Beste VPN-er for Idaho

IdahoIdaho er en stat som ligger i Nordvest-regionen i USA og grenser til 6 andre stater. Med sin størrelse som den 14. største staten i landet og dens befolkning på bare 1,75 millioner mennesker, har den en lav befolkningstetthet på i underkant av 21 mennesker per mil. Det er noen få gode grunner til å besøke staten, inkludert Silverwood Theme and Water Park, Potato museum og mer. Uansett hvilken grunn du finner på å besøke Idaho, vil du ha VPN-beskyttelse når du bruker offentlig WiFi. Du får se hvorfor om et øyeblikk. Først, vennligst se på de beste VPN-ene våre for Idaho.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3IPVanish$ 4.87IPVanish76avkrysnings

Ikke la statens størrelse og mangel på mennesker lokke deg til en falsk følelse av sikkerhet. Cyberkriminalitet er på vei opp overalt. Enten du bor i Idaho eller bare besøker, ingen vil at identiteten deres blir stjålet. Ved å koble til en VPN-server du velger, oppretter du en sikker og privat forbindelse. Det vil gjøre det mye tøffere for alle å stjele sensitive data.

Idaho har ikke noen profesjonelle idrettslag, men det betyr ikke at du vil være fri for blokader. Noen av collegeteamene du kan ha problemer med er Boise State, University of Idaho Vandals og mer. Hvis du besøker en av disse campusene, vil du også møte geobegrensninger. Løsningen for å komme seg rundt sportsblokker og brannmurbegrensninger er å bruke VPN-en og koble til et annet sted. Det vil forhindre at programvaren blokkerer deg basert på hvor du er.

Hva er den beste VPN-en for Idaho?

For å svare på dette spørsmålet, la oss se på noen få faktorer. Den viktigste faktoren omhandler sikkerhet, så vi vil liste dem først. Når det er sagt, vil du også se andre faktorer. Her er de vi brukte:

 • VPN-servere som har gode resultater i Idaho og omegn
 • Sterk kryptering for å beskytte personvernet mens du er i staten
 • Leverandører der du kan finne retningslinjer uten logger for brukere
 • Stort og stabilt nettverk som hjelper deg med å eliminere tapte forbindelser
 • Muligheten til å fjerne blokkering av geobegrensninger i Idaho
 • Mobilapper og støtte for Amazon Firestick-enheter

La oss se nærmere på listen vår over de beste VPN-tjenestene for Idaho:

1. Beste VPN for Idaho: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg politikk som har blitt bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du trenger ikke å velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge den raskeste serveren på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Du kan finne det problemet med servere i området. Bare velg fanen “Alle”, åpne USA og deretter Salt Lake City. På dette tidspunktet kan du velge servere der. Vi koblet til en server i Salt Lake City og testet til Boise, Idaho Falls og Rexburg. Farten var utmerket på over 126 Mbps i alle 3 byer.

ExpressVPN Idaho hastighetstest

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediekasser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med selvtillit, da ExpressVPN tilbyr en 30 dagers pengene-tilbake-garanti.

Vis ExpressVPN-tilbud

2. Beste VPN for Idaho: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPN er vert for en rekke servere i Salt Lake City. Fra konsollen, ved å klikke på de 3 horisontale punktene til høyre for landet, kan du finne serverområdet og se prosentene av serverne som er tilgjengelige. Vi koblet til en VPN-server i Salt Lake City, Utah, og testet hastigheten til Boise, Idaho Falls og Rexburg. Hastigheten var mellom 108 Mbps og 124 Mbps.

NordVPN Idaho hastighetstest

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste fra bare $ 3,49 i måneden med et 3-års medlemskap.

Se NordVPN-tilbud

3. Beste VPN for Idaho: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 4,87 i måneden (60% rabatt)

IPVanish tilbyr flere servere i området, så du bør ikke ha noen problemer der. Du kan imidlertid forvente rask hastighet på steder i flere deler av verden. På grunn av det velger vi IPVanish som et av våre alternativ til bruk mens vi er i Idaho.

I tillegg til ganske mye dekning i forskjellige europeiske regioner, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket produserer store hastigheter, og de gir gode resultater på våre hastighetstester. Du kan velge et sted eller en individuell server fra rullegardinmenyen.

Vi nevnte nettopp at IPVanish har servere over hele regionen, og at de alle er tilgjengelige for deg. Hvis du tilfeldigvis ser en server som har bokstaven “a” som en del av servernavnet, er de raskest i nettverket. Vi koblet til en IPVanish-server i Salt Lake City og testet den til Boise, Idaho Falls og Rexburg. Resultatene varierte fra 123 Mbps opp til 125 Mbps.

IPVanish Idaho hastighetstest

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer for $ 7,50 i måneden eller $ 58.49 i året. Det fungerer til bare 4,87 dollar i måneden på årsplanen. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Vis IPVanish-tilbud

Du bør nå se noen klare fordeler ved å bruke en VPN mens du er i Idaho, og hvorfor det betyr noe. Hvis du ønsker andre alternativer, kan du se på leverandørene på vår topp 10 VPN-liste. Selv om de alle vil fungere bra, tok vi valgene våre ut fra flere faktorer for å optimalisere dem for Idaho. Uansett hva slags planer du har mens du besøker staten, er VPN-beskyttelse lurt. Ved å bruke vår guide kan du beskytte ditt privatliv og hjelpe deg med å ta en best mulig beslutning om å hjelpe deg med å nå dine mål.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map