni pokal

RankProviderPriceVisitVPN Stats
Izbira urednikovExpressVPNCena ExpressVPNObiščite spletno mesto
Preberi pregled
Statistike ExpressVPN
2IPVanishIPVanish cenaObiščite spletno mesto
Preberi pregled
IPVanish statistika
3CyberGhostCyberGhost cenaObiščite spletno mesto
Preberi pregled
Statistika CyberGhosta
4VyprVPNVyprVPN cenaObiščite spletno mesto
Preberi pregled
VyprVPN statistika
5Zasebni dostop do internetaCena PIAObiščite spletno mesto
Preberi pregled
Statistika PIA

Ponudniki VPN, kot so gostiteljski strežniki IPVanish in ExpressVPN v državah po vsem svetu. Povežite se s katero koli lokacijo in si oglejte tekme, kot da sedite v lokalni kavarni ali svoji najljubši internetni kavarni. Tako lahko uživate v posebni pokritosti, ki jo želite videti.

Z več kot 250 milijoni igralcev v več kot 200 državah je nogomet najbolj priljubljen šport na svetu. Obstajajo dokazi, da se je različica igre igrala v stari Grčiji, pred 400 pr. Sodobnejše različice nogometa omenjajo v angleški literaturi v 12. stoletju. Takrat so igro igrali predvsem med velikimi verskimi festivali, kot sta božič in velika noč. Najzgodnejše omembe igre, imenovane nogomet, segajo v leto 1314. Jasno je videti, zakaj je šport postal tako priljubljen v skoraj vseh večjih državah sveta.

Tu je nekaj najboljših kanalov za pretakanje po vsem svetu v določenih regijah za svetovni pokal 2018.

RegionChannelNaročnina
Obvezno Jezik
Združene državeESPN, FOX, FS1, NBCDaangleščina
TelemundoDašpanski
Združeno kraljestvoBBCNeangleščina
ITVDaangleščina
Južna AmerikaNeboDašpanski
AfrikaSuperSportDaAngleščina, Afrikaans, Xhosa, Sotho, Zulu
AvstralijaSBSNeangleščina
KanadaTSNDaangleščina
DanskaDR V živoNeDanščina
FrancijaTF1DaFrancosko
NemčijaZDFNeNemško
NeboDaNemško
Bližnji vzhod / severna AfrikaBeIN SportsDaVečkraten
Nova ZelandijaNeboDaangleščina
NorveškaTV2 SumoDaNorveščina
PortugalskaRTPDaPortugalščina
RusijaUjemanje televizijeDaRuski
ŠvedskaSVT PlayDaŠvedski
ŠvicaSRF ZweiNeNemško
puranTRT SporDaTurško

Tudi pri priljubljenosti igre se nekatere države nanjo osredotočajo bolj kot druge. Več držav je že nekaj časa močno v tekmovanjih v svetovnem pokalu FIFA. Odkar se je leta 1930 začel svetovni pokal, je samo 8 ekip osvojilo prvenstvo. Te ekipe so Brazilija, Nemčija, Italija, Argentina, Urugvaj, Francija, Anglija in Španija. Če vaše najljubše ekipe ni na seznamu, lahko še vedno uživate v gledanju tekem. Oglejmo si nekaj močnih letošnjih svetovnih pokalov.

Prva ekipa, ki jo bomo omenili, je Nemčija. Ekipa je vse to osvojila leta 2014. Pred tem je zadnjič, ko je Nemčija zmagala na svetovnem prvenstvu, Berlinski zid padel 7 mesecev prej, nogometno moštvo pa se je še vedno imenovalo Zahodna Nemčija. Kljub trenutni moči ekipe je zadnja zmaga na prvenstvu, preden je vse to osvojila leta 2014, prišla leta 1990. Nemška ekipa brani svoje prvenstvo v svetovnem pokalu, tako da lahko stavite, da bodo na letošnjih tekmah močni tekmeci.

Druga zelo favorizirana ekipa v svetovnem pokalu FIFA 2018 je Argentina. Izjemno težko ekipo bodo premagali, saj je celotna ekipa napolnjena z zelo močnimi igralci. Tako kot olimpijske igre lahko tudi profesionalni igralci igrajo v ekipi svoje domače države. Na srečo Argentine je najboljši nogometaš na svetu (Lionel Messi) prišel iz Rosaria (Argentina). Čeprav en igralec ne zagotavlja uspeha celotne ekipe, je težko zanikati, da bo imel velik vpliv na igro. Dokler bo Messi zdrav, bo vsaka ekipa, ki igra Argentino, težko zmagala.

