VPN Zoom-granskning

VPN Zoom lanserades 2014 och har sitt huvudkontor i USA. Tjänsten erbjuder några imponerande funktioner. Medlemmar har tillgång till ett tier-1-nätverk vilket innebär snabba, pålitliga anslutningar. De har anpassad programvara för Windows och Mac tillsammans med en bärbar klient. VPN Zoom använder tokeniserad behandling för kreditkort som ger ett extra lager av integritetsskydd. De stöder också bitcoin-betalningar.


VPN Zoom-granskning

Prissättning och specialerbjudanden

VPN Zoom inkluderar obegränsad dataanvändning och upp till två anslutningar för alla medlemmar. Priset är baserat på din anmälningsperiod. De erbjuder månatliga, halvårsvisa och årliga villkor. Längre villkor kommer med en djupare rabatt så för det bästa värdet vill du kolla in deras årliga löptid.

VPNZoom-prisplaner

Kunder kan använda den kostnadsfria VPN Zoom-mjukvaran för Windows och Mac för att komma åt tjänsten. Tillsammans med en bärbar klient. De erbjuder rabatter baserat på önskad prenumerationsperiod. Du kan spara upp till 25% rabatt på årliga registreringar. Att göra årsplanen till det bästa värdet. Besök specialsidan för VPN Zoom för att spara.

När det gäller registrering av VPN-åtkomst tittar vi på de erbjudna betalningsalternativen. När VPN-tjänster först startar är betalningsalternativen normalt begränsade. Det är inte fallet med VPN Zoom. Du kan säga att de lägger mycket tanke och ansträngning på kundbetalningar. De accepterar kreditkort, PayPal och bitcoin.

VPN Zoom-teamet höll medlemmarnas integritet i åtanke när de planerade betalningsmetoder. Att ha möjlighet att betala med bitcoin är ett stort plus. De använder tokeniserad behandling för kreditkort vilket innebär att din betalningsinformation inte lagras på deras servrar. VPN-användare kommer att uppskatta det extra skiktet av integritet.

Riskfri provperiod

Förhoppningsvis kommer vår granskning av VPN Zoom att ge dig en god uppfattning om vad tjänsten har att erbjuda men du behöver också tid att testa. Du vill prova tjänsten själv. VPN Zoom förstår det också. För att hjälpa de erbjuder en 3 dagars pengarna tillbaka-garanti. Här är en sammanfattning av deras återbetalningspolicy direkt från VPNZoom FAQ-sidan.

Erbjuder du en gratis provperiod?

Nej, vi erbjuder en 3 dagars pengarna tillbaka-garanti. Gratis försök uppmuntrar spammare och bedrägerier som missbrukar nätverket vilket i sin tur påverkar våra lojala medlemmar.

Vilka är villkoren för återbetalningsgarantin?

Du måste avboka inom tre dagar och kontakta vår faktureringsavdelning för att begära återbetalning. Det finns inga andra villkor.

Besök VPNZoom

VPN-zoomnätverk och serverplatser

VPN Zoom erbjuder ett brett utbud av serverplatser. De har servrar på viktiga platser runt om i världen. Tjänsten körs i ett tier-1-nätverk så att du kan förvänta dig en hög hastighet och pålitlighet. Vi visar dig några resultatresultat senare i granskningen, men för tillfället bara veta att responstiderna är imponerande.

CountriesLocationsServersIP’sProtocols
16247014 tusenOpenVPN, PPTP, L2TP

VPN Zoom har servrar belägna i USA. Storbritannien, Australien, Brasilien, Costa Rica, Danmark, Finland, Tyskland, Japan, Nederländerna, Polen, Singapore, Sydkorea, Spanien och Sverige.

Sekretess och säkerhet

När vi pratar om VPN-tjänster antar många att de kommer att få en hög grad av integritet och säkerhet. Det är inte alltid fallet. Det beror verkligen på din anledning för att använda en VPN-tjänst. Om ditt syfte är integritet och anonymitet vill du förmodligen ha ett VPN som inte loggar.

VPN Zoom gör deras loggningspolicy ganska tydlig i deras FAQ-avsnitt:

Vilka loggar har du? Övervakar du min aktivitet?

Vi övervakar, registrerar inte eller lagrar loggar för någon kunds VPN-aktivitet. För fullständig information besök vår sekretesspolicy.

Besök VPNZoom

Hands-On Testing

Det första jag tittar på när jag bestämmer mig för att granska en VPN-tjänst eller inte är om de erbjuder en anpassad klient eller inte. Tidigare år kan användare ha behövt någon teknisk expertis för att kunna konfigureras med en VPN-leverantör. Det är fortfarande sant för vissa företag, men det finns flera som erbjuder anpassade kunder för att underlätta saker.

Många VPN-tjänster lanseras och fungerar sedan på klientprogramvara när tjänsten växer. Jag är glad att dela att VPN Zoom tog hand om programvaran i förväg. De har en lättanvänd kundanpassning för både Windows- och Mac OS X-användare. Jag är lika imponerad av deras ansträngningar för att utveckla en portabel anslutningshanterare.

