SlickVPN Review

Să începem recenzia noastră asupra SlickVPN cu o privire la tipurile de conexiuni VPN pe care le oferă. Au o conexiune VPN obișnuită prin intermediul unui tunel securizat la unul dintre serverele lor de gateway, care pot fi utilizate pentru a vă proteja confidențialitatea și a vă asigura securitatea tranzacțiilor prin criptarea întregului trafic de internet. Traficul dvs. este apoi amestecat cu alți utilizatori de pe acea poartă pentru a-l randomiza pe cât posibil și pentru a vă proteja anonimatul în timp ce navigați pe Internet. Conectarea prin intermediul acestei conexiuni VPN obișnuite vă va oferi cele mai mari viteze și direcționare precisă a geo-locației. Cu toate acestea, SlickVPN oferă un alt tip de conexiune, HYDRA, pentru cei care nu necesită o locație geografică precisă, dar doresc o conexiune VPN ultra sigură. Acest tip de conexiune face practic imposibil oricui să urmărească traficul de ieșire de pe computer datorită gateway-ului aleator pe care îl utilizează pentru a accesa Internetul.


SlickVPN Review

Prețuri și oferte speciale

SlickVPN oferă o structură de preț destul de de bază pentru serviciul lor VPN obișnuit, care include acces HYDRA. Ele furnizează trei condiții de plată. Termenii oferiti de SlickVPN includ: o luna, trei luni si un an. La fel ca în cazul altor servicii VPN, planurile pe termen mai lung au ca rezultat reduceri mai mari, iar planul pe anul oferind cea mai mare reducere.

Prețuri SlickVPN

După cum puteți vedea mai sus, SlickVPN comercializează serviciul VPN obișnuit pentru o lună la 10,00 USD. Puteți obține trei luni din VPN-ul lor obișnuit pentru doar 6,67 USD pe lună. În cele din urmă, valoarea lor cea mai bună poate fi obținută prin înscrierea la un an de serviciu la doar 48,00 USD pe an. Acest lucru înseamnă că puteți obține un an din serviciul lor doar 4,00 USD pe lună care vă economisește peste 60% din prețul lor lunar obișnuit.

De asemenea, oferă un preț de pachet de bază care include 11 din cele 46 de țări pentru doar 8,33 USD pe lună. Acest pachet include 25 de orașe din următoarele țări: Canada, Germania, Ungaria, Japonia, Lituania, România, Singapore, Suedia, Regatul Unit, Statele Unite și Olanda. În plus, au opțiunea de a cumpăra un bloc de servicii VPN pentru 4/8/12/16/20 zile pentru 0,75 USD / zi.

SlickVPN acceptă multe opțiuni de plată diferite, inclusiv Bitcoin, Visa, MasterCard, American Express, Discover și PayPal. Puteți plăti folosind dolari americani, lire sterline britanice sau euro europeni. Plata prin utilizarea Bitcoin vă va ajuta să vă păstrați mai anonim. Dacă utilizați PayPal, plata prin intermediul acestuia vă va permite să autorizați plata serviciului lor VPN dintr-o locație centrală.

Perioada de încercare fără riscuri

Deși SlickVPN nu oferă un proces gratuit pentru niciunul dintre serviciile lor, acestea au o garanție de returnare de 30 de zile. Acest lucru vă va permite timp suficient pentru a revizui serviciul și pentru a vedea dacă se potrivește așteptărilor dvs. Dacă nu sunteți 100% mulțumit de serviciul lor, vă vor rambursa cu plăcere taxa de abonament în primele 30 de zile de la serviciu. O rambursare va fi acordată numai, la cererea clientului, în termen de 30 de zile de la plata serviciilor.

Accesați SlickVPN

Servicii SlickVPN

Serviciul de VPN obișnuit al SlickVPN include acces la serverele din peste 142 de orașe distribuite în 46 de țări diferite, cu acces la mii de adrese IP dinamice. Cei care se abonează la serviciul lor VPN obișnuit vor putea folosi și conexiunile HYDRA pentru a le face și mai anonime în timp ce utilizează internetul. Nu există limite de lățime de bandă la datele descărcate. Serviciul lor vă va permite să vă conectați până la cinci dispozitive simultan, de la maximum două adrese IP. În plus, îl puteți utiliza pe routerul dvs., care vă va oferi acces criptat la dispozitivele conectate prin intermediul unei singure conexiuni.