To nas pripelje do brazilske ekipe. Čeprav je njihova zadnja zmaga v svetovnem pokalu prišla leta 2002, je težko zanikati njihovo prevlado. Do danes so najuspešnejša ekipa v zgodovini svetovnega pokala. S petimi zmagami pod svojim pasom bo Brazilija verjetno igrala zelo dobro, še posebej, ker igre igrajo v svoji domovini.

Letos Rusija gosti svetovno prvenstvo 2018. Obeležil bo prvič, da je Evropa gostila svetovno prvenstvo po letu 2006. Oglejmo si skupine v turnirju.

Skupina AGroup BGroup CGroup DGroup EGroup FGroup GGroup H
RusijaŠpanijaFrancijaArgentinaBrazilijaNemčijaBelgijaKolumbija
EgiptPortugalskaPeruHrvaškaKostarikaKorejaAnglijaJaponska
Savdska ArabijaIranDanskaIslandijaŠvicaMehikaTunizijaNa Poljskem
UrugvajMarokoAvstralijaNigerijaSrbijaŠvedskaPanamaSenegal

Tu je razpored naslednjih dni svetovnega pokala 2018.

Torek, 10. julijSreda, 11. julij
France proti BelgijiHrvaška proti Angliji

Za celoten seznam iger in čase si jih lahko ogledate tukaj. Upoštevajte, da so časi, ki jih zagotavljamo, v vzhodnem standardnem času (EST), zato boste morda morali opraviti prilagoditve.

Oglejmo si podrobneje najboljši VPN za prenos v svetovnem pokalu FIFA 2018.

1. Najboljši VPN za svetovni pokal: ExpressVPN

ExpressVPN svetovni pokal

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS, s čimer pomaga odblokirati dostop do neke velike geo-omejene vsebine. Storitev bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo.

DržaveLokacijeServerjiProtokoliSoftwareMonth15 Mo.Refund
941603.000OpenVPN, SSTP, L2TP, PPTPProgramska oprema VPN12,95 USD99,95 USD30 dan

Kot lahko vidite v zgornji tabeli, ExpressVPN upravlja z zelo velikim omrežjem VPN. Poleg ZDA in Kanade se omrežje ExpressVPN ponaša z več sto strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost njihovih uporabnikov. Lahko uporabite njihovo omrežje za zaščito zasebnosti, deblokiranje cenzure in gledanje svojih najljubših ekip od kjer koli.

Aplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar ne morete izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral strežnik na izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. To težavo boste morda našli pri mestih, ki smo jih omenili. Preprosto izberite zavihek “Vse”, odprite Severno Ameriko in nato odprite Kanado. Na tej točki lahko izberete lokacije strežnikov Montreal, Toronto in Vancouver.

ExpressVPN Canada test hitrosti

Medtem ko se ExpressVPN prodaja po višji ceni kot druge storitve na našem seznamu, je vrednost visoka glede na velikost njihovih omrežnih in storitvenih funkcij. Računalnik, ročno napravo, usmerjevalnik in igralno konzolo (SmartDNS) lahko povežete z enim računom VPN za samo 6,67 USD na mesec s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za svetovni pokal 2018: IPVanish

IPVanish

IPVanish ima hitre in zelo stabilne strežnike v Londonu in Manchestru. To pomeni, da lahko pričakujete hitro in zanesljivo storitev. Opazite lahko tudi, da imajo v teh dveh mestih več strežnikov, kot le katera koli storitev, zato gneča strežnikov ne bo težava. IPVanish gostuje strežnike v Londonu, Manchestru, Nottinghamu in Glasgowu. Zaradi teh razlogov zasedajo prvo mesto v regiji.

DržaveLokacijeServerjiProtokoliSoftwareMonth12 Mo.Refund
60891.200OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTPProgramska oprema VPN7,50 USD58,49 USD7 dan

Poleg velikega obsega pokritosti v Veliki Britaniji IPVanish gostuje strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Omrežje je običajno najhitrejši VPN v Severni Ameriki in Evropi, ko izvajamo hitrostne teste. Našli boste več lokacij strežnikov v državah, kot so ZDA in več v Veliki Britaniji. V spustnem meniju lahko izberete lokacijo ali posameznega strežnika.

