Bästa VPN för Idaho

IdahoIdaho är en stat som ligger i nordvästra regionen i USA och gränsar till 6 andra stater. Med sin storlek som den 14: e största staten i landet och dess befolkning på endast 1,75 miljoner människor, har den en låg befolkningstäthet på knappt 21 personer per mil. Det finns några bra skäl att besöka staten inklusive Silverwood Theme and Water Park, Potato museum och mer. Oavsett vilken anledning du hittar att besöka Idaho, kommer du att ha VPN-skydd när du använder offentlig WiFi. Du får se varför på ett ögonblick. Först bör du titta på våra bästa VPN för Idaho.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3IPVanish$ 4.87IPVanish76Kryssruta

Låt inte statens storlek och brist på människor locka dig till en falsk känsla av säkerhet. Cyberbrott ökar överallt. Oavsett om du bor i Idaho eller bara besöker, ingen vill att deras identitet blir stulen. Genom att ansluta till en VPN-server du väljer skapar du en säker och privat anslutning. Det kommer att göra det mycket tuffare för alla att stjäla dina känsliga uppgifter.

Idaho har inga professionella idrottslag, men det betyder inte att du skulle vara fri från blockader. Några av de högskolesteam som du kan ha problem med är Boise State, University of Idaho Vandals och mer. Om du besöker ett av dessa campus kommer du att stöta på geobegränsningar. Lösningen för att komma runt sportblock och brandväggsbegränsningar är att använda ditt VPN och ansluta till en annan plats. Det kommer att förhindra att programvaran blockerar dig baserat på var du är.

Vad är den bästa VPN för Idaho?

För att besvara den frågan, låt oss ta en titt på några faktorer. Den viktigaste faktorn handlar om säkerhet, så vi listar de första. Som sagt kommer du också se andra faktorer. Här är de som vi använde:

 • VPN-servrar som fungerar bra i Idaho och det omgivande området
 • Stark kryptering för att skydda integriteten när du är i staten
 • Leverantörer där du hittar en policy för no-loggar för användare
 • Stort och stabilt nätverk som hjälper dig att eliminera tappade anslutningar
 • Möjligheten att avblockera geobegränsningar i Idaho
 • Mobilappar och support för Amazon Firestick-enheter

Låt oss titta närmare på vår lista över de bästa VPN-tjänsterna för Idaho:

1. Bästa VPN för Idaho: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du behöver inte välja en specifik server. Istället väljer klienten den snabbaste servern på din valda plats. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Det kan hända att det finns problem med servrar i området. Välj bara fliken “Alla”, öppna USA och öppna sedan Salt Lake City. Just nu kan du välja servrar där. Vi anslöt till en server i Salt Lake City och testade till Boise, Idaho Falls och Rexburg. Hastigheten var utmärkt på över 126 Mbps i alla 3 städer.

ExpressVPN Idaho hastighetstest

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka garanti.

Visa ExpressVPN-erbjudanden

2. Bästa VPN för Idaho: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 3,49 per månad (70% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

NordVPN är värd för ett antal servrar i Salt Lake City. Från konsolen, genom att klicka på de tre horisontella prickarna till höger om landet, kan du hitta serverområdet och se procenttal för tillgängliga servrar. Vi anslöt till en VPN-server i Salt Lake City, Utah, och testade hastigheten till Boise, Idaho Falls och Rexburg. Hastigheten var mellan 108 Mbps och 124 Mbps.

NordVPN Idaho hastighetstest

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst från bara $ 3,49 per månad med ett 3-årigt medlemskap.

Se NordVPN-erbjudanden

3. Bästa VPN för Idaho: IPVanish

IPVanish

Registrera dig i 12 månader för bara $ 4,87 per månad (60% rabatt)

IPVanish erbjuder flera servrar i området, så du bör inte ha några problem där. Du kan dock förvänta dig snabb hastighet på platser i flera delar av världen också. På grund av det väljer vi IPVanish som ett av våra alternativ för att använda när vi är i Idaho.

Förutom en hel del täckning i olika europeiska regioner är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Nätverket producerar stora hastigheter och de fungerar bra i våra hastighetstester. Du kan välja en plats eller en enskild server från rullgardinsmenyn.

Vi nämnde just att IPVanish har servrar över hela regionen och att de alla är tillgängliga för dig. Om du råkar se en server som har bokstaven “a” som en del av dess servernamn, är de de snabbaste i nätverket. Vi anslöt till en IPVanish-server i Salt Lake City och testade den till Boise, Idaho Falls och Rexburg. Resultaten sträckte sig från 123 Mbps upp till 125 Mbps.

IPVanish Idaho hastighetstest

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad åtkomst till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer för $ 7,50 per månad eller $ 58.49 per år. Det fungerar till bara $ 4,87 per månad på årsplanen. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Visa IPVanish-erbjudanden

Du bör nu se några bestämda fördelar med att använda ett VPN när du är i Idaho och varför det betyder något. Om du vill ha andra alternativ kan du titta på leverantörerna på vår topp 10 VPN-lista. Trots att de alla fungerar bra, tog vi våra val baserade på flera faktorer för att optimera dem för Idaho. Oavsett vilka typer av planer du har när du besöker staten är VPN-skydd en bra idé. Genom att använda vår guide kan du skydda din integritet och hjälpa dig att fatta bästa möjliga beslut för att hjälpa dig att nå dina mål.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map