Unblock-Us Review

Låt oss börja vår recension av Unblock-Us med lite information om företaget. Unblock-Us är ett varumärke som tillhör NetProtect Inc., ett företag som ursprungligen var baserat i Kanada men 2013 valde de att flytta sitt huvudkontor till Barbados efter att Kanada införde nya lagar om datalagring. Unblock-Us marknadsförs som en smartare, snabbare VPN. Det är faktiskt inte som det typiska VPN som vi vanligtvis granskar, men för många är det ett utmärkt val för att få åtkomst till geobegränsade streamingmedier. Det är ditt mål att använda ett VPN inte så mycket integritet och anonymitet, men snabbhet och åtkomst, då är deras tjänst ett bra val för dig.


Unblock-Us Review

Prissättning och specialerbjudanden

Unbock-Us Smart VPN-tjänst marknadsförs med en enda konfiguration. De erbjuder det i två paket som prissätts baserat på serviceterminen. Den första är 4,99 dollar per månad, på en återkommande basis. Den andra är 49,90 dollar per år, också på en återkommande basis. Som ni kan se erbjuder de speciella rabatterade priser om du registrerar dig för ett års tjänst. Du sparar 10 $, vilket är som att få två månader gratis.

Avblockera-prissättningSom du ser i bilden ovan erbjuder Unblock-Us ett par olika betalningsalternativ som du kan välja mellan när du registrerar dig för deras tjänst. Dessa inkluderar stora kreditkort som VISA, MasterCard, Diners och JCB. De låter dig också prenumerera med ditt PayPal-konto som vi vill göra för de flesta onlinetjänster eftersom det gör att vi bättre kan hantera dem från ett ställe. Det är trevligt att de erbjuder dig olika betalningsalternativ så att du kan bestämma vilken som är bäst för dig.

Prövningsperiod för riskfri

Unblock-Us förstår att du kanske vill prova deras tjänst för att se om det passar dig. Så utöver den årliga rabatten, om du prenumererar på en årsplan och frivilligt avbryter din tjänst inom de första 30 dagarna efter köpet, får du full återbetalning. Dessutom erbjuder de också alla nya abonnenter a 7-dagars gratisversion.  Allt som behövs för att registrera dig för denna test är en e-postadress. Det finns inget behov att avbryta rättegången om du bestämmer att deras tjänst inte är för dig, den går bara ut efter sju dagar. Du måste dock ta bort deras DNS från ditt system. Så gå vidare och prova deras service och se om det passar dina behov.

Besök Unblock-Us

Hur fungerar Unblock-Us

Unblock-Us är främst en Smart DNS-tjänst vars mål är att avblockera geo-begränsat strömmande mediainnehåll från sajter som Netflix, Hulu och BBC iPlayer från var som helst i världen. Dessa tjänster fungerar genom att ändra DNS-serveradressinställningarna på din enhet. En kort förklaring av hur Unblock-Us-tjänsten fungerar bäst förklaras av några uttalanden från deras hemsida.

Varje dator eller annan Internet-aktiverad enhet har en adress. Det består av nummer, som en gatuadress. Vår lösning är briljant enkel. Vi ger dig en adress där det innehåll du vill ha är tillgängligt. Det är som att flytta din dator eller annan enhet utan att flytta den faktiskt.

Till skillnad från de flesta VPN: er skickas därför bara en liten mängd av din trafik via deras server. Det mesta av strömmande innehåll skickas direkt från leverantörens webbplats till din dator när anslutningen har upprättats. Detta gör att de ger dig tillgång till regionalt blockerade webbplatser var som helst i världen utan att bromsa hastigheten på din Internet-anslutning. Det skiljer sig från de flesta VPN som skickar all din trafik genom sina servrar och använder långsammare krypteringsmetoder för att ge dig större integritet och anonymitet.

