Windscribe Review

Låt oss börja vår Windscribe-granskning genom att notera att de är en ny VPN-leverantör som är baserad i Ontario, Kanada. Trots att de bara var ungefär ett år gammal har de påverkat internetens integritetsutrymme. Detta beror på ett par olika saker. För det första anser Windscribe att det är allas rätt att ha ett gratis och öppet internet och fortfarande kunna skydda din integritet online. För det andra har de antagit en tvåpolig strategi för att skydda din integritet och anonymitet online.


Windscribe Review

För detta ändamål erbjuder de och rekommenderar att du installerar lämplig webbläsarproxyutvidgning samt Windscribe VPN-tjänst. De tillhandahåller stark kryptering för deras VPN för att förhindra att dina data fångas upp av tredje parter. Dessutom inkluderar Windscribes webbläsartillägg adware- och tracker-blockerare tillsammans med möjligheten att “dubbelhoppa” för att öka din integritet på Internet.

Prissättning och specialerbjudanden

Windscribe använder en mycket enkel prismodell för sin betalda Pro VPN-tjänst. Erbjudandet både prenumerationer per månad och år. Du kan få en månad av deras tjänst för $ 9,00. Liksom många andra leverantörer erbjuder de en rabatt om du köper det långsiktiga, årliga paketet. Detta innebär att du kan få ett år av deras tjänst för $ 7,50 per månad, faktureras som en årlig betalning på $ 90,00. Detta sparar cirka 17% av det vanliga månatliga priset.

Windscribe prissättningWindscribe Pro VPN-tjänsten erbjuder följande funktioner:

 • Tillgång till servrar på över 40 olika platser
 • Obegränsad nedladdning
 • Obegränsade samtidiga enheter
 • Säker datakryptering från din favorithotell
 • IP-adressmaskering
 • P2P-trafik är tillåten
 • Kunder för de flesta stora operativsystemplattformar
 • Proxy-webbläsarförlängningar för Chrome, Foxfire och Opera

Windscribe erbjuder olika sätt att betala för sin Pro VPN-tjänst. De accepterar VISA, MasterCard och American Express. Du kan också betala via Paymentwall. Om du gillar att hålla dina online-köp allt på en central plats accepterar de också PayPal. Slutligen, om större anonymitet är något du söker, kan du betala för tjänsten med hjälp av Bitcoin.

Gratis VPN-konto

Windscribe tillhandahåller en gratis VPN-tjänst som möjliggör 10 GB bandbredd per månad. Gratis tjänsten är också begränsad till åtta länder och endast en registrerad enhet. Detta kommer antagligen att vara acceptabelt för dem som bara ibland använder VPN, men inte för dem som använder dem regelbundet.

Förutom den gratis tjänst som Windscribe erbjuder, har de en 3-dagars pengarna tillbaka-garanti. För att få din återbetalning måste du begära det skriftligen till deras supportpersonal inom tre arbetsdagar efter ditt prenumerationsdatum. Dessutom måste du inte ha använt mer än 10 GB i global bandbredd. Vi anser att detta är något begränsande jämfört med garantier som erbjuds av många andra leverantörer men detta kompenseras av deras gratis tjänst som du kan använda för att testa dina enheter innan du prenumererar.

Besök Windscribe

Windscribe Network and Server Locations

Windscribe-nätverket består av över 40 platser i cirka 38 länder. Dessa länder är spridda över hela Nord- och Sydamerika, Europa, Asien, Afrika och Oceanien. Dessa inkluderar populära destinationer som USA, Nederländerna, Kanada och Storbritannien. Den fullständiga listan över länder som du kan ansluta är enligt följande:

 • Afrika – Egypten, Sydafrika
 • Asien – Hong Kong, Indien, Japan, Singapore, Sydkorea, Taiwan
 • Europa – Österrike, Belgien, Bulgarien, Tjeckien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Ungern, Irland, Italien, Lettland, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Polen, Rumänien, Ryssland, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Ukraina, Storbritannien
 • Oceania – Australien, Nya Zeeland
 • Nordamerika – Kanada (öst), Kanada (väst), Mexiko, Förenta staterna (öst) Förenta staterna (centrala), Förenta staterna (väst)
 • Sydamerika – Brasilien

Det här är inte så många platser som några av de större VPN-tjänsterna men det ger dig tillgång till några av de mest populära destinationerna och servrarna på sex stora kontinenter. Eftersom Windscribe är en ny leverantör, expanderar den fortfarande till nya platser.

Integritet

Windscribe använder sina egna DNS-servrar och säger att de har en strikt ingen permanent loggpolicy. Här är ett utdrag från deras webbplats:

När du använder vår tjänst

Vi lagrar den totala mängden bandbredd som ditt konto har förbrukat under en månad som återställs varje månad på dagen för din registrering. Detta används för att upprätthålla begränsningar av fritt nivå samt för att förhindra missbruk. Vi lagrar inte historisk användning. Vi lagrar inte anslutningsloggar, IP-tidsstämplar eller webbplatser som du besöker (vi är övertygade om att en webbläsarhistorik bör tas till ens grav).

När du är aktivt ansluten till en server

Under din anslutnings längd lagrar vi följande data på en tillfällig plats: OpenVPN-användarnamn, VPN-server ansluten till, tid för anslutning, mängd data som överförts under sessionen. Denna information går ut och kastas inom tre minuter efter avslutad session.

Som ni ser lagrar de viss tillfällig sessioninformation för normal servicedrift men den förstörs 3 minuter efter att VPN-sessionen är slut. Medlemmar delar också IP-adresser på servrar vilket gör det svårare att spåra användarnas åtgärder när de använder tjänsten. Du bör granska den här informationen själv. Det finns i deras sekretesspolicy. En strejk mot dem är att de är belägna i Ontario, Kanada, som är medlem i “5 Eyes” -alliansen mellan länder som delar övervakningsinformation. De säger emellertid följande för att lindra detta:

Begäran om användardata

Eftersom vi lagrar det absoluta minimum för en kund att faktiskt använda vår tjänst, skulle varje begäran om användardata ge inget värde. Vi lagrar inga loggar på vem som använde vilken IP-adress, så vi kan inte binda användaraktivitet till en enda användare.

Besök Windscribe

säkerhet

Windscribe erbjuder endast OpenVPN-protokollet för alla produkter utom iOS-enheter som använder det inbyggda IKEv2-protokollet. Detta är dock bra eftersom OpenVPN är öppen källkod och allmänt betraktas som ett av de säkraste VPN-protokollen som finns. Som en extra bonus är det också en av de snabbaste. Användardata krypteras med AES 256, med SHA 512 för dataverifiering och RSA 4096 för handskakning av sysslor. IKEv2 anses också vara ett av de bästa VPN-protokollen för iOS. Deras tjänst blockerar IPv6-förfrågningar på klientnivå och inkluderar också DNS-läckskydd. Windscibe tillhandahåller också en funktion som vanligtvis finns på high-end VPN-tjänster, en inbyggd kill switch. Vi kommer att undersöka några av dessa funktioner mer detaljerat i det praktiska avsnittet i denna Windscribe-granskning.

Förutom datasäkerhet och sekretess som erbjuds av Windscribe Pro VPN, har du också tillgång till deras webbläsarutvidgningar. Att använda dessa tillägg, tillsammans med VPN-tjänsten, hjälper dig att göra mer anonym när du surfar på Internet. Chrome-tillägget kommer att undersökas mer detaljerat i det praktiska avsnittet i vår översyn.