Ce este o conexiune HYDRA? SlickVPN oferă o conexiune VPN care oferă mai multe hop-uri pe serverele în care vă conectați mai întâi la unul dintre serverele lor printr-un tunel VPN sigur. Odată stabilită această conexiune, traficul dvs. este apoi dirijat în siguranță pe un alt tunel VPN către un server aleator din rețeaua lor, înainte de a ieși în sfârșit pe Internetul public. Deoarece acest al doilea salt VPN este aleatoriu, este practic imposibil să vă urmăriți traficul atunci când părăsiți serverele VPN. Acest lucru vă oferă o securitate și un anonimat și mai mare pe care le oferă o singură conexiune VPN. Deoarece acest tip de conexiune utilizează un nod de server VPN aleatoriu, nu ar trebui să fie utilizat dacă obiectivul dvs. este geo-relocarea virtuală. Acest concept este ilustrat în figura de mai jos.

SlickVPN HYDRA

Abonații SlickVPN au acces la cele mai acceptate protocoale VPN precum PPTP, Cisco IPsec și OpenVPN. Clienții lor pentru Windows și Mac OS X implicit la OpenVPN folosind un cifru AES-256-CBC. Acest lucru vă oferă cea mai bună securitate cu pierderi de viteză reduse în timpul utilizării serviciului lor. Deși nu au clienți pentru alte dispozitive, acestea oferă suport pentru PPTP și L2TP / IPsec, care este încorporat în majoritatea dispozitivelor mobile și este acceptat de numeroase routere. Ei au ghiduri pas cu pas excelente pe site-ul lor pentru a vă ajuta să configurați dispozitivele mobile IOS, Android și Windows, precum și multe tipuri de routere.

SlickVPN Locații de rețea și server

Rețeaua SlickVPN constă din servere din peste 142 de orașe distribuite în 46 de țări din întreaga lume. Toate serverele lor au viteză mare și acceptă redirecționarea porturilor.

ȚăriCitateProtocolePolitica de log
46142OpenVPN TCP / UDP, Cisco IPsec, PPTPFără jurnale

O listă de țări și orașe în care SlickVPN are gateway-uri VPN include următoarele:

 • Africa
  • Africa de Sud (2): Cape Town-1; Lanseria-1
 • Asia
  • Hong Kong (3): Hong Kong-3, India (5): Chennai / Madras-1; Pune-4, Indonezia (1): Jakarta-1,
   Japonia (2): Tokyo-2, Macau (1): Macau-1, Malaezia (2): Kuala Lumpur-2,  Singapur (2): Singapore-2, Taiwan (2): Taichung-1; Taipei-1, Tailanda (1): Bangkok-1
 • Europa
  • Austria (2): Graz-2, Belgia (2): Ostend-2, Bulgaria (1): Sofia-1, Republica Cehă (5): Zlin-5
  • Danemarca (1): Copenhaga-1, Franţa (5): Lillie-1; Paris-3; Strasbourg-1, Germania (7): Dusseldorf-2; Frankfurt-4; Nurnberg-1
  • Ungaria (2): Budapesta-2, Islanda (2): Reykjavik-2, Irlanda (2): Dublin-2, Israel (2): Tel Aviv Yafo-2
  • Italia (2): Milano-2, Letonia (1): Riga-1, Liechtenstein (1): Vaduz-1, Luxemburg (3): Luxemburg-3
  • Olanda (5): Amsterdam-5, Norvegia (1): Torp-1, Polonia (4): Gdansk-3; Varșovia-1
  • Portugalia (2): Lisabona-2, Republica Kosovo (1): Prishtina-1, România (3): București-3,
  • Federația Rusă (2): Moscova-2, Spania (2): Barcelona-1; Madrid-1, Suedia (6): Halmstad-3; Stockholm-3
  • Elveţia (2): Zurich-2, Curcan (1): Istanbul-1, Ucraina (1): Kiev-1
  • Regatul Unit (15): Coventry-1; Eastleigh lângă Southampton-2; Isle of Man-1; Londra-7; Manchester-1; Rochester-2
 • America de Nord
  • Canada (10): Montreal-5; Quebec-1; Richmond, BC-1; Toronto-3
  • Statele Unite (90): Atlanta, GA-6; Boston, MA-1; Buffalo, NY-2; Chicago, IL-8; Dallas, TX-9; Denver, CO-2; Fletcher, NC-4; Houston, TX-2; Kansas City, MO-8; Las Vegas NA-5;
   Los Angeles, CA-6; Miami, FL-11; Morganton, NC-1; New York, NY-5; Newark, NJ-2; Orlando, FL-1; Palo Alto, CA-2; Phoenix, AZ-3; Roseburg, OR-3; Salt Lake City, UT-3; San Diego, CA-2;
   San Jose, CA-2; Seattle, WA-7; St Louis, MO-1; Tampa, FL-2; Washington, DC-4; Wilkes-Barre, PA-2
 • Oceana
  • Australia (5): Brisbane-1; Melbourne-1; Perth-2; Sydney-1
  • Noua Zeelanda (1): Auckland-1
 • America de Sud / Centrală
  • Brazilia (1): Sao Paulo-1, Panama (1): Panama City-1