IPVanish gosti več kot 75 strežnikov, razširjenih po vsem Združenem kraljestvu, in lahko se odločite za povezavo s katerim koli od njih. Predlagamo, da v imenu strežnika izberete tistega, ki se začne z »a«. Na primer, iskali bi enega, označenega podobno kot lon-a01.ipvanish.com. V večini primerov boste opazili, da so »a« strežniki najhitrejši. Preizkusili smo IPVanish strežnike v Londonu in Manchestru in ugotovili, da je hitrost precej hitra. Ponujajo veliko število tudi pri testiranju iz ZDA.

IPVanish hitrostni test

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več za 7,50 USD na mesec ali 58,49 USD na leto. To se zgodi samo 4,87 USD na mesec. 7-dnevna garancija za vračilo denarja vas bo pokrivala kot novega člana.

Obiščite IPVanish

3. Najboljši VPN svetovnega pokala: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

DržaveLokacijeServerjiProtokoliSoftwareMesečnik18 Mo.Refund
60802960OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSecWindows11,99 USD49,50 USD45 dan

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Na primer, lahko dostopate do video vsebin Amazon Prime v ZDA, Nemčiji ali drugih. Odjemalca sistema Windows vam omogočajo tudi anonimno brskanje, zaščito Wi-Fi-ja, anonimni hudournik, deblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

V tem primeru smo se odločili preizkusiti strežnike v Londonu in Manchestru. Začeli bi s klikom na možnost »Izberi moj strežnik«. Od tam lahko razširite katero koli državo in izberete določen strežnik. Omrežje CyberGhost vključuje številne strežnike v Londonu v Manchestru. Ko smo se povezali z njimi, da smo preizkusili njihovo uspešnost, rezultati pa so bili pričakovani.

CyberGhost UK test hitrosti

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite pravkar 2,75 USD na mesec med njihovo trenutno promocijo.

Obiščite spletno stran CyberGhost

4. Najboljši VPN za svetovni pokal: VyprVPN

VyprVPN

Ekipa VyprVPN ima sedež iz Austina v Teksasu in ima dolgo zgodovino boja za zasebnost uporabnika. Na SXSW že nekaj let gostujejo letni panel o zasebnosti in celo preživijo čas v Washingtonu, za lobiranje za reforme zasebnosti. Storitev VPN boste našli v skladu z njihovimi vrednostmi.

DržaveLokacijeServerjiProtokoliSoftwareMisemletnikLehkoRefund
4757700OpenVPN, PPTP, L2TPWindows14,99 USD74,99 USD30 dan

Pri aplikaciji VyprVPN boste opazili nekaj dodanih funkcij, odvisno od tega, kateri račun izberete. Načrt VyprVPN Premium vključuje 5 hkratnih povezav, VyprVPN Cloud in protokol Chameleon. Funkcija v oblaku vam omogoča nadzor lastnega strežnika VPN v oblaku, medtem ko protokol Chameleon pomaga uporabnikom v državah, kot je Kitajska, obiskati vladno cenzuro.

Naročnik VyprVPN vam ne omogoča izbire določene številke strežnika v Miamiju. Namesto tega boste želeli lokacijo prestaviti v Miami. Od tam vas odjemalec samodejno poveže z najboljšim strežnikom VPN v Chicagu. Rezultate ali hitrostni test lahko vidite spodaj. Po povezavi s strežnikom v Miamiju smo lahko dosegli hitrost prenosa 25,64 Mbps.

VyprVPN Miami hitrostni test

VyprVPN je prijazno ponudil obiskovalcem 40-odstotni popust. Kupon se stavi na vrh običajnih popustov. Neomejeno VPN in VyprVPN Cloud lahko uživate le za 12,95 USD na mesec ali 48 USD na leto. Letni račun se izvede samo 4,00 USD na mesec. Za nove uporabnike velja 30-dnevno jamstvo vračila denarja.

Obiščite VyprVPN

5. Najboljši VPN za svetovni pokal: PIA

Zasebni dostop do internetaZasebni dostop do interneta (PIA) vam kot uporabnik ponuja več različnih možnosti. Pred tem ste morali nastaviti profil za vsak strežnik VPN. Zdaj je povezava s katerim koli strežnikom v njihovih 30 lokacijskih državah enostavno. Kot lahko vidite spodaj, je ekipa PIA svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Lokacije strežnika so navedene po abecednem vrstnem redu glede na državo. Ko izberete lokacijo, se lahko preprosto povežete z lokacijami v Londonu, Manchestru, Southamptonu in Glasgowu.

