VPN Unlimited Review

Låt oss starta vår VPN Unlimited-granskning, en VPN-tjänst som erbjuds genom KeepSolid genom att notera att den kan användas på nästan alla programvaruplattformar för att hjälpa dig att skydda din integritet online. Detta inkluderar Windows, Mac OS X, Android, iOS, Windows-telefon och Linux. Det har till och med tillägg för Chrome och Firefox och guider för att använda det med annan programvara och enheter. VPN Unlimited-tjänsten erbjuder flera prisplaner för att passa olika kundbudgetar. Detta inkluderar även en begränsad tidsplan för engångsbetalning. Deras tjänst ger dig tillgång till över 300 servrar på 50+ platser över hela världen. Således kommer VPN Unlimited att låta dig surfa på nätet var som helst i världen och samtidigt hjälpa till att skydda din integritet online.


VPN Unlimited Review

Prissättning och specialerbjudanden

VPN Unlimited erbjuder sex olika prisplaner för deras grundläggande VPN-tjänst. Dessa är följande:

 • Semesterplan (7 dagars plan) – $ 1,99 per 7 dagar;
 • Ekonomiplan (månadsplan) – $ 4,99 / månad;
 • Standardplan (3 månaders plan) – $ 3,00 / månad, faktureras som $ 8,99 var tredje månad;
 • Professionell plan (årlig plan) – 2,08 $ / månad, faktureras som 24,99 dollar per år;
 • Premiumplan (3-årsplan) – $ 1,94 / månad, faktureras som $ 69,99 var tredje år;
 • Infinity Plan (begränsad tidsplan från och med november 2016) – $ 129.99 som en engångsbetalning.

VPN Obegränsad prissättning

Som ovanstående figur visar, får VPN Unlimited-abonnenter större rabatter på längre siktplaner. Alla planer inkluderar följande fördelar:

 • Obegränsad bandbredd – snabb obegränsad Internet-trafik.
 • Tillgång till VPN Obegränsad tjänst på flera enheter – Du kan registrera upp till 5 enheter samtidigt.
 • Tillträde över hela världen – över 300 servrar på 50+ platser.
 • Offentlig Wi-Fi-skydd – sekretess och säkerhet mot hackare på lokala allmänna Wi-Fi-hotspots.
 • Omkoppling censur – från både regerings- och lokala brandväggar.
 • Få åtkomst till geobegränsat innehåll – förbättra din online-upplevelse
 • Tillgång till VPN Unlimited från nästan alla enheter – tjänsten har programvara för Windows-telefon, iPhone, iPod och iPad, samt Mac OS X, Windows och till och med Linux.
 • Pengar tillbaka garanti – pengar tillbaka i sju dagar om du inte är nöjd med deras tjänst.

Besök VPN Unlimited

VPN-obegränsade planförlängningar

Förutom deras grundläggande tjänst visade vår VPN Unlimited-granskning att de också erbjuder följande planförlängningar:

 • Personlig server – Detta ger dig tillgång till din egen personliga server på utvalda platser över hela världen som kan användas för säkra online-affärstransaktioner eller fördröjningsfritt spel. Planer inkluderar:
  • En gång i månaden – $ 14.99 / månad;
  • Årlig – $ 12,50 / månad, faktureras årligen;
  • Livstid – 499,99 USD 0-betalning.
 • Personlig IP-adress – Detta gör att du har tillgång till en icke-delad ren IP-adress som kan ge några av fördelarna med en personlig server till billigare pris. Planer inkluderar:
  • En gång i månaden – 9,99 / månad;
  • Årlig – $ 8,33 / månad, faktureras årligen.
 • Ytterligare enheter – Detta gör att du kan lägga till fler samtidiga enheter till din grundläggande plan. Beroende på dina behov kan du köpa månatliga eller årliga planer enligt följande:
  • En gång i månaden – En enhet, $ 0,99 / månad; fem enheter, $ 4,99 / månad; eller tio enheter, $ 9,99 / månad.
  • Årlig – En enhet, $ 0,25 / månad; fem enheter, $ 1,25 / månad; eller tio enheter, $ 2,50 / månad.