După cum puteți vedea, SlickVPN poate să nu fie cea mai mare rețea VPN, dar au servere din întreaga lume. În plus, au mai multe servere în multe țări cheie ale lumii, astfel încât să poată menține performanțe constante în rețeaua lor.

Accesați SlickVPN

Confidențialitate și securitate

SlickVPN are un Fără jurnal Politica de Confidențialitate. Nu înregistrează nicio informație de utilizare de la utilizatorii lor VPN. Nu păstrează decât informațiile necesare pentru a-și opera serviciul. În propriile lor cuvinte:

SlickVPN nu solicită nicio informație de identificare personală pentru a naviga pe site-ul nostru sau pentru a utiliza funcțiile noastre gratuite. Pentru a vă abona la serviciile noastre, trebuie înregistrat un cont. Nu folosim aceste informații pentru a urmări niciuna dintre activitățile dvs. web în timp ce vă conectați la serviciile noastre SlickVPN. Colectăm doar informațiile necesare și limitate pentru fișierul nostru de informații pentru clienți pentru a oferi și menține facturarea pentru serviciile noastre.

Cu toate acestea, activitățile utilizatorului în afara site-ului SlickVPN nu sunt urmărite și nici nu urmărim activitățile de navigare ale utilizatorului care este conectat la serviciul SlickVPN.

Politica lor de confidențialitate, precum și faptul că puteți utiliza mai multe opțiuni de plată anonime, cum ar fi Bitcoin ilustrează angajamentul SlickVPN față de confidențialitatea personală în timp ce utilizați serviciul lor.

SlickVPN a oferit și securitatea traficului dvs. de internet și a obiceiurilor de navigare. Acestea oferă suport pentru următoarele protocoale VPN, inclusiv OpenVPN (TCP / UDP), PPTP, L2TP / IPsec. Acest lucru vă poate ajuta să securizați și să criptați tot traficul online și să vă protejați toate tranzacțiile online de ochii indoși. Clienții SlickVPN folosesc protocolul OpenVPN cu criptare CBC AES de 256 biți, care vă va oferi unele dintre cele mai bune protecții de criptare disponibile.

OpenVPN este cel mai sigur protocol. Este un protocol foarte versatil, care are acum suport pentru majoritatea tipurilor de dispozitive. L2TP / IPsec este o alegere excelentă pentru dispozitivele mobile precum iOS, deoarece majoritatea suportă în mod nativ și este ușor de configurat, deși poate fi puțin mai lent decât alte protocoale. PPTP are suport de răspândire a platformei, este ușor de configurat și rapid datorită criptării la nivel scăzut. Este o alegere populară pentru streaming media unde securitatea nu este cea mai mare preocupare a ta. SlickVPN are ghiduri pas cu pas pentru a ajuta la instalarea acestuia pe mai multe tipuri diferite de dispozitive folosind toate protocoalele pe care le acceptă. Ele oferă chiar și ghiduri pentru configurarea serviciilor lor cu multe tipuri de routere.

Testarea hands-on

Completăm recenzia noastră asupra SlickVPN cu câteva teste asupra software-ului clientului lor pentru a vedea cât de ușor este să configurați și să utilizați, precum și să testați performanța generală a acestuia. Aș dori să încep spunând că SlickVPN a funcționat bine în testul nostru de viteză. SlickVPN are clienți personalizați atât pentru Windows cât și pentru Mac. Acestea oferă ghiduri pas cu pas pentru configurarea serviciilor lor cu alte tipuri de dispozitive precum iOS, Android și alte dispozitive mobile. De asemenea, au ghiduri pentru utilizarea serviciului lor cu Linux și multe routere.