Stöd

Windscribe-support sker via ett biljettsystem med olika väntetider. De har en liten kunskapsbas av lösta problem och generella vanliga frågor om deras VPN-tjänster och proxy-tillägg. Det innehåller också ett avsnitt med guider som hjälper till att konfigurera sin tjänst på olika plattformar. Några av dessa guider är videor. De har också en närvaro på socialt nätverk på Facebook och Twitter som uppdateras regelbundet.

Besök Windscribe

Hands-On Testing av Windscribe

Även om Windscribe för närvarande inte har egna anpassade programvaruklienter för Android eller Linux, kan deras Pro VPN-abonnenter komma åt tjänsten genom att manuellt installera OpenVPN för Ubuntu eller ladda ner StrongSwan-klienten för Android-enheter. Guider till detta finns i supportområdet på deras webbplats.

Windscribe har utvecklat kundanpassade programvaruklienter för Windows och Mac OS X. Klienten för Windows kommer att fungera med Windows XP, Vista, 7, 8 och 10. Mac-klienten kräver OS 10.8 och senare. De har också en app för iOS som kräver iOS 8.0 eller senare. Dessutom har de webbläsarförlängningar för Google Chrome, Opera och Firefox. Det här avsnittet i vår Windscribe-granskning kommer att undersöka Windows-klienten och Google Chrome-proxytillägget mer i detalj.

Komma igång med Windscribe Service

När du kommer till registreringssidan för Windscribe erbjuds du ett val att ladda ner gratistjänsten för din plattform eller köpa det paket du väljer. Om du bestämmer dig för att köpa ett prenumeration klickar du på knappen “Köp”. Windscribe låter dig först skapa ett gratis konto och sedan öppna din kontoöversikt. Härifrån kan du klicka på “Uppgradera” -knappen som öppnar en sida där du kan välja din Windscribe Pro-tjänsttermin och ange informationen för att slutföra ditt köp.

Skapa kontot

Ladda ner Windscribe-programvaran först för din plattform. När du installerar och startar den för första gången ser du en bild som den som visas nedan. Om du ännu inte har skapat ett gratis konto, klickar du på “Nej” kommer du till deras webbplats för att skapa ett. Du kommer att se två alternativ för att skapa ditt gratis konto. Om du väljer att inte ange en e-postadress kommer ditt gratis konto att begränsas till 2 GB bandbredd per månad. Om du väljer alternativet “10 GB gratis” och sedan levererar och e-post kommer du att öka din månatliga bandbredd till 10 GB.

Windscribe Free Accout SetupNär du skapar ett konto riktas du till en sida där du kan uppgradera ditt konto till Windscribe Pro om du vill. Annars kan du återgå till klientprogramvaran och ange din nya kontoinformation.

Använda Windscribe Windows-klienten

Nu när du redan har skapat ett konto klickar du bara på “Ja” på den första bilden ovan. Detta visar inloggningsskärmen och påbörjar aktiveringsprocessen för Windscribe. Ange ditt konto “Användarnamn”, “Lösenord” och klicka sedan på knappen “Logga in” för att avsluta klienten för första gången. När programvaran öppnas väljer du menyikonen (3 horisontella staplar) för att visa Windscribe-menyn. Menyn har följande fem alternativ:

 • Hjälp mig! – detta tar dig till supportsidan på Windscribe-webbplatsen där du kan se installationsguider, vanliga frågor eller skapa en supportbiljett.
 • Inställningar – inställningar för val av användare som vi kommer att undersöka senare i detta avsnitt.
 • Mitt konto – detta öppnar din kontosida.
 • Logga ut – Om du väljer att logga ut måste du ange dina inloggningsuppgifter nästa gång du öppnar Windscribe.
 • Avsluta Windscribe – avsluta Windscribe-klienten men behåll din inloggningsinformation.