På samma sätt som de grundläggande VPN-planerna erbjuds större rabatter på planlängderna på längre sikt.

Ytterligare produkterbjudanden

Utöver dessa upptäckte vår VPN Unlimited-granskning att deras moderföretag KeepSolid tillhandahåller en familj av produkter som inkluderar Wi-Fi Hotspot Protector, Nätverksverktyg, Photo Transfer Wi-Fi, Private Browser och To Do Checklist. Privat webbläsare kan laddas ner gratis och användas med VPN Unlimited för att öka din online sekretess. To Do Checklist är en uppgiftshanterare som låter dig säkert dela dina uppgifter med andra genom en krypterad tunnelanslutning. Det kan samlas i en svit med VPN Unlimited med följande planer:

 • professional (årsplan) – $ 2,83 / månad, faktureras $ 33,99 varje år;
 • Premie (3-årsplan) – $ 1,99 / månad, faktureras $ 69,99 en gång.

Vi rekommenderar att om du prenumererar på deras Premium (3-årsplan) att du köper den medföljande sviten eftersom det är samma pris som VPN Unlimited-tjänsten så att du i huvudsak får To Do Checklist-uppgiftshanteraren gratis. Länkar till mer information om alla dessa produkter finns på VPN Unlimited-webbplatsen.

KeepSolid erbjuder olika sätt att köpa ditt VPN Unlimited-prenumeration, inklusive Bitcoin, PayPal, Amazon och kreditkort (Visa / MasterCard). Betalning med PayPal gör det enkelt för dig att hålla alla dina onlinebetalningar på en central plats. Att betala med Bitcoin gör att du kan förbli mer anonym.

Prövningsperiod för riskfri

VPN Unlimited erbjuder en 7-dagars gratis provperiod som aktiveras när du registrerar dig för en av deras betalda planer. Detta innebär en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti. Om du inte är nöjd med deras service och du avbryter den inom de första sju dagarna av användningen, kommer de att ge dig en full återbetalning av ditt köppris. Metoden som används för att leverera din återbetalning beror på metoden du använde för att göra ditt ursprungliga köp. Mer information om detta finns i deras TOS.

Besök VPN Unlimited

VPN Obegränsat nätverks- och serverplatser

VPN Unlimited ger tillgång till mer än 300 servrar på över 50 platser. Dessa är spridda över mer än 40 länder världen över. De har flera platser i många viktiga länder som Australien, Kanada, Indien, Ryssland, USA och Storbritannien. Nedan följer en komplett lista över de regioner och länder som VPN Unlimited har servrar i:

 • Nordamerika
  • Kanada, Mexiko, Panama, USA
 • Sydamerika
  • Brasilien, Chile
 • Europa
  • Österrike, Bulgarien, Tjeckien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Island, Irland, Isle of Man, Italien, Litauen, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Polen, Rumänien, Ryssland, Spanien, Sverige, Schweiz, Ukraina, USA Rike,
 • Asien, Afrika och Stilla havet
  • Australien, Hong Kong, Indien, Israel, Japan, Malaysia, Sydkorea, Singapore, Sydafrika, Thailand, Turkiet

Sekretess och säkerhet

Vår VPN Unlimited-granskning upptäckte att de inte loggar någon av deras specifika webbtrafik för sina användare. Det betyder att de inte loggar specifika sökningar eller webbplatser som besöks på sin VPN-tjänst. De följer emellertid en del metadata som visas i följande utdrag från deras sekretesssida.

KeepSolid Inc. samlar INTE in och loggar några användaraktiviteter medan de använder någon av sina VPN-tjänster, förutom den totala mängden webbtrafik för varje session och sessiondatum, för att visa dem i användarens webbskåp och inom VPN-klientapparna. KeepSolid Inc. lagrar också den krypterade informationen om mängden anslutna enheter för varje konto, eftersom det högsta tillåtna beloppet är begränsat. Denna information kan utvärderas i användarens kontor, där alla användare kan ta bort sina enheter från sitt konto.