DržaveLokacijeServerjiProtokoliSoftwareMesečno 2 letiRefund
30473282OpenVPN, PPTP, L2TPWindows6,45 USD59,95 USD7 dan

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

PIA ponuja odjemalca za Windows in druge aplikacije, ki so preproste in enostavne za uporabo. Vendar je ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja, da boste lažje našli pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo. Kot vidite, je naša hitrostna preizkušnja pokazala, da PIA v Londonu, Manchestru in Southamptonu deluje dobro.

HIA test hitrosti PIA

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo v Londonu zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta ponuja samo VPN 2,50 USD na mesec.

Obiščite zasebni dostop do interneta

Kako uporabiti VPN za gledanje svetovnega pokala v živo

Uporabili bomo ExpressVPN za primer uporabe storitve VPN za ogled svetovnega pokala. Najprej boste želeli prenesti odjemalca VPN. ExpressVPN ponuja odjemalsko programsko opremo za Windows, Mac in Linux. Mobilni uporabniki lahko prenašajo aplikacije za iOS in Android. Uporabite lahko celo aplikacijo usmerjevalnika ExpressVPN in tako zaščitite vse naprave v vašem omrežju. Vse vaše komunikacije bo poslal prek VPN-ja, ki razširja podporo na naprave, kot so igralne konzole in škatle za pretakanje. Imajo celo aplikacijo za naprave Amazon Fire TV.

Zdaj, ko ste imeli priložnost prenesti in namestiti programsko opremo, je čas za povezavo. Zaženite odjemalca ExpressVPN in izberite lokacijo strežnika. Vodili vas bomo korak za korakom z uporabo njihovega odjemalca Windows. Ogledate si lahko tudi v svoji najljubši mobilni ali pretočni napravi.

Lokacije strežnika ExpressVPN

 • ExpressVPN ima veliko omrežje strežnikov po vsem svetu. Izberite državo, v kateri želite gledati pokritost. Nekatere priljubljene izbire so ZDA, Velika Britanija in Nemčija.
 • Priporočamo, da izberete OpenVPN (TCP) ali (UDP). Za pretakanje videov s spletnih mest, kot je YouTube, uporabljamo OpenVPN (UDP), ker je hitrejši od TCP. Prav tako podpirajo PPTP, L2TP in SSTP. Še vedno priporočamo OpenVPN UDP za najboljšo kombinacijo zaščite hitrosti in zasebnosti.
 • Kliknite velik okrogel gumb za povezavo. Čez nekaj sekund se zaslon okrog gumba obarva zeleno. Prišlo bo tudi sporočilo, v katerem boste sporočili, da je »VPN ON«
 • Zdaj imate IP naslov v ZDA, kolikor lahko kdo pove prek spleta. Kot tak lahko pridete do katerega koli spletnega mesta, kot da sedite tam. Enako bi bilo, če bi se povezali s strežnikom v Veliki Britaniji ali kjer koli drugje po svetu.

To je preprosto. Zdaj, ko imate IP naslov od ExpressVPN strežnika v ZDA, lahko brskate po internetu ali si ogledate svetovni pokal, kot da ste pravzaprav tam. Enako velja iz katere koli države, zato se za poročanje o BBC povežite z Združenim kraljestvom.

Kot verjetno že lahko do zdaj kažete, dober VPN odpira dostop do vsebin po vsem svetu. Za uporabo zunaj ZDA vam lahko storitev pomaga odblokirati priljubljene storitve, kot so Netflix, Hulu in Pandora. Še vedno potrebujete račun za storitve, kot je Netflix, vendar vam bo VPN pomagal gledati ameriške oddaje in filme na Netflixu, kot da ste fizično tam ali v kateri drugi regiji, do katere želite dostopati.

Bodite na tekočem z zadnjimi tekmami svetovnega pokala. Seznam prihodnjih tekem si lahko ogledate v našem zgornjem urniku. Delite to objavo s prijatelji, da bodo lahko z VPN uživali v svetovnem pokalu od kjer koli na svetu. Lahko nam tudi sledite @VPNFan za najnovejše ponudbe in vodnike.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map