Unblock-Us stöder en mängd olika enheter som stationära datorer, smartphones, spelkonsoler, smarta TV-apparater, mediaspelare och routrar. Supportavsnittet på deras webbplats har ett stort urval av enkla att följa guider för att konfigurera din enhet för att använda sin tjänst. Om du konfigurerar din router för att använda Unblock-Us-tjänsten kan du använda alla enheter som är anslutna till den.

Unblock-Us Setup för Windows

Som sagt är en e-postadress allt som behövs för att registrera dig för en 7-dagars kostnadsfri testversion av deras tjänst. När du har lagt in din e-postadress och klickat på startprövningsknappen ser du en bild som den som visas nedan.

Avblockera oss gratis rättegång

Om du väljer knappen “Ställ in det” kommer du till installationssidan för din enhet där du kan köra ett installationsprogram för Windows för att automatiskt ändra dina DNS-serveradressinställningar. När detta är klart ser du följande bild.

Avsluta-gratis kostnadsperiod slutfört

Det är allt som finns för att ställa in den kostnadsfria prövningen. Du har nu fullständig åtkomst till alla kanaler de stöder. Du kan också nu ställa in och uppdatera dina Netflix-regioner och bildtexter. Om du klickar på listrutan under “Netflix Region Picker” låter du ställa in landet du vill titta på Netflix-innehåll från. De regionala valen för Netflix visas i följande bild.

Avblockera-Us Netflix-regioner

Alternativt kan du manuellt ändra dina DNS-inställningar till de som tillhandahålls av Unblock-Us. Det är allt som finns för att ställa in den kostnadsfria prövningen. Unblock-Us loggar eller övervakar inte data som passerar via deras servrar. Vi nämner att för dig som vill behålla sin integritet när du använder Unblock-Us-tjänsten.

Avblockera-kanaler

Unblock-Us SmartVPN fungerar lite annorlunda än vissa VPN genom att det främst ger dig tillgång till strömmande mediekanaler som de har blockerat från var som helst i världen. Detta inkluderar att lyssna på din favoritströmmningstjänst på din mobiltelefon medan du sitter i din bil, tittar på din favoritfilm på ditt hotell Wi-Fi eller någon annanstans som innehållet tidigare kan ha blockerats som ditt studentrum. Till skillnad från konventionella VPN som skickar all trafik via VPN, kopplar Unblock-Us-lösningen abonnenter direkt till deras stödda innehåll för strömmande medieleverantörer som de stöder som Netflix, Hulu, Amazon Instant Video och många fler.

Unblock-Us gör det enkelt att se och få tillgång till de kanaler de stöder genom att placera dem i användbara kategorier som händelser, video on demand, barn, sport och musik som visas nedan. Om du klickar på en av dessa kategorier kommer du direkt till den. Dessutom innehåller varje kanal också en länk till sin webbplats, visar enheterna den kan nås på, om en extra betald prenumeration behövs för att få åtkomst till dess innehåll, viktiga anteckningar för den kanalen och guider som kan hjälpa dig att komma åt det som visas i skärmbilden nedan.

Avblockera-kanal

De nuvarande kanalerna som stöds av deras tjänst vid tidpunkten för vår granskning var följande:

 • Video on Demand – Netflix, Hulu och Hulu Plus, Amazon Instant Video, HBO Nordic, HBO GO, Vudu, Crackle, Now TV, M-Go, Epix HD, MaxGo, Starz, CinemaNow, Warner Instant Archive, Blockbuster Now, Fandor, Blinkbox, Funimation , Dramafever, Soompi TV (KDrama), Shudder TV, iBox.ie, 9jumpin
 • TV – BBC iPlayer, ITV Player, TV Player, Channel 4 – 4oD, Channel 5, Sky Go, MSN UK, Zattoo, Sling TV, ABC, ABC Family, ABC News, CBS All Access, CBS, Big Brother USA, Utopia, PBS , FOX, NBC, CNBC, Food Network, Univision.com, Ulive, USA Network, HGTV, TBS, TruTV, Adultswim, TNT Drama, TCM, DishWorld, Showtime Anytime, SHO.com, AMC.com, FX, A&E, Syfy, Sundance TV, Bravo, Smithsonian, Discovery US, VEVO, Startrek.com, National Geographic, The CW, Logo TV, SouthPark Studios, Comedy Central, BYUtv, Spike TV, CNN Go, CTV, Slice.ca, SBS Australien, ABC iView, Ten.com.au, Eleven.com.au, Arte, ZDF.de, ARD.de, DR.dk, TV2 DK, TF1 Frankrike, 6 Play, Frankrike 1, Frankrike 2, Frankrike 3, Frankrike 4, Frankrike 5, Pluzz Frankrike, Canal Play
 • Barn – Disney Movies Anywhere, Disney Channel, Disney Junior, Disney XD ,, Sesame Go, Marvel.com
 • sporter – NHL GameCenter Live, NFL GamePass, NFL Now, MLB, NBA, WWE Network, MLS – Major League Soccer, Titta på AFL, NRL, Premier League Pass, Star Sports, BBC Sport, BT Sports, beIN Sports, ESPN, Fox Sports Go , Fox Soccer 2 Go, NBC Sports, NBC Sports Live Extra, Sportsnet World Now, Univision Deportes, Universal Sports, CBS Sports Radio, Sky Sports, Eurosport Player UK, Eurosport UK, USopen.org, Tennis Channel, Sportschau.de
 • musik – Pandora, Spotify, Rdio, BBC iPlayer Radio, Songza, iHeart Radio, Slacker, Rhapsody, Absoluteradio.co.uk, MTV, VEVO, Radio.com

Ingår bland de kanaler som Unblock-Us stöder är 22 regioner hos den mest populära leverantören av streamingmedier, Netflix. Detta innebär att du har tillgång till Netflix-innehållsbibliotek från 22 olika länder. Vid tidpunkten för denna översyn inkluderade dessa länder följande:

USA, Argentina, Australien, Österrike, Belgien, Brasilien, Kanada, Colombia, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Japan, Luxemburg, Mexiko, Nederländerna, Nya Zeeland, Norge, Sverige, Schweiz och Storbritannien.

Så genom att använda deras tjänst kan du titta på fler av dina favoritfilmer, TV-serier och original Netflix-programmering när du vill. Dessutom kan du titta på dessa var som helst i världen som har tillgång till internet.

Besök Unblock-Us

Sekretess och säkerhet

Normalt, om integritet, säkerhet och anonymitet är ditt primära problem, måste du hitta ett VPN som inte loggar någon av dina onlineaktiviteter. Unblock-Us har inga direkta loggar över någon medlems internetaktivitet. Som vi tidigare nämnde flyttade de sina huvudkontor från Kanada till Barbados för att undvika att behöva göra det.

De förklarar sin integritetspolicy om abonnentövervakning och loggning i sekretessavsnittet på deras användarvillkor-sida. Nedanstående undantag bör ge dig en god uppfattning om vad du kan förvänta dig av tjänsten Unblock Us men vi rekommenderar att du läser hela användarvillkoren för dig själv.

Webbplatsen övervakar inte och kommer inte att aktivt övervaka användaraktivitet för olämpligt beteende, och vi behåller inte heller loggar över någon kunds internetaktiviteter. Vi förbehåller oss dock rätten att undersöka frågor som vi anser vara olagliga eller brott mot villkoren i avtalet.