VPN Unlimited har också en Warrant Canary som de kallar en Transparency Report där de uppdaterar sin nuvarande status. Rapporten uppdaterar statliga förfrågningar om att avslöja informationsbegäranden kvartalsvis. Från 1 september 2016 hade inga förfrågningar från VPN Unlimited-användarinformation inträffat.

VPN Unlimited använder OpenVPN-protokollet med UDP-portar på Android och Windows och Linux-plattformar som använder AES-256-algoritmen med SHA-1-autentisering. Den första handskakningen sker via RSA-1024. Mac OS X- och iOS-plattformar använder IKEv1 med kryptering som hanteras av den inbyggda IPsec med en stark AES-CBC-128-algoritm.

Utöver detta erbjuder VPN Unlimited ett ytterligare lager av kryptering och datahindring för begränsade miljöer. De kallar det här alternativet KeepSolid Wise. Det är ett protokollförlängning som hjälper användare att snyggt glida av brandväggar. Detta kommer att hindra din VPN-anslutning från att upptäckas och möjlig ISP-strypning. Detta fungerar genom att skicka VPN-trafik genom standard HTTPS TCP 443-port. Den är tillgänglig för iOS 9 eller senare, Android-, Windows- och Linux-enheter och rekommenderas för kunder som bor i eller besöker Kina, Förenade Arabemiraten, Saudiarabien, Ryssland, Indonesien, Indien, Turkiet, Syrien eller Iran.

Besök VPN Unlimited

VPN Obegränsad support

VPN Unlimited erbjuder 24/7 e-postbiljettstöd för eventuella problem du kan ha. De flesta supportbiljetter besvaras på några timmar. Deras supportform är ganska grundläggande. Det låter dig ange ditt namn, e-postadress, beskrivning av ditt problem och bifoga allt underlagsmaterial. De har också en FAQ-databas som du kan bläddra för att se om problemet redan har lösts. Slutligen har de några utmärkta installations- och användarmanualer för sin VPN-tjänst för olika OS-plattformar.

Hands-On Testing av VPN Unlimited

VPN Unlimited-tjänsten stöder iOS, Android, Mac OS X, Windows, Linux, Windows Phone och Apple TV. Det har till och med webbläsarförlängningar för Firefox och Chrome. Vi kommer att titta närmare på några av dessa i det här avsnittet.

Ansluter med Windows-klienten

VPN Unlimited fristående klient stöder Wndows XP SP3 och högre. Det kan installeras från VPN Unlimited: s nedladdningssida för webbplats. Från den här sidan väljer du “Windows” och klickar sedan på “Stand Alone” -knappen på den resulterande sidan för att ladda ner klientinstallationsfilen till din maskin. Kör den här filen som administratör för att slutföra installationsprocessen.

När klienten har installerats på din dator ser du detta fönster. Detta är den viktigaste VPN-klientpanelen. Den vänstra menyn i detta fönster låter dig göra följande:

 • Visa en lista med skivor som du kan ansluta till.
 • Titta på dina kontonätverksinställningar.
 • Få åtkomst till sociala medier och support för VPN Unlimited-tjänsten.
 • Undersök ditt nuvarande prenumeration och förnya eller ändra det.

VPN Obegränsat Windows

Överst i detta fönster har en växelströmbrytare (PÅ eller AV) för att ansluta eller koppla från VPN-tjänsten, visar det aktuella tillståndet för anslutningen och de tillämpliga IP-adresserna (Real IP och Virtual IP) beroende om du är ansluten till en VPN server. Att välja ”Servrar” från vänster-menyn resulterar i följande fönster.

