VPNSecure.me granskning

Detta är min recension av VPNSecure.me som är märkt som VPN.S Secure Networks som startade i säkerhetsutrymmet 2011. De finns i Queensland, Australien. Deras mål är att förse användare med ett öppet och säkert internet. För att uppnå detta erbjuder de VPN, SSH och HTTP Proxy-tjänster. Dessa tjänster hjälper till att upprätthålla din integritet, anonymitet och säkerhet när du surfar på internet. Dessutom har de också en smart DNS-tjänst som låter dig titta på innehåll från några av dina favoritströmmande media-kanaler genom att ta bort irriterande geo-block på dem.


VPNSecure.me granskning

Prissättning och specialerbjudanden

VPNSecure tillhandahåller ett antal tjänster inklusive VPN, SSH (krypterad proxy), HTTP Proxy (ingen kryptering – bara en IP-adress) och Smartere DNS. En VPN kommer att kryptera all trafik och passera den genom en säker tunnel. SSH å andra sidan kommer att skapa en säker tunnel endast för de applikationer som du ställer in för att använda den. Det kallas ofta “fattiga människans VPN”. En HTTP-proxy fungerar bara som en mellanhand mellan dig och Internet så att din IP är maskerad.

VPNSecure Service

VPN.S erbjuder många olika planer för de tjänster de tillhandahåller. Först och främst har de en grundläggande OpenVPN-plan. Denna plan inkluderar appar för mobila enheter, åtkomst till alla VPN-servrar i 41 länder över hela världen, OpenVPN-protokollet, HTTP Proxy-åtkomst och smartare DNS-åtkomst. Det marknadsförs med tre olika paket med längdlängd som inkluderar 1 månad, 6 månader och 12 månader. De har också en gratis 30-dagars OpenVPN-plan som begränsar din användning till 2 GB.

VPNSecure OpenVPN-prissättning

Liksom andra vi har granskat erbjuder VPNSecure ökande månatliga rabatter på deras OpenVPN när termen ökar. Följaktligen kan du få en månad av deras tjänst för $ 9,95 per månad, 6 månader för $ 8,30 per månad och 12 månader från bara $ 7,50 per månad. Därför, om du registrerar dig för ett år, är det som att få tre månader av tjänsten gratis.  De erbjuder också en plan som inkluderar OpenVPN och PPTP som du kan få för bara $ 9,16 per månad. Om du behöver det har de också OpenVPN och SSH Socks-planer som har dedikerade IP-adresser för cirka $ 10,00 mer per månad.

Nedan visas en delmängd av de andra serviceplanerna som de erbjuder förutom deras standardplan. Endast PPTP-planen är en krypterad VPN-plan. HTTP Proxy är bara en ändring av IP-adressen för dina applikationer som har konfigurerats för att använda den. Smartere DNS är den tjänst som gör att du kan få åtkomst till geo-blockerade strömmande mediekanaler. Det är också en okrypterad tjänst.

VPNSecure Övriga tjänster

Du kan få VPN med bara PPTP-protokollet för $ 7,95 per månad eller från bara $ 5,83 per månad under en tolvmånadersperiod. HTTP-proxy kan fås för $ 4,95 per månad eller bara 4,16 $ per månad om du prenumererar på tolv månader. Slutligen kan du titta på dina favoritkanaler för streamingmedier för $ 4,95 per månad eller bara $ 3,75 om du registrerar dig för 12 månaders tjänst. Som du kan se från denna korta genomgång av några av deras prissättning erbjuder VPNSecure ett brett utbud av serviceplaner.

Som med de flesta tjänster vi granskar görs alla betalningar som en enda betalning för hela löptiden. VPN.S accepterar de flesta kreditkort inklusive Visa, MasterCard, Discover och American Express. Du kan också betala med PayPal. Om du gör det kan du använda PayPal för att hantera dina kontobetalningar. Ytterligare betalningsalternativ inkluderar Perfect Money, Payza, CashU och Bitcoin. Att betala med Bitcoin gör att du kan förbli mer anonym.