Ställa in Windscribe Windows-klienten

Låt oss nu titta närmare på Windscribe Windows-klientinställningar. Dessa kan delas in i följande två avsnitt:

 • Allmänna Inställningar
  • Lansering vid start, Anslut automatiskt till den senast använda anslutningen, Minimera till bricka – Om du ställer in dessa startar klienten och ansluter dig till din favoritplats när Windows startar. Detta är användbart om du vanligtvis ansluter till en viss plats.
  • Tillåt LAN-trafik om brandväggen är aktiv – låter dig kommunicera med andra enheter i ditt lokala nätverk även om du inte är ansluten till Windscribe VPN-tjänsten.
  • Visa notifikationer – användbart för meddelanden och uppdateringsinformation.

Skapa Windows-klientstart och inställningar

 • Anslutningsinställningar
  • brandvägg (“Kill switch”) – Detta låter dig styra hur brandväggen beter sig när den är på.
   • Automatisk (standard) – brandväggen kommer att vara på när du ansluter och fungerar som en dödsbrytare om anslutningen av misstag faller. Brandväggen stängs dock automatiskt av om du manuellt lämnar klienten med “logga ut” eller “avsluta” från klientmeny.
   • Manuell – manuellt stänga av och slå på brandväggen.
   • Alltid på – Internet kommer att inaktiveras om du inte är ansluten till Windscribe VPN-tjänsten (ställ aldrig in om du inte har kunskap om kill-switch-mekanismen).
  • Protokoll – OpenVPN
   • UDP (standard) – snabbast och bäst för de flesta; använder port 443.
   • TCP – långsammare men stabilare använder port 1194.
   • Smygande – användbart om du får fel, särskilt med kinesiska och andra regeringsbrandväggar; använder Stunnel på port 8443.
  • Proxyinställning
   • Automatisk (standard) – låt programvaran upptäcka din proxy.
   • Ingen – ingen fullmakt närvarande.
   • HTTP eller SOCKS – manuellt ställa in din proxyinformation.
  • API-upplösning
   • Automatisk (DNS) – detta är standard och bäst för de flesta användare.
   • Manuell IP – ställ bara in om du förstår vad du gör.

Använda Windscribe Windows-klienten

Nu när vi har undersökt installationen och installationen av Windscribe-klienten för Windows, låt oss ta en titt på hur du ansluter till deras tjänst med den. Windscribe kommer som standard till den “bästa anslutningen” platsen som kommer att ansluta dig till den snabbaste VPN-servern närmast din nuvarande plats. Om du klickar på omkopplaren på huvudanslutningsskärmen kommer du att koppla bort dig från din nuvarande VPN-server. IP-adresser redigeras från alla bilder. Denna bild illustrerar denna process.

Winscribe Windows-klientanslutningDu kommer att märka att Windscribe har gjort det enkelt att se anslutningstillståndet genom att visa det anslutna klientläget i blått och det frånkopplade tillståndet i grått. Det anslutna tillståndet visar också din nya virtuella IP-adress. Den frånkopplade visar din riktiga IP-adress. Observera att programvaran också visar din återstående bandbredd. Detta ersätts av ordet Pro när du loggar in med ett betalt konto eftersom det inte har någon gräns. Slutligen kan du se att brandväggen automatiskt stängs av eller på. Detta beror på att det är inställt för automatisk i inställningarna.

Det är enkelt att byta platser och få en ny virtuell IP. Klicka helt enkelt på nedåtpilen till höger om din sista plats så kommer vallistan att släppas. Om du klickar på en plats från den här listan kommer du att ansluta till en Windscribe VPN-server i det landet. Denna process illustreras genom anslutning till Storbritannien.

Windscribe Client Location Selection

Som du kan se har Windscribe gjort det mycket enkelt för Windows-användare att konfigurera och ansluta till deras VPN-tjänst. Om du normalt ansluter till en specifik plats gör de det enkelt att ställa in klienten att automatiskt starta och ansluta till den när du öppnar Windows. De flesta preferenser är standard för optimala inställningar och vi rekommenderar att du lämnar dem som inställda. Ändra dem bara om du har problem med anslutningar. Att ändra virtuella platser är lika enkelt. Välj bara en annan plats för att byta servrar och ta emot en ny virtuell IP från den.