Accesați SlickVPN

Conectarea de la Windows

SlickVPN are un client personalizat pentru Windows care vă va permite să vă conectați la orice server din rețeaua lor folosind protocolul OpenVPN. Pentru a vă conecta la un server folosind clientul SlickVPN, puteți permite clientului să aleagă o locație sau să selecteze una manual. Preferăm să parcurgem fila „Locații”, așa cum se arată mai jos. De acolo aveți opțiunea de a alege dintr-o listă de server sau o hartă. Vom începe cu vizualizarea listei.

După cum puteți vedea, SlickVPN listează serverul din listă. Puteți sorta rezultatele în funcție de oraș sau țară. Puteți vedea, de asemenea, câte servere sunt în fiecare locație. Marcați locațiile preferate ale serverului dvs. pentru un acces ușor în viitor.

Locațiile serverului SlickVPN

Făcând clic pe fila hartă, se va afișa o hartă 2-D a tuturor locațiilor serverului din rețeaua SlickVPN. Trecând mouse-ul peste unul dintre steagurile de țară de pe hartă, se vor afișa informații despre serverele respective.

Harta SlickVPN

Preferăm vizualizarea listei pentru selectarea locației serverului. După ce găsiți locația dorită, mergeți mai departe și faceți dublu clic pe ea. Acest lucru vă va duce înapoi la ecranul de bord și vă va conecta la rețeaua SlickVPN.

SlickVPN Windows

Odată ce a fost aleasă o locație a serverului, puteți utiliza ecranul de bord pentru a vă conecta oricând. Pur și simplu faceți clic pe butonul „Conectați” pentru a cripta conexiunea. Faceți clic pe „Deconectați” oricând doriți să renunțați la rețea.

Accesați SlickVPN

Clientul are o filă de testare a vitezei încorporată, astfel încât să puteți verifica ping-ul, viteza de descărcare și viteza de încărcare a oricăror servere din rețeaua sa. Acest lucru îi va permite celor care doresc mai mult control asupra serverelor cu care se conectează să vadă viteza și să aleagă cele mai performante servere pentru locația pe care doriți să o accesați. Figura de mai jos arată cum arată acest test de viteză pentru câteva servere situate în SUA. Test și comparații similare pot fi rulate pentru toate serverele din rețeaua SlickVPN.

Test de viteză SlickVPN

Fila de meniu finală este Preferințe. Acest meniu vă permite să controlați activarea și controlul altor caracteristici ale software-ului client. Acestea sunt două file de interes din meniul preferințelor. Primul care este prezentat mai jos este fila generală.

Preferințe SlickVPN

Din fila preferințe generale puteți face următoarele:

 • Controlați conexiunea
  • Lansare la pornire – Aceasta va lansa clientul la pornirea computerului.
  • Conectare la pornire – Aceasta se va conecta automat la client la pornirea computerului. Solicită ca numele de utilizator și parola să fie salvate în tabloul de bord.
  • Start minimizat – Aceasta va reduce clientul la tavă după ce începe.
 • Comportamentul de logare
  • Activați logarea – Aceasta va activa logarea în tabloul de bord care poate fi folosită pentru a diagnostica problemele de conectare.
  • Activați istoricul IP – Aceasta va permite istoricul IP din tabloul de bord, astfel încât să puteți urmări locațiile serverului la care v-ați conectat. Acestea pot fi exportate sau eliminate.
 • Verificați adresa IP atribuită de client – Aceasta va deschide o fereastră a browserului pentru a verifica locația dvs. curentă a adresei IP atribuită de client.

A doua filă de interes din meniul preferințelor este fila de rețea care este prezentată mai jos.

SlickVPN de rețea

Fila preferințe de rețea vă va permite să determinați cum vor fi realizate conexiunile la rețeaua SlickVPN, precum și să vă permiteți să controlați caracteristicile speciale ale clientului, cum ar fi comutatorul de ucidere. Fila de rețea are trei secțiuni:

 • Uzual
  • Rutați traficul prin VPN – Setați gateway-ul implicit
   • Această opțiune permite / dezactivează trimiterea traficului prin VPN.
   • Default este activat (protejat)
  • Protecție împotriva scurgerilor IP și DNS – Activați protecția împotriva scurgerilor (Această opțiune acționează ca un comutator de ucidere prin internet.)
   •  Dezactivează toate rutele de pe computer și apoi adaugă o rută peste VPN.
   • Acest lucru vă va împiedica internetul să funcționeze dacă pierdeți conexiunea la serverul VPN.
  • Protocol – Vă poate permite să schimbați protocolul de la UDP la TCP
   • UDP este mult mai rapid decât TCP.
   • TCP este util în unele cazuri când doriți să imitați traficul HTTPS.
  • Port – Poate fi schimbat de la 8888 la 8080 sau 443
   • Modificarea porturilor poate ajuta dacă aveți probleme de conectare.
   • Acesta poate fi utilizat împreună cu protocolul pentru a simula traficul HTTPS prin selectarea protocolului TCP și a portului 443.
 • Echilibrare – Acesta controlează serverul la care clientul se conectează într-un grup ales.
  • Soldul de încărcare – se conectează la serverul cu cea mai mică încărcare din grup.
  • Balans aleatoriu – se conectează la un server aleatoriu din grup.
 • Setări IP – Setări utilizate pentru a schimba automat adresa IP.
  • Nu este recomandat pentru majoritatea utilizatorilor

Streaming media cu clientul SlickVPN

În timp ce folosim clientul SlickVPN pentru Windows, am observat câteva recomandări utile care vor face experiența de streaming cu acesta mai plăcută. Dacă urmați aceste orientări simple, atunci veți putea să geo-localizați cu ușurință oriunde în lume, folosind clientul SlickVPN.

 1. Mai întâi, utilizați butonul grup auto din meniul locație pentru a crea grupuri pentru fiecare locație (țară).
 2. Asigurați-vă că setarea soldului din meniul preferințelor este setată la cea mai apropiată valoare.
 3. Cu excepția cazului în care întâmpinați probleme de conexiune, preferințele implicite pentru alți parametri ar trebui să fie bune pentru toate nevoile de streaming.

După ce ați efectuat acești pași simpli, conectarea la media de streaming pentru locația dorită va fi la fel de simplă precum selectarea grupului respectivei țări și conectarea la acesta. Clientul vă va conecta automat la serverul din țara care este cea mai apropiată de locația dvs. actuală, care va fi de obicei cea cu cea mai bună valoare și viteză ping..

Accesați SlickVPN

Conectați-vă cu Clientul Mac

La fel ca software-ul personalizat Windows, clientul SlickVPN pentru Mac poate fi descărcat de pe site-ul lor web. Acest lucru face ca un singur clic să fie ușor de descărcat și instalat clientul Mac. Are aceleași caracteristici ca și clientul lor Windows. Software-ul Mac oferă aceeași ușurință de utilizare pentru utilizatorii Mac ca și clientul Windows pentru utilizatorii săi. Pe lângă clientul lor personalizat VPN, SlickVPN are și ghiduri bine ilustrate pentru configurarea manuală a Mac OS X pentru PPTP și OpenVPN.

Conectați-vă de la iPhone sau iPad

SlickVPN nu are o aplicație iOS, dar acceptă toate dispozitivele (iPhone, iPad, iPod Touch). iOS acceptă nativ L2TP / IPsec pe VPN-uri. SlickVPN are ghiduri pentru configurarea dispozitivelor iOS folosind protocoalele L2TP / IPsec și OpenVPN cu serviciul lor. Mai jos este prezentat un ghid generic pentru a ilustra modul de configurare a L2TP / IPsec pentru SlickVPN.

Configurare manuală simplificată L2TP / IPsec pentru iOS:

 1. Click pe “SetăriȘi apoi faceți clic pe „General„.
 2. Derulați în jos și selectați „VPN
 3. Atingeți “Adăugați configurare VPN
 4. Selectați L2TP
  1. Introduceți o Descriere precum conexiunea SlickVPN
  2. În “Server”Câmp tip adresa adresei unui server SlickVPN. Ca exemplu, din grupul de test prezentat mai sus „gw1.atl3.slickvpn.com” fără ghilimele, pentru un server din Statele Unite: Atlanta, GA. Puteți găsi adresele serverului în harta zonei de locație pe site-ul lor web.
  3. Introduceți nume de utilizator și parola pentru nota VPN: aceasta este diferită de autentificarea site-ului dvs. și v-a fost furnizată de către personalul SlickVPN în e-mailul dvs. de înregistrare primitor.
  4. În Secret câmp introduceți „gogoVPN” fără ghilimele.
  5. A te asigura “Trimiteți tot traficul” este activat.
  6. Atingeți “Salvați“.
 5. Comutați VPNPE”Pentru a testa conexiunea

Accesați SlickVPN

Conectați un dispozitiv Android

SlickVPN nu are o aplicație pentru dispozitive Android, dar procesul de configurare este foarte ușor. SlickVPN are ghiduri pentru configurarea dispozitivelor Android cu PPTP și OpenVPN pe site-ul lor web.