Återbetalning erbjuds endast för dem som inte alls kan använda SecureVPN-tjänsten. Du måste ha uttömt alla vägar genom deras stöd och inte kunnat lösa problemet. Dessutom måste du inte ha använt mer än 50 MB bandbredd. Eftersom dessa återbetalningskrav är väldigt specifika, rekommenderar jag att du utnyttjar testet på två dagar innan du bestämmer dig för att prenumerera på längre.

Riskfri provperiod

VPNSecure tillhandahåller provkonton för deras standard VPN på OpenVPN, OpenVPN + PPTP-tjänster. Dessa konton är $ 2,00 för två dagars service. Försöken ger dig tillgång till den kompletta betalda tjänsten utan några begränsningar under provperioden. Detta innebär att du har full tillgång till alla deras servrar med obegränsad växling mellan dem. Jag rekommenderar att om du vill dra nytta av en av dessa att du provar OpenVPN + PPTP en, eftersom du kommer att kunna testa deras VPN-tjänst helt med den. Prövningskontot låter dig granska och utvärdera tjänsten som du har intresse av för att se om den passar dina behov innan du registrerar dig för ett längre konto. Om du betalar för prövningskontot med PayPal måste du avbryta kontot innan provperioden är slut om du bestämmer att tjänsten inte är för dig eller om du automatiskt faktureras för den återkommande månatliga planen. Om du betalar med andra metoder slutar rättegången helt enkelt efter provperioden.

Förutom testkontot för deras standard OpenVPN-tjänst erbjuder de också ett gratis begränsat bandbreddskonto som du kan använda för att testa deras tjänst. Jag tror dock att det här kontot är mer lämpat för en och annan VPN-användare. Den kan förnyas var 31: e dag och är begränsad till 2 GB bandbredd. Den förnyas inte automatiskt så du måste förnya den manuellt varje månad.

Besök VPNSecure

Nätverks- och serverplatser

VPNSecure har ett måttligt nätverk med över 53 servrar i 41 länder. Denna granskning fann att de har servrar i Asien, Centralamerika, Europa, Oceanien, Sydamerika och Nordamerika. Detta ger dem en närvaro i alla hörn av världen så att du kan komma åt deras tjänst från nästan var som helst. Eftersom de har platser över hela världen kan du förmodligen hitta en server nära dig för snabbare VPN-åtkomst oavsett din nuvarande plats. Det finns en begränsning. Australien 2-servern i Sydney är begränsad till 50 GB bandbredd per månad. Alla andra servrar har obegränsad åtkomst inklusive de andra australiska dem.

LänderServrarProtokollLogpolicy
4153OpenVPN, PPTPInga användarloggar

En lista över länder och städer som de har VPN-servrar i inkluderar följande:

 • Afrika
  • egypten – Kairo; Sydafrika – Kapstaden;
 • Asien
  • Hong Kong – Tsuen Wan; Indien – Noida; Israel – Petah Tikva; Japan – Komatsubara – Tokyo (2); ryssland – Moskva; Singapore – Singapore; Taiwan – Taichung; Kalkon – Istanbul;
 • Centralamerika
  • Costa Rica – San Jose; Panama – Los Santos;
 • Europa
  • österrike – Thorl; tjeck – Zlin; finland – Helsingfors; Frankrike – Roubaix; Tyskland – Steele; Island – Reykjavik; irland – Dublin; ö av man – Douglas; Italien – Marco; lettland – Riga; litauen – Siauliai; luxemburg – Steinsel; Moldavien – Chisinau; nederländerna – Amsterdam (2); polen – Szczyrk; portugal – Lissabon; rumänien – Chiajna; Spanien – Barcelona; Sverige – Stockholm; schweiz – Lausanne; Ukraina – Odessa; Storbritannien – Valley – Kent (2);
 • Oceania
  • Australien – Brisbane – Sydney – Melbourne; Nya Zeeland – Auckland;
 • Nordamerika
  • kanada – Montreal; mexico – Mexico City; Förenta staterna – Secaucus (2) – Los Angeles (2) – Denver (2)
 • Sydamerika
  • Brasilien – Sao Jose Do Rio Preto; Chile – Santiago;

Om du prenumererar på bara deras Smart DNS-tjänst har du tillgång till servrar i följande länder för streaming medietjänster:

 • Australien, Österrike, Tjeckien, Egypten, Finland, Frankrike, Tyskland, Hong Kong, Island, Irland, Isle of Man, Italien, Japan 3, Luxemburg, Nederländerna, Nya Zeeland, Panama, Portugal, Singapore, Spanien, Sverige, Schweiz, Ukraina, Storbritannien och USA.