Besök Windscribe

Använda Chrome-förlängningen Windscribe

Installera och aktivera Windscribe Chrome-tillägget

Om du ännu inte har ett konto kan du läsa föregående avsnitt “Komma igång med Windscribe Service” i vår Windscribe-granskning eftersom det här avsnittet antar att du redan har skapat ett konto. Logga in på Windscribe-webbplatsen från din Chrome-webbläsare och klicka på “Nedladdningar” på webbplatsmenyn. Från den här sidan klickar du helt enkelt på “Google Chrome” -knappen under webbläsarikonen. Detta öppnar Google Chrome Web Store där du sedan kan lägga till Windscribe-tillägget till din webbläsare. Välj knappen “Lägg till Chrome” och slutför processen.

Nu ser du Windscribe-ikonen till höger om adressfältet i din webbläsare. Om du klickar på den öppnas inloggningsskärmen så att du kan logga in på Windscribe-nätverket. Ange dina kontouppgifter och klicka sedan på knappen “Logga in”. Detta kommer att slutföra installationsprocessen.

Skapa inloggning för Chrome

När du loggat in på Windscribe ser du huvudanslutningsfönstret. Anslutningen är som standard ”Cruise control” och läget är inställt på samma sätt. Denna inställning växlar automatiskt platser för att få åtkomst till blockerat innehåll. Om du klickar på omkopplaren kopplar du bort webbläsaren från Windscibe-servern.

Ställer in tillägget Windscribe Chrome

Nedanför ser du Windscribs säkra länkgenerator. Om du klickar på “Kopiera säker länk” skapas en säker mikrolänk till webbplatsen du för närvarande surfar och kopierar den till urklipp. Vi kommer att diskutera detta mer detaljerat när vi granskar Chrome-tilläggsmenyn senare i vår Windscribe-granskning. Slutligen finns det en länk där du kan lägga till eller ta bort webbplatsen från din vitblocklista för annonsblockering.

Windscribe Chrome Extension Details

Om du klickar på pilen till höger om platsen öppnas platsfönstret där du manuellt kan ändra din Chrome-webbläsares virtuella plats. Om du till exempel klickar på “Kanada West” kommer du tillbaka till huvudfönstret med “Canada West” som nu visas som din anslutna plats. Observera också att läget nu är manuellt. Ovanstående illustration visar denna procedur.

Klicka på menyikonen (tre horisontella staplar) till vänster om huvudfönstret för att öppna Chrome-menyn Windscribe. Den här menyn har följande objekt:

 • Nya säkra länkar – genom att klicka på pilen till höger öppnas ett fönster med de säkra länkar som du har sparat över tid och låter dig kopiera dem till urklippet eller ta bort dem.
 • Integritetsalternativ – Klicka på pilen till höger för att öppna alternativen så att du kan undersöka och ändra dem. Dessa kommer att diskuteras mer detaljerat senare i detta avsnitt.
 • Hjälp mig! – öppna webbplatsen för Windscribe webbplats.
 • Mitt konto – öppnar din kontoöversikt.
 • uppgradering – öppnar Winscribes webbplats så att du kan uppgradera till ett betalt konto.
 • Logga ut – loggar dig ut från tillägget och stänger din anslutning. Observera att du måste logga in nästa gång du öppnar tillägget.