Ansluter till Windows VPN-klienten

Låt oss titta på VPN Zoom Windows-klienten:

VPNZoom Windows-klient

Som du kan se ovan presenterar VPN Zoom-klienten en lista över serverplatser. Du kommer också att märka att vissa platser innehåller flera servrar. Du har tillgång till deras fulla nätverk av serverplatser runt om i världen genom klientprogramvaran. Anslut med OpenVPN (TCP eller UDP), PPTP eller L2TP-protokoll.

Klienten stöder Windows 8, 7, Vista och XP.

Besök VPNZoom

Anslut till Mac VPN-klienten

VPN Zoom erbjuder en anpassad klient för Mac OS X-användare. Det är ett stort plus eftersom många VPN-tjänster ligger bakom vad gäller Mac-stöd. VPN Zoom Mac-klienten är mycket lik sin Windows motsvarighet. Du kan använda den för att ansluta till en serverplats. Det stöder också OpenVPN (TCP eller UDP), PPTP och L2TP-protokoll.

VPNZoom Mac-klient

Besök VPNZoom

Anslut från iPhone eller iPad

Medan VPNZoom inte erbjuder sin egen iOS-app kan du använda deras webbplats för att konfigurera din enhet för att ansluta till OpenVPN, PPTP eller L2TP. Här är en kopia av L2TP-instruktionerna. Du kan besöka deras webbplats för mer information och en lista över serveradresser.

VPN Zoom L2TP konfigurerat för iOS:

 1. Klicka på “Inställningar” och klicka sedan på “Allmänt”.
 2. Rulla ner och välj “VPN”
 3. Klicka på “Lägg till VPN-konfiguration”
 4. Välj L2TP
  1. Ange en beskrivning som VPN Zoom Chicago
  2. I fältet “Server” skriver du servern till en VPN Zoom-server. Du hittar en fullständig lista över serveradresser i medlemsområdet på deras webbplats..
  3. Ange ditt användarnamn och lösenord.
  4. I fältet Hemligt anger du “vpn” utan citat.
  5. Se till att “Skicka all trafik” är aktiverat.
  6. Tryck på “Spara”.
 5. Växla VPN “ON” för att testa din anslutning

Besök VPNZoom

Anslut från en Android-enhet

Medan VPNZoom inte erbjuder någon Android-app kan du använda deras webbplats för att konfigurera din enhet för att ansluta till PPTP eller L2TP. Här är en kopia av L2TP-instruktionerna. Du kan besöka deras webbplats för mer information och en lista över serveradresser.

VPN Zoom L2TP konfigurerat för Android:

 1. Öppna menyn och välj Inställningar
 2. Välj trådlöst och nätverk eller trådlösa kontroller, beroende på din version av Android
 3. Välj VPN-inställningar
 4. Välj Lägg till VPN
 5. Välj Lägg till L2TP / IPsec PSK VPN
 6. Välj VPN-namn och ange ett beskrivande namn
 7. Välj Ställ in VPN-server och ange ett servervärdnamn (serveradresser listade i medlemsområdet)
 8. Klicka på Ställ in IPSec-fördelad nyckel och ange “vpn” utan citat
 9. Öppna menyn och välj Spara

Besök VPNZoom

VPN-zoomhastighetstest

Jag nämnde högst upp i granskningen att VPNZoom körs i ett tier-1-nätverk. Det ger dem en snabbfördel. Här är en titt på min Internetprestanda utan VPN och sedan igen när jag är ansluten till en VPNZoom-server i Atlanta. Som ni kan se är jag nästan att ta bort min anslutning även med det extra krypteringsskiktet.

VPNZoom hastighetstest

Slutsats

VPN Zoom kan vara ny på marknaden men du skulle inte veta det från funktionerna. De har en fullständig klient för Windows- och Mac-användare. Den bärbara anslutningshanteraren är en extra bonus som inte många leverantörer erbjuder. Att vara i ett tier-1-nätverk bidrar till prestandan och tillförlitligheten för tjänsten.

Vad jag gillar mest med tjänsten:

 • Anpassad klientprogramvara – Windows, Mac, bärbar
 • Tokeniserad kreditkortsbehandling och support för bitcoin
 • Gratis NAT-brandvägg och två anslutningar för varje medlem
 • Termrabatter på halvårs- och årsregistreringar

Idéer för att förbättra tjänsten:

 • Lägg till avancerade klientfunktioner som Internet kill switch
 • Utveckla mobilappar för iOS och Android
 • Lägg till fler platser i deras nätverk
 • Betrakta dedikerad IP som ett tillägg

VPN Zoom är den bästa “nya” tjänsten som jag har sett på marknaden på länge. Leverantörerna saknar normalt funktioner eller har prestandaproblem vid lanseringen. Det är inte fallet med VPN Zoom. De har vad som krävs för att bygga en stark kundbas. Den gratis NAT-brandväggen, tokeniserad kreditkortsbehandling och support för bitcoin är alla ett plus. Jag gillade också möjligheten att använda en bärbar VPN-klient. Jag föreslår att du försöker VPN Zoom. De erbjuder alla nya medlemmar en 3 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök VPNZoom

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map