Sekretess och säkerhet

VPNSecure har en ingen logg integritetspolicy. De säger “vår policy: INGEN LOGGING VPN inte nu, inte någonsin ..” Deras ställning på din personliga integritet sammanfattas av följande utdrag från deras integritetspolicy.

Det är VPNSecure Pty Ltd: s policy att respektera medlemmarnas integritet. VPNSecure Pty Ltd kommer inte att övervaka dig eller din användning av tjänsten, inklusive dess innehåll, utan ditt förhandsgodkännande, såvida inte VPNSecure Pty Ltd har anledning att tro att sådana åtgärder är nödvändiga för att: (1) följa lagkrav eller följa juridisk process; (2) skydda och försvara rättigheter eller egendom hos VPNSecure Pty Ltd (3) verkställa avtalet; eller (4) för att skydda sina andra medlemmars intressen.

När det gäller säkerheten för din internetinformation och surfvanor har VPN.S också täckt det. De erbjuder bara ett par protokoll inklusive OpenVPN och PPTP för att kryptera all din onlinetrafik och förhindra alla dina online-transaktioner från nyfikna ögon. Deras standardtjänst använder ett OpenVPN-protokoll på OpenSSL vars data skyddas av 128-bitars DES-CBC-kryptering med 2048-bitars som används för nycklar och kontrollkanaler i anslutningen. Deras SSH-tjänst använder OpenVPN TCP-protokollet med en liknande krypteringsstyrka. Detta ger deras användare både säkerhet och integritet när de använder sin tjänst. PPTP-protokollet använder 128-bitars kryptering och används främst i fall där OpenVPN inte kan användas eller för strömmande media där hastighet är mer oroande än säkerhet.

Besök VPNSecure

Hands-On Testing

Ingen granskning skulle vara fullständig utan tester. Jag vill börja med att säga att VPNSecure presterade bra i vårt hastighetstest. De har anpassad programvara för användare av Windows, Mac och Linux. De har också anpassade appar för mobila enheter som iOS (iPhone, iPad) och Android. Detta gör det enkelt för nästan vem som helst att använda sin tjänst oavsett vilket operativsystem som helst. Du kan ladda ner programvaran för Windows och Mac direkt från deras webbplats genom att öppna deras dowload sida. Håll muspekaren på supporten på webbplatsens huvudmeny och klicka sedan på nedladdningsknappen som visas som visas nedan.

VPNSecure Nedladdning

Den här sidan innehåller länkar till Windows, Apple – Mac, Linux, och Android / iOS på botten av sidan. Om du klickar på ett av dessa ändras alternativen som visas ovanför länkarna. Om du väljer ett av dessa alternativ startar du nedladdningsprocessen för den programvaran. Detta visas i illustrationen nedan med Windows OS valt.

VPNSecure Windows-programvara

Ansluter från Windows

Som du kan se i bilden ovan har VPNSecure en mängd anpassad programvara för Windows som inkluderar en OpenVPN-klient, en Smartare DNS klient, a SSH Socks5 proxy klient, och en Chrome HTTP Proxy förlängning. Klicka på OpenVPN-klient i bilden ovan laddar du ner klienten till din maskin där du sedan kan köra och installera den. När installationen är installerad kommer du att kunna ansluta och koppla bort till valfri server i VPNSecure-nätverket med bara några enkla klick. Deras Windows VPN GUI är snyggt med få inställningar och mycket användarvänligt. Det kan också skräddarsys av mer erfarna användare.