… optimerad sekretesslösning för Virtual Private Network (“VPN”), som erbjuder selektiv, privat surfning via proxy-teknik på ett sätt som optimerar din webbsökningsupplevelse när det gäller snabbhet och nedladdningstid och att vår tekniska support för anonymisering med avseende på specifika domäner är, kommer att bli och / eller har erbjudits dig endast för att selektivt anonymisera din IP-adress, i enlighet med VPN-branschens standarder, på ett sätt som optimerar din webbsökupplevelse vad gäller hastighet och nedladdningstider …

Unblock-Us använder det som vanligtvis anses vara det minst säkra krypteringsprotokollet, PPTP för deras Smart VPN-tjänst. De använder detta eftersom det gör att deras tjänst är kompatibel med de flesta enheter. Dessutom ger det minst krypteringsomkostnader och som anges i deras användarvillkor är deras huvudsakliga mål selektiv anonymisering av din IP-adress för snabb surfning och nedladdning. Därför anser vi att Unblock-Us-tjänsten inte är det bästa valet för dig om integritet, säkerhet och anonymitet är ditt främsta skäl till att använda ett VPN. Med detta sagt kan du bara bestämma om graden av integritet och säkerhet för Unblock-Us-tjänsten är lämplig för dina VPN-behov.

Besök Unblock-Us

Händer på testning

Vi körde vårt normala hastighetstest på Unblock-Us Smart VPN-tjänsten och märkte praktiskt taget ingen förändring i nedladdningshastighet eller surfning i allmänhet när vi anslutit till deras VPN. Detta är som vi förväntade oss. Eftersom, till skillnad från andra VPN: er som skickar all din trafik via VPN, kopplar Unblock-Us dig direkt till de webbplatser de stöder. Som vi tidigare har sagt, använder deras tjänst PPTP-protokollet och från och med den här granskningen hade de guider för att ställa in sina VPN-tjänster på Mac OSX, Windows 7, Windows 8, iPhone, iPod, iPad och Android-enheter.

Slutsats

Om det du primärt söker i ett VPN är en tjänst som ger dig tillgång till geografiskt begränsat strömmande mediainnehåll är Unblock-Us tjänsten för dig. De har ett stort urval av kanaler och stöder en mängd olika enheter. Detta inkluderar Windows, Mac OSX, spelkonsoler, smarta TV-apparater, mediaspelare, mobiltelefoner, surfplattor och till och med routrar. Att konfigurera din enhet för att använda sin tjänst innebär att du ändrar dina DNS-serverinställningar så att de pekar på deras. Detta är en enkel process men vi uppskattar att Unblock-Us-teamet har enkla att följa guider för alla deras stödda enheter på supportsidan på deras webbplats. De har till och med en automatiserad installationsapplikation för Windows-användare.

Unblock-Us har ett av de bästa kanalvalen. Detta uppdateras med de senaste live-evenemangen och den information du behöver för att kunna komma åt dem med deras tjänst. Detaljerna de tillhandahåller för live-evenemang inkluderar kanalen som sänder den, enheterna du kan använda för att strömma den och om det krävs en extra betalning för att komma åt den. De gör det också enkelt att hitta de kanaler du vill ha åtkomst genom att dela in dem i kategorier. Unblock-Us har guider som hjälper dig att titta på dina favoritsportevenemang även om de är försvunna i ditt område.

Det vi gillade med tjänsten inkluderade:

 • Det kan installeras olika enheter
 • De har ett stort antal kanaler de stöder
 • Ingen förlust av anslutningshastighet som är typiskt för konventionella VPN: er
 • Ekonomiskt grundläggande PPTP-protokoll VPN-åtkomst
 • Du kan ställa in deras VPN på Windows, Mac OSX, iPhone, iPod, iPad och Android

Idéer för att förbättra tjänsten:

 • Tillåt mer än en samtidigt anslutning
 • Lägg till BitCoin som betalningsalternativ

Vi föreslår att du testar Unblock-Us själv. Registrera dig för deras 7 dagars kostnadsfria provperiod och lägg deras tjänst genom dess steg. Försök titta på ditt favoritsportevenemang som du kanske inte kan se annars, titta på din favoritfilm från Netflix eller lyssna på strömmande musik. Växla mellan Netflix-regioner för att uppleva det extra innehåll du kan få som betald abonnent. När du har upplevt deras tjänst kan du registrera dig från bara 4,16 $ per månad.

Besök Unblock-Us

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map