Bästa VPN: er för Florida

floridaFlorida är en kuststat som ligger i den sydöstra delen av USA. Medan det är rankat som 22: e i området, är det rankat 3: e i USA för befolkning med ett totalt antal på drygt 21,3 miljoner. Statens varma väder och många attraktioner och aktiviteter gör det till ett populärt ställe att bo och besöka. Om du planerar att vara en av dessa invånare eller besökare är det avgörande att du använder ett VPN om du ska använda offentlig WiFi. Vi kommer att ta itu med orsakerna bakom det på ett ögonblick. Först bör du titta på vår lista över den bästa VPN för Florida.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 3.33PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75PIA80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Kryssruta

Naturligtvis finns det många saker att besöka i staten. Några av dem inkluderar stränder vid Atlantkusten och Mexikanska golfen, museer, djurparker och djurparker, ett antal nöjesparker (särskilt i Orlando-området), golfbanor, ett rymdcentrum (Cape Canaveral) och mycket mycket mer. Praktiskt taget allt du kan tänka dig att göra, kan du göra det i staten.

Oavsett vilka skäl du har för att besöka Florida, finns det en god chans att du kommer att sluta använda offentlig WiFi vid någon tidpunkt. Eftersom de flesta människor reser med mobila enheter eller bärbara datorer är det lätt att se. Offentlig WiFi är bra så länge du använder ett VPN. Det beror på cyberbrottslingar. Som den åttonde tätaste staten kan du satsa på att det finns minst ett fåtal människor som väntar på att dra fördel av utsatta mål. Ingen vill vara i fara. Genom att ansluta till ett VPN skapar du en säker och krypterad anslutning till en server du vill använda. Det gör det mycket svårare för tjuvar att kompromissa med dina känsliga uppgifter.

Det andra skälet till att du kanske vill använda ett VPN är att hjälpa dig att komma runt blackouts och geo-restriktioner. Det finns en hel del toppidrottssporter i staten. Om du är i samma område och hellre vill titta på spel eller matcher online istället för TV: n kommer du att blockeras från att se några hemstadslag online. TV-leverantörer har exklusiva rättigheter till dessa spel om de är “på marknaden”. Det kan definitivt vara frustrerande att försöka strömma ditt favoritlag online om det är regionalt svart. Utöver detta kan företag, länder och institutioner också blockera innehåll. För alla inom eller utanför ett riktat område kan dessa geobegränsningar definitivt orsaka problem. Genom att använda en VPN för att ansluta får du blockeringsprogramvaran att tro att du befinner dig någon annanstans. På så sätt kan du få tillgång till det innehåll du vill se som du brukar göra.

Det är de två bästa orsakerna till att använda ett VPN i Florida, men du kan hitta andra användningsområden när du registrerar dig för service. Från att skydda din integritet medan du är på offentlig WiFi till att komma runt blackouts, brandväggar eller geo-block, att använda en VPN är en bra idé. Nu när vi har berättat om användningarna ska vi titta på våra betygsriktlinjer.

Vad är den bästa VPN för Florida?

Vår lista över de bästa VPN: erna för Florida är baserad på följande kriterier:

 • Hastighet för Florida-baserade VPN-servrar testade till Jacksonville, Miami och Tampa
 • Vi fokuserade på de snabbaste och mest pålitliga nätverken i Florida
 • Ingen av VPN: n som vi valde behåller loggar. Det är alla VPN utan logg
 • Möjlighet att avblockera geo-restriktioner för att strömma levande sportevenemang
 • Stark kryptering för att säkerställa din integritet online
 • iOS / Android-appar och support för Amazon Firestick

Låt oss hoppa direkt in och titta på de bästa VPN: erna för Florida:

1. Bästa VPN för Florida: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du behöver inte välja en specifik server. Istället väljer klienten den snabbaste servern på din valda plats. Välj bara fliken “Alla”, öppna USA och välj sedan Miami. Just nu kan du välja servrar där. När vi anslöt till en VPN-server i Florida testade vi hastigheter i Jacksonville, Miami och Tampa. Alla tre platserna resulterade i nedladdningshastigheter mellan 210 Mbps och 225 Mbps. ExpressVPN var den snabbaste VPN i hela Florida.