VPN obegränsade servrar

Från fönstret ovan kan du välja vilken VPN-server du vill ansluta till den med vippknappen. Alternativt kan du bara dubbelklicka på en VPN-serverplats för att göra anslutningen. Om du väljer “Optimal” kommer klienten att ansluta dig till den närmaste / snabbaste servern till din nuvarande plats. Deras är också en inställning för att ansluta dig till en server för att strömma ditt favoritinnehåll online. Eftersom inte alla servrar kan användas för P2P, illustrerar detta fönster också de som kan genom att visa ordet torrenter med en linje genom det bredvid de servrar som inte kan.

Om du väljer “Konto” från den vänstra menyn resulterar du i följande fönster som låter dig ändra ditt nätverksinställningar för ditt konto. Det här fönstret låter dig växla följande inställningar på eller av:

 • KeepSolid Wise – Det här är stealth-läget som är användbart för att undvika institutionella brandväggar som den stora brandväggen i Kina och att kringgå censur i många andra länder.
 • Stoppa DNS-läcka – Detta dirigerar internetsökfrågor via VPN Unlimited interna DNS-klient.
 • Reparera anslutningen – Detta kan användas för att fixa klientanslutningsproblem.

VPN Obegränsat Windows-nätverksinställningarSom dessa skärmdumpar visar är VPN Unlimited-klienten för Windows lätt att använda. Endast ett par klick är nödvändiga för att välja nätverksinställningar, vilken servern du vill ha och ansluta till VPN-tjänsten. Att koppla bort är ännu enklare. Växla bara över anslutningen. Du kan sedan välja en annan server att ansluta till.

Besök VPN Unlimited

Ansluter med Android-appen

VPN Unlimited-appen är kompatibel med Android 4.0 och senare. Det kan installeras från nedladdningssidan på deras webbplats genom att välja “Android”. Om du klickar på “Ladda ner från Google Play” kommer du dit för att ladda ner appen. När den har installerats på din Android-enhet måste du logga in med ditt användarnamn och lösenord för inloggning. Efterord ser du den huvudsakliga appanslutningsskärmen som den som visas nedan. Denna bild visar skärmen i liggande läge med menyn utvidgad medan den är ansluten till en VPN-server i Indien-Delhi.

Som du ser i den här bilden är huvudskärmen en karta över serverplatser. Genom att trycka på en av dessa platser utvidgas det som visas. Genom att trycka på brytaren bredvid platsen i den utökade rutan startar anslutningsprocessen. Alternativt kan du också ansluta med väljaren längst ner på skärmen när du har valt en VPN-server. Överst på skärmen visar också din plats och virtuella IP-adress.

VPN Obegränsad Adroid-app

Den utvidgade menyn öppnas genom att trycka på menyikonen (trippel horisontella staplar) längst upp på skärmen. Det har ditt kontonamn och återstående tid kvar på ditt nuvarande prenumeration. Sedan finns det menyer för följande:

 • Nyhetscenter – Den här skärmen har länkar till sociala mediekonton och anger om nya meddelanden har publicerats.
 • Information – Visar en skärm som innehåller sociala följlänkar och länkar till olika supportinformation.
 • inköp – Den här skärmen visar de aktuella VPN-planerna och låter dig utvidga ditt konto eller abonnemangsperiod.
 • inställningar – Den här skärmen som illustreras nedan är indelad i tre avsnitt:
  • konto-id – Detta gör att du kan logga ut av appen men du måste gå av med nästa gång du öppnar den.
  • Allmän – Det här avsnittet låter dig granska VPN-statistik, logga och felsöka anslutningar, ställa in en proxy, välja hur appen hanterar återanslutningar och lösa in koder.
  • säkerhet – Det här avsnittet låter dig ställa in appen så att ett lösenord alltid krävs för att starta appen, ändra ditt kontolösenord och ställa in appen att använda stealth-läge.

Knappar för att köpa andra kontoalternativ och utloggning avslutar den utökade menyn.

VPN Obegränsad AndroidDu kan se att VPN Unlimited Android-appen är lika enkel att använda som sin Windows-klient. Huvudskillnaden är att huvudanslutningsskärmen är kartbaser istället för en serverlista. Några kranar på kartan och du kan ansluta till vilken VPN-server som helst i deras nätverk. Det har också några fler användarinställningar inklusive anslutningar för stealth-läge.