VPNSecure Windows Client

När du först installerar klienten eller om du loggar ut ser du en inloggningsskärm som liknar den första skärmdumpen ovan. När du anger din Användarnamn och Lösenord för ditt konto och klicka Logga in, du kommer till anslutningsskärmen som visas i den andra bilden. Klicka på Trippel horisontell bar ikonen längst upp till vänster på den här skärmen visar skjutmenyn för att snabbt växla skärmar som visas i den tredje bilden. klick Förbindelse på den här menyn återgår anslutningsskärmen (den andra bilden ovan). Att ansluta till en server är lika enkelt som att klicka på den valda servern och välja Ansluta från pop up. Den sista bilden visar en anslutning till en server i Storbritannien. För att koppla bort en server upprepar du bara processen och väljer Koppla ifrån alternativ. Anslutningsskärmen gör det enkelt att berätta status och plats för din anslutning med bara ett ögonkast.

Som ni ser är det mycket enkelt att byta servrar med VPNSecure Windows-programvaran. Klicka på inställningar i skjutmenyn ovan öppnar inställningsskärmen som har kryssrutor och knappar för följande:

 • Aktiverar DNS-läckskydd – fixa DNS-läckor för att upprätthålla din anonymitet om en applikation inte uppförde sig.
 • Spara användarnamn och lösenord – tillåter automatisk inloggning när VPNSecure-klient startas.
 • Öppet vid start – starta VPN.S-klienten när din dator startar
 • Inaktivera Internet vid koppling – döda switch för att skydda och säkra din Internetanvändning. Detta inaktiveras när klienten stängs.
 • Rensa senaste serverlista – klicka för att rensa listan över servrar som använts tidigare.
 • Windows 8-ruttfix – för att fixa problem som Windows 8 ibland har med tjänsten på OpenVPN.

Utöver dessa inställningar har de vissa konfigurations- och routningsinställningar som fler tekniska användare kan dra nytta av. klick Säkra bind låter dig binda enskilda applikationer till VPN-anslutningen så att de inte kan komma åt internet utan att vara anslutna till VPN. Detta är i beta för närvarande så se till att testa det med din applikation för att se till att den är kompatibel med den. klick Stöd gör att du kan skapa en problembiljett och eventuellt låta dig skicka logginformation med den. Om du klickar på logga ut loggar du dig ut från VPN-klienten och återgår till inloggningsskärmen. VPNSecure har också manuella installationsguider för PPTP-anslutningar.

Besök VPNSecure

Anslut till Mac-klienten

VPNSecure-klienten för Mac OS X är mycket lik sin Windows-programvara Detta gör det enkelt för dem som kan använda olika operativsystem att ansluta till VPN-tjänsten. Du kan ladda ner den senaste versionen av Mac-klienten direkt från VPN.S-webbplatsen som du gjorde med Windows-programvaran. Mac-klienten har en liknande GUI som sin Windows-kusin. Den är ren, har bara några få grundinställningar och är lika enkel att använda. Mac-användare kommer att uppskatta dess enkelhet och att kunna byta servrar med bara ett par klick. Mac-programvaran använder OpenVPN-protokollet för anslutningar. VPNSecure har också manuella guider för att konfigurera PPTP på Mac OS X för dem som behöver det.

Anslut från iPhone eller iPad

VPNSecure har också en app för iPhone, iPad och iTouch. Appen kräver iOS 4.3 eller senare och är optimerad för iPhone 5. Apple iOS-användare som också använder ett stationärt operativsystem för att ansluta till tjänsten kommer att uppskatta att appen har samma utseende och känsla som sina stationära klienter. Appen har ett liknande GUI-gränssnitt som Windows- och Mac-klienterna utan lika många funktioner. Det har också fler kontorelaterade alternativ.

VPNSecure iOS-app

Bilderna ovan visar iOS-appen i aktion på en iPhone. Skärmdumpen till vänster visar appanslutningsskärmen strax efter inloggningen. Den innehåller samma rena GUI. Att koppla eller koppla från VPN-servrar innebär bara ett par kranar. Bilden till vänster ovan visar den grundläggande anslutningsskärmen vid inloggning. Mittbilden visar menyn för skjutskärmen som du öppnar genom att trycka på Trippel horisontell bar ikonen längst upp till vänster på bilden. Den sista bilden visar appen som är ansluten till VPN-servern i Singapore. Skjutmenyn har en extra konto fliken hittas inte på skrivbordsklienten. De andra flikarna liknar skrivbordets motsvarigheter. VpNSecure har också en manuell guide för att konfigurera PPTP-protokollet för iOS-enheter.