ExpressVPN Florida hastighetstest

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd för spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Florida: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 3,49 per månad (70% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

NordVPN är värd för ett antal servrar i Miami. Från konsolen, genom att klicka på de tre horisontella prickarna till höger om landet, kan du hitta serverområdet och se procenttal för tillgängliga servrar. Vi anslöt till en server i Florida och testade hastigheten till Jacksonville, Miami och Tampa. Resultaten var bra med hastigheter från 149 Mbps till 161 Mbps.

NordVPN Florida hastighetstest

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för Florida: PIA

Privat internetuppkoppling

Registrera dig i 12 månader för bara $ 3,33 per månad (72% rabatt)

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 29 länder. Som ni kan se nedan har PIA-teamet organiserat sina servrar efter region, land och stad. Serverplatserna listas i alfabetisk ordning per land.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

PIA erbjuder en Windows-klient och andra appar som är enkla och enkla att använda. Du vill dock inte underskatta det. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer för att hjälpa dig hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet. Vi anslöt till en VPN-server i Florida och testade vår hastighet i Jacksonville, Miami och Tampa. Hastigheten varierade från 90 Mbps till 127 Mbps.

PIA Florida hastighetstest

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat tillgång till Internet erbjuder medlemmarna en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

4. Bästa VPN för Florida: CyberGhost

Cyberghost

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,75 per månad (79% rabatt)

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda teamet även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

Eftersom vi ville testa en server i Florida, öppnade vi Windows-klienten och utökade gränssnittet. Därifrån vill du klicka på fliken “Alla servrar” om den inte redan är aktiv. Rulla ner till USA och klicka till höger om stjärnan. Detta kommer att få en fullständig lista över servrar i USA. CyberGhost-nätverket innehåller flera servrar i Miami. Vi anslöt till en av dem och testade till servrar i Jacksonville, Miami och Tampa med hastigheter från 60 Mbps upp till 118 Mbps.

CyberGhost Florida hastighetstest

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök CyberGhost

5. Bästa VPN för Florida: IPVanish

IPVanish

Registrera dig i 12 månader för bara $ 5,20 per månad (57% rabatt)

IPVanish erbjuder flera servrar i området, så du bör inte ha några problem där. Du kan dock förvänta dig snabb hastighet på platser i flera delar av världen också. Därför väljer vi IPVanish som ett av våra alternativ för att använda när vi är i Virginia.

Förutom en hel del täckning i olika europeiska regioner är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Nätverket producerar stora hastigheter och de fungerar bra i våra hastighetstester. Du kan välja en plats eller en enskild server från rullgardinsmenyn.

Vi nämnde just att IPVanish har servrar över hela regionen och att de alla är tillgängliga för dig. Om du råkar se en server som har bokstaven “a” som en del av dess servernamn, är de de snabbaste i nätverket. Vi testade en IPVanish-server i Miami till servrar i Jacksonville, Miami och Tampa och fann hastigheten mellan 110 Mbps och 142 Mbps.

IPVanish Florida hastighetstest

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad tillgång till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer. Du kan till och med ställa in din router för att skydda alla enheter i ditt nätverk. VPN-tjänsten är ganska populär bland Kodi-användare. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

Om du vill titta på några alternativ för delstaten Florida kan du gärna titta på vårt topp 10 VPN lista. Du borde dock inte behöva göra det. Vi baserade våra val på säkerhet, hastighet, pålitlighet, pris och serverplatser. Vi letade också specifikt efter leverantörer med servrar i Florida och regionen. På så sätt kan du få de bästa hastigheterna som möjligt. Alla våra nämnda tjänster har fantastiska nätverk, så det finns inget dåligt val. Om du planerar att strömma något slags innehåll är hastigheter mycket viktiga. Genom att använda vår guide kan vi hjälpa dig att fatta rätt beslut för dina behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map