Besök VPN Unlimited

VPN Obegränsad hastighetstest

Vårt hastighetstest för VPN Unlimited-nätverket visade att prestandan var bra. Det var lite över genomsnittet för dem vi har testat med avseende på hastighetsskillnad. Som väntat är det en viss förlust i hastighet på grund av krypteringsomkostnader som absorberas med hjälp av VPN-tjänsten. Denna förlust låg väl inom acceptabla värden för tjänsten VPN Unlimited.

VPN Obegränsad hastighetstest

Du kan se från bilderna ovan, den krypterade anslutningen sänkte vår bas ISP nedladdningshastighet från 29,15 Mb / s till 25,98 Mb / s. Detta är en nedgång på cirka 10,8% till en server i Manassas, VA. Detta är en acceptabel förlust för datasäkerheten som erbjuds genom att kryptera all din Internet-trafik via VPN Unlimited-tjänsten.

Slutsatser

VPN Unlimited är en tjänst som tillhandahålls av KeepSolid Inc. Den tillåter dig att förbli säkrare både hemma och på din lokala hotspot genom att kryptera all din Internet-trafik och tunnla den till dedikerade VPN-servrar. Detta kommer att se ut som om trafiken har sitt ursprung någon annanstans. Således hjälper till att skydda din integritet online. Deras nätverk består av över 300 servrar på mer än 50 platser.

VPN Unlimited är baserat i USA. Det loggar inte specifika webbplatser eller frågor från sina kunder men det lagrar en del metauppgifter för kontounderhåll. VPN Unlimited har anpassad programvara för Windows, Mac OS X, Android, iOS, Windows-telefon och Linux. Dessa har också apptillägg för webbläsare Firefox och Chrome. Deras mjukvara har ett minimumantal inställningar och är lätt att använda. Några enkla musklick eller kranar på din skärm kommer att ansluta till en VPN-server i deras nätverk.

Alla deras appar ger bra kryptering. Deras Windows-, Linux- och Android-programvara använder OpenVPN-protokollet AES-256 med SHA-1-autentisering. Detta ger dem en bra balans mellan hastighet, säkerhet och total tillförlitlighet. De har ett stealth-läge för dem som behöver kringgå brandväggar och övervinna institutionell censur. Deras Mac OS X- och iOS-appar använder IKEv1 och den inbyggda IPsec för kryptering. De använder en AES-CBC-128 algoritm.

VPN Unlimited tillhandahåller också manuella tutorials för att ansluta till deras tjänst på olika plattformar och operativsystem. Deras stöd börjar med en onlinechattjänst. De har en FAQ-databas. Mer inblandade problem kan hanteras via deras 24/7/365 e-biljetteringssystem.

Det vi gillade mest med tjänsten:

 • Deras nätverk är mångfaldigt.
 • De tillhandahåller klienter för Windows, Mac OS X och Linux
 • De har mobila appar för iOS, Android och Windows-telefon.
 • Dedikerade IP-adresser och servrar för dem som behöver dem.
 • VPN Unlimited släpper en transparensrapport kvartalsvis.

Idéer för att förbättra tjänsten:

 • Öka krypteringsstyrkan för deras Mac OS X- och iOS-appar.
 • Förkorta sina kundtjänsttider.
 • Lägg till en kill-switch till deras anpassade programvara.

VPN Unlimited har nätverksservrar på de flesta stora kontinenter. De har servrar i Afrika, Asien, Europa, Oceanien, Nordamerika och Sydamerika. Medlemmar har tillgång till ett snabbt VPN-nätverk. De har en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti så att du kan testa deras tjänst själv. Testa dem och se vad du tycker. Om du gillar hastigheten och sinnesfrid som deras VPN-tjänst erbjuder kan du registrera dig för obegränsad åtkomst från bara $ 4,99 per månad.

Besök VPN Unlimited

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map