Besök VPNSecure

Anslut till Android-enheter

På samma sätt som Windows- och Mac-appen fann min recension att VPNSecures app för Android också använder OpenVPN-protokollet för att ansluta till servrar. Det stöder Android 4.0 eller senare. Denna app kan hjälpa till att hålla dina wi-fi-anslutningar säkrare genom att kryptera all din Android Internet-trafik och överföra allt genom en säker tunnel.

VPNSecure Android-app

Bilden ovan visar några skärmbilder av appen i aktion. Den första visar inloggningsskärmen. När du anger din Användarnamn, Lösenord och klicka på Logga in -knappen visas anslutningsskärmen som visas ovanför mitten. Den sista skärmen visar appen ansluten till en OpenVPN UDP-server i Portugal. Liksom iOS-appen är allt som behövs för att välja eller byta servrar några enkla kranar. Den har också en skjutmeny som du kan komma åt genom att trycka på Trippel horisontell bar ikonen längst upp till vänster på bilden för att konfigurera appalternativen.

Besök VPNSecure

VPNSecure hastighetstest

VPNSecure gjorde ganska bra med vårt hastighetstest. Hastigheten på deras server i Washington D.C. var bra. Du borde vara nöjd med hastigheten i deras nätverk baserat på våra tester. Detta test kördes med deras Windows-klient med OpenVPN UDP-protokollet.

VPNSecure Windows Speed ​​Test

Som ni kan se var det cirka 29% skillnad i hastighet mellan anslutningen direkt till min internetleverantör och anslutningen till en server i Washington DC. Som förväntat var det en viss förlust i anslutningshastighet men för den extra säkerhet som ges genom att kryptera dina data och anslutning detta är värt hastighetsförlusten. Med en hastighet på nästan 25 Mbps är tjänsten fortfarande tillräckligt snabb för alla dina Internet-behov. Du kommer inte att ha några problem med att använda deras tjänst för att säkra dina transaktioner eller strömma media från din favoritleverantör.

VPNSecure Review: Slutsats

VPNSecure har funnits i privatlivet sedan 2011. De har ett nätverk som har över 53 servrar som spänner över 41 olika länder. De har ingen loggpolicy men de verkar föreslå i sin integritetspolicy att de kan logga om de har tillräcklig provokation. De har anpassad programvara för Windows, Mac, Linux, iOS och Android som gör det enkelt för deras användare att använda sina VPN-tjänster. De har stöd för OpenVPN- och PPTP-protokollen. De har också en smart DNS-tjänst som ingår gratis i deras betalade VPN-planer.

Det jag gillade mest med tjänsten:

 • Lätt att använda anpassad programvara för Windows, Mac OS X och Linux
 • Mobilappar för iOS och Android
 • Anpassad programvara för det säkraste OpenVPN-protokollet med valfritt stöd för PPTP om du har en enhet som inte stöder OpenVPN
 • TCP-betecknade servrar för att göra brandväggar lättare att kringgå
 • Rabatterade priser för sina terminer
 • Fler anonyma betalningsalternativ som Bitcoin

Idéer för att förbättra tjänsten:

 • Förklara något av språket i deras integritetspolicy om vad som kan få dem att samla in information
 • Konsolidera planer och minimera antalet erbjudna planer
 • Integrera PPTP eller andra protokoll i deras anpassade programvara
 • Lägg till fler kanaler som stöds till deras smarta DNS-tjänst

Min recension av VPN.S-tjänsten hittade en webbplats som var lätt att navigera. Den anpassade programvaruhandboken var mycket användarvänlig eftersom den var kort och enkel att använda med minimala inställningar. De gör det enkelt att välja, ansluta eller ansluta till sina VPN-servrar med bara ett klick eller två oavsett vilket operativsystem eller enhet du väljer att använda. Utnyttja deras två-dagars rättegång och se vad du tycker själv.

Besök VPNSecure

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map