Windscribe Chrome Extensions Menu and Privacy

Låt oss nu titta närmare på sekretessinställningarna för Windscribe Chrome-tillägget. Du kan ställa in följande alternativ:

 • Asocial (standard: av) – om du slår på detta alternativ kommer sociala knappar att tas bort från webbplatser som webbläsaren har åtkomst till. Detta är i experimentell beta just nu.
 • Ospårbar (standard: på) – om du ställer in detta blockeras kända trackers och beacons på de webbplatser du besöker.
 • Annonsblockerare (standard: på) – blockerar annonser i din webbläsare vilket kan minska sidbelastningstiderna för vissa webbplatser.
 • Delad personlighet (standard: av) – roterar webbläsaragenten som skickas från din webbläsare vilket kan hjälpa dig att undvika spårning över tid.
 • Hantera vitlista – ett annat sätt att lägga till och ta bort webbplatser från din vitlista.

Använda tillägget Windscribe Chrome

Nu när vi har undersökt hur du konfigurerar och använder tillägget Windscribe, låt oss ta en titt på det i aktion. För det här exemplet kommer vi att använda den fria ordbokssidan. Lägg märke till när du besöker webbplatsen utan tillägg, den visar en bannerannons och en annan annons på höger sida. Detta gör att webbplatsen laddar långsammare.

Låt oss nu använda den säkra länkskaparen för att skapa en säker länk till webbplatsen. När du skapar länken öppnas ett fönster som innehåller olika alternativ för den. Du kan också spara länken från det här fönstret. Öppna nu ordbokssidan genom att klistra in den här länken i din webbläsare. Detta öppnar en skärm som den mittre nedan. Det ger webbplatsen en integritetsgrad och visar antalet analyser, spårare, annonser och andra som finns på webbplatsen innan du fortsätter till den. Den här webbplatsen har totalt tolv och är rankad som “F”. Den kommer då att erbjuda att fortsätta säkert på webbplatsen och tillämpa dina aktuella sekretessinställningar på den.

Windscribe Proxy-förlängning i aktion

Den sista bilden ovan visar samma ordbokwebbplats med dessa inställningar tillämpade. Observera att banners och höger sida-annonser inte längre finns. Den här sidan laddas mycket snabbare utan dessa annonser. Att skapa en säker länk är valfritt och bara för dina egna informationsändamål.

Som du ser är Windscribe-proxyförlängningen lätt att installera och konfigurera. Standardalternativen är bra för de flesta användare. Du kan ställa in din proxy manuellt eller så kommer den eller använda standardinställningen för automatisk upptäckt. Om du använder den kommer du att få en virtuell IP och säkra dina data när du använder din Chrome-webbläsare. Det kommer också att skydda din integritet genom att blockera annonser, fyr och spårningsprogram. Detta hjälper till att ladda webbplatser som du besöker snabbare. Cruise control-inställningen hjälper dig automatiskt att övervinna censur när du surfar på Internet. Om du använder den i samband med Windscribes VPN för Windows kan du aktivera dubbla humle vilket kan göra det ännu svårare för tredje part att spåra dina webbläsarvanor.

Besök Windscribe

Windscribe VPN Speed ​​Test

Nu är det dags att testa resultatet för Winscribe VPN. Detta test kördes med deras Windows Pro VPN med standardinställningar. Resultaten indikerar att hastigheten på deras VPN är acceptabel för de flesta applikationer. När det gäller hastighetsförlust handlade det om genomsnittet. Som alltid är det en viss minskning i prestanda på grund av krypteringsomkostnaderna.

Windscribe Speed ​​Test

Hastighetstestet visar att den krypterade anslutningen sänkte vår bas ISP-nedladdningshastighet från 27,46 Mb / s till 22,54 Mb / s. Detta är en nedgång på cirka 17,9% till en server i New York City, NY. Denna minskning i hastighet är emellertid acceptabel för extra säkerhet och integritet som tillhandahålls av Windscribe VPN-tjänsten. Vi vill också notera att hastigheterna från gratistjänsten var långsammare men jämförbara med andra gratis VPN-skivor som vi har granskat.