Iată instrucțiunile simplificate pentru conexiunile L2TP / IPsec:

 1. Deschideți meniul și alegeți Setări
 2. Selectați Wireless și Network sau Control Wireless, în funcție de versiunea dvs. de Android
 3. Selectați VPN
 4. Selectați Adăugați VPN
 5. Selectați Adăuga VPN L2TP / IPsec PSK
 6. Selectați Nume VPN și introduceți un nume descriptiv
 7. Selectați Setați server VPN și introduceți un nume de gazdă serverului. Ca exemplu, din grupul de test prezentat mai sus „gw1.atl3.slickvpn.com” fără ghilimele, pentru un server din Statele Unite: Atlanta, GA. Puteți găsi adresele serverului în harta zonei de locație pe site-ul lor web.
 8. Atingeți Setați cheia pre-partajată IPSec si intra „gogoVPN” fără ghilimele.
 9. Debifați Activați secretul L2TP
 10. Deschideți meniul și alegeți Salvați

Odată adăugat VPN-ul ar trebui să apară în lista VPN-urilor. Puteți selecta pentru a vă conecta.

Accesați SlickVPN

SlickVPN Test de viteză

SlickVPN s-a descurcat bine în testul nostru de viteză. Viteza serverului lor din Atlanta a fost excelentă. Ar trebui să fiți mulțumit de viteza rețelei lor pentru majoritatea aplicațiilor bazate pe testarea noastră. Acest test a fost executat folosind clientul Windows SlickVPN folosind protocolul implicit OpenVPN (UDP) care utilizează cifrul CBC AES de 256 biți pentru criptarea traficului dvs. de internet.

SlickVPN Test de viteză

După cum puteți vedea, a existat o diferență de viteză de 12,9% între conexiunea directă la ISP-ul nostru și conexiunea la un server din Atlanta. După cum era de așteptat, este o pierdere în viteza de conectare, dar merită pentru siguranța suplimentară oferită de criptare. Cu o viteză de aproape 50 Mbps, nu ar trebui să aveți probleme cu navigarea pe Internet, descărcarea de fișiere sau streaming media de la Netfilx, BBC iPlayer sau de la alți furnizori de media.

SlickVPN Review: Concluzie

SlickVPN se află în spațiul de confidențialitate de ceva timp și și-a construit o reputație bună pentru serviciul pe care îl oferă. Rețeaua lor are servere în peste 142 de orașe din 46 de țări din întreaga lume. Politica lor fără jurnal, precum și sprijinul lor pentru plata folosind Bitcoin arată că iau în serios confidențialitatea membrilor lor.

SlickVPN acceptă protocoalele OpenVPN (TCP / UDP), L2TP / IPsec și PPTP, ceea ce face ca serviciile lor să fie compatibile cu majoritatea dispozitivelor mobile și chiar cu unele routere. Au software personalizat pentru Windows și Mac OS X. Au ghiduri de instalare pas cu pas pentru Linux, iOS, Android și unele routere.

Ce mi-a plăcut cel mai mult la serviciu:

 • Software personalizat pentru Windows și Mac
 • Nou HYDRA, VPN multi-hop pentru conexiuni ultra sigure
 • Preț redus pentru planurile pe termen lung pentru toate serviciile
 • Politica fără jurnal
 • Mai multe modalități anonime de plată precum Bitcoin

Idei pentru îmbunătățirea serviciului:

 • Conexiuni implicite pentru toate locațiile de pe instalarea clientului
 • Aplicații pentru dispozitive iOS și Android
 • O mai bună navigare pe site

Puteți utiliza serviciul SlickVPN pentru a vă bucura de media dvs. de streaming preferată, pentru a vă păstra datele în siguranță atunci când utilizați rețele Wi-Fi publice, pentru a vă împiedica ISP-ul să vă monitorizeze obiceiurile browserului și pentru a depăși cenzura. Ia-le serviciul pentru o probă de testare și testează-l singur. Acestea oferă o garanție de returnare de 30 de zile. Credem că acest lucru vă va oferi suficient timp pentru a revizui serviciul și pentru a vedea dacă se potrivește nevoilor dvs. curente. Dacă vă place să utilizați VPN-ul lor, vă puteți înscrie de la doar 4,00 USD pe lună.

Accesați SlickVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map