Slutsatser

Windscribe är en ny VPN-tjänst som erbjuds av Windscribe Limited, ett kanadensiskt baserat företag. Det erbjuder både gratis och betald VPN-åtkomst. Denna tjänst har verkat ungefär ett år men har vuxit mycket snabbt. Delvis beror detta på att de tror att alla har rätt till ett öppet och säkert internet. Vid byggandet av denna tjänst har de använt en tvåsträngad attack. De utvecklade en VPN-tjänst för att kryptera all din Internet-trafik och ändra din virtuella plats. Windscribe anser dessutom att användning av ett VPN i sig inte är tillräckligt för att skydda din integritet online. Följaktligen har de också utvecklat webbläsarens proxy-tillägg som innehåller annons-, fyr- och trackerblockerare. De känner att användning av dessa två produkter tillsammans kan bidra till att öka din integritetsnivå när du surfar på Internet.

Windscribe är baserat i Kanada som är en känd medlem i “5 Eyes”. För att motverka detta uppger de att någon dataförfrågan inte skulle innehålla användbar data eftersom de inte lagrar några loggar eller annan information som gör det möjligt att knytas till någon specifik användare. Det loggar inte specifika webbplatser eller frågor från sina kunder men det lagrar bandbreddinformation för deras fria användare för att övervaka gränser. De lagrar också viss tillfällig sessioninformation för vanliga VPN-operationer. Denna sessioninformation förstörs tre minuter efter att din session är slut. Om du vill ha mer information om detta, läs deras sekretesspolicy.

De har Windows- och Mac OS X-programvaruklienter. Windscribe erbjuder också proxy-tillägg för webbläsare Chrome, Foxfire och Opera. De har också en app för iOS-enheter. Dessa kan användas av både gratis och betalda tjänster. Windscribe VPN Pro-abonnenter kan använda tjänsten på Linux och Android genom att manuellt installera programvara för den.

Alla deras VPN-programvaror men iOS-appen använder OpenVPN-protokollet. IOS-appen använder IKEv2. Dessa anses allmänt vara utmärkta val för VPN-tjänster av de flesta leverantörer. Datakryptering använder AES 256, med SHA 512 för datainterifiering, och RSA 4096 för handskakningsändamål. Detta innebär att du kan vara säker på att all din Internet-trafik är säkert krypterad av Windscribe VPN-tjänsten. Deras klient har också en inbyggd kill-switch, blockerar IPv6-förfrågningar och ger DNS-läckskydd.

Windscribe-supporten tillhandahålls av ett e-postbiljettsystem. De har en liten FAQ-databas som består av allmän VPN-information om alla tjänster de erbjuder och några svarade på supportfrågor. Deras sociala närvaro på Facebook och Twitter uppdateras regelbundet med nyheter om deras tjänst.

Det vi gillade mest med tjänsten:

 • De erbjuder programvaruklienter för Windows och Mac OS X
 • De tillhandahåller en mobilapp för iOS.
 • Windscribe erbjuder proxy-tillägg som innehåller integritetsinställningar för att blockera annonser, beacons och spårningsprogramvara för webbläsare Chrome, Firefox, Opera.
 • De erbjuder en gratis VPN-tjänst.
 • De accepterar Bitcoin-betalningar.

Idéer för att förbättra tjänsten:

 • Släpp en anpassad Android-app för alla.
 • Lägre betalda servicekostnader eftersom det är lite mer än jämförbara tjänster.
 • Lägg till en chattfunktion för support.
 • Lägg till mer information om deras servernätverk på deras webbplats, inte bara platser.

Windscribe-användare har tillgång till servrar i Nord- och Sydamerika, Östra och Västeuropa, Afrika, Asien och Oceanien. De har en gratis tjänst och en 3-dagars pengarna-tillbaka-garanti för sin betalda VPN-tjänst så att du kan testa den själv. Gå vidare och prova. Om du upptäcker att Windscribe passar dina behov för ett VPN kan du registrera dig från bara $ 7,50 per månad.

Besök Windscribe

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map